Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:10-20:00
Hármastársak 3.
amerikai filmsorozat,2006
(BIG LOVE EP. 03: HOME INVASION)

Bill már többször megrótta Nickit a költekező életmódja miatt. Az asszony ennek ellenére nagyszabású születésnapi bulit szervez a fiának, az ötéves Wayne-nak az egyik hotelben. Eközben Bill biztonsági rendszert szereltet az otthonukba. Barb megpróbálja a családi dolgokat titokban tartani a szomszédok előtt. Margene kiáll a saját maga érdekében, nem engedi, hogy a jogai csorbuljanak. Bill riasztást kap, amikor nem kívánatos látogató bukkan fel a Home Plusban.

Rendezte: Charles Mcdougall
Főszereplők: Bill Paxton, Jeanne Tripplehorn, Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin, Amanda Seyfried
Sorozatok: humor/musical
19:15-20:15
Gyilkos elmék VII./16.
amerikai-kanadai krimisorozat,2011
(CRIMINAL MINDS)

Jeffrey Collins, az egykori sikeres sportoló apja gondatlansága miatt tolószékbe kerül. A hosszú évek óta stagnáló, kiszolgáltatott állapota miatt depresszióba esik, és egy nap megöli a felbérelt prostituáltat. Annyira felvillanyozza a hatalom érzése, hogy sorozatban követi el a gyilkosságokat. A profilozók a különleges eset ellenére is rájönnek, hogy az elkövetőt családtagjai is segítik.

Főszereplők: Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Kirsten Vangsness, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Jeanne Tripplehorn, Paget Brewster
Sorozatok: krimi/akció/kaland
19:20-21:00
Rendőrakadémia 4.: Zseniális amatőrök az utcán
amerikai vígjáték,1987
(POLICE ACADEMY 4: CITIZENS ON PATROL)

Bár a Rendőrakadémiáról továbbra is özönlenek a vidám, ámde ügyefogyott közrendőrök, Lassard parancsnok mégis úgy véli, a közbiztonság érdekében ideje a civileket is bevetni. A civilképző program jelentős politikai és médiatámogatással el is indul. Ennek az örök rivális, Harris hadnagy örül talán a legjobban, hiszen a renden őrködő amatőr rendőrök esetlenkedései elől senki sincs biztonságban. Már-már a Rendőrakadémia soha nem is létező jóhíre forog kockán, ám Mahoney és a hű rendőrgyakornokok hada - a gyönyörű riporternő segítségével - elhárítja a vészt.

Rendező: Jim Drake
Főszereplők: Steve Guttenberg, Sharon Stone, Michael Winslow, George Gaynes, Bubba Smith, David Graf, G.W. Bailey, Lance Kinsey
Film: humor/musical
19:30-20:50
Éjjel-Nappal Budapest
magyar filmsorozat,2014
István, a táborvezető kíméletlenül felveri reggel a lányokat, és tornára zavarja őket. Ebédnél Ildikó vasfegyelme mindenkit meglep, hiszen semmit sem eszik. Később kiderül a valódi ok is: Ildikó titokban megevett egy csomó édességet. Büntetésként István a lányokra parancsol: addig kell fekvőtámaszozniuk, amíg Ildikó meg nem eszi az összes maradékot! Este kitör a lázadás: a lányok elszöknek egy vendéglőbe, és teletömik magukat. Míg Barbit ezért lelkiismeret-furdalás gyötri, anyja gátlástalanul csókolózik új ismerősével. Ritát, aki mégis elutazott az anyja temetésére, olyan elutasítóan fogadta a családja, hogy már kora hajnalban visszatér Budapestre. Tibor, a bátyja ide is követi: azt követeli tőle, hogy mondjon le az örökségrészéről a javára. Anikó reggel telefonhívást kap: a múltkori rendezvénynek jó híre kelt, és befutott egy újabb megbízás. Mivel azt beszélte meg a megbízóval, hogy az irodájukban fogadják, kénytelenek Kristóffal iroda után nézni. Amikor megtalálják a megfelelő helyiséget, a bérleti díja magasnak bizonyul, ám Kristóf Anikó rábeszélésére, leveszi a lábáról Kingát, az értékesítési igazgatót, akinek bejön Kristóf. Olcsóbban jutnak hozzá az irodához. Miután megérkezik a megbízó, Kristóf és Anikó improvizálni kezdenek, miközben Kristóf eljátssza, mintha ő volna Anikó főnöke. A megbízást elnyerik. Este Anikó bosszúja: Kristófnak el kell mennie Kingával egy pohár borra.
Információk: dokumentumfilm/reality
19:45-20:15
Bűvölet IX./210.
olasz dráma
(INCANTESIMO 9210 - EPISODE 210)

Főszereplők: Walter Nudo, Samuela Sardo, Agnese Nano
Film: dráma/melodráma
20:00-20:50
Katasztrófák nyomában VI.
Helikopterbaleset Skóciában
1994. június 2-án a brit Királyi Légierő egyik, Észak-Írországból Skóciába tartó Chinook helikoptere a skóciai Kintyre-szigeten lezuhant, a feldélzeten tartózkodó 25 biztonsági szakértő és a négyfős személyzet életét kioltva. Mi okozta a Királyi Légierő békeidei történetének egyik legtöbb emberáldozatot követelő szerencsétlenségét? Valóban a pilóták hibája, ahogyan a baleseti kivizsgálók sokáig állították?
Tudomány: kutatás/technológia
20:00-21:00
Rejtélyek világa I./5.
Louvre
(GREATEST MYSTERIES S1/5 - LOUVRE)

Don Wildman, a "Rejtélyek világa" házigazdája a világ legismertebb épületeihez kapcsolódó rejtélyeket és cselszövéseket mutatja be ebben a különleges sorozatban. Első állomása a világ legnagyobb múzeuma és kutatóközpontja, a Smithsonian Intézet, ahol mélyhűtés rejti a divatvilágot leginkább megrázó ruhadarab, a bikini botrányos eredetét. A brit uralkodócsalád hivatalos rezidenciájaként és adminisztrációs központjaként szolgáló Buckingham-palotában Don megvizsgálja az épület erődítményszerű külsejét és felfedezi, hogyan volt képes egy arcátlan betolakodó végrehajtani a biztonsági rendszer egyik legelképesztőbb kijátszását. Lenyűgöző tényeket tudhatunk meg a Vatikánról és a Louvre-ról is - úgy tűnik, a legrejtettebb dolgok gyakran ott vannak az orrunk előtt.
Tudomány: turizmus/utazás
20:00-21:00
Rejtélyek világa I./5.
Louvre
(GREATEST MYSTERIES S1/5 - LOUVRE)

Don Wildman, a "Rejtélyek világa" házigazdája a világ legismertebb épületeihez kapcsolódó rejtélyeket és cselszövéseket mutatja be ebben a különleges sorozatban. Első állomása a világ legnagyobb múzeuma és kutatóközpontja, a Smithsonian Intézet, ahol mélyhűtés rejti a divatvilágot leginkább megrázó ruhadarab, a bikini botrányos eredetét. A brit uralkodócsalád hivatalos rezidenciájaként és adminisztrációs központjaként szolgáló Buckingham-palotában Don megvizsgálja az épület erődítményszerű külsejét és felfedezi, hogyan volt képes egy arcátlan betolakodó végrehajtani a biztonsági rendszer egyik legelképesztőbb kijátszását. Lenyűgöző tényeket tudhatunk meg a Vatikánról és a Louvre-ról is - úgy tűnik, a legrejtettebb dolgok gyakran ott vannak az orrunk előtt.
Tudomány: turizmus/utazás
20:00-20:25
Túlélni Jacket 4.
amerikai vígjátéksorozat,2014
(SURVIVING JACK EP. 04)

Elérkezett a bál estéje. Frankie és Rachel számára azonban ez egyáltalán nem ünnepi alkalom, sokkal inkább kínszenvedés. Frankie-nek azért, mert teljesen maga alatt van, hogy a szerelme, Heather elígérkezett másnak a táncra. Ugyanakkor Rachel pedig kiakadt az iskola új rendszabályán, és őrült felfordulást csinál emiatt. Jack és Joanne úgy gondolják, kihasználják az alkalmat, hogy egyik gyerek sincs otthon, és egy szenvedélyes éjszakát szerveznek maguknak.

Rendezte: Michael Mcdonald
Főszereplők: Christopher Meloni, Connor Buckley, Rachael Harris, Claudia Lee, Tyler Foden
Sorozatok: humor/musical
20:00-21:35
Küzdelem a rákkal
amerikai dráma,2011
(FIVE (2011))

Öt színésznő sajátos módját választotta a mellrák elleni küzdelemnek, öt történetet mesélnek el egy filmben. A Charlotte című epizódban egy asszony azzal küzd, hogy elbúcsúzzon a lányától. Mia története visszapillantások sorából bontakozik ki. A Cheyanne hőse egy sztriptíztáncosnő, akinek új házasságát feldúlja a betegsége. Lili viszont a nővéréhez fordul segítségért, hogyan elmondja anyjának a diagnózisát. A befejező epizódban, a Pearlben egy onkológus váratlanul a páciensei helyzetében találja magát.

Rendezte: Demi Moore, Jennifer Aniston, Penelope Spheeris, Alicia Keys, Patty Jenkins
Főszereplők: Patricia Clarkson, Rosario Dawson, Lyndsy Fonseca, Ginnifer Goodwin, Jeanne Tripplehorn
Film: dráma/melodráma
20:05-21:00
A sors hullámain 71.
venezuelai filmsorozat,2011
(NATALIA DEL MAR - NATALIA OF THE SEA)

Luis Manuel szeretné, ha Natalia átíratná a nevére Playa Esperanzát. Loly retteg, mert Pasionaria rajtakapta Baldomeróval, és fél, hogy elárulja Vivianának. Gerardo sejti, hogy Julian bántotta Rosaritót, de a vak lány szégyenében semmit se akar mondani erről, inkább arra kéri a fiút, tűnjön el az életéből örökre. Eleonora örül, hogy Natalia belement abba, hogy fia nevére írassa Playa Esperanzát.

Főszereplők: Sabrina Salvador, Manuel Sosa, Juliet Lima, Víctor Cámara, Eduardo Serrano, Flor Elena González, Rosalinda Serfaty, Yul Bürkle, Adrián Delgado, Dora Mazzone, Fedra López, Franklin Virgüez
Sorozatok: dráma/melodráma
20:50-21:40
Bekasztlizva külföldön V.
Börtönszökés Chilében
A kalifoniai Tom Hanway a jól bevált módszerrel próbál pénzhez jutni: 500 adag LSD-vel felszerelkezve Dél-Amerikába utazik, hogy ott kincsét egy kiló kokainra cserélje, s ezzel visszautazzék az Egyesült Államokba, ahol tudomása szerint jó árat fizetnek érte. Chilében azonban balszerencséjére börtönbe zárják, ahonnan megszökve arra eszmél, hogy az Atacama-sivatag közepén áll, egyedül, nyomában a rá acsarkodó zsarukkal.
Információk: ismeretterjesztő/hírek
20:50-21:25
Barátok közt 7011-7012.
magyar filmsorozat,2014
A héten történik:
Attila névtelen videó-üzenetet kap, így komoly félnivalója van, hogy már a családja is veszélybe került az elmúlt időszak eseményei miatt. Vajon talál megoldást a problémára? Zsófi és Miklós kapcsolatában drámai változás áll be. Az ikrek megtudják, hogy mit tett az apjuk Enikővel. Aliz megdöbbentő felfedezést tesz Szabi választottjával, Bambival kapcsolatban, de Szabinak már elege van Aliz mesterkedéseiből, így inkább őt akarja eltávolítani a készülő esküvőjéről. Zsófinak vigaszra van szüksége, amit nem várt helyen és nem várt módon talál meg.
Sorozatok: családi filmek
21:00-21:50
37-es kód 12.
belga krimisorozat, 2009
(CODE 37 E.12)

Hannah Maes felügyelő osztaga elsősorban szexuális bűncselekményekre specializálódott, és miközben a nyomozónő próbálja elérni, hogy a munkája ne fertőzze meg magánéletét, a háttérben magánnyomozást folytat anyja brutális megerőszakolása ügyében ebben a kendőzetlen és izgalmas belga krimisorozatban.

Rendezte: Jakob Verbruggen
Főszereplők: Veerle Baetens, Michael Pas, Marc Lauwrys
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:00-21:30
Dallasi autónepperek I.
Lelke van!
(DALLAS CAR SHARKS 1: REAL CHARACTERS)

Az autóknak időnként megvan a maguk személyisége. Tommy 1999-es Prowler kocsija kacér, az 1969-es Camaro SS igen makacs, a 3-as BMW pedig kötekedő.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-21:30
Egy rém modern család III./11.
amerikai vígjátéksorozat,2011
(MODERN FAMILY)

A képzelt beteg

Miután Phil orvosi vizsgálaton esik át, izgatottan várja az eredményeket, de a rögzítőn az orvosa csak annyit mond, beszélni szeretne vele. Phil megrémül, mert azt hiszi, nagy baj van, és mivel nem tudja elérni orvosát, minden percet úgy él, mintha az utolsó lenne. Mitchell díjat kap, ami Cameront vetekedésre inspirálja. Javier lóversenyre viszi Mannyt.

Főszereplők: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Rico Rodriguez, Julie Bowen, Ty Burrell, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet
Sorozatok: humor/musical
21:00-22:00
A szépség és a szörnyeteg II./5.
amerikai dráma, 2013
(BEAUTY AND THE BEAST 205 - REUNION)

Cat az érettségi találkozóján új értékes információkat tud meg a múltjáról. Eközben Vincent összeakad egy néhai katonatársával, aki sötét, veszedelmes titkokat rejteget.
Film: dráma/melodráma
21:00-21:30
Bob burger falodája III./15.
amerikai rajzfilmsorozat
(BOB'S BURGERS)

Az amerikai sitcom rajzfilmsorozat a Belcher családról és az általuk vezetett hamburgerbüféről szól. Bob Belcher a burgerfaloda tulaja, és büféjét a világon (szinte) mindennél jobban imádja. Linda Bob feleségeként társa az életben és az üzletben; mindig igyekszik új dolgokat kipróbálni még akkor is, ha nem tudja, mi sül ki a dologból.
Sorozatok: humor/musical
21:00-21:50
Akik a vadonban élnek II./3.
brit dokumentumfilm-sorozat, 2014
(WHERE THE WILD MEN ARE)

Ben ezúttal Neilhez, a kókusztermesztőhöz és családjához csatlakozik domboldali bambuszkunyhójukban, hogy megtapasztalja a mindennapi életet ezen a könyörtelen éghajlaton.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-21:30
Raktár-háborúk VI./2.
Vásárolnak a hegyek
(STORAGE WARS - THE HILLS HAVE BUYS)

Összecsapnak a párosok, amikor Rene és Casey ki akarja rekeszteni Jarrodot és Brandit. Közben Darrell ügyes csellel próbál megszerezni egy érdekes raktárt, Ivy pedig találkozik egy szőrös baráttal.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-21:55
Talizmán 80.
amerikai filmsorozat,2012
(EL TALISMAN)

Camila, cserébe azért, hogy Antonio visszahívja az Elvirára szálló rendőröket, megígéri, hogy hozzámegy. Elvira persze nagyon megörül, hogy nem kell börtönbe mennie és a lelkiismeret furdalás csak kicsit gyötri, viszont Armando nagyon felháborodik. Kieszelik Ángellel, hogy megpróbálják ellopni Antonio Elvira elleni bizonyítékait, hogy megmenthessék Camilát. Sebastian atyának végre sikerül elintéznie, hogy örökbe fogadhassa Santiagót és az örömhírt Pedrónak is elújságolja.

Főszereplők: Blanca Soto, Rafael Novoa, Lola Ponce, Aarón Díaz, Sergio Reynoso, Roberto Vander, Germán Barrios, Karyme Lozano, Joaquín Gil
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-22:45
McBride: A kitartás ára
amerikai krimi,2007
(MCBRIDE 8: DOGGED)

Jim McBride, a laza hozzáállású, ám a bűnözők észjárását jól ismerő védőügyvéd, aki korábban rendőrtisztként dolgozott, elvállal olyan ügyeket, amit más ügyvédek visszautasítanak. McBride, aki sok segítséget kap Roberta Hansen nyomozótól és Phil Newberrytől, a leendő magándetektívtől, egy sor látszólag megfejthetetlen gyilkossági ügyet göngyölít fel, hogy az elkövetők a bíróság elé állhassanak.

Rendező: John Larroquette
Főszereplők: Marta Dubois, Matt Lutz, Dean Hargrove
Film: krimi/akció/kaland
21:05-22:00
A hős legendája I./7.
amerikai kaland, 2008
(LEGEND OF THE SEEKER 107 - IDENTITY)

Richard hírét veszi, hogy Darken Rahl és leghűségesebb hadvezére, Demmin Nass hatalmas sereget gyűjt ellene. Egy gonosz boszorkány megjövendöli neki, hogy Nass el fogja pusztítani őt. Mivel Richard nem hisz a jóslatnak, a boszorkány varázserejével felcseréli a Kereső külsejét egy kereskedőfiúéval.
Film: krimi/akció/kaland
21:05-22:05
Last Resort - A belső ellenség 2.
amerikai akció-sorozat,2012
(LAST RESORT)

Marcus Chaplin, a Colorado USS tengeralattjáró kapitánya parancsot kap két pakisztáni célpont atomtöltettel való megtámadására. Azonban mivel nem a megszokott rádiócsatornán érkezik az utasítás, ezért úgy dönt, hogy a támadás előtt megerősítést kér egy felettesétől. Az akció pedig kezdetét veszi...

Főszereplők: Andre Braugher, Scott Speedman, Bruce Davison, Daisy Betts, Dichen Lachman, Camille de Pazzis, Jessy Schram
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:15-22:15
Feketelista I./12.
amerikai akciófilm-sorozat,2013
(THE BLACKLIST)

A világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond Reddington besétál az FBI székházába és feladja magát, egyúttal alkut ajánl a megdöbbent nyomozóknak: van egy listája - amin olyan rosszfiúk szerepelnek, akiket a bűnüldöző szervek nem is ismernek - és ezt megosztaná a hatóságokkal. De vannak bizonyos feltételei, amelyek közül a legfontosabb: csak egy kezdő FBI-ügynöknővel, Elizabeth Keennel hajlandó kommunikálni, egyébként nincs üzlet. Az FBI terrorellenes részlegének vezetője kénytelen elfogadni Reddington ajánlatát és teljesíteni a férfi extravagáns kéréseit is. Keen társa Donald Ressler lesz, a csapathoz a CIA-tól is érkezik erősítés, Meera Malik személyében. A teljes titoktartás mellett dolgozó egység a Reddingtontól kapott, többnyire homályos és kétértelmű utalások alapján próbál dolgozni, miközben Keen férje, Tom egyre nehezebben viseli párja újdonsült munkáját. Nagyon hamar kiderül az is: ebben a világban semmi nem az, aminek látszik.

Rendezte: Jace Alexander, Michael W. Watkins, Vincent Misiano, Nick Gomez
Főszereplők: James Spader,Megan Boone,Diego Klattenhoff,Harry J. Lennix,Ryan Eggold,Parminder Nagra
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:20-22:20
Észlelés I./3.
amerikai bűnügyi sorozat
(PERCEPTION:86'D)

'86

Egy sorozatgyilkos 25 év után újra feltűnik. Kate és Daniel találkozik a gyilkos egyik leendő áldozatával, aki azt hiszi, még mindig 1986 van.Rendezte: Deran Sarafian
Főszereplők: Eric McCormack, Rachael Leigh Cook, Kelly Rowan
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:30-22:00
Dallasi autónepperek I.
Vadnak született
(DALLAS CAR SHARKS 1: BORN TO BE WILD)

Martha sokat remél egy régi Harleytól. Ash mindenét egy 1984-es 380SL Mercedes sportautóra költi, JD pedig egy klasszikus szépséggel tér haza.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:30-22:00
Bob burger falodája III./16.
amerikai rajzfilmsorozat
(BOB'S BURGERS)

Az amerikai sitcom rajzfilmsorozat a Belcher családról és az általuk vezetett hamburgerbüféről szól. Bob Belcher a burgerfaloda tulaja, és büféjét a világon (szinte) mindennél jobban imádja. Linda Bob feleségeként társa az életben és az üzletben; mindig igyekszik új dolgokat kipróbálni még akkor is, ha nem tudja, mi sül ki a dologból.
Sorozatok: humor/musical
21:30-22:00
Barry rejtett kincsei I./2.
Kentuckyana Jones és az császár műkincse
(BARRY'D TREASURE - KENTUCKYANA JONES AND THE EMPEROR'S VESSEL)

Barryt elhívják az isten háta mögé, Kentuckyba, hogy segítsen eladni egy értékes műtárgyat. Út közben felvesz egy bendzsóst, összetör egy tükröt és meglovagol egy zebrát.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:30-22:30
Hazug csajok társasága II./6.
amerikai filmsorozat,2011
(PRETTY LITTLE LIARS 2)

Kínos kérdések

A lányokat megdöbbenti az "A" által mutatott videó eddig ismeretlen részlete. Mivel mind a négy szerepelnek a gimnázium jótékonysági divatbemutatóján, Alison anyja, Jessica megkéri őket, hogy mutassák be azokat a ruhákat is, amiket még Ali válogatott ki nekik. Hannát nagyon bosszantja, hogy apja nem hajlandó beismerni, hogy még mindig Ashley-t szereti. Újrainduló baráti kapcsolatuk ellenére Aria kínos helyzetbe hozza Jason-t a kérdezősködésével. Emily nagyon örül, hogy anyja megengedi, hogy mégis Rosewoodban maradjon. Spencer nem tudja hova tenni apja, Peter ellenséges viselkedését Jessica és Jason DiLaurentis-szel szemben.

Főszereplők: Shay Mitchell, Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Laura Leighton, Ian Harding, Holly Marie Combs, Bianca Lawson, Chad Lowe, Sasha Pieterse
Sorozatok: dráma/melodráma
21:30-22:00
Az alelnök III/2.
amerikai filmsorozat,2014
(VEEP III. EP. 02)

Selina és csapata az egyik kampányközpontban tett gyors látogatása után a Parti Őrség egyik állomáshelyét keresi fel. Itt szereznek tudomást arról, hogy az elnök megtorpedózott egy fontos kérdést. Mindez arra kényszeríti az alelnökasszonyt, hogy felülvizsgálja a kérdéssel kapcsolatos eddigi állásfoglalását. Eközben Gary válságba kerül, megkérdőjelezi a csapatban való szerepét, ugyanakkor Jonah új politikai blogja nem kis problémákat okoz.

Rendezte: Becky Martin
Főszereplők: Julia Louis-dreyfus, Anna Chlumsky, Tony Hale, Reid Scott, Sufe Bradshaw
Sorozatok: dráma/melodráma
22:00-22:55
A hős legendája I./8.
amerikai kaland, 2008
(LEGEND OF THE SEEKER 108 - DENNA)

Kahlan úgy érzi, hogy Richard iránti érzelmei miatt nem képes a feladatát ellátni. Útnak indul, hogy egy másik Inkvizítort keressen maga helyett. Kahlan távolléte alatt Nass tábornok foglyul ejti Richardot, és Denna úrnő bűbájának segítségével megpróbálja a fiút Darken Rahl szolgálatába állítani. Zedd azonban még időben elmenekül, és értesíti Kahlant.
Film: krimi/akció/kaland
22:00-23:00
Teen Wolf - Farkasbőrben III./9.
amerikai dráma, 2013
(TEEN WOLF 309 - THE GIRL WHO KNEW TOO MUCH)

Allison azt gyanítja, hogy egy hozzá közel álló személynek is köze lehet a gyilkosságokhoz. Eközben Scott és Stiles továbbra is folytatják a nyomozást. Azt remélik, hogy Lydia különös képességei segítségével végre talán közelebb juthatnak a megoldáshoz.
Film: dráma/melodráma
22:00-23:00
Jesse James piszkos műhelye I.
Rejtélyes megbízó
(JESSE JAMES OUTLAW GARAGE 1: MYSTERY CLIENT HOT ROD)

Jesse és a csapat egy klasszikus Ford A-modellen dolgozik. Bob kijön a sodrából, amikor Jesse nem árulja el a rejtélyes megbízó kilétét. Jesse Angliába utazik.
Információk: dokumentumfilm/reality
22:00-22:30
Kaliforgia VII/2.
amerikai filmsorozat,2014
(CALIFORNICATION VII. EP. 74)

Hank az első munkanapját tölti a Santa Monica-i zsaruk című tévésorozat alkotói szobájában, ahol a szerzők a széria történetén dolgoznak. Nem mondhatni, hogy a többi forgatókönyvíró kitörő lelkesedéssel fogadná, apró kellemetlenkedésekkel teszik próbára a türelmét. Hank nagyon meglepődik a Levon lakásában tett látogatása során. Charlie és Marcy számára kezdenek jó irányt venni a dolgok, amikor a férfi találkozik Rath új asszisztensével. Eközben Karennek váratlan meglepetésben lesz része.

Rendezte: Adam Bernstein
Főszereplők: David Duchovny, Natascha Mcelhone, Pamela Adlon, Madeleine Martin, Evan Handler
Sorozatok: humor/musical
22:05-23:00
Vámpírnaplók III./14.
amerikai misztikus thrillersorozat,2011
(THE VAMPIRE DIARIES 3)

Veszedelmes viszonyok

Elena meghívót kap a Mikaelson család által rendezett régimódi bálra, és Esther megüzeni, hogy szeretne beszélni vele. Damon és Stefan mindketten ragaszkodnak ahhoz, hogy elkísérjék, mert nem hajlandóak egyedül odaengedni. Caroline megdöbben, amikor Klaus meghívja őt a partnereként, és nem szándékozik elmenni, de amikor megtudja, hogy Rebekah partnere Matt lesz, úgy dönt, mégsem marad otthon. Az estélyen Esther elárulja Elenának, hogy a mágia segítségével össze akarja kötni a gyerekeit, hogy ha az egyik meghal, mind meghaljon.

Főszereplők: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. McQueen, Sara Canning, Kat Graham, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino, Matt Davis
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:05-23:15
A törvény embere 2.
amerikai kalandfilm-sorozat,2010-2012
(JUSTIFIED)

A törvény embere, Raylan Givens (Timothy Olyphant) rendőrbíró ízig-vérig hős, méghozzá a szó klasszikus értelmében! Stetson-kalapban, western csizmában, az övén pisztolytáskával jár, s fegyverét csak akkor használja, ha valóban szükség van rá - de akkor embert öl vele, hiszen ez a fegyver rendeltetése, legalábbis szerinte...

Főszereplők: Timothy Olyphant, Nick Searcy, Natalie Zea, Walton Goggins, Joelle Carter, Erica Tazel, Jacob Pitts
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:10-23:05
CSI: New York-i helyszínelők VI./23.
amerikai-kanadai krimisorozat,2009
(CSI: NY - VACATION GETAWAY)

Szabadság

Flack letartóztat egy jól ismert sorozatgyilkost, az államügyész irodájába tartanak, de a gyilkos megtámadja az őt kísérő rendőrt, és megszökik. Mac és Stella követik a merénylő által hátrahagyott nyomokat, és a Guggenheim Múzeumban kötnek ki egy Andy Warhol festménynél. Eközben távol a zűrzavartól Lindsay és Danny a jól megérdemelt vakációjukat töltik, egészen addig, amíg valaki célpontba nem veszi őket.

Főszereplők: Gary Sinise, Sela Ward, Melina Kanakaredes, Hill Harper, Carmine Giovinazzo, Vanessa Ferlito, Eddie Cahill, Anna Belknap
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:15-23:15
Feketelista I./13.
amerikai akciófilm-sorozat,2013
(THE BLACKLIST)

A világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond Reddington besétál az FBI székházába és feladja magát, egyúttal alkut ajánl a megdöbbent nyomozóknak: van egy listája - amin olyan rosszfiúk szerepelnek, akiket a bűnüldöző szervek nem is ismernek - és ezt megosztaná a hatóságokkal. De vannak bizonyos feltételei, amelyek közül a legfontosabb: csak egy kezdő FBI-ügynöknővel, Elizabeth Keennel hajlandó kommunikálni, egyébként nincs üzlet. Az FBI terrorellenes részlegének vezetője kénytelen elfogadni Reddington ajánlatát és teljesíteni a férfi extravagáns kéréseit is. Keen társa Donald Ressler lesz, a csapathoz a CIA-tól is érkezik erősítés, Meera Malik személyében. A teljes titoktartás mellett dolgozó egység a Reddingtontól kapott, többnyire homályos és kétértelmű utalások alapján próbál dolgozni, miközben Keen férje, Tom egyre nehezebben viseli párja újdonsült munkáját. Nagyon hamar kiderül az is: ebben a világban semmi nem az, aminek látszik.

Rendezte: Jace Alexander, Michael W. Watkins, Vincent Misiano, Nick Gomez
Főszereplők: James Spader,Megan Boone,Diego Klattenhoff,Harry J. Lennix,Ryan Eggold,Parminder Nagra
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:20-23:20
Észlelés I./4.
amerikai bűnügyi sorozat
(PERCEPTION:CIPHER)

Rejtjel

Daniel rábukkan egy olyan kódra, mely egy sor olyan bűneset irányába mutat. Lewicki eközben sztrájkolni kezd.Rendezte: Deran Sarafian
Főszereplők: Eric McCormack, Rachael Leigh Cook, Kelly Rowan
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:25-23:30
A gonosz álarca 37.
amerikai filmsorozat,2013-2014
(SANTA DIABLA)

Iván elmondja Victorianak, hogy mit tudott meg Patricio előéletéről, ám a férfi mindent tagad, s megkéri, hogy menjenek el hárman New Orleans-ba, hogy bebizonyíthassa, a fiú hazudik. Transitot kiengedik a kórházból. Arturo megmenti Marat a férfitól, aki meg akarja erőszakolni a kávézóban. Ivánt pedig nagy meglepetés fogadja New Orleans-ban...

Rendező: Luis Manzo
Főszereplők: Gaby Espino, Carlos Ponce, Aarón Díaz, Virna Flores, Wanda D'Isidoro, Ximena Duque, Frances Ondiviela, Lincoln Palomeque, Roberto Mateos, Lis Vega
Sorozatok: dráma/melodráma
22:30-23:30
True Blood - Inni és élni hagyni VII/2.
amerikai filmsorozat,2014
(TRUE BLOOD VII. EP. 72)

A Belleflour's elleni támadásban túszul ejtett három ember őrizkedik az ismerős arctól, mint lehetséges szabadítótól a Hep-V vírussal fertőzött vámpírok közül. Sookie és Jackson a szomszédos városba, Saint Alice-ba látogat, ahol egy fiatalasszony naplója megoldást kínál Bon Temps sorsát illetően. Miután Lafayette elutasította, Lettie Mae Willához fordul a múltjával kapcsolatban. A polgárőrök vezetője, Vince veszélyes őrületbe hajszolja társait. A nyomozása során Pam egy nagyon ismerős helyre jut.

Rendezte: Howard Deutch
Főszereplők: Anna Paquin, Stephen Moyer, Alexander Skarsgård, Ryan Kwanten, Rutina Wesley
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
23:00-23:50
Twin Peaks I./2.
amerikai tévéfilmsorozat,1990
8/2. rész

Cooper ügynök mind mélyebbre ás Laura Palmer meggyilkolásának egyre szerteágazóbb ügyében. És mindig szól a zene...

Rendezte: David Lynch
Főszereplők: Kyle Maclachlan,Michael Ontkean,Madchen Amick,Dana Ashbrook,Richard Beymer,Lara Flynn Boyle,Sherilyn Fenn,James Marshall,Everett McGill,Ray Wise
Film: sci-fi/horror/fantasy
23:00-00:00
Teen Wolf - Farkasbőrben III./10.
amerikai dráma, 2013
(TEEN WOLF 310 - THE OVERLOOKED)

Derek és Scott elfogják Jennifert, és kórházba viszik, hogy megmentsék Cora életét. Az Alphák azonban bekerítik a kórházat: Jenniferre fáj a foguk, mivel a lány valaha Kalinak dolgozott.
Film: dráma/melodráma
23:00-00:00
Gandia Shore I./2.
(GANDIA SHORE)

A Gandia Shore című doku-valóságshow nyolc fiatalt követ életük legszebb nyarán, amit a gandiai strandon töltenek. A műsor eseménydús, érzelmekkel teli, szexi és rendkívül provokatív.
Gyerekműsorok: ifjúsági filmek/sorozatok
23:00-00:00
Hotrodmentők I.
Az autó a tét
(RODS N' WHEELS 1: RACING FOR PINKS)

Kövessük nyomon az autóimádó jóbarátokat, Billy Deriant és Steve Recket, akik pusztulásra ítélt hotrodokat diagnosztizálnak, kezelnek és állítanak helyre.
Információk: dokumentumfilm/reality
23:05-00:00
Vámpírnaplók III./14.
amerikai misztikus thrillersorozat,2011
(THE VAMPIRE DIARIES 3)

Veszedelmes viszonyok

Elena meghívót kap a Mikaelson család által rendezett régimódi bálra, és Esther megüzeni, hogy szeretne beszélni vele. Damon és Stefan mindketten ragaszkodnak ahhoz, hogy elkísérjék, mert nem hajlandóak egyedül odaengedni. Caroline megdöbben, amikor Klaus meghívja őt a partnereként, és nem szándékozik elmenni, de amikor megtudja, hogy Rebekah partnere Matt lesz, úgy dönt, mégsem marad otthon. Az estélyen Esther elárulja Elenának, hogy a mágia segítségével össze akarja kötni a gyerekeit, hogy ha az egyik meghal, mind meghaljon.

Főszereplők: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. McQueen, Sara Canning, Kat Graham, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino, Matt Davis
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:15-00:15
CSI: A helyszínelők XIV./18.
amerikai bűnügyi sorozat
(C.S.I.: CRIME SCENE INVESTIGATION)

A helyszínelőket ezúttal egy hónapja eltűnt helyi család ügyéhez riasztják.

Rendezte: Alec Smight
Főszereplők: Ted Danson,Elisabeth Shue,George Eads,Jorja Fox,Eric Szmanda,Paul Guilfoyle
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:30-00:30
Combat Hospital - A Frontkórház 12.
kanadai-amerikai drámasorozat,2011
(COMBAT HOSPITAL)

2006-ot írunk, amikor Rebecca Gordon egy magasan képzett trauma-sebész és Bobby Trang egy fiatal, kezdő orvos Kandaharba mennek, hogy egy hadikórházban vállaljanak szolgálatot. A kórház parancsnoka Xavier Marks ezredes pedig egyből a mélyvízbe dobja a frissen érkezett orvosokat...

Főszereplők: Elias Koteas, Deborah Kara Unger, Michelle Borth, Luke Mably, Terry Chen, Arnold Pinnock, Ellen Wong
Sorozatok: dráma/melodráma
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2 (HD)
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Story 5
Filmcsatornák
HBO (HD)
HBO 2
HBO Comedy
Cinemax
Cinemax 2
Filmbox HD
Filmbox Extra
Filmbox Family
Filmbox
Filmbox Plus
film+
film+ 2
DIGI Film
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
AXN White
AXN Black
FOX TV
Universal Channel
MGM
Paramount Channel
Film Mánia
Film Café
BBC Entertainment
Sundance Channel HD
E! Entertainment (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Cartoon Network/TCM
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
JimJam
Baby TV
Duck TV
Duck TV HD
Viva
MTV Hungary
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum (HD)
National Geographic Channel
NatGeoWild (HD)
NatGeo HD
Discovery HD Showcase
Discovery Channel
Discovery Science (HD)
Discovery World
Investigation Discovery
ID Extra
TLC
Animal Planet
Animal Planet HD
History (HD)
Travel Channel
Travel Channel HD
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Ozone Network
Life Network
Spektrum Home
Paprika TV
CBS Reality
CBS Reality (UPC Direct)
DoQ
DIGI World (HD)
DIGI Life (HD)
DIGI Animal World (HD)
BBC Knowledge
Da Vinci Learning
Fashion TV HD
D1 Televízió
FIX TV (HD)
Hatoscsatorna
PAX TV
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1 (HD)
Sport 2 (HD)
Sport M
Sportklub
DIGI Sport 1 (HD)
DIGI Sport 2 (HD)
Extreme Sports Channel
Trace Sports HD
The Fishing & Hunting Channel (HD)
Fit HD
Zene tv-k
Mezzo Live HD
Mezzo
Brava HD
iConcert HD
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
VH-1
VH-1 Classic
Muzsika TV
Nóta TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV (HD)
Hír TV
Echo TV
Meteo TV
Euronews
CNN
CNBC
Bloomberg English
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Dankó Rádió
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.