Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:00-21:00
A túlélők
amerikai vígjáték,1983
(THE SURVIVORS)

Donald Quinelle épp kereskedelmi igazgatói posztról álmodozik, amikor főnöke papagája közli vele a hírt: ki van rúgva. Ugyanezen a szép napon Sonny Paluso végignézi, amint kedvenc benzinkútja a levegőbe repül. A két szerencsétlen fickó egy New York-i kávézóban talál egymásra, ahol is véletlenül lefegyvereznek egy banditát, Jack Locke-ot . Donald és Sonny egy csapásra médiasztárrá válnak. A népszerűség azonban nem tart sokáig, ráadásul Jack kiszabadul, és üldözőbe veszi elfogóit.

Rendező: Michael Ritchie
Főszereplők: Walter Matthau, Robin Williams, Jerry Reed, Kristen Vigard, James Wainwright
Film: humor/musical
19:00-20:50
Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt..
amerikai vígjáték,2002
(THE ADVENTURES OF PLUTO NASH)

Pluto Nash nemet mond Rex Carter tízmillió dolláros ajánlatára, amellyel az üzletember magához kívánja venni Pluto menő éjszakai klubját. A klub a válasz után alig két perccel felrobban, ugyanis Mogan, a közvetítő nem szeret főnökével rossz hírt közölni. Nash egy szép énekesnővel az oldalán nyomozni kezd a titokzatos, nagy befolyással bíró Carter után, aki már a városi tanácsba is beférkőzött, s akit élő ember még nem látott. A nyomozás során egyre bizonyosabbnak látszik, hogy az üzletember valójában klón, aki egy nagyszabású tervet próbál gátlástalan módszereivel megvalósítani...

Rendező: Ron Underwood
Főszereplők: Eddie Murphy, Randy Quaid, Rosario Dawson, Joe Pantoliano, Jay Mohr
Film: humor/musical
19:10-21:30
A nagy Gatsby (2013)
amerikai filmdráma,2013
(THE GREAT GATSBY (2013))

Amerika a lázas húszas évek bűvöletében, a laza erkölcsök, az észbontó dzsessz és korlátlan lehetőségek világában él. Nick Carraway, a feltörekvő írópalánta New Yorkba utazik, hogy karriert csináljon. Miközben a saját amerikai álmát hajszolja, egyre közelebbi kapcsolatba kerül a szomszédjával, a titokzatos milliomossal, Jay Gatsbyvel és az elbűvölő unokatestvérével, Daisyvel. Rajtuk keresztül feltárul előtte a szupergazdagok magával ragadó, ám érzelmileg kiüresedett világa.

F. Scott Fitzgerald regényéből.

Rendezte: Baz Luhrmann
Főszereplők: Leonardo Dicaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher
Film: dráma/melodráma
19:25-21:30
Charlie St. Cloud halála és élete
amerikai-kanadai romantikus filmdráma,2010
(CHARLIE ST. CLOUD)

Charlie St. Cloud rutinos tengerész. Édesanyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyer, amelynek révén kitörhet álmos kis szülővárosából. Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédia miatt elszállnak a fiú álmai. Miután gimnáziumi osztálytársa, Tess váratlanul hazatér, Charlie kemény döntésre kényszerül: tartja-e négy évvel korábban tett ígéretét, vagy pedig tovább lép az új szerelem felé. Miközben megleli magában a bátorságot, hogy örökre szakítson múltjával, rájön, hogy amit leginkább meg kell mentenie, az éppen a saját lelke...

Rendező: Burr Steers
Főszereplők: Zac Efron, Kim Basinger, Amanda Crew, Charlie Tahan, Donal Logue, Ray Liotta, Matt Ward
Film: dráma/melodráma
20:00-21:50
Fordított felállás
amerikai vígjáték,2013
(FAMILY WEEKEND)

Emily tizenhat éves, figyelem- és szeretethiányban szenvedő tini, akinek a szülei csak önmagukkal vannak elfoglalva. Egy nap Emilynek elege lesz ebből, és elhatározza, a saját kezébe veszi az irányítást, hogy megmentse a kapcsolatukat. Nemes egyszerűséggel túszul ejti a vezető beosztású anyját és a festő apját, majd a három testvére segítségével kezdetét veszi az átneveléssel egybekötött családi hétvége. A szüleik lassan rájönnek, hogy az önző viselkedésük hogyan rombolta le a család boldogságát.

Rendezte: Benjamin Epps
Főszereplők: Olesya Rulin, Kristin Chenoweth, Matthew Modine, Joey King, Shirley Jones
Film: humor/musical
20:00-21:55
A király táncol
belga-francia musical filmdráma,2000
(LE ROI DANSE)

Franciaország, a Napkirály, XIV. Lajos udvara. A zeneszerző Jean-Baptiste Lully a Te Deumot vezényli a király tiszteletére, amikor szerencsétlen mozdulattal megsérti a lábát. A seb elüszkösödik, ám Lilly nem hagyja levágni a lábát. A halálos ágyán a zeneszerző visszaemlékszik arra, hogyan lett az ismeretlen olasz zenészből Franciaország egyik legelismertebb zeneszerzője. 1653-ban, Lully balettet írt a serdülő Lajos számára. Amikor 8 évvel később Lajos trónra lépett, Lullyt személyes zeneszerzőjévé tette.

Rendezte: Gérard Corbiau
Főszereplők: Benoit Magimel, Boris Terral, Tchéky Karyo, Colette Emmanuelle, Cécile Bois
Film: dráma/melodráma
20:00-21:50
Mindenki szereti a bálnákat
amerikai-angol dráma,2012
(BIG MIRACLE)

Az emberek szívét világszerte rabul ejtő igaz történet alapján készült kalandfilm lenyűgöző történet egy kisvárosi riporterről és egy Greenpeace aktivistáról, akikhez a két rivális nagyhatalom is csatlakozik, hogy megmentsenek egy szürkebálna családot, akiket körbe zárt az északi sarkkör gyorsan szilárduló jege. Az Alaszka északi csúcsán dolgozó helyi riporter, Adam Carlson alig várja, hogy lelépjen valami nagyobb nézettségű hely és állás felé. Ám amikor beüt élete sztorija, a világ jön el őhozzá. Egy olajmágnás, államfők és szenzációéhes újságírók bukkannak fel a fagyos városkában, de aki miatt Adam leginkább aggódik, az Rachel Kramer. A lány nem csak hogy szókimondó környezetvédő, de a volt barátnője is. Az idő egyre fogy, és Rachelnek és Adamnek össze kell hoznia egy különleges szövetséget az eszkimó őslakosok, az olajcégek és az orosz és amerikai hadsereg között, hogy ellentéteiket félretéve segítsenek kiszabadítani a bálnákat. Ahogy a világ figyelme a földgolyó jégsapkája felé irányul, a veszélyeztetett állatok kimenekítése a nemzetek közös ügye lesz, és pillanatnyi enyhülést hoz a hidegháborúban.Az emberek szívét világszerte rabul ejtő igaz történet alapján készült kalandfilm lenyűgöző történet egy kisvárosi riporterről és egy Greenpeace aktivistáról, akikhez a két rivális nagyhatalom is csatlakozik, hogy megmentsenek egy szürkebálna családot, akiket körbe zárt az északi sarkkör gyorsan szilárduló jege.

Rendezte: Ken Kwapis
Főszereplők: Drew Barrymore, John Krasinski, John Pingayak
Film: dráma/melodráma
20:10-20:45
Monty Python Repülő Cirkusza 10.
angol tévéfilmsorozat,1969
(SPECIAL MONTY PYTHON'S FLYING CIRCUS)

45/10. Tíz

Amikor 1969. október 5-én a BBC bemutatta a Monty Python Repülő Cirkuszának első részét, a televíziós komédia történetének egyik legfényesebb fejezete kezdődött el. A következő öt évben 45 epizódot készítő Python csoport sikerének titkát nem nehéz megfejteni: felszabadult humoruk egyedülálló és utánozhatatlan. Ebben a részben: bankrabló egy fehérneműüzletben, a gorilla könyvtáros és idegenek az éjszakában...

Rendezte: Ian MacNaughton
Sorozatok: humor/musical
20:10-20:35
Őrjítő szenvedélyek
Mindenem műanyag
(MY STRANGE ADDICTION: PROUD TO BE PLASTIC)

Lenyűgöző történetek olyanok emberekről, akik küzdenek az életüket is veszélybe sodró függőségük ellen. Döbbenetes és meghökkentő eseteknek lehetünk tanúi.
Információk: dokumentumfilm/reality
20:10-22:00
Alabama és Monroe
belga romantikus film,2013
(THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN)

Elise és Didier az első pillantásra egymásba szeretnek, pedig nem is különbözhetnének jobban egymástól. Az egyik beszél, a másik meg hallgat. Elise-nek tetoválószalonja van, Didier pedig bendzsózik egy bluegrass-zenekarban. A férfi romantikus ateista, ugyanakkor a nő vallásos realista. Házasságuk a kis Maybelle születésével teljesedik ki. És ugyancsak a kislányuk súlyos betegsége az, ami próbára teszi a kapcsolatukat. Elise és Didier különbözőképpen reagálnak erre, de közösen kell megküzdeniük vele.

Rendezte: Felix Van Groeningen
Főszereplők: Johan Heldenbergh, Veerle Baetens, Nell Cattrysse, Geert Van Rampelberg, Nils De Caster
Film: dráma/melodráma
20:25-23:20
X-Faktor Élő
tehetségkutató show-műsor,2014
Az X-Faktor 2014-es évada!

Az RTL Klub tehetségkutatójába idén már 14 éves kortól jelentkezhettek a versenyzők, a műsor készítői egy igazán friss, színes, erős szériát ígérnek.
A mentorszékben Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett az Atlantából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil - bluesgitáros, énekes - foglal helyet. A tehetségkutató show vezetője Istenes Bence.
Az X-Faktor nézői a válogatóktól egészen a döntőig kísérhetik figyelemmel 2014 felfedezettjeinek az útját.
A versenyzők idén is négy kategóriában indulhatnak: lányok, fiúk, 25+ és csapatok. Mind a négy kategória versenyzői egy-egy mentor segítségével készülnek majd az élő show műsoros fellépéseikre, ahol már nem csak a mentoroknak, de a közönségnek is bizonyítaniuk kell.
Az új évad számos meglepetést tartogat a műsor rajongóinak.
Szórakozás: rock/pop/jazz
20:35-21:00
Őrjítő szenvedélyek
Pelenkarágcsálás és piócaimádat
(MY STRANGE ADDICTION: CHEWS DIRTY DIAPERS/ADDICTED TO LEECHES)

Lenyűgöző történetek olyanok emberekről, akik küzdenek az életüket is veszélybe sodró függőségük ellen. Döbbenetes és meghökkentő eseteknek lehetünk tanúi.
Információk: dokumentumfilm/reality
20:40-21:40
Haláli zsaruk 9.
amerikai krimivígjáték-sorozat,2012
(COMMON LAW)

Travis Marks és Wes Mitchell a Los Angeles-i rendőrség legjobb nyomozó-párosa. Már öt éve társak, de homlokegyenest különböző természetük miatt sokat vitáznak, ezért aztán a rendőrkapitány párterápiára küldi őket. Közben természetesen a munkájukat sem hanyagolják el...

Főszereplők: Michael Ealy, Warren Kole, Sonya Walger, Jack McGee, Lyle Brocato, Leslie Castay, Gary Grubbs
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:50-23:10
Képlet
amerikai-angol-ausztrál sci-fi akciófilm,2009
(KNOWING)

1959-ben, egy iskolai avatóünnepségén elteszik a gyerekek elképzelt jövőt ábrázoló rajzait. Van köztük egy, amelyik nem rajzot, hanem véletlenszerűnek tűnő számsorokat tartalmaz. Ötven évvel később diákok elemzik a gyermekrajzokat. A kislány által írt számok Calebhez kerülnek, aki megmutatja azt az apjának, a híres asztrofizikusnak. John Koestler megdöbbenve fedezi fel, hogy a számok dátumokat jelentenek, amelyek a világot sújtó nagy katasztrófák időpontját jelzik. A számsort összeállító kislány lánya, Diana segítségével, Koestler versenyt fut az idővel, hogy megakadályozza a végső katasztrófát.

Rendező: Alex Proyas
Főszereplők: Nicolas Cage, Lara Robinson, Chandler Canterbury, Rose Byrne, Nadia Townsend
Film: sci-fi/horror/fantasy
21:00-21:50
Túlélőpár-baj II.
Mocsárban rekedve
(DUAL SURVIVAL 2: STUCK IN THE MUCK)

Az ex-katona Dave Canterbury és a természetbúvár Cody Lundin visszatér, hogy újabb kegyetlen tájakon mutassák be a túléléshez elengedhetetlen készségeket, tudást és okos trükköket.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-22:00
Ötödik sebeség XXII.
9. rész
(FIFTH GEAR 22: EPISODE 9)

Vicky a németországi Nürburgring Grand Prix pályáján csatlakozik a kétszeres Európa-bajnok Jochen Hahnhoz és a korábbi brit Truck Racing bajnokhoz, Dave Jenkinshez.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:30-23:05
Holdfény királyság
amerikai film,2012
(MOONRISE KINGDOM)

Az 1965-ben, egy New England-i szigeten egy cserkésztáborban játszódó film két kiskamaszról szól, akik szerelmesek lesznek egymásba és megszöknek. A Holdfény királyság főhősei tehát Sam és Suzy, két 12 éves gyerek, akik életükben eddig csak egyszer találkoztak, de hosszas levelezés után eszement tervet találnak ki. Együtt megszöknek, maguk mögött hagyják az unalmas és szeretet nélküli közeget, majd nyakukba veszik a környéket, s jutnak, ameddig jutnak. Céljuk nem az örökkévalóság elérése a hegyi ösvényeken keresztül, hiszen az apró szigetet, amelyen élnek (legalább is Suzy, míg Sam cserkésztáborba érkezik oda) úgysem tudnák mivel elhagyni. "Kölcsönveszem az elemes lemezjátszód 10 napra"-írja Suzy az öccsének szánt levélben. Ugyanakkor nem törődnek a felettes hatalom támasztotta korlátokkal, nevezzük azt családnak vagy cserkészetnek, csak együtt akarnak lenni egy kis időt, mert egyik a másikát meghallgatja és megérti, ez pedig új tapasztalat mindkettejüknek. A sztárok mindeközben mögöttük sorakozva igyekeznek nézőket csábítani a mozikba, hiszen Bruce Willis, Bill Murray vagy Edward Norton feladata inkább csak felskiccelni a kölykök hátterét, némi magyarázatot adva tettükre és személyiségük ilyetén alakulására.

Rendezte: Wes Anderson
Főszereplők: Gilman Jared,Kara Hayward,Bruce Willis,Edward Norton,Bill Murray,Harvey Keitel,Frances McDormand,Jason Schwartzman,Tilda Swinton,Bob Balaban
Film: dráma/melodráma
21:35-22:45
Pusztuló jelen, vészes jövő I./4.
amerikai dokumentumfilm-sorozat, 2014
(YEARS OF LIVING DANGEROUSLY 104 - ICE & BRIMSTONE)

A negyedik epizódban a neves televízió-riporter, Lesley Stahl Grönland szigetére utazik, hogy utánajárjon, milyen hatással lehet a globális felmelegedés földünk legészakabbra fekvő vidékeire. Az epizód következő riportjában Ian Somerhalder az egyesült államokbeli Észak-Karolinába látogat, ahol a klímaváltozás körüli viták már a helyi evangélikus közösség hétköznapjaiba is begyűrűztek. A közösség lelki vezetője az evangélikus lelkész nem hisz a klímaváltozásban. A lelkész lánya azonban a helyi természetvédők egyik legismertebb aktivistája, aki jelenleg épp azon dolgozik, hogy bezárják az egyik helyi, még most is szénenergiát használó nagyüzemet.

Főszereplők: Harrison Ford
Információk: dokumentumfilm/reality
21:40-23:25
Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika
amerikai vígjáték,2006
(BORAT: CULTURAL LEARNINGS OF AMERICA FOR MAKE BENEFIT GLORIOUS NATION OF KAZAKHSTAN)

Borat, a kazah médiavilág sajátos alakja az ország Tájékoztatási Minisztériumának megbízásából dokumentumfilmet forgat Amerikában. Beutazza a földrésznyi országot, hétköznapi emberekkel találkozik, és helyi nevezetességekkel ismerkedik. Hogy a faji, vallási és szexuális identitásra vonatkozó kérdéseivel megbotránkoztatja, zavarba hozza és halálra rémíti Amerikát, az csöppet sem érdekli. A több mint különös riporter a filmforgatás mellett ráadásul mindenáron találkozni akar Pamela Andersonnal...

Rendező: Larry Charles
Főszereplők: Sacha Baron Cohen, Pamela Anderson, Ken Davitian, Luenell, Andre Myers
Film: humor/musical
21:50-23:55
Rozsda és csont
francia-belga dráma,2012
(RUST AND BONE (AKA. DE ROUILLE ET D)

Ali magára marad az ötéves kisfiával, Sammel, akit alig ismer. Lakás, pénz és barátok híján a Dél-Franciaországban élő nővérénél, Annánál húzzák meg magukat. Ali egy éjszakai klubban kriobbant verekedés kapcsán ismerkedik meg a delfinidomár Stephanie-vel. Amikor legközelebb találkoznak, a lányt kerekesszékben ül, mindkét lábát elveszítette, az előadás közben súlyos baleset érte. Ali segít neki, minek következtében Stephanie visszanyeri az életkedvét. Hogy pénzt szerezzen, a férfi illegeális utcai harcot vív.

Rendezte: Jacques Audiard
Főszereplők: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Armand Verdure, Céline Sallette, Corinne Masiero
Film: dráma/melodráma
22:00-22:30
Emberformáló erők I./5.
(MANKIND DECODED)

A történelem kedvelőinek ajánljuk ezt a sorozatot. A 12 részben áttekintjük, hogyan jutott el az emberiség a mai modern világba, és ebben a folyamatban milyen erők voltak a fejlődés motorjai. Ezúttal azonban nem időrendben haladunk, hanem 12 témakört vizsgálunk: miként alakította át a Föld felszínét építményeivel az ember, hogyan vágyakozott minden korban a luxusra, mi módon jutott enni- inni- és füstölni valóhoz. Szó lesz arról is, milyen volt a tűz, a szén, az olaj, vagy a fémek és a fegyverek szerepe, hogyan kezdődött és hova vezetett az állatok háziasítása, mit jelent számunkra manapság az információ hatalma - hogy csak néhány példát idézzünk. Történelem persze ez is, csak egy kicsit másként, nem a szokásos megközelítésben...
Tudomány: történelem/archeológia
22:00-23:40
Elhagyott szoba 2. - Az első vágás
amerikai horror, 2008
(VACANCY 2: THE FIRST CUT)

Az Elhagyott szoba hatalmas sikere után elkészült a folytatás az Elhagyott szoba 2.- Az első vágás. Az első vágás története a múltba repíti a nézőt. Megtudhatjuk, hogy a beteglelkű Dr. Smith hogyan tette meg véres "filmkarrierjének" első lépéseit. Jessica, a gyönyörű menyasszony vőlegényével, Calebbel és barátjukkal, Tannerrel kivesznek két szobát a Meadow View nevű elhagyatott motelban. Sejtelmük sincs róla, hogy a szálloda valójában csapda, ahol az elmebeteg Mr. Smith és társai brutálisan megkínozzák és meggyilkolják a vendégeket, majd a videóra vett vérengzést jó pénzért eladják. A szálloda sötét, elhagyatott tereiben életre-halálra menő macska-egér játék veszi kezdetét.

Főszereplők: Agnes Bruckner, David Moscow
Film: sci-fi/horror/fantasy
22:00-23:00
Illegális gyorsulási versenyek I.
Sonoma
(STREET OUTLAWS 1: SONOMA MR NICE GUY)

Ismét találkozunk Oklahoma City illegális autóversenyzőivel, akik mind szeretnének felkerülni a top ten listára. A versenyzők lelkesedése nem ismer határt.
Információk: dokumentumfilm/reality
22:00-22:55
Gomorra I./1.
2014
(GOMORRA EP. 01)

A Roberto Saviano regényéből készült sorozat a Camorra uralta Nápoly és környéke sötét világába vezeti a nézőt. Miután letartóztatják és börtönbe zárják Pietro Savastanót, az egyik legfélelmetesebb Camorra-főnököt, a jobb keze, Ciro Di Marzio elérkezettnek látja az időt, hogy átvegye a hatalmat. Ugyanakkor a rivális Salvatore Contéval is eldurvul a vita. Don Pietro Savastano parancsot ad az embereinek, hogy gyújtsák fel Conte házát, ami háború kirobbanásához vezet. Salvatore külföldre menekül.

Rendezte: Stefano Sollima
Főszereplők: Marco D'amore, Fortunato Cerlino, Maria Pia Calzone, Salvatore Esposito, Marco Palvetti
Sorozatok: dráma/melodráma
22:30-23:00
Emberformáló erők I./6.
(MANKIND DECODED)

A történelem kedvelőinek ajánljuk ezt a sorozatot. A 12 részben áttekintjük, hogyan jutott el az emberiség a mai modern világba, és ebben a folyamatban milyen erők voltak a fejlődés motorjai. Ezúttal azonban nem időrendben haladunk, hanem 12 témakört vizsgálunk: miként alakította át a Föld felszínét építményeivel az ember, hogyan vágyakozott minden korban a luxusra, mi módon jutott enni- inni- és füstölni valóhoz. Szó lesz arról is, milyen volt a tűz, a szén, az olaj, vagy a fémek és a fegyverek szerepe, hogyan kezdődött és hova vezetett az állatok háziasítása, mit jelent számunkra manapság az információ hatalma - hogy csak néhány példát idézzünk. Történelem persze ez is, csak egy kicsit másként, nem a szokásos megközelítésben...
Tudomány: történelem/archeológia
22:55-23:55
Gomorra I./2.
2014
(GOMORRA EP. 02)

Roberto Saviano könyve megdöbbentette a világot. Nem mintha senki sem hallott volna a Dél-Olaszországot, elsősorban Nápolyt és környékét uraló bűnszövetkezetről, a Camorráról. Ám kevés ilyen megrázó szenvedélyes írás született a szervezett bűnözés "szentélyéről". A könyvből 2008-ban forgatott nagysikerű filmet Matteo Garrone, most pedig itt a vadonatúj tévésorozat. A történet Nápoly egyik legfélelmetesebb Camorra-főnökének lebukásával indul. Kezdetét veszi a véres harc a megüresedett helyéért.

Rendezte: Stefano Sollima
Főszereplők: Marco D'amore, Fortunato Cerlino, Maria Pia Calzone, Salvatore Esposito, Marco Palvetti
Sorozatok: dráma/melodráma
23:05-00:30
Szent Pál 1.
olasz-cseh-német történelmi film,2000
(SAN PAOLO)

2/1. rész

Jézus halála után reménytelenség és kilátástalanság uralkodik tanítványai és hívei körében, míg nem érkezik egy isteni jel. Péter és János megkezdi térítői tevékenységét a hitetlenek között, de a zsidó papok és előljárók ezt nem nézik jó szemmel. Börtönnel, rosszabb esetben kivégzéssel fenyegetik azt, aki továbbra is Krisztus követőjének vallja magát. De a kereszténység terjedését nem lehet erőszakkal megakadályozni...

Rendezte: Roger Young
Főszereplők: Johannes Brandrup,Thomas Lockyer,Barbora Bobulova,Ennio Fantastichini,Giorgio Pasotti,G.W. Bailey,Christian Brendel,Franco Nero
Film: történelmi/kosztümös film
23:10-00:10
AFTER X 3.
Az X-Faktor titkai - elsőkézből az RTL II-n!,2014
Az X-Faktor mai adásában látott legérdekesebb versenyzők történetei, emlékei és élményei - első kézből, élőben! Az X-Faktor adásai után közvetlenül, a legnépszerűbb előadók és a legtöbb vitát kiváltó döntések háttere - csak az RTL II-n. A nézők SMS-ben azonnal véleményt nyilváníthatnak és üzenhetnek kedvenceiknek.

Szórakozás: talk-show/kvízműsor
23:15-01:25
Sütik és töltények
portugál akcióvígjáték,2012
(BULLETS & COOKIES)

Culatra, Rato és Bino összeszokott csapatot alkot. A három fickó elképesztő ügyességgel zsebeli ki az embereket, nincs senki, akit ne tudnának meglopni. Miután újra találkoznak a vezetőjükkel, Tone-nal, a négy pihentagyú a pénzzel teli táskát veszi célba, melynek révén egy csapásra meggazdagodhatnának, és megoldódna minden gondjuk. Az akcióban minden trükköt bevetnek. A dolgok azonban rosszra fordulnak, amikor rájönnek, hogy a pénzes táska a bűnszervezet pincéjében várja sorsának alakulását.

Rendezte: Luis Ismael
Főszereplők: Jorge Neto, Luis Ismael, J.d. Duarte, Joáo Pires, Octávio Matos
Film: krimi/akció/kaland
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2 (HD)
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Story 5
Filmcsatornák
HBO (HD)
HBO 2
HBO Comedy
Cinemax
Cinemax 2
Filmbox HD
Filmbox Extra
Filmbox Family
Filmbox
Filmbox Plus
film+
film+ 2
DIGI Film (HD)
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
AXN White
AXN Black
FOX TV
Universal Channel
MGM
AMC (HD)
Paramount Channel
Film Mánia
Film Café
BBC Entertainment
Sundance Channel HD
E! Entertainment (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Cartoon Network/TCM
Boomerang
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
JimJam
Baby TV
Duck TV
Duck TV HD
Viva
MTV Hungary
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum (HD)
National Geographic Channel
NatGeoWild (HD)
NatGeo HD
Discovery HD Showcase
Discovery Channel
Discovery Science (HD)
Discovery World
Investigation Discovery
ID Extra
TLC
Animal Planet
Animal Planet HD
History (HD)
Travel Channel
Travel Channel HD
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Ozone Network
Life Network
Spektrum Home
Paprika TV
Food Network
CBS Reality
CBS Reality (UPC Direct)
DoQ
DIGI World (HD)
DIGI Life (HD)
DIGI Animal World (HD)
BBC Knowledge
Da Vinci Learning
Fine Living
Fashion TV HD
D1 Televízió
FIX TV (HD)
Hatoscsatorna
PAX TV
Bonum TV
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1 (HD)
Sport 2 (HD)
Sport M
Sportklub
DIGI Sport 1 (HD)
DIGI Sport 2 (HD)
Extreme Sports Channel
Trace Sports HD
The Fishing & Hunting Channel (HD)
Fit HD
Zene tv-k
Mezzo Live HD
Mezzo
Brava HD
iConcert HD
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
VH-1
VH-1 Classic
1 Music Channel (HD)
H!T Music
Muzsika TV
Sláger TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV (HD)
Hír TV
Echo TV
Meteo TV
Euronews
CNN
CNBC
Bloomberg English
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Dankó Rádió
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.