Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:00-20:55
Elnökcsemete
amerikai vígjáték,1996
(FIRST KID)

Sam Simms FBI-ügynök élete legnehezebb megbízatása előtt áll. Feladata, hogy Amerika első emberének, az Egyesült Államok elnökének egyetlen fiacskája, Luke mellett őrző-védő szolgálatot teljesítsen az aranykalitkában... A megátalkodott kölyök - foglalkozását tekintve pubertáló kamasz - ráadásul még csak nem is arról híres, hogy megkönnyítené a körülötte élők életét. Kisded játékai révén a Fehér Ház mindennapos szereplője az újságok botrány rovatának. Simmst azonban nem olyan fából faragták, hogy meghátráljon a feladattól, hiszen neki sem kell a szomszédba mennie egy-két elképesztő ötletért. Ha harc, hát legyen harc.

Rendező: David Mickey Evans
Főszereplők: Sinbad, Brock Pierce, Blake Boyd, Timothy Busfield
Film: humor/musical
19:25-21:25
Ha igaz volna...
amerikai romantikus vígjáték,2005
(JUST LIKE HEAVEN)

Amikor David kibérel egy varázslatos lakást San Franciscóban, amire a legkevésbé számít és vágyik: az egy lakótárs. Még alig kezdett bele, hogy totális kuplerájt csináljon új lakhelyén, amikor hirtelen felbukkan egy csinos, ámde kifejezetten dirigálós kedvű fiatal nő, akit Elizabeth-nek hívnak, és aki váltig állítja, hogy ez az ő lakása. David meg van győződve róla, hogy valami kapitális félreértés történt, mígnem a helyes szőkeség ugyanolyan titokzatosan eltűnik, mint ahogy feltűnt. A zárak kicserélése cseppet sem zavarja Elizabeth-et, aki akkor bukkan fel, amikor kedve szottyan, többnyire azért, hogy megdorgálja David-et a különféle szokásai miatt, melyeknek az ő lakása látja kárát.
David úgy gondolja, hogy a lány egy kísértet, és megpróbálja átsegíteni Elizabeth-et a "másik oldalra". Ugyanakkor a lány - noha tagadhatatlanul van néhány légies vonása, például keresztül tud menni a falakon - teljesen bizonyos benne, hogy mégis él, és nem akar átmenni sehová. Ahogy Elizabeth és David megpróbálják kideríteni, hogy ki is a lány, és hogyan került jelenlegi állapotába, kapcsolatuk lassacskán szerelemmé alakul át. Sajnos azonban nagyon kevés idejük marad, mert a közös jövő reménye egyre gyorsabban kezd köddé válni...

Rendező: Mark Waters
Főszereplők: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Waters, Ben Shenkman, Jon Heder, Ivana Milicevic
Film: humor/musical
19:30-21:15
X-Faktor
tehetségkutató show-műsor,2014
A válogatás

Az X-Faktor 2014-es évada!
Az RTL Klub tehetségkutatójába idén már 14 éves kortól jelentkezhettek a versenyzők, a műsor készítői egy igazán friss, színes, erős szériát ígérnek.
A mentorszékben Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett az Atlantából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil - bluesgitáros, énekes - foglal helyet. A tehetségkutató show vezetője Istenes Bence.
Az X-Faktor nézői a válogatóktól egészen a döntőig kísérhetik figyelemmel 2014 felfedezettjeinek az útját.
A versenyzők idén is négy kategóriában indulhatnak: lányok, fiúk, 25+ és csapatok. Mind a négy kategória versenyzői egy-egy mentor segítségével készülnek majd az élő show műsoros fellépéseikre, ahol már nem csak a mentoroknak, de a közönségnek is bizonyítaniuk kell.
Az új évad számos meglepetést tartogat a műsor rajongóinak.
Szórakozás: rock/pop/jazz
20:00-21:40
A Föld után
amerikai sci-fi,2013
(AFTER EARTH)

Cypher Raige parancsnok távollétében a fia, Kitai már szinte felnőtt. A hosszú szolgálatból hazatérő parancsnok kiruccan vele az űrbe, hogy jobban megismerjék egymást. Ám az űrhajójukat baleset éri, és kényszerleszállást hajtanak végre a Földön, amely egykor az emberiség otthona volt. Cypher megsebesült, így Kitaira vár a feladat, hogy segítséget szerezzen a veszélyekkel teli, ismeretlen terepen. Apának és fiának meg kell tanulniuk együttműködni és bízni egymásban, ha viszont akarják látni az otthonukat.

Rendezte: M. Night Shyamalan
Főszereplők: Jaden Smith, Will Smith, Sophie Okonedo, Zoë Kravitz, Kristofer Hivju
Film: sci-fi/horror/fantasy
20:00-21:45
Mezitláb a parkban
amerikai vígjáték,1967
(BAREFOOT IN THE PARK)

Corie és Paul csodás mézesheteket töltött egymással, azután jönnek a házasság szürke hétköznapjai. Az otthonteremtés örömét beárnyékolja, hogy a lakás kicsi, ráadásul egy lift nélküli bérház ötödik emeletén van, és még a tetőablak is beázik. A kezdeti harmóniát így lassan felváltja az állandó civódás. Lehet, még ezt is elviselnék, ám ott van a szomszédjuk, a bogaras öregúr, ráadásul Corie mamája is látogatóba érkezik. Paulnál elszakad a cérna, és mezítláb indul neki a parknak. Neil Simon színdarabjából.

Rendezte: Gene Saks
Főszereplők: Robert Redford, Jane Fonda, Charles Boyer, Mildred Natwick, Herbert Edelman
Film: humor/musical
20:00-22:00
A Maharadzsa lánya
olasz-német-amerikai drámasorozat,1994
(THE MAHARAJA'S DAUGHTER)

Az indiai származású Messua Shandar medika Montrealban. A gyönyörű nőbe beleszeret a helyi rendőr, Patrick O'Riley és a szerelmesek eljegyzik egymást. Egyik nap Messua meglátogatja édesapját Indiában. Hazájában kiderül, hogy a gazdag Chandragupta rádzsa érdeklődik iránta, de Messua visszautasítja a férfit és visszatér Kanadába a vőlegényéhez. A féltékeny rádzsa bosszúból elrabolja a nőt. O'Riley szerelme keresésére indul. A nyomok Indiába vezetnek: a rendőr rájön, hogy mennyasszonya a leggazdagabb maharadzsa lánya és a trón várományosa. A sors állandó megpróbáltatásai ellenére nem hagyja abba a nő keresését.

Rendező: Burt Brinckerhoff
Főszereplők: Bruce Boxleitner, Hunter Tylo, Kabir Bedi
Sorozatok: dráma/melodráma
20:00-21:50
A maflás
amerikai vígjáték,2012
(HERE COMES THE BOOM)

Scott 42 éves, egykedvű, lusta, középiskolában tanító biológiatanár. A férfi megtudja, hogy a gazdasági megszorítások miatt meg akarják szüntetni a zenei programot a suliban, és el akarják bocsájtani barátját, a zenetanárt. Scott aktivizálja magát a hírre, bár ebben az is szerepet játszik, hogy így imponálhat az suliban dolgozó nővérnél. Mivel Marty megmentéséhez pénzre van szükség, elindul egy utcai harcos versenyen. A küzdelmek során felfedezi a bátorságot és elszántságot, példát mutatva diákjainak.

Rendezte: Frank Coraci
Főszereplők: Kevin James, Salma Hayek, Henry Winkler, Greg Germann, Joe Rogan
Film: krimi/akció/kaland
20:10-21:00
Honey Boo Boo színre lép
Legkedvesebb nyári emlékeim
(HERE COMES HONEY BOO BOO: FAVOURITE SUMMER MOMENTS!)

Alana visszaidézi kedvenc nyári emlékeit, a jégszánkózást, a gödörásást és a zsiráfok csókolózását. Melyik lesz a legkedvesebb emléke?
Információk: dokumentumfilm/reality
20:15-22:00
Temple Grandin
amerikai életrajzi filmdráma,2010
(TEMPLE GRANDIN)

Dr. Temple Grandin professzor az állattartást segítő eszközök kifejlesztésével szerezte hírnevét. Kevesen tudják, hogy Grandin az autizmus egyik formájában, Asperger-szindrómában szenved. Hároméves volt, amikor az autizmust diagnosztizálták nála. Az orvosok azt javasolták az anyjának, hogy adja intézetbe. Ám ő inkább nevelőt fogadott, aki fáradságos munkával elérte, hogy Temple beszélni és írni kezdjen. Miközben a középiskolában a diákok gúnyolódásának céltáblája lett, néhány tanára rájött, hogy a lányt érdeklik az állatok. Az egyetemen pszichológiát és zoológiát tanult, majd ledoktorált, és a nagyüzemi állattartás szakértője lett.

Rendezte: Mick Jackson
Főszereplők: Claire Danes, Catherine O'hara, Julia Ormond, David Strathairn, Stephanie Faracy
Film: dráma/melodráma
20:30-21:30
Haláli zsaruk 3.
amerikai krimivígjáték-sorozat,2012
(COMMON LAW)

Travis Marks és Wes Mitchell a Los Angeles-i rendőrség legjobb nyomozó-párosa. Már öt éve társak, de homlokegyenest különböző természetük miatt sokat vitáznak, ezért aztán a rendőrkapitány párterápiára küldi őket. Közben természetesen a munkájukat sem hanyagolják el...

Főszereplők: Michael Ealy, Warren Kole, Sonya Walger, Jack McGee, Lyle Brocato, Leslie Castay, Gary Grubbs
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:55-22:40
Rendőrvicc
amerikai vígjáték,1994
(COPS AND ROBBERSONS)

Norman Robberson úgy gondolja, unalmas életet él. Valószínűleg más lenne a véleménye, ha tudná, hogy a szomszédjában egy gengszter lakik. Normanhez beköltözik Jake Stone felügyelő, hogy nyakon csípje a szomszéd gazfickót, s ennek következtében Norman szokványos élete is a feje tetejére áll.

Rendező: Michael Ritchie
Főszereplők: Chevy Chase, Jack Palance, Dianne Wiest, Robert Davi, David Barry Gray
Film: humor/musical
20:55-21:30
Monty Python Repülő Cirkusza
angol tévéfilmsorozat,1969
(SPECIAL MONTY PYTHON'S FLYING CIRCUS)

Az ember identitászavara a huszadik század második felében

Szereplők: Graham Chapman; Eric Idle; Terry Jones; Michael Palin; John Cleese; Terry Gilliam

Amikor 1969. október 5-én a BBC bemutatta a Monty Python Repülő Cirkuszának első részét, a televíziós komédia történetének egyik legfényesebb fejezete kezdődött el. A következő öt évben 45 epizódot készítő Python csoport sikerének titkát nem nehéz megfejteni: felszabadult humoruk egyedülálló és utánozhatatlan. Ebben a részben: a macska összezavarása, egy hírolvasó letartóztatása és egy bolondos állásinterjú...

Rendezte: Ian MacNaughton
Sorozatok: humor/musical
21:00-23:20
Füstölgő Ászok
angol-francia-amerikai akció-vígjáték,2006
(SMOKIN' ACES)

Hamiskártyások, szerencsejátékosok és gengszterek között nőtt föl Buddy Israel, akit mindenki csak "Ász" néven ismer. Huszonegy évesen már ismert alakja volt Las Vegasnak, keresztapákkal cimborált és ő volt a kaszinók fő attrakciója. A dicsőség azonban a fejébe szállt és úgy döntött, hogy a saját lábára áll: a show-bizniszben szerzett hírnevét a bűn világában kamatoztatja. Lépésével sikerül halálos ellenségévé tennie Primo Sparazza maffiafőnököt. Egymillió dolláros vérdíjat tűz ki a fejére, melynek hírére pszichopaták és bérgyilkosok sora indul, hogy levadássza az Ászt.

Rendezte: Joe Carnahan
Főszereplők: Ben Affleck,Andy Garcia,Alicia Keys,Ray Liotta,Jeremy Piven
Film: krimi/akció/kaland
21:00-23:05
X-Men kezdetek: Farkas
amerikai akciófilm,2009
(X-MEN ORIGINS: WOLVERINE)

James Logan féltestvérével, Victorral titkos katonai programban vesznek részt. Logan azonban megelégeli a vérontást, és hátat fordít az osztagnak, amivel kivívja a program vezetője, Stryker tábornok ellenszenvét. A tábornok Victor segítségével tőrbe csalja Logant, akit sikeresen rávesz arra, hogy vegyen részt a kísérletében, aminek hatására megsokszorozódik az ereje. Logan azonban rájön, hogy átverték, és önállósítja magát. Ettől kezdve csak egyetlen cél érdekli, hogy megakadályozza Stryker ördögi tervét.

Rendező: Gavin Hood
Főszereplők: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Dominic Monaghan, Liev Schreiber, Lynn Collins, Danny Huston
Film: krimi/akció/kaland
21:00-21:55
Hívják a bábát I./2.
angol igaz történet, 2012
(CALL THE MIDWIFE EP.1/2)

Új rezidens érkezik a Nonnatus Házba. A felsőosztályból származó Chummy meglehetősen nehezen tud beilleszkedni a nővérek közé, akik megvetéssel tekintenek abbéli szándékára, hogy a későbbiekben misszionáriusnak álljon, főleg hogy a tapasztalatlan nőnek egyelőre még a napi teendőkkel is gondjai vannak. Chummy keményen küzd azért, hogy elnyerje nővértársai bizalmát, szemét végül Mary, a fiatal várandós lány nyitja fel, aki a sorozatos bántalmazások elől menekült el otthonából, ám Londonba érve prostitúcióra kényszerült, és szorult helyzete ellenére a kolostor nem kíván neki támaszt nyújtani. Chummy azonnal elhatározza, hogy segít a lányon.

Rendezte: Philippa Lowthorpe
Főszereplők: Vanessa Redgrave, Bryony Hannah, Helen George
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-22:00
Ötödik sebeség XXII.
3. rész
(FIFTH GEAR 22: EPISODE 3)

Vicki és Jonny két új négyajtós sportautóval versenyez, Jonny pedig a svájci Alpokban felfedezi, hogyan lehet egy autó a túlélés eszköze a vadonban.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-00:10
Gladiátor
amerikai akciófilm, 2000
(GLADIATOR)

Russel Crow a főszereplője az akciódús eposznak egy római hadvezérről, kinek a csatatéren elért sikerei miatt a császár a trón várományosának nevezi meg. Amikor azonban szeretett uralkodója meghal, elárulja őt a császár féltékeny fia . A katona, aki végül rabszolgaként végzi az arénában, ahol kénytelen gladiátorként harcolni, soha nem adja fel az álmát, hogy bosszút álljon.

Rendezte: Ridley Scott
Főszereplők: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Oliver Reed, Richard Harris
Film: krimi/akció/kaland
21:00-22:00
Az új világ I./1.
angol minisorozat,2014
(NEW WORLDS)

Az új világ egy izgalmas történet a szeretetről, a veszteségekről és a szabadság áráról, amelyet azoknak kellett megfizetniük, akik a mai szabadságjogokat kiharcolták. A középpontban négy fiatal áll, akiket a sors és a rideg valóság kovácsolt össze a történelem egyik legviharosabb idejében. Ahol a világ ilyen gyorsan változik, ott gyakran dőlnek le ideálok, a küzdelmek felemésztenek embert és szerelmet egyaránt. Miközben az új kontinensen a telepesek az angol korona elnyomása ellen küzdenek, addig Angliába visszatért a zsarnokság, miután II. Károly megtagadta ígéreteit és visszaállította a monarchiát. A földet mindkét területen túl sok vér áztatta már, ám mindig akadnak olyanok, akik készek a további áldozatokra a szeretteikért, a szabadságért.

Rendező: Charles Martin
Főszereplők: Jamie Dornan, Alice Englert, Joe Dempsie, Freya Mavor
Sorozatok: történelmi/kosztümös film
21:00-22:00
A 90-es évek legnagyobb pillanatai
Tragédiák
Az utóbbi évtizedek néhány nagy tragédiájára a 90-es években került sor. Ezek között voltak olyan emlékezetes, nagy port felkavart ügyek, mint Diana hercegnő vagy Gianni Versace divattervező halála, és olyan kevéssé ismert esetek is, mint a Naptemplom Rendje tagjai által elkövetett tömeges öngyilkosság, vagy az MS Estonia elsüllyedése a Balti-tengeren. A film a 90-es évek legsötétebb pillanatait eleveníti fel, hogy rávilágítson rá a belőlük levonható tanulságokra...
Információk: dokumentumfilm/reality
21:30-23:20
Élve vagy halva
amerikai-német-angol akcióvígjáték,2006
(DOA: DEAD OR ALIVE)

A gazdag és velejéig romlott Donovan meghívja a világ legjobb harcosait, hogy bajnokságot rendezzen. Tina, az amcsi pro-pankrátor be akarja bizonyítani, hogy nem csak megrendezett meccseken tud nyerni, Kasumi, a ninja-hercegnő a tavalyi DOA-bajnokságon eltűnt bátyja után nyomoz, Christie, a mestertolvaj pedig el akarja lopni a szervező pénzét. Kezdetben riválisok, ám végül egyesítik erőiket Donovanék ellen.

Rendező: Corey Yuen
Főszereplők: Eric Roberts, Jaime Pressly, Kane Kosugi, Holly Valance
Film: krimi/akció/kaland
21:45-23:25
Nyomás!
amerikai krimi-vígjáték,1999
(GO (1999))

Ronna az egyik szupermarketben dolgozik pénztárosként. A lány szorult helyzetben van, ha nem fizet, karácsony este kidobják az albérletéből. Hogy pénzhez jusson, elhatározza, hogy droggal csinál üzletet. Az akcióba az egyik kolléganőjét is bevonja. Közben egy másik kettős, a színész Adam és Zack kábítószer birtoklásáért éppen a rendőrségen ülnek. Azután ott van Simon és három cimborája, akik kiruccannak Las Vegasba. A két pénztáros csaj, a szappanoperákban jeleskedő színészpáros és a brit srác útja szükségszerűen keresztezi egymást. A történet egy nap alatt játszódik.

Rendezte: Doug Liman
Főszereplők: Katie Holmes, Sarah Polley, Suzanne Krull, Desmond Askew, Nathan Bexton
Film: krimi/akció/kaland
22:00-23:00
A sebész 6.
amerikai sorozat,2014
(THE KNICK EP. 06)

Az 1900-as évek fordulójára kalauzolja a nézőt a Cinemax saját gyártású sorozata, amelyet az Oscar- és Emmy-díjas Steven Soderbergh jegyez. A New York-i Knickerbocker kórház a bűnösen rossz vezetés miatt nehéz helyzetben van, a támogatói hátat fordítottak neki, és megnőtt a szegény páciensek száma. Megismerkedhetünk az ott dolgozó orvosokkal, ápolónőkkel és technikai személyzet tagjaival, köztük a briliáns sebészorvossal, John Thackery-vel (Clive Owen), aki az orvostudomány határait feszegeti.

Rendezte: Steven Soderbergh
Főszereplők: Clive Owen, Andre Holland, Eve Hewson, Jeremy Bobb, Juliet Rylance
Sorozatok: dráma/melodráma
22:00-23:00
Krisztus előtti csaták I./3.
(BATTLES BC)

A számítógépes animációval megjelenített filmsorozat a Krisztus előtti ókor híres alakjait és híressé vált ütközeteiket mutatja be. A sorozat célja ezúttal nem föltétlenül tudományos, régészeti bizonyítékok bemutatása, hanem az, ahogyan ma elképzeljük, miként történhetett: hogyan zajlott Nagy Sándor, vagy Spárta és Athén háborúja, milyen csatát vívott a bibliai Ábrahám, de akár Dávid király? Hogyan zajlott le III. Tutmószisz híres ütközete a Nílus partján, főként pedig Hannibál oly híres, de valójában csak római forrásokban leírt harcai?
Tudomány: történelem/archeológia
22:00-23:00
Az új világ I./2.
angol minisorozat,2014
(NEW WORLDS)

Az új világ egy izgalmas történet a szeretetről, a veszteségekről és a szabadság áráról, amelyet azoknak kellett megfizetniük, akik a mai szabadságjogokat kiharcolták. A középpontban négy fiatal áll, akiket a sors és a rideg valóság kovácsolt össze a történelem egyik legviharosabb idejében. Ahol a világ ilyen gyorsan változik, ott gyakran dőlnek le ideálok, a küzdelmek felemésztenek embert és szerelmet egyaránt. Miközben az új kontinensen a telepesek az angol korona elnyomása ellen küzdenek, addig Angliába visszatért a zsarnokság, miután II. Károly megtagadta ígéreteit és visszaállította a monarchiát. A földet mindkét területen túl sok vér áztatta már, ám mindig akadnak olyanok, akik készek a további áldozatokra a szeretteikért, a szabadságért.

Rendező: Charles Martin
Főszereplők: Jamie Dornan, Alice Englert, Joe Dempsie, Freya Mavor
Sorozatok: történelmi/kosztümös film
22:40-00:40
Pandorum
amerikai-német akciófilm,2009
(PANDORUM)

Akár a bibliai Noé bárkája, a pusztulásra ítélt Földről űrhajó indul útnak a távoli Tanisz bolygóra. Az Elysium szállítmánya hatvanezer ember, akik hibernált állapotban teszik meg a több mint száz évig tartó utat, rájuk vár majd a feladat, hogy a magukkal vitt állat- és növényfajok példányaival biztosítsák az emberiség túlélését. Csak a kétévente váltott legénység van ébren. Amikor Payton és Bower felébred a fagyasztott álomból, semmire sem emlékeznek: nem tudják, kik ők, honnan jöttek, mi a feladatuk. Csupán egy biztos, hogy az Elysium reaktorával gondok vannak, és a hajó fedélzetén különös lények garázdálkodnak.

Rendező: Christian Alvart
Főszereplők: Dennis Quaid, Ben Foster, Antje Traue, Cam Gigandet, Cung Le
Film: krimi/akció/kaland
23:00-00:00
Ügyféllista II./13.
amerikai drámasorozat,2012
(THE CLIENT LIST 213 - WHATEVER IT TAKES)

Kyle visszaköltözik Riley-hoz és a gyerekekhez. A család azonban egyelőre nehezen rázódik vissza a régi kerékvágásba. Riley attól fél, hogy a szalon valódi tevékenységére előbb-utóbb fény derül, ezért igyekszik a valódi masszázs szolgáltatásra is hangsúlyt fektetni: ingyenes masszázst hirdet a legközelebbi golfbajnokságon. Hamarosan igen kellemetlen eseményekkel kell szembesülnie: betörnek a szalon irodájába és Riley nyaralójába is. Az ügyféllistának nyoma vész.

Főszereplők: Jennifer Love Hewitt, Cybill Shepherd
Sorozatok: dráma/melodráma
23:20-01:25
A végső megoldás: Halál
amerikai sci-fi horror,1992
(ALIEN 3)

Bár Ellen Ripley sikeresen megmenekült, amikor űrhajója lezuhan a Fiorina 161 bolygón, a balesetet Newt és Bishop nem éli túl. A Fiorina 161-rol hamar kiderül, hogy a bolygó nem más, mint egy fegyenctelep, ahol a magukra hagyott rabokra van bízva, hogyan maradnak életben. Ripley-nek hamar rá kell jönnie arra, hogy bár társai meghaltak, nem ő maradt a hajó egyetlen utasa. Noha titokzatos útitársa gyilkos szándékkal érkezett, Ripley hamar rájön arra is, hogy nem a titokzatos idegen a legfélelmetesebb ellenfele.

Rendezte: David Fincher
Főszereplők: Sigourney Weaver,Charles S. Dutton,Charles Dance,Paul McGann,Brian Glover
Film: sci-fi/horror/fantasy
23:25-00:50
Mindenevők
spanyol horror,2013
(OMNIVORES)

Marcos neves és jól ismert újságíró, aki gasztronómiai témákban írja cikkeit. Legújabb feladata, hogy járjon utána a szóbeszédnek, miszerint egy titkos, földalatti étterem működik a városban. Nyomozása során rájön, hogy valóban létezik ilyen hely, ahol a titkos összejövetelek keretében a táraság tagjainak különleges gasztronómiai élményben lehet része. Hatalmas pénzekért cserébe ugyanis emberhúst tálalnak fel a résztvevőknek. A szörnyű rémálomban semmi sem az, aminek látszik.

Rendezte: Óscar Rojo
Főszereplők: Mario De La Rosa, Fernando Albizu, Paco Manzanedo, Marta Flich, Sara Gómez
Film: sci-fi/horror/fantasy
23:50-01:15
Cry-Baby
amerikai film,1990
(CRY-BABY)

Két táborra szakadnak a baltimore-i fiatalok az ötvenes évek elején, a rock and roll korszak hajnalán. Az egyik oldalon állnak a fekete bőrdzsekis, kemény fiúk és a lófarkas lányok, akik fittyet hánynak a törvényre. A társaság vezéralakja Wade, a leghidegebb és legkeményebb fickó a középiskolában, akinek a "sírásáért" valósággal megőrülnek a lányok. A másik oldalon az előkelő, jól fésült fiúk és a tupírozott hajú lányok sorakoznak. Az utóbbiak közé tartozik Allison, a gazdag és csinos lány, akit a szenvedély és a zene sodor Wade bandájába. Wade beleszeret a lányba.

Rendezte: John Waters
Főszereplők: Johnny Depp,Amy Locane,Polly Bergen,Iggy Pop,Traci Lords
Film: dráma/melodráma
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2 (HD)
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Story 5
Filmcsatornák
HBO (HD)
HBO 2
HBO Comedy
Cinemax
Cinemax 2
Filmbox HD
Filmbox Extra
Filmbox Family
Filmbox
Filmbox Plus
film+
film+ 2
DIGI Film (HD)
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
AXN White
AXN Black
FOX TV
Universal Channel
MGM
Paramount Channel
Film Mánia
Film Café
BBC Entertainment
Sundance Channel HD
E! Entertainment (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Cartoon Network/TCM
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
JimJam
Baby TV
Duck TV
Duck TV HD
Viva
MTV Hungary
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum (HD)
National Geographic Channel
NatGeoWild (HD)
NatGeo HD
Discovery HD Showcase
Discovery Channel
Discovery Science (HD)
Discovery World
Investigation Discovery
ID Extra
TLC
Animal Planet
Animal Planet HD
History (HD)
Travel Channel
Travel Channel HD
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Ozone Network
Life Network
Spektrum Home
Paprika TV
CBS Reality
CBS Reality (UPC Direct)
DoQ
DIGI World (HD)
DIGI Life (HD)
DIGI Animal World (HD)
BBC Knowledge
Da Vinci Learning
Fine Living
Fashion TV HD
D1 Televízió
FIX TV (HD)
Hatoscsatorna
PAX TV
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1 (HD)
Sport 2 (HD)
Sport M
Sportklub
DIGI Sport 1 (HD)
DIGI Sport 2 (HD)
Extreme Sports Channel
Trace Sports HD
The Fishing & Hunting Channel (HD)
Fit HD
Zene tv-k
Mezzo Live HD
Mezzo
Brava HD
iConcert HD
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
VH-1
VH-1 Classic
Muzsika TV
Sláger TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV (HD)
Hír TV
Echo TV
Meteo TV
Euronews
CNN
CNBC
Bloomberg English
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Dankó Rádió
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.