Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:00-19:30
Attraktor
Sugárhajtóműves tűzoltószörny lánctalpakon
(ATTRAKTOR: BIG WIND)

Csaba és Dávid bemutatja Európa legjobb gépet, építményeit és technikai eszközeit. Ismerjük meg a szovjet harckocsialvázra épített, magyar fejlesztésű Big Wind tűzoltógépet!
Tudomány: kutatás/technológia
19:00-19:30
Mike és Molly II./16.
(MIKE & MOLLY)

Mike és Molly egy imádnivaló pár, nem mindennapi méretekkel. Egy terápiás csoportfoglalkozáson találták meg a szerelmet és azóta egymást és környezetüket is jókedvűen boldogítják.
Sorozatok: humor/musical
19:00-20:00
Állati járőrök
Mérgeskígyók barlangja
Cory Valdes a belizei esőerdő mélyére látogat, hogy megtisztítson egy barlangot a kígyóktól egy régészcsapat érkezése előtt. Jason Lesmeister ezalatt egy dél-dakotai bevetésen vesz részt: őt egy természetfotós hívja segítségül, aki bravúros közelképeket szeretne készíteni Amerika egyik legerősebb szárazföldi emlőséről, a bölényről.
Tudomány: környezet/természet
19:20-20:20
Kettős ügynök I./10.
amerikai akciósorozat,2010
(COVERT AFFAIRS:FOOL IN THE RAIN)

Az amerikai álom

Annie segítségét kérik, amikor egy iráni küldött megszökik egy világkereskedelmi konferenciáról azért, hogy az Egyesült Államokba disszidáljon.

Sorozatok: krimi/akció/kaland
19:25-20:50
Éjjel-Nappal Budapest 416.
magyar filmsorozat,2014
Maja színlelt kedvességgel parancsolgat Marcinak, és házimunkára fogja. Marci, mivel a lány markában van - hiszen senki sem tudhatja meg, hogy a lánynak sikerült elcsábítania őt a határidő letelte előtt -, engedelmeskedik, miközben mindenki gratulál neki a teljesített fogadalomhoz. Amikor a lakótársak este összegyűlnek a klubban, hogy megnézzék Márk meztelen futását, Maja kirobbantja a botrányt. Mivel technikai szempontból nézve Marci veszített, ezért Márkkal együtt kell meztelenül végigfutnia a klubon.
Regina hazaérkezik Budapestre, és azt kell hallania, hogy Vanda összerúgta a port a barátaival, és nyoma veszett. Nekilát keresni a húgát - és még éppen elcsípi, mielőtt Vanda felszállnia egy külföldre tartó vonatra. Regina visszaviszi Vandát az albérletbe, és ott kibékülnek egymással. Vanda azonban lelép, és még Joe pénztárcáját is magával viszi.
Amikor Bori kénytelen rájönni, hogy nem tudja elcsábítani Viktort, taktikát vált, és megpróbál barátként közeledni a fiúhoz. Ez egyáltalán nem egyszerű, mivel Viktor a szeme előtt flörtöl másokkal. Bori azonban barátként kiáll Viktor mellett, miután Viktor eltöri az üvegeket a klub raktárában. Borinak - aki magára vállalja a felelősséget - büntetésből ki kell takarítania Rocky kutyaólját. Nagyon reméli, hogy ezzel kiérdemli Viktor barátságát, hogy a fiú a jövőben beleszeressen.
Információk: dokumentumfilm/reality
19:30-20:00
Modern család I./15.
amerikai vígjátéksorozat,2009
(MODERN FAMILY EP. 15 - MY FUNKY VALENTINE)

Közeledik Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. A családok is erre készülődnek. Phil és Claire egy különleges utat terveznek ekkorra. Jay elhatározza, hogy kikapcsolódásként elviszi Gloriát egy show-műsorra. Az ünnepen Mitchell és Cameron megpróbálnak segíteni Mannynek.

Rendezte: Michael Spiller
Főszereplők: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Ty Burrell
Sorozatok: humor/musical
19:55-21:00
A nagy házalakítás III./17.
amerikai reality sorozat,2003-2012
(EXTREME MAKEOVER: HOME EDITION)

A csapat tagjai: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis, Preston Sharp, John A. Carr
Szórakozás: stílus/divat/pletykák
20:00-21:50
A végzős buli
amerikai vígjáték,2011
(PROM (2011))

A középiskola a tanulás mellett az önfeledt bulizás, a nagy érzelmek és a változó kapcsolatok világa. A középiskolai évek alatt sok buli van, de szalagavató csak egy. Erre készül csapatnyi fiatal. Köztük van Nova, aki a saját bőrén tapasztalja meg, hogy mennyire igaz a régi mondás, miszerint az ellentétek vonzzák egymást. Pont az a srác, Jesse tetszik neki, aki veszélyezteti a tökéletes szalagavató bált. A nevezetes eseményen rengeteg izgalom vár a bulizókra, kapcsolatok mennek tönkre és új szerelmek szöknek szárba, miközben régi titkokra is fény derül.

Rendezte: Joe Nussbaum
Főszereplők: Aimee Teegarden, Thomas Mcdonell, Devaughn Nixon, Danielle Campbell, Yin Chang
Film: humor/musical
20:05-21:00
A sors hullámain 164.
venezuelai filmsorozat,2011
(NATALIA DEL MAR - NATALIA OF THE SEA)

Perla azt találja ki, hogy elmondja Nataliának, valójában Valerio az apja, így tehát a haldokló Mariana féltestvére. Célját eléri, mert a lánynak nagyon fáj, hogy Mariana haldoklik. Teodoro arra gyanakszik, hogy Pasionaria benne lehetett a gyerekrablási ügyben, mivel akkoriban Diego szeretője volt, de nincs rá bizonyítéka. Domingo hiába érkezik Playa Esperanzára, hogy lelket verjen Marianába, a lány már feladta, nem akar tovább élni. Estefania, aki örömmel okoz fájdalmat férjének, elmondja neki, hogy testvére haldoklik.

Főszereplők: Sabrina Salvador, Manuel Sosa, Juliet Lima, Víctor Cámara, Eduardo Serrano, Flor Elena González, Rosalinda Serfaty, Yul Bürkle, Adrián Delgado, Dora Mazzone, Fedra López, Franklin Virgüez
Sorozatok: dráma/melodráma
20:20-22:00
Virtuózok
komolyzenei tehetségkutató műsor
Klasszikus tehetségeket keresünk!

A Virtuózok egy egyedülálló komolyzenei tehetségkutató műsor. A műsor készítői azokat a fiatalokat kutatják fel, akik kiválóan játszanak a klasszikus zenei hangszerek valamelyikén, vagy a klasszikus énekben nyújtanak kiemelkedő teljesítményt. A versenyzők a műsorban komolyzenei műveket adnak elő - időnként átdolgozva. Az ifjú tehetségek előadásait neves művészekből és szakértőkből álló zsűri értékeli, melynek tagjai Miklósa Erika operaénekes, Szenthelyi Miklós hegedűművész, Kesselyák Gergely karmester, Batta András zenetörténész, egyetemi tanár, és Némethy Attila zongoraművész. Műsorvezető: Varga Edit és Bősze Ádám.

A nézők az adások során számos különleges ifjú művésszel találkozhatnak majd, akiknek elsődleges céljuk virtuozitásuk bemutatása mellett a klasszikus zene szeretetének közvetítése, hiszen számukra nem is maga a verseny, vagy a díjak a legkecsegtetőbbek, hanem az, hogy végre a nagyközönség előtt is megmutathassák hangszeres tudásukat. A Virtuózok producerei hisznek abban, hogy a komolyzene egy csodálatos világ, amelynek megismerése, művelése gazdagabbá és értékesebbé tehet mindannyiunkat. Ebben a műfajban a tehetségen kívül sok ezer óra befektetett munka, élethosszig tartó gyakorlás az, amely garantálja az érvényesülést. A komolyzene ezáltal kiváló példa lehet arra, hogy visszaadjuk a szorgalomba vetett hitet, hiszen az igazi teljesítményhez mindig csak munkán keresztül vezet az út.
Szórakozás: klasszikus zene/opera/balett
20:30-21:30
Elveszett világok I./1.
(LOST WORLDS)


Tudomány: történelem/archeológia
20:30-21:20
Hurrikánok 1.
angol dokumentumfilm-sorozat, 2014
(HURRICANE 360)

2012. október 29-én a Sandy hurrikán New Jersey partvidékén elérte a szárazföldet. Ez az epizód a túlélők szinte hihetetlen történeteit meséli el.
Információk: dokumentumfilm/reality
20:50-21:25
Barátok közt 7191-7192.
magyar filmsorozat,2014
A héten történik:
Nikol és Zsolt új bizniszbe kezdenek, ami nem tetszik Krisztiánnak, és akcióra készül. Bözsi megtudja, Mónika titkát. Az a kérdés, hogy meg tudja-e tartani a titkot? Péter elhallgatja Hanna elől, hogy Benji írt neki. Ágnes megszerzi, amit akar, de erről Miklós is tudomást szerez. Mihez kezd az értékes információval? Laci mindent eldöntő információt kap, ami az egész életét megváltoztathatja. Úgy tűnik, Nórának újabb hódolója akad.
Sorozatok: családi filmek
20:55-21:40
Boston Legal - Jogi játszmák III./14.
amerikai tévéfilmsorozat,2006
(BOSTON LEGAL: SEASON 3)

24/14. Betegség eladó

A különc Brown bíró segítséget kér Dennytől, mivel egy intézmény megígérte neki, hogy kigyógyítják homoszexualitásából, de a kezelés eredménytelenül zárult. Shirley egy felejtő tabletta kapcsán indul a bíróságra. Denise apasági tesztet végeztet, Clarence, kapcsolatukra hivatkozva felmond Claire-nél, és beáll Alanhez, aki ismét önmagát adja a csinos bírónő előtt.

Rendezte: Andrew Bernstein
Főszereplők: James Spader,William Shatner,Candice Bergen,Julie Bowen,Mark Valley,René Auberjonois
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-21:55
Szalamandra 12.
amerikai filmsorozat,2011
(MI CORAZON INSISTE)

Andres megtudja Camilótól, hogy Lola férjhez készül, és megkéri barátját, ne engedje, hogy ostobaságot kövessen el, de mire odaér, Lola épp igent mond az anyakönyvvezető előtt doktor Rugelesnek. Rodrigo meglátogatja Soledadot. Daniel úgy véli, Marcelónak volt igaza, és Lolát csakis a pénz érdekli, ezért ment hozzá egy öregemberhez. Debora örül, hogy Andres nem tudta megakadályozni Lola esküvőjét.

Főszereplők: Jencarlos Canela, Carmen Villalobos, Angélica María, Ana Layevska, Katie Barberi, Fabián Ríos
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-21:30
Terápia II/25.
magyar filmsorozat,2014
(TERAPIA (AKA. IN TREATMENT) II. 25)

András édesapjának halotti torát András lakásán tartják, a vendégek között ott van Ágnes is. Miután mindenki távozik, Ágnes még marad. Pedig sokáig nem is akart jönni - ezt András nehezményezi is -, mert arra gondolt, jobb, ha a férfi számára megmarad távoli, nyugodt alaknak. Beszélgetnek. A férfi a szakmájukkal kapcsolatban fogalmazza meg újra és újra felmerülő kételyeit. Ahelyett, hogy megélné a dolgokat, elemzi őket: egy héttel korábban is Ágnesnél volt, az apjáról beszélt, miközben akár meg is látogathatta volna, hogy vele lehessen élete utolsó perceiben. András Ágnes segítségével tudja átadni magát a gyásznak, sír a veszteség miatt, hiszen a valódi találkozás édesapjával most már nem pótolható be. A gyászon túl Ágnes egy új kezdet lehetőségét is felrajzolja: talán most, hogy már egyik szülő sem él, András felhagy azzal, hogy mindenáron meg akarjon menteni mindenkit. Ha másokat nem is menthet meg, de magát még igen.

Rendezte: Ildikó Enyedi, Attila Gigor, Orsolya Nagypál
Főszereplők: Pál Mácsai, Eszter Csákányi, Gábor Máté, Bori Péterfy, Niké Kurta
Sorozatok: dráma/melodráma
21:00-22:00
Autókereskedők - cserebere a világ körül
USA
(WHEELER DEALERS: TRADING UP 2: USA)

Mike Brewer nemzetközi küldetésre indul. Egy olcsó kisautóból kell szuperautót varázsolnia, a lehető legkevesebb ügylettel. Ezen a héten az USA-ban vásárol egy Corvette C3-at.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:00-23:10
Seholország
amerikai-német vígjáték,2009
(IMAGINE THAT)

Evan befektetési tanácsadó, aki többet foglalkozik a tőzsdei árfolyamokkal, mint a kislányával. A hétéves Olivia így a fantáziavilágába menekül, ahol hercegnőkkel barátkozik. Rossz idők járnak azonban Evan-re, veszélyben van ugyanis a széke, mivel egyre kevesebb a kuncsaftja. Ráadásul a lánya telerajzolja az üzleti feljegyzéseit a képzeletbeli hercegnők gondolataival. A végsőkig elkeseredett Evan így a hercegnők üzeneteinek felhasználásával tart prezentációt a befektetőknek. Legnagyobb megdöbbenésére azonban a jóslatok valóra válnak. Mindez pedig arra készteti, hogy átértékelje a lányához fűződő kapcsolatát...

Rendező: Karey Kirkpatrick
Főszereplők: Eddie Murphy, Vanessa Williams, Thomas Haden Church, Ronny Cox, Mel Harris, Yara Shahidi, Nicole Ari Parker
Film: humor/musical
21:20-22:20
Zsaruvér IV./17.
amerikai krimisorozat, 2013-2014
(BLUE BLOODS:KNOCKOUT GAME)

Kiütés

Amikor kamaszok egy durva játéka balul üt ki és egy várandós nő meghal, Danny és Baez nyomozni kezd. Frank egy tiszt előléptetésével küzd.Rendezte: David Barrett
Főszereplők: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan
Sorozatok: krimi/akció/kaland
21:20-23:35
Ragadozók
amerikai sci-fi akciófilm,2010
(PREDATORS)

Egy elit harcosokból álló csapat, élükön egy zsoldossal különös bevetésre indul. Nem ismerik egymást, és nem tudják, hogyan kerültek egy idegen bolygóra, méghozzá szabad prédaként. Egy orvos kivételével az alakulat tagjai mind hidegvérű gyilkosok: van köztük kommandós, bérgyilkos, elítélt és Yakuza-tag. Ők a legjobban kiképzett, legveszélyesebb 'ragadozók' a Földön, akikre most a Ragadozók egy rendkívül kegyetlen új faja vadászik. Céljuk, hogy végleg kiírtsák a bolygójukra tévedt idegeneket.
Felkészülési idő nincs. Kezdődik a hajtóvadászat...

Rendező: Antal Nimród
Főszereplők: Adrien Brody, Laurence Fishburne, Danny Trejo, Alice Braga, Topher Grace, Mahershalalhashbaz Ali, Oleg Taktarov
Film: sci-fi/horror/fantasy
21:20-22:10
Éleslövészet I./2.
amerikai dokumentumfilm-sorozat, 2011
(LIVE FIRE)

Az 1. páncélos hadosztály katonái harcra készülnek az amerikai hadsereg Nemzeti Kiképzőközpontjában. Intenzív szimulált harcokban és éles helyzetben is ismerkednek az M4 karabéllyal és Abrams tankkal.
Információk: dokumentumfilm/reality
21:30-22:00
Ultimate Rush - Eszeveszett száguldás II./14.
(ULTIMATE RUSH)

Sport: egyéb
21:40-22:25
Bosszú II./17.
amerikai tévéfilmsorozat,2012
(REVENGE - SEASON 2)

22/17. Győzelem

Eli ráveszi Victoriát, hogy az Amanda Clarke Alapítvány első támogatottja egykori nevelőanyja, Meredith Hayward legyen, akinek a házát Emily gyerekként felgyújtotta. Eli valójában bosszút akar állni az asszonyon a sok sanyargatásért, amiben nevelt gyerekeinek része volt, és az alkalmat arra is fel akarja használni, hogy megszerezze azokat a leveleket, amelyeket David Clark írt a lányának, de Meredith soha nem adott át neki. Jacknek sikerül Kenny Ryan nyomára jutnia, aki elmondja, hogy öccse, Nate minden megbeszélést rögzített, amit Conrad Graysonnal folytatott. Conrad felkéri Jacket, hogy legyen szószólója a kampányban.

Rendezte: Colin Bucksey
Főszereplők: Emily VanCamp,Madeleine Stowe,Gabriel Mann,Nick Wechsler,Joshua Bowman,Henry Czerny,Ashley Madekwe,Barry Sloane
Sorozatok: dráma/melodráma
21:50-00:05
Csatahajó
amerikai sci-fi,2012
(BATTLESHIP)

Peter Berg a producere és rendezője ennek a látványos akció kalandfilmnek, mely vízen, levegőben és a szárazföldön bontakozik ki, ahogy a bolygónk a túlélésért küzd egy felsőbbrendű erő ellen.

Rendezte: Peter Berg
Főszereplők: Liam Neeson, Rihanna, Taylor Kitsch
Film: sci-fi/horror/fantasy
22:00-23:00
ValóVilág7 - Összefoglaló
valóságshow,2014
Új évaddal az RTL II képernyőjén a ValóVilág, Magyarország legmegosztóbb napi valóságshow-ja, amelyben a nézők hónapokon át nyomon követhetik a Villalakók életét. Ezúttal sem lesznek beszavazó show-k, első este hat játékos birtokba veszi a megújult Villát, de senki sem nyugodhat meg számos fordulat várható mire elérik a végső létszámot. A játék menete nem változik, Kiválasztások, Kihívások és a Párbajok során dől majd el, ki lesz az az egy, aki mindent visz. A játék fődíja: egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át. A nézők most is a telefonjukra letöltött applikáció segítségével dönthetnek a Villalakók sorsáról. Bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatokat, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat, vagy akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével. A két műsorvezető: Lilu és Istenes Bence
Információk: dokumentumfilm/reality
22:00-23:00
Amerikai Horror Story III./8.
amerikai horror sorozat,2013
(AMERICAN HORROR STORY)

3. évad: Boszorkányok

A nagysikerű első és második után itt a folytatás, egy újabb önálló, kerek történet, melyben az események fő mozgatórugója ezúttal a boszorkányság. A boszorkánypereknek már 300 éve vége, ám a túlélők újra veszélybe kerülnek. Ezért New Orleansban iskolát nyitnak a fiatal boszorkányoknak, ahol azok megtanulhatják, hogy hogyan védjék meg magukat, és hogy mennyire fontos az összetartás.

Rendezte: Alfonso Gómez-Rejón, Michael Rymer, Michael Uppendahl, Jeremy Podeswa, Bradley Buecker
Főszereplők: Jessica Lange,Kathy Bates,Frances Conroy,Sarah Paulson,Denis O'Hare,Lily Rabe,Evan Peters,Taissa Farmiga,Angela Bassett,Patti Lupone,Emma Roberts,Jamie Brewer,Gabourey Sibide
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
22:05-23:00
Minden lében négy kanál III./3.
amerikai krimisorozat,2009
(BURN NOTICE)

A játék vége

Miamiban váratlanul megjelenik Michael öccse, Nate. A fiú egy új üzleti lehetőség miatt tért haza, amihez befektetőket keres, és talált is Brennen személyében, A férfi túszul ejti Nate-et, arra kényszerítve ezzel Michaelt, hogy szerezzen meg neki egy kísérleti fegyvert. Michael-nek muszáj ráállni a játékra, és rendre el is végzi a feladatokat, melyekkel Brennen megbízza, de közben azt is kiterveli, hogy szorítsa sarokba öccse fogva tartóját, és fordítsa meg a játszma állását..

Főszereplők: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Tricia Helfer
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:10-23:05
Hawaii Five-0 I./7.
amerikai akciókrimi-sorozat,2010
(HAWAII FIVE-0 I. - HO 'APONO (ACCEPT))

Egy gyilkossággal vádolt tengerészgyalogos menekülés közben túszokat ejt egy múzeummá átalakított csatahajón. A tengerész váltig állítja, hogy ártatlan, és követeli, hogy vizsgálják ki az ügyét. McGarrettre hárul a feladat, hogy megoldja a roppant nehéz helyzetet.

Főszereplők: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Park Grace
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:20-23:20
Zsaruvér IV./18.
amerikai krimisorozat, 2013-2014
(BLUE BLOODS:RIGHTING WRONGS)

Vezeklés

Amikor holtan találnak egy nőt, miután rosszul sikerül a titkos plasztikai műtétje, Dannyt és Baezt küldik nyomozni. Jamie egy döglött aktát kap.Rendezte: David Barrett
Főszereplők: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:25-23:35
Outlander - Az idegen I./3.
amerikai drámasorozat
(OUTLANDER 103 - THE WAY OUT)

Claire igyekszik a skótok bizalmát elnyerni, ezért mindent megtesz, hogy ápolónői tehetségével a segítségükre legyen. Ezzel azonban csak megerősíti Colum elhatározását, hogy a lányt - ha kém, ha nem - maguknál kell tartania, hiszen gyógyító ereje a segítségükre lehet.

Főszereplők: Caitriona Balfe, Sam Heughan
Sorozatok: dráma/melodráma
22:55-01:00
A Dicső 39
angol filmdráma,2009
(GLORIOUS 39)

Egy fiatalember a családja történetét kutatja napjaink Londonjában. Az emlékek között újra és újra felbukkan Anne neve. Anne Keyes csinos, fiatal színésznő volt 1939-ben, a magas rangú politikus, Alexander Keyes fogadott lánya. A családi otthonban él az apja, az anyja, Maud, Ralph, a kezdő diplomata bátyja és a társaságbeli nővére, Celia mellett. Anne szerelmes a Külügyi Hivatal tisztségviselőjébe, Lawrence-be. A nő tudomást szerez néhány ártatlannak tűnő összejövetelről. Amikor rádöbben, miről is van szó, veszélybe kerül az élete...

Rendezte: Stephen Poliakoff
Főszereplők: Romola Garai,Eddie Redmayne,Juno Temple,Toby Regbo,Christopher Lee,Corin Redgrave,Charlie Cox,David Tennant,Bill Nighy,Jeremy Northam,Jenny Agutter,Julie Christie,Hugh Bonneville
Film: dráma/melodráma
23:00-23:30
BeleValóVilág 7.
valóságshow,2014
A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket az RTLII-n. A hétfőtől szombatig 23.00 körül, vasárnaponként 22.00-kor jelentkező műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!
Információk: dokumentumfilm/reality
23:00-23:55
Bates Motel - Psycho a kezdetektől II./5.
amerikai thriller-sorozat,2013
(BATES MOTEL)

A menekülő művészNorman egy családi titkot bíz Cody-ra. Dylan az életéért küzd ahogy Zane háborúja eszkalálódik. Norma üzletet köt egy titokzatos férfival, hogy segítsen megakadályozni az elkerülő út megépítését.

Főszereplők: Vera Farmiga,Freddie Highmore,Max Thieriot,Olivia Cooke,Nicola Peltz
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:05-00:00
Hawaii Five-0 I./8.
amerikai akciókrimi-sorozat,2010
(HAWAII FIVE-0 I. - MANA'O (BELIEF))

Egy békésnek induló hawaii buli rémálommá válik, amikor Danny egykori rendőrtársa holtan kerül elő. A Five-0 csapatának nemcsak befolyásos belpolitikai szereplőkkel és korrupt zsarukkal, hanem egy kokain-kartellel is szembe kell szállnia, hogy kézre kerítse a gyilkost.

Főszereplők: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Park Grace
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:10-01:15
Testvérek
amerikai filmdráma,2009
(BROTHERS)

Sam és Tommy ellentétei egymásnak. Sam többszörösen kitüntetett katona, apja nyomdokain példás karriert futott be, míg Tommy épp most szabadult és csak sodródik az árral. Amikor Sam gépét lelövik a tálibok Afganisztán felett, Tommy kötelességének érzi, hogy Grace és két kislánya segítségére siessen, és megpróbálja a fivére családjában keletkezett űrt betölteni. A gyász és a szükség egy új családot teremt, ahol Tommy mindjobban magára talál családfőként Grace oldalán. Mikor Sam váratlanul hazatér, a két fivérnek szembe kell néznie egy új helyzettel...

Rendező: Jim Sheridan
Főszereplők: Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire, Natalie Portman, Mare Winningham, Sam Shepard
Film: dráma/melodráma
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2 (HD)
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Story 5
Filmcsatornák
HBO (HD)
HBO 2
HBO Comedy
Cinemax
Cinemax 2
Filmbox HD
Filmbox Extra
Filmbox Family
Filmbox
Filmbox Plus
film+
film+ 2
DIGI Film (HD)
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
AXN White
AXN Black
FOX TV
Universal Channel
AMC (HD)
Paramount Channel
Film Mánia
Film Café
BBC Entertainment
Sundance Channel HD
E! Entertainment (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Cartoon Network/TCM
Boomerang
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
JimJam
Baby TV
Duck TV
Duck TV HD
Viva
MTV Hungary
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum (HD)
National Geographic Channel
NatGeoWild (HD)
NatGeo HD
Discovery HD Showcase
Discovery Channel
Discovery Science (HD)
Discovery World
Investigation Discovery
ID Extra
TLC
Animal Planet
Animal Planet HD
History (HD)
Travel Channel
Travel Channel HD
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Ozone Network
Life Network
Spektrum Home
Paprika TV
Food Network
CBS Reality
CBS Reality (UPC Direct)
DoQ
DIGI World (HD)
DIGI Life (HD)
DIGI Animal World (HD)
BBC Knowledge
Da Vinci Learning
Fine Living
Fashion TV HD
D1 Televízió
FIX TV (HD)
Hatoscsatorna
PAX TV
Bonum TV
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1 (HD)
Sport 2 (HD)
Sport M
Sportklub
DIGI Sport 1 (HD)
DIGI Sport 2 (HD)
Extreme Sports Channel
Trace Sports HD
The Fishing & Hunting Channel (HD)
Fit HD
Zene tv-k
Mezzo Live HD
Mezzo
Brava HD
iConcert HD
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
VH-1
VH-1 Classic
1 Music Channel (HD)
H!T Music
Muzsika TV
Sláger TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV (HD)
Hír TV
Echo TV
Meteo TV
Euronews
CNN
CNBC
Bloomberg English
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Dankó Rádió
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.