Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:10-20:05
Házak a fa tetején
Lepkelak
(TREEHOUSE MASTERS: WILD BUTTERFLY ESCAPE)

Pete pillangó témájú házat épít hat fa koronája közé, melyen mászóháló és padlás is van. Vajon tetszeni fog a szanatórium lakóinak?
Tudomány: környezet/természet
19:10-20:05
Házak a fa tetején
Lepkelak
(TREEHOUSE MASTERS: WILD BUTTERFLY ESCAPE)

Pete pillangó témájú házat épít hat fa koronája közé, melyen mászóháló és padlás is van. Vajon tetszeni fog a szanatórium lakóinak?
Tudomány: környezet/természet
19:15-20:15
Gyilkos elmék VII./24.
amerikai-kanadai krimisorozat,2011
(CRIMINAL MINDS)

A két bankrabló felrobbantja a bankot és JJ férjét, Willt magukkal viszik túsznak. A szadista páros kiszámíthatatlan, különösen a nő, aki bárkit megöl, ha az érdekei azt kívánják. Prentiss egykori interpolos kollégája, Easter segítségét kéri a nő kilétének felderítésében. Ez egy különösen nehéz feladat, ugyanis a Kártyás rabló számtalan plasztikai műtéten esett már át.

Főszereplők: Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Kirsten Vangsness, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Jeanne Tripplehorn, Paget Brewster
Sorozatok: krimi/akció/kaland
19:30-20:50
Éjjel-Nappal Budapest
magyar filmsorozat,2014
Lali összefut Ritával, és megtudja tőle, hogy elköltözik Norvégiába. Regina megbocsát Ritának, és a két lány kibékül. Rita Dorinától és Zitától is elbúcsúzik, és elindul Miklós családjával Norvégiába.
Marci azt állítja, hogy lezárta az Anikó-ügyet, de a lakótársak közül senki sem hisz neki. Amikor Karola, a tetováló kolléganője egy veszekedés alkalmával a szemére veti, hogy totál begyöpösödött gondolkodású, barátságtalan és még mindig a múltat siratja, Marci elhatározza, hogy megint beleveti magát az élet sűrűjébe. Már előre örül, hogy Dáviddal csapnak egy közös estét. Mindketten ugyanarra a nőre hajtanak rá, a párharcból Marci kerül ki győztesen. De mielőtt lelépne a nővel, egy fekete szépség, Móni keresztezi az útját. Marci leszólítja, a másik lány hoppon marad. Marci nagyon örül, hogy Móni hajlandó megadni neki a telefonszámát.
Zsófi szörnyen izgatott, amikor végre jelentkezik Pierre, a menedzser és megbeszél vele egy meghallgatást a hangstúdióban. Amikor Zsófi megérkezik a stúdióba, a feldúlt Otília jön vele szemben és óvja Pierre-től, akinek tapasztalata szerint csak az a célja, hogy a lányokat az ágyába vigye, az ígért hangfelvételekre pedig sohasem kerül sor. Zsófit ez megzavarja és faképnél hagyja a dühös Pierre-t. Regina Zsófi lelkére beszél, és azt javasolja, hogy Zsófi viselkedjék felnőttként és először bizonyosodjék meg arról, hátha Pierre-t mégis elsősorban a zenéje érdekli.
Információk: dokumentumfilm/reality
20:00-20:30
John Oliver-show az elmúlt hét híreiről 12.
amerikai show-műsor,2014
(LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN 12)

Az egyik legviccesebb és legüdítőbb személyiségek egyike John Oliver, már éppen ideje, hogy önálló műsort kapjon a képernyőn. A The Daily Show with Jon Stewart írója és vendégházigazdája zajos tetszésnyilvánítást kapott a kritikusoktól a rajongóktól és magától Stewarttól egyaránt. A népszerű angol komikus, színész és író most egy új talkshow-val jelentkezik az HBO mozicsatornán. Ebben az elmúlt hét legérdekesebb politikai, gazdasági, társadalmi stb. híreit kommentálja tabuk nélkül a maga sajátos stílusában.

Főszereplők: John Oliver
Szórakozás: talk-show/kvízműsor
20:00-21:30
Agyő, haver!
francia thriller,1975
(ADIEU POULET)

A választásokra készülve Rouenben eldurvul a küzdelem a két jelölt támogatói között, meggyilkolják egyikük önkéntesét és egy rendőrt. Verjeat felügyelő szerint a politikus, aki felbérelte a bűnözőket, ugyanolyan gazember, mint ők. Nyomozni kezd Lardatte tanácsos után, ám hamarosan figyelmeztetést kap a feletteseitől. Amikor a zsaru kínos helyzetbe hozza a politikust, szólnak neki, hogy áthelyezik. A felügyelő egy fiatal nyomozó segítségével kidolgoz egy bonyolult tervet, hogy időt nyerjen.

Rendezte: Pierre Granier-deferre
Főszereplők: Lino Ventura, Patrick Dewaere, Victor Lanoux, Julien Guiomar, Pierre Tornade
Film: krimi/akció/kaland
20:05-21:00
A sors hullámain 79.
venezuelai filmsorozat,2011
(NATALIA DEL MAR - NATALIA OF THE SEA)

Luis Manuel anyjától tudja meg, hogy don Adolfo életben van, és magával vitte Nataliát. Adolfo Natalia szemére veti, hogy meg sem gyászolta, és máris férjhez ment, ráadásul tálcán kínálta fel Playa Esperanzát legádázabb ellenségeinek, a Moncada családnak. Adolfo megtiltja Nataliának, hogy valaha is találkozzon Luis Manuellel. Irene felhívja Pasionariát, és könyörög neki, hogy segítsen rajta.

Főszereplők: Sabrina Salvador, Manuel Sosa, Juliet Lima, Víctor Cámara, Eduardo Serrano, Flor Elena González, Rosalinda Serfaty, Yul Bürkle, Adrián Delgado, Dora Mazzone, Fedra López, Franklin Virgüez
Sorozatok: dráma/melodráma
20:05-21:00
Eureka IV./8.
amerikai sci-fi sorozat,2010
(EUREKA)

A sorozat egy kisváros lakóinak kalandjairól szól, amik a nem hétköznapi városlakók miatt igencsak érdekesek. A városkát a második világháború után Harry S. Truman alapította, Einstein és más megbízható tanácsadók segítségével. A cél az volt hogy a város segítségével Amerika a technika és tudomány terén az élen járjon. Ezért a városban összegyűjtötték Amerika legnagyobb koponyáit és zsenijeit. A várost úgy építették meg, hogy látszatra ugyanúgy néz ki, mint bármely más amerikai kisváros. Csak néhány különbség volt: A városban a legjobb oktatás és egészségügyi ellátást biztosították a tudósoknak és családjuknak. A város nem szerepelt egyetlen térképen sem, kivéve a Pentagon által használtakat. A város neve Eureka lett.

Rendezte: Matt Hastings, Michael Robison, Mike Rohl, Colin Ferguson
Főszereplők: Colin Ferguson,Salli Richardson-Whitfield,Joe Morton,Erica Cerra,James Callis
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
20:15-21:10
Castle IV./15.
amerikai akcióvígjáték-sorozat,2011
(CASTLE 4)

Pandora szelencéje

Gyilkosság áldozata lesz egy ismeretlen férfi. A gyilkosnak hamar nyomára akadnak, de mire részletesen kihallgatnák, rejtélyesen eltűnik a cellájából. Beckett és Castle nem adja fel, de az újabb nyomravezető helyről már őket tüntetik el. Fény derül arra, hogy a hírszerzés is nyomoz ebben az ügyben, mely az ország biztonságát fenyegeti. A CIA-csoportot Castle egy régi ismerőse, a felettébb vonzó Sophia vezeti, és Beckettnek - bár ezt erősen tagadja - szembesülnie kell a féltékenység érzésével.

Főszereplők: Nathan Fillion, Stana Katić, Jon Huertas, Seamus Patrick Dever, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:20-21:20
Büszkeség és balítélet 1.
angol tévéfilmsorozat,1995
6/1. rész

Mr. és Mrs. Bennet kedves vidéki kúriája Hertfordshire grófság Longbourne nevű városkájában található. Népes a család, mivel a Teremtő öt leánnyal ajándékozta meg őket. Öt hajadon leány önmagában sem kevés, hát ha még azt is tudjuk, hogy fiúutód híján a birtok egy távoli - és kellemetlen - rokon, az ájtatos Mr. Collins kezére kerülhet. Mrs. Bennet épp ezért mindent megtesz, hogy lányai fejét bekösse, és ezzel jövőjüket biztositsa. A legújabb szenzáció, hogy a szomszédos Netherfieldbe új bérlők érkeztek. Mr. Bingley, aki ifjú, jóképű és mindennek tetejébe gazdag is, felcsigázza Mrs. Bennet fantáziáját. Mr. Bingley társaságában ott van két nővére, valamint a titokzatos és gőgös Mr. Darcy, aki még barátjánál is előkelőbb, sőt gazdagabb. Mr. Darcynak - jóllehet nincs ínyére a vidéki társaság - nem kerüli el a figyelmét Elizabeth Bennet bájos lénye...

Rendezte: Simon Langton
Főszereplők:Colin Firth, Jennifer Ehle, Susannah Harker, Julia Sawalha, Alison Steadman, Benjamin Whitrow
Sorozatok: dráma/melodráma
20:20-20:50
Bűvölet IX./218.
olasz drámasorozat
(INCANTESIMO IX.)

A Bűvölet tévéfilmsorozat, fő színhelye a római New Life klinika, ahol az ott dolgozó orvosok, ápolók és betegek izgalmas mindennapjainak lehetünk szemtanúi. A sorozat élethűen festi le a mai Olaszország mindennapjait, szokásait és nem utolsó sorban az olasz temperamentumot.

Főszereplők: Walter Nudo, Samuela Sardo, Agnese Nano
Sorozatok: dráma/melodráma
20:50-21:25
Barátok közt 7027-7028.
magyar filmsorozat,2014
A héten történik:
A dühöngő Marcell kezéből egy olyan személy menti meg Enikőt, akire egyáltalán nem számított. Hova vezet Péter és Benji versengése? László újra féltékeny lesz Tóbiásra. Miklós igyekszik mindent elkövetni annak érdekében, hogy elkerülje a felelősségre vonást, de egy megdöbbentő találkozás összezúzza a reményeit. Sikerül Zsófinak és Ádámnak megtartani a titkukat? Aliz látszólag kibékül Bambival, de csak azért, mert egy új terven töri a fejét. Sikerül megakadályoznia Szabi házasságát? Zsolt találkozik egy régi ellenségéhez közelálló személlyel. Lehet, hogy Gizella és Laci hatalmas tragédiát okoz a Berényi családnak.
Sorozatok: családi filmek
21:00-21:30
Egy rém modern család III./19.
amerikai vígjátéksorozat,2011
(MODERN FAMILY)

Rezeg a léc

Claire számára elérkezik a választások napja, amikor az eddigi képviselővel kell megküzdenie. A család minden tagja próbálkozik, de nem tudnak szavazatokat szerezni. Haley retteg, hogy végül egyetlen főiskolára sem fogják felvenni.

Főszereplők: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Rico Rodriguez, Julie Bowen, Ty Burrell, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet
Sorozatok: humor/musical
21:00-22:30
A szerelem nyomában
angol-görög vígjáték, 2005
(LOST IN LOVE)

A Chicagóban élő, már-már bántóan kifinomult Eric azért érkezik Patmos szigetére Görögországba, hogy folytassa néhai édesapja küldetését, aki idejekorán eltávozott, miközben Keresztelő Szent János mitikus kupája után nyomozott. Eric ultramodern felszereléssel felvértezve folytatja az ásatást a görög szigeten, és hamarosan meg is találja az ereklyét, igen ám, de a lelőhelyre egy felkapott tavernát építettek, és Katarinának, a tűzről pattant tulajdonosnőnek esze ágában sincs átadni a helyet a régészeknek. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a határozott menyecske szinte azonnal elrabolja Eric szívét...

Rendezte: Udayan Prasad
Főszereplők: Matthew Modine, Richard Griffiths, Agni Scott
Film: humor/musical
21:00-21:55
Talizmán 88.
amerikai filmsorozat,2012
(EL TALISMAN)

A rendőrség nyomozást indít Mariana halálának ügyében. Pedro ismét az első számú gyanúsítottá válik, mert ő örökli Mariana teljes vagyonát. A férfi hiába erősködik, hogy a valódi tettes Gregorio, mert mint mindig, erre most sincs bizonyíték. Legalább is, amíg Santiago be nem vallja, hogy a halála napján Mariana átment az Alcatrazra. Tracy véletlenül meghallja, hogy Camila terhes, de megígéri, hogy ezt titokban tartja. Sőt, megpróbál segíteni Camilának megkeresni a gyógyszeres üveget, amivel Antonio sakkban tartja.

Főszereplők: Blanca Soto, Rafael Novoa, Lola Ponce, Aarón Díaz, Sergio Reynoso, Roberto Vander, Germán Barrios, Karyme Lozano, Joaquín Gil
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-23:15
A vadon foglyai
amerikai kalandfilm,1997
(THE EDGE)

A multimilliomos Charles Morse gyönyörű fotómodell feleségével és egy fotós stábbal Alaszkába repül, hogy a helyszínen felvételeket készítsenek. Charles, Robert, a fotós és társaik egy kis repülőgépen egy helyi vadász után erednek, azonban a gép a vadon felett lezuhan. A túlélők, köztük Charles és Robert, kénytelenek tudomásul venni, hogy segítségre nem, csak magukra számíthatnak. Életükért az éhséggel, hideggel és nem egyszer egymással küzdve mielőbb meg kell találniuk a sok mérföldre fekvő tábor felé vezető utat. Ám a vadonban egy vérmedve támad rájuk, s úgy tűnik, bármit is tesznek, mindenütt Charlesék nyomában jár.

Rendező: Lee Tamahori
Főszereplők: Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Elle Macpherson, Harold Perrineau, L.Q. Jones
Film: krimi/akció/kaland
21:00-22:00
Klasszikus autók megmentői II.
Volkswagen mikrobusz
(CLASSIC CAR RESCUE 2: VW CAMPER)

Bernie Fineman és Mario Pacione egy jobb napokat látott Volkswagen mikrobuszt próbál meg újjávarázsolni. A munkát szoros határidőre, szűkre szabott költségkeretből kell elvégezni.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-22:00
Amerikai kincskeresők VI./21.
London hív
(AMERICAN PICKERS - LONDON CALLING)

Olaszországot elhagyva, országokat átszelve Angliába tartanak a fiúk, ahol kicsinyes alkudozást folytatnak egy piros telefonfülkéért, amelyet megtépázott a rideg, városi élet. A szomszédban van egy különleges, motoros kincsekkel megrakott garázs.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-21:50
A város sötét oldala
A szélhámos
(LAST NIGHT IN...: MISFORTUNE TELLER)

Patrick Fleminget leszúrják a nyugdíjas otthonban. A nyomozók egy Monica nevű szélhámost gyanúsítanak, de a helyszínen vett DNS minta egy férfié.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:05-22:05
Crossing Lines - Határtalanul I./5.
francia akciókrimi-sorozat,2013
(CROSSING LINES I. - SPECIAL OPS, PART 1)

A gazdag tinédzser, Maxim Marianski Cannes-ban éli gondtalan, fényűző életét, mígnem egy nap emberrablók fogságába kerül. Annie-Marie felfedezi, hogy a közelmúltban Firenzében is történt egy Maximéhoz hasonló emberrablás. A csapat nemzetközi emberrablóbanda működésére gyanakszik. A szálakat minél előbb igyekeznek felgöngyölíteni, hogy a fiú életét megmenthessék. Mindeközben Dorn és Daniel olyan nyomra bukkannak, amely talán elvezetheti őket ádáz ellenségükhöz, Alexander Dimitrovhoz. Moszkvában azonban Don élete is veszélybe kerül.

Főszereplők: William Fichtner, Donald Sutherland, Marc Lavoine, Gabriella Pession, Tom Wlaschiha, Richard Flood, Moon Dailly
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:15-22:30
Columbo II./8..
amerikai tévéfilmsorozat,1972
(COLUMBO - SEASON 2)

8/8. Kettős ütés

Nem sokkal az előtt, hogy feleségül venné a fiatal Lisa Chamberst, az idősödő fitness bajnokot, Clifford Parist holtan találják. Bár az első diagnózis egyértelműen a szívrohamot jelöli meg a halál okának, Columbo hadnagy mégis arra gyanakszik, hogy gyilkosság történt. A gyanúsítottak pedig egy ikerpár: Dexter és Norman Paris...

Főszereplők: Peter Falk, Martin Landau, Paul Stewart
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:20-22:20
Büszkeség és balítélet 2.
angol tévéfilmsorozat,1995
6/2. rész

Az ájtatos rokon, Mr. Collins látogatást tesz a Bennet famíliánál, mivel patrónusa, a nagytekintélyű Lady de Bourgh erősen szorgalmazza védence nősülését. Mr. Collins a Bennet kisasszonyok közül óhajt hitvest választani magának. Elsőnek a legidősebb lány, a szép Jane jöhetne szóba, ám vele Mrs. Bennetnek más szándékai vannak: vérmes reményeket táplál ugyanis az új szomszéd, Mr. Bingley nősülési szándékait illetően. Elizabeth a második a sorban, őt azonban az újonnan felbukkant Wickham kapitány bűvöli el, akinek regimentje a közelben állomásozik. Wickham szavaiból Lizzy arra következtet, amit eddig is sejteni vélt: hogy a rátarti Mr. Darcy lelketlen, önző, rosszindulatú alak. És bár a következő bálon Darcy végre erőt vesz magán, és táncra kéri Lizzyt, a lány - előitéleteitől vezérelve - elutasítóan viselkedik vele...

Rendezte: Simon Langton
Főszereplők:Colin Firth, Jennifer Ehle, Susannah Harker, Julia Sawalha, Alison Steadman, Benjamin Whitrow
Sorozatok: dráma/melodráma
21:20-23:20
Beethoven 3.
amerikai családi vígjáték,2000
(BEETHOVEN'S 3RD)

A Newton családnak nem sikerül időben olajra lépnie, a négylábú Beethoven épp az elindulás pillanatában érkezik meg. A nyaralni induló család nem is sejti, hogy a gondozóra bízott kitartó eb a csomagok közt bújva készül a nagy izgalmakra, a számára már rutinmunkának számító életmentésre, minden felmerülő probléma megoldására, és amiben a legprofibb: a rosszfiúk lerendezésére. Newtonékra azonban más meglepetés is vár: két lökött alak egy DVD miatt álnok akciót tervez a család ellen.

Rendezte: David M. Evans
Főszereplők: Judge Reinhold,Julia Sweeney,Joe Pichler
Film: családi filmek
21:35-22:30
Shogun 3.
amerikai kalandfilm-sorozat,1980
(SHOGUN)

John Blackthorne egy európai kereskedő hajó navigátora. Egy alkalommal hajója útja délkelet-Ázsia partjai felé veszi az irányt. Ám, amikor hajóra száll, a férfi még nem is sejti, hogy ez az utazás egész további élete szempontjából meghatározó lesz. Japán partjaitól nem messze ugyanis rettenetes viharba keverednek, amelynek kimenetele nem kétséges: Blackthorne hajója elsüllyed. A férfi a vihart követően napokig hánykolódik a tengeren, mígnem partra vetik a hullámok egy számára teljesen ismeretlen világban, Japánban...

Rendező: Jerry London
Főszereplők: Richard Chamberlain, Toshirô Mifune, Yôko Shimada, Damien Thomas, John Rhys-Davies
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:35-23:05
Lánybúcsú
amerikai vígjáték,2012
(BACHELORETTE)

Becky hamarosan férjhez megy a jó képű barátjához, Dale-hez. Úgy gondolja, hogy az erősebb nem képviselőjéhez hasonlóan neki is kijár egy lánybúcsú. Össze is trombitálja az egykori középiskolai barátnőit. Közülük Regan titokban le van sértődve, hogy nem ő kelt először a lánycsapatból. Gena az irónikus stilusával leplezi, hogy valójában rettentően romantikus alkat. És ott van Kati, aki bizony nem az IQ-járól híres, hanem, hogy vadul élvezi az életet. Becky szolíd bulit tervez, ám a dolgok pillanat alatt elfajulnak.

Rendezte: Leslye Headland
Főszereplők: Kirsten Dunst, Isla Fisher, Lizzy Caplan, Rebel Wilson, James Marsden
Film: humor/musical
21:40-23:45
Egy veszedelmes elme vallomásai
német - kanadai - amerikai életrajzi dráma, 2002
(CONFESSION OF A DANGEROUS MIND)

A tévé tette híressé, de a legnagyobb sikereit a képernyőn kívül alkotta. Az Egy veszedelmes elme vallomásai egy legendás showman kettős életének története, aki nappal tévéproducer volt, éjszaka a CIA bérgyilkosa. A fiatal, energikus Chuck Barris, aki az egyre növekvő tévés iparágban a csúcsra kerül, egyszer csak azon kapja magát, hogy egy rejtélyes alak követi, majd elcsábítja őt a CIA ügynökök titkos és veszélyes világába. Miközben Barris olyan leleményes és népszerű vetélkedők dinamikus producereként szerez nevet, mint "Az ifjú pár játék" vagy a "Gong Show", rendszeresen merényleteket hajt végre az Egyesült Államok kormányának megbízásából. Ahogy a nézettsége emelkedik, Barris belevonja műsorait titkos életébe: "Az ifjú pár játék" nyertes szerelmesei a "mesés Helsinkibe" és a "romantikus Nyugat-Berlinbe" utazhatnak - ami nem éppen Párizs, viszont remek álcát nyújt a párokat gardírozó Barrisnak titkos küldetéseihez.

Rendezte: George Clooney
Főszereplők: Brad Pitt, Drew Barrymore, George Clooney, Julia Roberts, Sam Rockwell
Film: dráma/melodráma
21:45-23:10
Lúzert fogtam, nem ereszt
francia filmvígjáték,2008
(L'EMMERDEUR/A PAIN IN THE ASS)

A bérgyilkos Jean legújabb feladata: el kell intéznie az egykori maffiavezért, akiből rendőrségi besúgó lett. Sietnie kell, mert a megbízói azt feltételezik, hogy a férfi vallani fog ellenük a bíróságon. Jean a nyomában van, bejelentkezik abba a párizsi szállodába, amelyben Randoni is szobát foglalt. Itt szállt meg a sajtófotós Francois is. Az ostoba és unalmas fickó most jött rá, hogy a felesége, Louise dobta őt az orvosa kedvéért. Az elkeseredett Francois öngyilkos akar lenni, ám ebben sikeresen megakadályozza őt Jean. A bérgyilkos nem sejti, milyen terhet vett ezzel a nyakába.

Rendezte: Francis Veber
Főszereplők: Richard Berry,Patrick Timsit,Pascal Elbé,Virginie Ledoyen,Michel Aumont
Film: humor/musical
21:50-22:40
Ausztrál kommandó 3.
ausztrál dokumentumfilm-sorozat, 2013
(COMMANDOS)

Miután túlélték a hírhedten nehéz kiválasztási procedúrát, a megmaradt jelöltek bekerülnek a kommandósok kiképzőközpontjába.
Információk: dokumentumfilm/reality
22:00-22:55
A kiválasztottak I./13.
amerikai sci-fi sorozat,2013
(THE TOMORROW PEOPLE)

A történet egy csapat fiatalról szól, akik az emberi evolúció következő szintjét képviselik a világ minden tájáról. Különleges erőket birtokolnak, mint például a teleportálás, a telekinézis vagy a telepátiás képességek. Ők A kiválasztottak, akik együttes erővel veszik fel a harcot az ULTRA nevű szervezet ügynökei ellen.

Rendezte: Guy Norman Bee, Rob Bailey, Nick Copus, Danny Cannon
Főszereplők: Robbie Amell,Peyton List,Luke Mitchell,Aaron Yoo,Mark Pellegrino,Madeleine Mantock
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
22:05-23:00
A harc törvénye II./8.
amerikai akciófilm-sorozat,1999
(MARTIAL LAW)

Rágós falat

Sammo egyik régi barátját, egy felkapott étterem tulajdonosát életveszélyesen megfenyegetnek, és arra próbálják rávenni, hogy adja el a szórakozóhelyet. Természetesen Sammo azonnal barátja segítségére siet, és nyomába ered a tetteseknek.

Főszereplők: Sammo Hung Kam-Bo, Louis Mandylor, Kelly Hu, Tom Wright
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:05-23:00
Hannibal II./1.
amerikai drámasorozat,2014
(HANNIBAL 201 - KAISEKI)

Will a baltimori elmegyógyintézetben senyved. Hamarosan bíróság elé idézik olyan bűnökért, amelyeket valójában Hannibal Lecter követett el. Eközben Hannibal vidáman éli életét, és boldogan hódol a kulináris élvezeteknek. Ráadásul Jack Crawford nyomozó felajánlja neki, hogy töltse be Will megüresedett profilozói állását az FBI-nál. Jack és csapata ugyanis újabb rejtélyes esettel áll szemben: munkások a folyóban feldarabolt emberi testrészekre bukkantak. Hannibal most már az FBI hivatalos profilozójaként vesz részt a nyomozásban. Időközben azonban Will az elmegyógyintézet orvosainak segítségével visszanyeri emlékeit, ráeszmél, hogy ki juttatta új "lakhelyére", és arra is, hogy valójában kicsoda Hannibal Lecter. Will Crawford nyomozóért üzen, hogy megossza vele új felismerését. Ki hisz azonban egy elmeháborodott, brutális gyilkosnak vélt embernek?

Főszereplők: Mads Mikkelsen, Laurence Fishburne, Hugh Dancy
Sorozatok: dráma/melodráma
22:30-23:20
A gonosz álarca 45.
amerikai filmsorozat,2013-2014
(SANTA DIABLA)

Patricio megfenyegeti Transitot, ha nem lesz az alibije Carlos meggyilkolásának idejére, a bordélyházi lányokon tölti ki a dühét. Inez nagy esküvőt szeretne, ezért nem egyezik bele, hogy már másnap megtartsák azt. Megkéri Humbertot, ejtse őt teherbe, hogy elhúzhassa az esküvőt pár hónappal. Carlos temetésén később feltűnik Ulises, a férfi és Victoria kisöccse...

Rendező: Luis Manzo
Főszereplők: Gaby Espino, Carlos Ponce, Aarón Díaz, Virna Flores, Wanda D'Isidoro, Ximena Duque, Frances Ondiviela, Lincoln Palomeque, Roberto Mateos, Lis Vega
Sorozatok: dráma/melodráma
22:40-23:30
Twin Peaks II./2.
amerikai tévéfilmsorozat,1990
22/2. rész

Cooper megtudja, hogy volt partnere, Windom Earle megszökött a bolondok házából. Donna találkozik egy hátborzongató idős nővel és az unokájával. Audrey egyre több dolgot tud meg Laura kettős életéről a Félszemű Jackben, de nyomozása egyre veszélyesebb vállalkozássá válik. Ben elrendeli Leland meggyilkolását...

Rendezte: David Lynch
Főszereplők: Kyle Maclachlan,Michael Ontkean,Madchen Amick,Dana Ashbrook,Richard Beymer,Lara Flynn Boyle,Sherilyn Fenn,James Marshall,Everett McGill,Ray Wise
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
23:00-23:55
Hannibal II./2.
amerikai drámasorozat,2014
(HANNIBAL 202 - SAKIZUKE)

A rendőrség tovább nyomoz a folyóban talált feldarabolt testrészek ügyében. Hannibal Lecter is részt vesz a nyomozásban, és természeten mindenkinél hamarabb jön rá a megoldásra. Megelőzve FBI-os kollegáit, titokban ellátogat a gyilkoshoz, és felajánlja neki segítségét. Hannibal azonban ezúttal is valójában saját pecsenyéjét sütögeti. Nyomozás közben Jacket lelkiismeret furdalás gyötri: úgy érzi, ő is felelős Will idegösszeomlásáért. Amikor megkapja Alana Bloom pszichiátriai jelentését, felelősségét még súlyosabbnak érzi. Eközben Will az elmegyógyintézetben ravasz tervet eszel ki, hogy bebizonyítsa Hannibal bűnösségét és saját ártatlanságát. Látogató is érkezik hozzá, Bedelia du Maurier, akitől ifjú nyomozónk megkapja a szükséges bátorítást.

Főszereplők: Mads Mikkelsen, Laurence Fishburne, Hugh Dancy
Sorozatok: dráma/melodráma
23:05-01:10
Eljövendő világ
amerikai sci-fi,1976
(FUTUREWORLD)

Felnőttfantáziákat kiszolgáló jövőbeli vidámpark élethű androidokkal, akik teljesítik minden kívánságodat. Jó kis hely, nem? Az újonnan megnyílt parkba látogató újságíró és kolleganője úgy találják, hogy nem.

Rendező: Richard T. Heffron
Főszereplők: Peter Fonda, Yul Brynner
Film: sci-fi/horror/fantasy
23:15-00:45
A kórboncnok
angol pszicho-thiller ,2011
(THE MORTICIAN)

A magányos temetkezési vállalkozó egyhangú, nyugodt élete váratlanul felbolydul, amikor megpillantja legújabb kuncsaftjának testét. A halott nő az anyjára, és a halálának körülményeire emlékezteti. Később felfedezi a rémült, fiatal fiút, aki elrejtőzött a hullaházban, azt remélve, hogy még egyszer, utoljára megpillanthatja az édesanyját, és elmenekülhet a gyilkos apja elől. Miután a temetkezési vállalkozó megtudja a fiú tragikus titkát, megesküszik, hogy ha kell, akár az élete árán is megvédi őt.

Rendezte: Gareth Maxwell Roberts
Főszereplők: Method Man, Dash Mihok, E.j. Bonilla, Judy Marte, Angelic Zambrana
Film: krimi/akció/kaland
23:15-01:05
Baromi őrjárat
amerikai vígjáték,2001
(SUPER TROOPERS)

A kanadai határnál fekvő kisváros lökött önkéntes rendőrei ártatlan motorosokat zaklatnak, füvet szívnak, és rendkívül unatkoznak. Amikor felmerül, hogy hamarosan nem tartanak majd igényt a szolgálataikra, hirtelen megtáltosodnak, és mindent elkövetnek, hogy hasznosnak tűnjenek. De nehéz hasznosnak tűnni ott, ahol évek óta egyetlen bűncselekmény sem történt. Aztán szerencséjükre felbukkan egy hulla, vele együtt pedig egy nagyszabású, felderítésre váró bűntény.

Rendező: Jay Chandrasekhar
Főszereplők: Kevin Heffernan, Jay Chandrasekhar, Steve Lemme, Paul Soter, Marisa Coughlan, Daniel von Bargen
Film: humor/musical
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2 (HD)
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Story 5
Filmcsatornák
HBO (HD)
HBO 2
HBO Comedy
Cinemax
Cinemax 2
Filmbox HD
Filmbox Extra
Filmbox Family
Filmbox
Filmbox Plus
film+
film+ 2
DIGI Film
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
AXN White
AXN Black
FOX TV
Universal Channel
MGM
Paramount Channel
Film Mánia
Film Café
BBC Entertainment
Sundance Channel HD
E! Entertainment (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Cartoon Network/TCM
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
JimJam
Baby TV
Duck TV
Duck TV HD
Viva
MTV Hungary
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum (HD)
National Geographic Channel
NatGeoWild (HD)
NatGeo HD
Discovery HD Showcase
Discovery Channel
Discovery Science (HD)
Discovery World
Investigation Discovery
ID Extra
TLC
Animal Planet
Animal Planet HD
History (HD)
Travel Channel
Travel Channel HD
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Ozone Network
Life Network
Spektrum Home
Paprika TV
CBS Reality
CBS Reality (UPC Direct)
DoQ
DIGI World (HD)
DIGI Life (HD)
DIGI Animal World (HD)
BBC Knowledge
Da Vinci Learning
Fashion TV HD
D1 Televízió
FIX TV (HD)
Hatoscsatorna
PAX TV
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1 (HD)
Sport 2 (HD)
Sport M
Sportklub
DIGI Sport 1 (HD)
DIGI Sport 2 (HD)
Extreme Sports Channel
Trace Sports HD
The Fishing & Hunting Channel (HD)
Fit HD
Zene tv-k
Mezzo Live HD
Mezzo
Brava HD
iConcert HD
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
VH-1
VH-1 Classic
Muzsika TV
Nóta TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV (HD)
Hír TV
Echo TV
Meteo TV
Euronews
CNN
CNBC
Bloomberg English
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Dankó Rádió
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.