Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:00-20:35
Jégkorszak
amerikai animációs vígjáték,2002
(ICE AGE)

Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mammuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán némi viszontagság után együtt találjanak rá egy magára maradt embercsemetére. Manfred és Sid komoly viták után végül elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához. Útközben azonban, nem éppen emberbaráti szeretetből, de csatlakozik hozzájuk Diego, a kardfogú tigris is...

Rendező: Chris Wedge
Film: humor/musical
19:00-20:00
Hármastársak V/1.
amerikai filmsorozat,2011
(BIG LOVE V. EP. 44)

Henricksonék táborozni mennek. A tűz körül Bill és Nicki a gyerekeket szórakoztatja. Teenie elment Sarah-hoz. Miután a gyerekek elalszanak, Bill nekiáll felkészíteni a feleségeit arra, mi vár rájuk a következő héten. Éjszaka Margene jajgatására ébrednek. Nicki és Bill próbálja vigasztalni. A városba visszatérve a család az első tanítási napra készül. Miután egyedül maradnak, Nicki elkapja Margene-t, és a Bill és Barb közötti feszültségről faggatja. Carl arról panaszkodik Billnek, hogy a híradósok tönkretették a pázsitját. Don elmondja Billnek, hogy az áruház alkalmazottjai sorra kilépnek. Bill beszédet tart nekik.

Rendezte: David Petrarca
Főszereplők: Bill Paxton, Jeanne Tripplehorn, Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin, Amanda Seyfried
Sorozatok: dráma/melodráma
19:00-21:40
Angyalok és démonok
amerikai-olasz misztikus krimi,2009
(ANGELS & DEMONS)

Robert Langdon professzor a régi kódexek tanulmányozása közben rádöbben, hogy új életre kelt egy középkori, titkos testvériség. Az illuminátusok a történelem leghatalmasabb földalatti szervezete volt, amely bármi áron megvédte titkait. De Langdon kutakodásai során egy másik, talán még hatalmasabb ellenséggel is kénytelen szembe nézni: a társaság ősi ellenségével, a katolikus egyházzal. Az illuminátusok pokolgépe már élesítve van, ezért a professzor kénytelen Rómába repülni, hogy megkeresse. A Camerlengo segítségét kéri, akinek az életét halálos veszély fenyegeti. Az új pápa megválasztásáig egyre több rejtélyes haláleset történik.

Rendező: Ron Howard
Főszereplők: Tom Hanks, Ewan McGregor, Stellan Skarsgard, Ayelet Zurer, Armin Mueller-Stahl, David Pasquesi, Marco Fiorini, Carmen Argenziano
Film: krimi/akció/kaland
19:20-21:30
Az olasz meló
amerikai-angol-francia akció-krimi,2003
(THE ITALIAN JOB)

A terv tökéletes. A melót hibátlanul megcsinálták, a menekülés is tiszta ügy volt. Az egyetlen bökkenő, amire Charlie Croker mestertolvaj álmában sem gondolt, saját csapatának egyik tagja lett. Miután sikerült végrehajtaniuk egy elképesztő aranyrúdrablást Velence egyik szigorúan őrzött palotájában, Charlie és bandája nem akarnak hinni a szemüknek és az eszüknek, amikor egyik társukról kiderül, hogy kettős játékot űzött. Innentől nem a kassza a tét, hanem a bosszú! Ekkor lép a képbe Stella, a gyönyörű, acélidegzetű kasszafúró, aki csatlakozik Charlie csapatához, amikor vissza akarják lopni az aranyat. Mégpedig úgy, hogy betörnek Los Angeles közlekedésfelügyeleti központjába, megbabrálják a jelzőlámpákat, és a város történetének legnagyobb közlekedési dugóját idézik elő... Az 1969-es klasszikus modern változata tele van fordulatokkal, izgalmas kaszkadőrmutatványokkal, páncélkocsikkal, motorokkal, helikopterekkel, beláthatatlanul vad kanyarokkal, akcióval és izgalommal!

Rendező: F. Gary Gray
Főszereplők: Edward Norton, Jason Statham, Mark Wahlberg, Charlize Theron, Donald Sutherland, Seth Green, Mos Def
Film: krimi/akció/kaland
19:45-20:10
Bontsd szét! II./1.
amerikai dokumentumfilm-sorozat, 2009
(DECONSTRUCTION)

Ebben az epizódban megtudjuk, hogyan készítik és tesztelik a kukákat, majd ellátogatunk egy szennyvíztisztító telepre, hogy kiderítsük, hogyan tisztítják meg a mikrobák a vizet.
Információk: dokumentumfilm/reality
20:00-20:25
A semmi közepén V/24.
amerikai vígjátéksorozat,2014
(THE MIDDLE V. EP. 120)

Az ötödik évad kétrészes fináléjának második fejezetében a Heck család végre megérkezik a Walt Disney vidámparkba. Már kezdik egyre jobban érezni magukat, amikor egy szerencsétlenség alaposan lehűti a feldobott társaság jó kedvét. Rájönnek ugyanis, hogy elnézték a nyereményt, és a kaliforniai Disneyland helyett - ahová a foglalásuk és a belépőjegyeik szólnak - a família a Florida állambeli Orlandóban található Disneyworldbe ment. Ettől kezdve a felhőtlennek ígérkező nyaralásnak lőttek.

Rendezte: Lee Shallat Chemel
Főszereplők: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie Mcdermott, Eden Sher, Atticus Shaffer
Sorozatok: humor/musical
20:00-21:55
A boldogság nyomában
amerikai életrajzi dráma,2006
(THE PURSUIT OF HAPPYNESS)

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár fáradhatatlanul próbál meggazdagodni, egyre szegényebbek lesznek, végül a felesége is elhagyja.

A férfi magára marad az ötéves kisfiával. Chris ekkor kockázatos lépésre szánja el magát. Feladja állását, és jelentkezik egy bróker cég tanfolyamára. Miközben egyre mélyebbre merül a brókerkedés rejtelmeiben, pénz híján hamarosan várótermek, menhelyek lakói lesznek. Chris bízik abban, hogy jókedvvel, szeretettel minden bajt legyőznek.

Rendezte: Gabriele Muccino
Szereplők: Will Smith, Thandie Newton, Brian Howe, James Karen, Dan Castellaneta
Film: dráma/melodráma
20:00-22:05
Sógorom a zugügyvéd
amerikai vígjáték,1966
(FORTUNE COOKIE, THE)

Egy zugügyvéd és egy operatőr szerepében Walter Matthau és Jack Lemmon párosa először tűnik föl a filmvásznon a kapzsiságról és az elveszett szerelem megtalálásáról szóló különös történetben.

Rendező: Billy Wilder
Főszereplők: Jack Lemmon, Walter Matthau, Judi West, Ron Rich
Film: humor/musical
20:00-21:00
Gyilkos számok V./21.
amerikai krimisorozat,2008
(NUMB3RS 521 - DISTURBED)

Charlie-t továbbra is gyötri a bűntudat, mivel úgy érzi, személyes felelősség terheli a Donnal történtek miatt. Figyelme azonban ennek ellenére nem lankad, és teljes bedobással dolgozik a csapat következő esetén. Különleges számítási módszert felhasználva igyekszik egy sorozatgyilkos nyomára bukkanni.

Főszereplők: David Krumholtz, Rob Morrow
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:05-21:00
Eureka IV./3.
amerikai sci-fi sorozat,2010
(EUREKA)

A sorozat egy kisváros lakóinak kalandjairól szól, amik a nem hétköznapi városlakók miatt igencsak érdekesek. A városkát a második világháború után Harry S. Truman alapította, Einstein és más megbízható tanácsadók segítségével. A cél az volt hogy a város segítségével Amerika a technika és tudomány terén az élen járjon. Ezért a városban összegyűjtötték Amerika legnagyobb koponyáit és zsenijeit. A várost úgy építették meg, hogy látszatra ugyanúgy néz ki, mint bármely más amerikai kisváros. Csak néhány különbség volt: A városban a legjobb oktatás és egészségügyi ellátást biztosították a tudósoknak és családjuknak. A város nem szerepelt egyetlen térképen sem, kivéve a Pentagon által használtakat. A város neve Eureka lett.

Rendezte: Matt Hastings, Michael Robison, Mike Rohl, Colin Ferguson
Főszereplők: Colin Ferguson,Salli Richardson-Whitfield,Joe Morton,Erica Cerra,James Callis
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
20:05-21:00
A sors hullámain 138.
venezuelai filmsorozat,2011
(NATALIA DEL MAR - NATALIA OF THE SEA)

Osvaldo elmondja Nataliának, hogy arra gyanakszik, azt a drága nyakláncot Adolfo küldhette neki. A lány azonban abban reménykedik, hogy férje még nem tud hollétéről. Diego úgy véli a legjobb az lenne, ha megölnék Beunót ls Candyt, de Patricia hallani sem akar szerelme meggyilkolásáról. Viviana és Pasionaria meglesik és követik Patriciát meg Diegót. Sofia felkeresi ismét Nataliát, hogy elmondja, lánya és Luis Manuel nagyon boldogok.

Főszereplők: Sabrina Salvador, Manuel Sosa, Juliet Lima, Víctor Cámara, Eduardo Serrano, Flor Elena González, Rosalinda Serfaty, Yul Bürkle, Adrián Delgado, Dora Mazzone, Fedra López, Franklin Virgüez
Sorozatok: dráma/melodráma
20:15-22:00
Lelki vándorúton
japan filmdráma,2005
(RIDING ALONE FOR THOUSANDS OF MILES)

Sok éve már, hogy Takata, a japán halász elhidegült a fiától. Amikor Ken-ichinél végső stádiumban lévő rákot diagnosztikálnak, Rie, a menye odahívja őt a kórházba. Amikor a fia visszautasítja, hogy találkozzon az apjával, Rie egy videokazettát ad neki. Ezt a fia készítette a távoli kínai vidék, Yunnan megye népművészetéről. Takada elhatározza, hogy befejezi a munkát, amit a fia kénytelen volt félbehagyni. Az utazás és a munka megváltoztatja egész életét, nemcsak segít megérteni a közte és Ken-ichi közötti kapcsolatot, de elvezet a férfi rég elveszített törvénytelen fiához.

Rendezte: Yimou Zhang
Főszereplők: Ken Takakura, Shinobu Terajima, Kiichi Nakai, Ken Nakamoto, Jiamin Li
Film: dráma/melodráma
20:15-22:15
Szabadság, szerelem
magyar játékfilm,2006
1956. Magyarország csupán egy kis csatlósállam a szovjet blokkban, de nagyhatalom is: vízilabda-válogatottja verhetetlen. A pólós srácok a vasfüggöny mögött is az élet császárainak érzik magukat; élvezik a sikert és a lányok rajongását, magabiztosak és összetartók. Eddig egyetlen egyszer veszítettek: 1955-ben, amikor egy moszkvai mérkőzésen a bíró nem engedte őket győzni. Mindannyian a visszavágásra, a melbourne-i olimpiára készülnek. Ám a történelem alaposan összekavarja a terveiket. Budapesten kitör a forradalom. A csapat fiatal sztárja, Karcsi és barátja, Tibi belekeveredik az utcai eseményekbe. Eleinte csak a kalandot keresik. Karcsinak megakad a szeme Vikin, a harcias műegyetemista lányon és a nyomában járva eljut a forradalom legfontosabb színhelyeire: ott van a Kossuth téren, majd a Rádió ostrománál is.

Rendezte: Goda Krisztina
Főszereplők: Fenyő Iván, Dobó Kata, Csányi Sándor, Gesztesi Károly, Bánsági Ildikó, Jordán Tamás
Film: háborús filmek
20:30-22:15
Madagaszkár
amerikai animációs vígjáték,2005
(MADAGASCAR)

Alex, az oroszlán, a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New Yorki Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Marty-nak az elég jó sem elég jó, s hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság, és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél, és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki is rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi pályaudvaron akadnak rá Marty-ra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New Yorki aszfaltbetyároknak most aztán rá kell jönniük, hogy miképpen maradhatnak életben, a vadonban, és fel kell fogniuk, hogy mit is jelent valójában az a mondás, hogy "Nagy az Isten állatkertje!"...

Rendező: Eric Darnell, Tom McGrath
Film: humor/musical
20:35-22:55
Éjszaka a múzeumban
amerikai-angol kalandfilm-vígjáték,2006
(NIGHT AT THE MUSEUM)

Miután megint felsül az új zseniális ötletével Larry, a nagy álmodozó, kénytelen éppen karácsony előtt munkát keresni. A Természetrajzi Múzeumba szegődik éjjeliőrnek. Már az első éjszaka azonban elképesztő élményben van része: rémülten látja, hogy a múzeumban elszabadul a pokol, amikor az őskori szörnyek, vadállatok és történelmi figurák egymás után életre kelnek. Ráadásul a zűrzavaros éjszakát csak az egykori elnök, Theodore Roosevelt segítségével sikerül túlélnie. Ám a lehetőség, hogy kirúgják az állásából, és csalódást okoz a kisfiának, megsokszorozza erejét. Larry ugyanis harcot indít a múzeum megmentéséért...

Rendező: Shawn Levy
Főszereplők: Robin Williams, Ben Stiller, Carla Gugino, Owen Wilson, Dick Van Dyke, Mickey Rooney, Paul Rudd
Film: krimi/akció/kaland
20:55-23:15
Európa Liga - Inter - St. Etienne
közvetítés élőben
Európa Liga a STORY4-en, a csatorna ezúttal is a legizgalmasabb mérkőzéseket közvetíti élőben.
Sport: futball
21:00-21:50
Talajkutatók II./1.
amerikai dokumentumfilm-sorozat, 2014
(PROSPECTORS)

Az évad első epizódjában a bányászok visszatérnek a coloradói hegyekbe. Amanda és Dwayne akvamarin után kutatnak, a Dorris család pedig amazonitot és füstkvarcot szeretne találni.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-22:00
Azok a 90-es évek
Visszaszámlálás
Az évezred utolsó éveit tragédiák és nyomasztó felismerések árnyékolják be. Diana hercegnő máig nem teljesen tisztázott körülmények között életét veszti egy balesetben; két tinédzser diák ámokfutásba kezd a coloradói Columbine gimnáziumában, tizenkét gyerek és egy tanár életét kioltva; és kiderül, hogy egy számítógépes vírus globális katasztrófát képes előidézni. Sokakban mindezek miatt világvége hangulat uralkodik el - s őket az se vigasztalja, hogy a régi világ helyett jön egy új: a terrorizmusé...
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-21:30
A Teknősember kalandjai
Halloweeni riogatás
(CALL OF THE WILDMAN: HALLOWEEN SPOOKTACULAR)

Teknősember és csapata mentőakcióra indul, amikor Bigfoot-rajongó barátjuk, Squirrel Halloween éjszakáján eltéved az erdőben.
Tudomány: környezet/természet
21:00-21:50
A híd II./10.
amerikai krimisorozat, 2014
(THE BRIDGE Y2 - EIDOLON)

Szellemkép

Sonya és Marco megérkezik Red Ridge-be, ahol egy vérfürdő nyomaira bukkannak, és DEA ügynökök, sőt Charlotte holttestét is megtalálják.
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:00-21:50
Bizarr testek
Akit a pápa átölelt
(BODY BIZARRE: DISFIGURED MAN IN THE POPE'S HANDS)

Megismerjük a neurofibromatózisban szenvedő Vinicio Rivót, akit Ferenc pápa átölelt és megcsókolt. Találkozunk a világ legszőrösebb családjával is.
Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia
21:00-21:30
A Teknősember kalandjai
Halloweeni riogatás
(CALL OF THE WILDMAN: HALLOWEEN SPOOKTACULAR)

Teknősember és csapata mentőakcióra indul, amikor Bigfoot-rajongó barátjuk, Squirrel Halloween éjszakáján eltéved az erdőben.
Tudomány: környezet/természet
21:00-21:25
Jégtörők
Tengerfenék
(BREAKING ICE: ROCK BOTTOM)

A visszahúzódó jég lehetővé teszi, hogy a Healy mintákat gyűjtsön a tengerfenékről. A Föld másik felén a németek veszélyes helyzetbe kerülnek.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-21:55
Pillangó - Az alvilág úrnője 46.
kolumbiai filmsorozat,2011
(LA MARIPOSA)

Kiderül, hogy Richard adta át Luciát A Szicíliainak, aki 18 millió dollár váltságdíjat kér érte. Monsalve segítséget kér Suescuntól: adjon pénzt Aliciának és Sandovalt is adja át. Richard és Alicia felkeresik a tábort, találkoznak Sandovallal, aki végezni akar velük, mert gyanakszik, hogy Alicia besúgó lett. Suescun megmenti őket és hazamehetnek. Manuel maláriás lesz. Alicia terve, hogy a nyolc millió dollárt Ovallétől lopja el, amikor az a reptérre érkezik a következő szállítmányért. Manuel betegen eljut Aliciához és segít végrehajtani a tervet.

Főszereplők: María Adelaida Puerta, Michel Brown, Jimmie Bernal, Rafael Lahera, Ilja Rosendahl, Laura Ferretti, Ana Wills, Salvador Zerboni, Lincoln Palomeque, Carlos Serrato, Ernesto Benjumea, Tommy Vasquez, Luis Fernando Bohórquez, Gloria Zapata, Mario Ruíz, Ricardo Vesga, Juan David Restrepo
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-21:30
Amerikai restaurálás VI./11.
A vihar lovasai
(AMERICAN RESTORATION - RIDERS OF THE STORM)

Amikor a New Jersey vidámpark tulajdonosa egy Sandy hurrikán által tönkretett, 1920-as szellemkastélyba való kocsit akar restauráltatni, a műhelyben mindent megtesznek a történelmi darab helyreállításáért.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-22:00
NCIS VIII./7.
amerikai akciófilm-sorozat, 2010
(NCIS 807 - BROKEN ARROW)

Meggyilkolják Chase admirális egyik régi barátját, Woodrow Iversont, az egykori katonatisztet. A nyomozás során az NCIS csapata egy ötvenes évekből származó bombaalkatrészre bukkan, így titkos fegyverkereskedelemi ügyleteket gyanítanak a háttérben. Mivel Iverson kapcsolatban állt Tony apjával, Gibbs bevonja a nyomozásba az idősebb DiNozzót is. Úgy tűnik azonban, hogy két DiNozzo nehezen fér meg egy csapatban.

Főszereplők: Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray, David McCallum, Pauley Perrette
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:05-22:40
Szerencsés Dániel
magyar film, 1982
Angeli Gyuri 20 éves, sorkatona volt, aztán szakaszával együtt átállt a felkelőkhöz. Most, hogy bejöttek az oroszok, veszélybe került, több bajtársát már letartóztatták. Hazaugrik az édesanyjához civil ruháért, meg elbúcsúzni, aztán gyorsan külföldre akar menni. Vele indul egy srác is a házból, Szerencsés Dániel.
1956. decemberét írjuk...

Rendezte: Sándor Pál
Főszereplők: Rudolf Péter, Zsótér Sándor, Margitai Ági,Major Tamás, Bodrogi Gyula, Törőcsik Mari, Garas Dezső, Szerb Kati, Kern András
Film: dráma/melodráma
21:20-22:20
Intelligence - A jövő ügynöke I./4.
amerikai bűnügyi sorozat, 2013
(INTELLIGENCE:SECRETS OF THE SECRET SERVICE)

A titkosszolgálat titkai

Gabriel és Riley titkosügynököknek adják ki magukat Szíriában, hogy kiszabadítsanak két túszként fogva tartott amerikai újságírót.Főszereplők: Josh Holloway, Meghan Ory, Marg Helgenberger, John Billingsley
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:25-21:50
Jégtörők
Otthon, édes otthon
(BREAKING ICE: HOME)

Három és fél hónapos szolgálat után hazatér a Healy legénysége. Otthon boldog családok várják a parti őrség matrózait.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:30-00:05
Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag
amerikai akció-kalandfilm,1989
(INDIANA JONES AND THE LAST CRUSADE / INDIANA JONES III.)

Ebben a kalandban ismét a náci Németország kutat valami után, ami Jones professzornak is kellene. Ez a valami pedig nem más, mint Krisztus kelyhe, melyből az utolsó vacsorán ivott - azaz a Grál. A kelyhet egy kereszteslovag őrzi egy földalatti szentélyben, de ahhoz, hogy szereplőink eljussanak idáig, természetesen rengeteg kalandon kell még keresztülmenniük. Indy azonban most sincs egyedül, de az elmaradhatatlan csinos nőn kívül valaki más is belekerült a történetbe: az idősebb Jones professzor, a világhírű Bibliaszakértő, akit Sean Connery alakít...

Rendező: Steven Spielberg
Főszereplők: Harrison Ford, Sean Connery, River Phoenix, John Rhys-Davies, Julian Glover, Alison Doody, Denholm Elliott
Film: krimi/akció/kaland
21:30-21:55
A Teknősember kalandjai
Lincoln nyomdokaiban
(CALL OF THE WILDMAN: THE CRITTERSBURG ADDRESS)

Teknősembert egy udvarházba hívják, ahol valaha maga Abraham Lincoln elnök is megfordult. Egy ifjú házaspár is segítséget kér tőle.
Tudomány: környezet/természet
21:30-21:55
A Teknősember kalandjai
Lincoln nyomdokaiban
(CALL OF THE WILDMAN: THE CRITTERSBURG ADDRESS)

Teknősembert egy udvarházba hívják, ahol valaha maga Abraham Lincoln elnök is megfordult. Egy ifjú házaspár is segítséget kér tőle.
Tudomány: környezet/természet
21:30-22:00
Mindent vagy Semmit I./14.
(ALL IN)


21:30-22:00
Amerikai restaurálás VI./12.
Autó a ló előtt
(AMERICAN RESTORATION - CAR BEFORE THE HORSE)

Amikor egy ügyfél azt kéri, hogy készítsék el az élethű, 1962-es mini-Corvette modellt, Rick nyitott tetejű kis versenyautót készít belőle.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:35-23:20
Zoolander - A trendkívüli
amerikai-német-ausztrál vígjáték,2001
(ZOOLANDER)

Derek Zoolander világa kizökken a jól megszokott kerékvágásból, amikor az Év Férfimodellje díjat, melyet immár negyedszer szeretne megnyerni, egy újonc, Hansel kapja. Szembenézve a lesújtó valósággal, hogy már nem ő a világ első számú szupermodellje, Derek elkezdi keresni élete értelmét. Visszatér Dél-New Jerseyi gyökereihez, hogy apjával és fivéreivel dolgozzon a szénbányában. Sajnos azonban Derek kétkezi munkás apja nincs elragadtatva attól, hogy viszontlátja fiát, mivel szégyelli magát fia férfihoz nem méltó foglalkozása miatt. Családja elutasítása után Derek visszatér Manhattan-be, ahol Hansel akkorra már mindenhol ott van, és ez több mint, amit Derek el tud viselni... A Zoolander csak azokban a nagyon-nagyon jóképű férfimodellekben nem okoz maradandó ego-károsodást, akik nagyon-nagyon, de nagyon értik a tréfát. Ben Stiller vígjátéka ugyanis közvetlenül őket, de biztos, ami harsány alapon az egész divatszakmát is megmutatja görbe tükörben.

Rendező: Ben Stiller
Főszereplők: Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Milla Jovovich, Jon Voight, Cuba Gooding Jr., David Duchovny, Christian Slater, Claudia Schiffer, Heidi Klum
Film: humor/musical
21:50-22:40
Halálos bűnök
Dél-kaliforniai gyilkosságok
(DEADLY SINS: SOCAL KILLERS)

A kapzsi, buja és büszke csábító meggyőzi a gazdag mágnásokat, hogy őket szereti - nemcsak a bankszámláikat. Meddig hajlandó elmenni, hogy learassa jutalmát?
Információk: dokumentumfilm/reality
22:00-23:00
Drót IV/6.
amerikai filmsorozat,2006
(THE WIRE IV. EP. 43)

A polgármesterjelöltek fölveszik a tisztes polgár képét, és az előválasztás előtti vasárnap templomba mennek. Caretti képviselő a politikai befolyással rendelkező baptista lelkész istentiszteletén vesz részt. Hercet őrmesterré léptetik elő. A zsaru rejtett kamerával próbálja követni Marlo Stanfield lépéseit, de a bűnöző rájön, hogy figyelik. Brianna Barksdale közli Namonddal és az anyjával, hogy ezentúl nem fizet nekik Wee-Bay után. Randyt súlyos vétséggel vádolják. Carcetti képviselő reagál egy vele kapcsolatos rágalmazásra. Colvin speciális osztálya megkezdi működését.

Rendezte: Dan Attias
Főszereplők: Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn, Wendell Pierce, Clarke Peters
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:00-23:00
Dynamo - varázslat a világ körül
2. rész
(DYNAMO: MAGICIAN IMPOSSIBLE: EPISODE 2)

A brit bűvész a hóból gyémántot varázsol. Sztárvendégei Rio Ferdinand angol futballista és a Pussycat Dolls korábbi tagja, Kimberly Wyatt.
Információk: dokumentumfilm/reality
22:00-23:00
NCIS VIII./8.
amerikai akciófilm-sorozat, 2010
(NCIS 808 - ENEMIES FOREIGN (1))

Ziva apja, Eli David Mosad ügynök az Egyesült Államokba érkezik, hogy részt vegyen egy haditengerészeti konferencián. Mivel Eli palesztin terroristák célpontja, az NCIS csapatának meg kell szerveznie a férfi védelmét.

Főszereplők: Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray, David McCallum, Pauley Perrette
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:05-23:50
És megszólal Garbo
amerikai dráma,1984
(GARBO TALKS)

Gilbert könyvelőként dolgozik New Yorkban. Nős, a felesége Kaliforniából költözött ide a kedvéért. Anyja a különc, minden ellen protestáló Estelle kedvenc színésznője Garbo. Estellről kiderül, hogy agytumora van, 6 hónapja van hátra. Utolsó kívánsága a kórházban, hogy beszélni akar Garbóval. Gilbert a fél világot felkutatja Garbo után - aki köztudottan kerüli az embereket - míg egy véletlen folytán teljesíteni tudja anyja kívánságát. Közben tönkremegy a házassága, felmond a munkahelyén, de felszabadultabbá és magabiztosabbá válik.

Rendező: Sidney Lumet
Főszereplők: Anne Bancroft, Ron Silver, Carrie Fisher, Catherine Hicks, Dorothy Loudon, Hermione Gingold, Harvey Fierstein, Howard De Silva
Film: dráma/melodráma
22:05-23:00
Alkonyattól Pirkadatig I./3.
amerikai horrorsorozat, 2014
(FROM DUSK TILL DAWN 103 - MISTRESS)

A Gecko fivérek megállnak egy motelben, ahol Seth és Carlos kitervelik, hogy hogyan tudnának átszökni a határon. Eközben Richie tovább szenved a vízióitól, amelyek már-már szinte elviselhetetlenné válnak. Fullerék utazása sem felhőtlen: lerobban a lakókocsijuk, és a baleset felszínre hozza a család rejtett feszülteségeit. A ranger Gonzales továbbra sem hagy fel az üldözéssel, és egy profitól kér tanácsot

Főszereplők: D.J. COTRONA, ZANE HOLTZ
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
22:15-23:10
Vad Magyarország - A vizek birodalma
magyar-német természetfilm,2011
Egy rétisas család mindennapjai és egy fiatal vidra kalandjai - valahol a magyar mocsarak mélyén. Egész estés természetfilm Magyarország tájairól, állatvilágáról és természethez kötődő hagyományairól, látványos képekkel, szépséges zenével, Kulka János narrációjával. A magyar-német koprodukcióban készült egyórás természetfilm lenyűgöző képi világával (ez az első HD felbontású magyar természetfilm) és sodró történetével méltón jeleníti meg Magyarország tájait, állatvilágát és természethez kötődő hagyományait. A négy évszakon átívelő, több mint húsz hazai helyszínen forgatott film évtizedek óta az első, hazánk vadvilágát átfogóan bemutató produkció. A film fantasztikus sikereket ért el ezidáig is: a természetfilmes "Oscar- díjra" jelölték, 20 fesztiváldíjjal jutalmazták és a mozikban - a műfajában- minden eddiginél nagyobb nézőszámmal vetítették.

Rendezte: Török Zoltán
Tudomány: környezet/természet
22:40-00:15
Szökés
magyar-német-lengyel film,1996
Az 50-es évek elején titokban emberek tűnnek el nyom nélkül. Nincs bírósági ítélet, nincs letartóztatási parancs, csak egy revolver, amit a film főhősének - Molnár Gyulának - a homlokához szorítanak. A fiatal férfi évekre eltűnik. Világtól elzárt, szigorúan titkos kényszermunkatáborba kerül. Először Kistarcsára, majd Recskre. Mindenáron a kőműves brigádba akar bekerülni, mert onnan könnyebb a szökés. Nagy főhadnagy szeretné Molnárt besúgónak beszervezni, de csak azt éri el, hogy sietteti a rabok szökését. Alapos tervet készítenek, mielőtt heten útra kelnének.... A Szökés az egyetlen olyan ember története, akinek sikerült ebből a hírhedt táborból nyugatra szöknie.

Rendezte: Gyarmathy Lívia
Főszereplők: Daniel Olbrychski,Artur Zmijewski,Krzysztof Kolberger,Bodrogi Gyula
Film: dráma/melodráma
22:55-01:05
Az ember gyermeke
amerikai-angol sci-fi filmdráma,2006
(CHILDREN OF MEN)

A Föld tartalékai teljesen kimerültek, a jövő kilátástalan, 19 éve nem született gyerek. A széthulló társadalmi rendszerek közül egyedül Nagy-Britannia élte túl a belső harcokat. A rendszer diktatórikus eszközökkel tartja fenn a hatalmat, és erőszakkal lép fel az illegális bevándorlók ellen: táborokba hurcolják és deportálják őket. Theo egykor a változás élharcosa volt, de mára kiégett, megkeseredett emberré vált. Minden megváltozik azonban, amikor egykori szerelme, Julian szívességet kér tőle. Egy fiatal nőt kell kijuttatnia az országból. Hamarosan ráadásul kiderül, hogy Kee nem egyszerű menekült...

Rendező: Alfonso Cuarón
Főszereplők: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, Chiwetel Ejiofor, Oana Pellea
Film: dráma/melodráma
23:00-23:30
Brickleberry II./4.
(BRICKLEBERRY)

Egy csapat semmirekellő vadőr a nemzeti parkjuk bezárásával néznek szembe, amikor feltűnik egy új vadőr, aki megváltoztat mindent és mindenkit, ezzel segít megmenteni a parkot.
Sorozatok: humor/musical
23:00-23:30
Mi történt ezután? II.
3. rész
(WHAT HAPPENED NEXT? 2: EPISODE 3)

Ez a pergő ritmusú izgalmas sorozat a valaha filmre vett legdöbbenetesebb pusztítások és felfordulások hátterét és tudományos magyarázatát keresi.
Információk: dokumentumfilm/reality
23:00-01:00
Drive - Gázt!
amerikai krimi, 2011
(DRIVE)

Driver nappal autós kaszkadőrként égeti a gumit Hollywood-ban, de ez csak a második műszak, főállásban éjszakai rablásoknál segédkezik, mint a menekülési útvonalat biztosító sofőr. Nem hétköznapi szakmájában ő a legkeresettebb, köszönhetően speciális tudásának: hajszálpontosan ismeri a város labirintusszerű utcáit, fejében van egész Los Angeles térképe. Melóit az ügynöke, Shannon hajtja fel, aki valójában a nagy áttörésre készül: építeni egy autót Drivernek, hogy profi versenyen indulhasson, rendes versenypályán. A buliba bevonja Bernie Rose-t, aki valamikor filmproducerként kezdte, azóta kispályás gengszter. Miután Bernie látta Drivert akció közben a pályán, ragaszkodik hozzá, hogy gyerekkori barátja, Nino is beszálljon az üzletbe.

Rendező: Nicolas Winding Refn
Főszereplők: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston
Film: krimi/akció/kaland
23:20-00:20
Tiltott szerelem 119.
török romantikus filmsorozat,2008-2010
(ASK-I MEMNU)

Elátkozott frigy, ármány, intrika és persze szerelem az új török sorozatban! A Tiltott szerelem című telenovella sztorija egy romantikus török regényen alapul és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan életéről szól, aki isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel. A család élete azonban fenekestül felfordul, amikor Adnan megismerkedik a nála jóval fiatalabb, bájos Bihterrel. A férfi azonnal szerelemre lobban és nem sokkal az első randevú után megkéri a lány kezét. A fiatal lány pedig igent mond, mert így akar bosszút állni az anyján, aki régóta szemet vetett már Adnanra. Hiába is tiltakozik mindkét fél rokonsága, a pár minden lebeszélés ellenére egybekel. A rokonok a menyegző után is mindent megtesznek, hogy szétválasszák az ifjú párt, ebből aztán számos konfliktus, félreértés, ármány és intrika adódik...

Rendező: Hilal Saral
Főszereplők: Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kivanç Tatlitug, Nebahat Çehre, Nur Aysan, Hazal Kaya, Zerrin Tekindor, Baran Akbulut, Ilker Kizmaz, Rana Cabbar, Fatma Karanfil, Ufuk Kaplan, Pelin Ermis, Evren Duyal, Batuhan Karacakaya
Sorozatok: dráma/melodráma
23:30-00:00
Mi történt ezután? II.
7. rész
(WHAT HAPPENED NEXT? 2: EPISODE 7)

Ez a pergő ritmusú izgalmas sorozat a valaha filmre vett legdöbbenetesebb pusztítások és felfordulások hátterét és tudományos magyarázatát keresi.
Információk: dokumentumfilm/reality
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2 (HD)
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Story 5
Filmcsatornák
HBO (HD)
HBO 2
HBO Comedy
Cinemax
Cinemax 2
Filmbox HD
Filmbox Extra
Filmbox Family
Filmbox
Filmbox Plus
film+
film+ 2
DIGI Film (HD)
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
AXN White
AXN Black
FOX TV
Universal Channel
MGM
AMC
Paramount Channel
Film Mánia
Film Café
BBC Entertainment
Sundance Channel HD
E! Entertainment (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Cartoon Network/TCM
Boomerang
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
JimJam
Baby TV
Duck TV
Duck TV HD
Viva
MTV Hungary
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum (HD)
National Geographic Channel
NatGeoWild (HD)
NatGeo HD
Discovery HD Showcase
Discovery Channel
Discovery Science (HD)
Discovery World
Investigation Discovery
ID Extra
TLC
Animal Planet
Animal Planet HD
History (HD)
Travel Channel
Travel Channel HD
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Ozone Network
Life Network
Spektrum Home
Paprika TV
Food Network
CBS Reality
CBS Reality (UPC Direct)
DoQ
DIGI World (HD)
DIGI Life (HD)
DIGI Animal World (HD)
BBC Knowledge
Da Vinci Learning
Fine Living
Fashion TV HD
D1 Televízió
FIX TV (HD)
Hatoscsatorna
PAX TV
Bonum TV
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1 (HD)
Sport 2 (HD)
Sport M
Sportklub
DIGI Sport 1 (HD)
DIGI Sport 2 (HD)
Extreme Sports Channel
Trace Sports HD
The Fishing & Hunting Channel (HD)
Fit HD
Zene tv-k
Mezzo Live HD
Mezzo
Brava HD
iConcert HD
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
VH-1
VH-1 Classic
1 Music Channel (HD)
H!T Music
Muzsika TV
Sláger TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV (HD)
Hír TV
Echo TV
Meteo TV
Euronews
CNN
CNBC
Bloomberg English
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Dankó Rádió
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.