Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:00-19:30
Jóbarátok II./5.
amerikai vígjátéksorozat,1995-1996
(FRIENDS 2)

Öt szelet hús és egy padlizsán

A társaság Ross születésnapja alkalmából egy különleges ünnepséget akar szervezni, ám ez parázs vitába fullad, amikor kiderül, hogy Monica és Chandler lényegesen több pénzt akar e célra áldozni, mint Phoebe, Rachel és Joey. Ezért úgy döntenek, hogy külön bulit szerveznek.

Főszereplők: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer
Sorozatok: humor/musical
19:30-20:00
Jóbarátok II./6.
amerikai vígjátéksorozat,1995-1996
(FRIENDS 2)

Bébi a buszon

Ross hirtelen rosszul lesz, és ezért el kell mennie az orvoshoz. Amíg ő távol van, Chandler és Joey vigyáznak a kis Benre. Abban a reményben, hogy Ben segítségével jó benyomást tudnak kelteni az utcán sétáló különféle csinos nőre, elindulnak a babával a Central Parkba. Menet közben azonban véletlenül a buszon felejtik a kisfiút.

Főszereplők: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer
Sorozatok: humor/musical
20:00-21:00
Teen Wolf - Farkasbőrben III./1.
amerikai misztikus filmsorozat, 2013
(TEEN WOLF 301 - TATTOO)

Scott McCall, az ifjú vérfarkas és barátai a gimnázium 3. évfolyamába lépnek. Még nem is sejtik, hogy hamarosan új ellenfelekkel kell szembenézniük, ugyanis egy falka Alfa vérfarkas érkezik Beacon Hillsbe.
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
20:05-21:00
Az élet megy tovább 45.
brazil tévéfilmsorozat,2011
70/45. rész

Eva kérdőre vonja Manuelát, aki undokul viselkedik testvérével. Marcos megpróbál kompromisszumot kötni Victoriával. Lucio, Ana és Julia remek délutánt töltenek együtt, és a kislány kezdi jól érezni magát édesanyja társaságában. Rodrigo megismerkedik Tiagóval. Lucio és Ana kapcsolata egyre inkább elmélyül...

Rendezte: Jayme Monjardim
Főszereplők: Rafael Cardoso,Fernanda Vasconcellos,Marjorie Estiano,Ana Beatriz Nogueira,Nicette Bruno,Paulo Betti,Regiane Alves
Sorozatok: dráma/melodráma
20:05-21:00
Las Vegas V./17.
amerikai filmsorozat, 2004
(LAS VEGAS 5 - WIN, PLACE, BINGO)

17. rész

Pete Skinner-nek úgy tűnik szokatlanul nagy nyerő szériája van a lovin, ami viszont Danny-t és Mike-t elég gyanakvóvá teszi.
Sorozatok: krimi/akció/kaland
20:40-22:00
A szultána 26.
török történelmi sorozat,2015-2016
(KÖSEM / MUHTESEM YÜZIL)

Kösem elmondja a padisahnak, hogy Handan meg akarta öletni Musztafát. Reyhan aga eközben meglátogatja Dervis pasát.

Főszereplők: Anastasia Tsilimpiou, Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avsar, Taner Ölmez, Boran Kuzum, Vildan Atasever, Aslihan Gürbüz, Tülin Özen, Mehmet Kurtulus, Nadir Sarıbacak, Esra Dermancıoğlu, Hakan Şahin, Şahin Sekman, Metin Akdülger, Balım Gaye Bayrak, Nurgül Yesilçay, Demir Demirbaş
Sorozatok: történelmi/kosztümös film
21:00-22:35
Sweeney Todd
angol horror-krimi, 2006
(SWEENEY TODD)

A klasszikus brit rémtörténet kel életre David Moore hátborzongató thrillerében, melyben Ray Winstone játssza Sweeney Toddot, a Fleet Street démoni borbélyát, aki számos mit sem sejtő vendége torkát vágta el, míg a székében ültek. Mikor Mrs. Lovett , a férfiak illetve a húsos pitéje tartalmára nem túl válogatós fiatalasszony Todd szomszédjában nyit boltot, kettejük között komplex és környezetükre káros kapcsolat alakul ki, s mindeközben egyre másra tűnnek el az emberek a környékről. Vajh meg lehet-e állítani azt a szörnyeteget, amely rászabadult Londonra, vagy pedig neki magának kell szembesülni saját démonjaival?

Rendezte: David Moore
Főszereplők: Ray Winstone, Essie Davis, David Warner
Film: sci-fi/horror/fantasy
21:00-23:05
Szabotázs
amerikai akciófilm,2014
(SABOTAGE - TEN)

John Wharton, az elit alakulat vezetője képtelen túltenni magát családja elvesztésén, de csapatáért összekapja magát, és becsülettel végzi a dolgát. Egy akció során azonban tízmillió dollárnak nyoma vész, és a lopással a csapatot gyanúsítják. Neck és Monster hűségesen kiállnak parancsnokuk mellett, Lizzy és Grinder azonban egyéni akcióba kezdenek a pénz visszaszerzésére. A nagy zsákmány azonban másnak is hiányzik, s elkezdődik a hajtóvadászat. Az elit osztag embereit sorra likvidálják, és az ügyben nyomozó Caroline kénytelen Wharton segítségét igénybe venni, aki számtalan meglepetést tartogat.

Rendező: David Ayer
Főszereplők: Arnold Schwarzenegger, Josh Holloway, Joe Manganiello, Sam Worthington, Mireille Enos, Olivia Williams, Terrence Howard, Max Martini
Film: krimi/akció/kaland
21:00-23:00
Tűzveszély
francia-angol-dél-afrikai-amerikai filmdráma,2006
(CATCH A FIRE)

Dél-Afrika a múlt század viharos nyolcvanas éveiben. Patrick Chamusso az egyik olajfinomítóban dolgozik művezetőként. Nem érdekli a politika, egészen addig, míg ártatlanul börtönbe nem zárják őt és a feleségét. Nic Vos ezredes, a rendőrség embere megpróbál befurakodni Patrick és családja életébe. Az akció megrémiszti és megdöbbenti, ugyanakkor felnyitja a szemét. Chamusso harcot kezd az országot irányító és elnyomó apartheid rendszer ellen. Harcos aktivista lesz belőle, aki azt szeretné, ha Dél-Afrika is a demokratikus változások útjára lépne.

Rendező: Phillip Noyce
Főszereplők: Tim Robbins, Derek Luke, Bonnie Henna
Film: dráma/melodráma
21:00-23:35
A halászkirály legendája
amerikai dráma,1991
(THE FISHER KING)

Jack Lucas, a cinikus disc-jockey az egyik kijelentésével egy előre nem látható lavinát indít el. A rádióműsorában felelőtlen ítéletet mond a gazdag elit szórakozóhelyéről és gőgös világáról. Nem is számol azzal, hogy a telefonálója egy beteg lelkű fiatalember és még aznap este valóra váltja szavait. Valósággal megtizedeli egy felkapott bár előkelő vendégeit, majd utána magával is végez. Jack nem tud szabadulni a lelki felelősség alól még három évvel a történtek után sem. Munkájától visszavonul, az alkoholizmusba menekül, s egyedül a barátnője, Anne társaságát tudja elviselni. Aztán egy véletlen során találkozik Perry-vel, aki csak egy hajléktalan bolond, de ettől kezdve megváltozik az élete. Perry egykor neves professzor volt, s abban a bizonyos mészárlásban veszítette el imádott feleségét. Együtt indulnak hát el a Szent Grál keresésére, remélve hogy megtalálják a szeretetet és a boldogságot, melyre oly régóta várnak.

Rendező: Terry Gilliam
Főszereplők: Jeff Bridges, Robin Williams
Film: dráma/melodráma
21:00-21:25
Apja, fia, unokája I./21.
amerikai vígjátéksorozat,2015-2016
(GRANDFATHERED - THE MEMORIAL)

A megemlékezés

Jimmy egy megható megemlékezést szervez, miközben egy fájdalmas veszteséget igyekszik feldolgozni. Sarának nehéz döntést kell meghoznia amikor Craig megkéri, hogy lépjenek előre a kapcsolatukban.
Sorozatok: humor/musical
21:25-21:55
Apja, fia, unokája I./22.
amerikai vígjátéksorozat,2015-2016
(GRANDFATHERED - THE CURE)

The Cure

Jimmy és Sara azon töpreng, hogy adjanak-e még egy esélyt a kapcsolatuknak, de Sara nem akar újra ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Mindeközben Gerald körmönfont lánykérést tervez.
Sorozatok: humor/musical
21:30-23:05
Nora Roberts: Holdfogyatkozás
amerikai bűnügyi tévéfilm,2007
A fiatal és gyönyörű Tori hosszú évek elteltével visszatér dél-karolinai szülővárosába, hogy megvalósítsa régi álmát: különleges lakberendezési tárgyakat árusító boltot nyisson. Ám elsősorban eltökélt szándéka az, hogy szembenézzen keserű múltjával, a kisvárosban átélt és azóta is kínzó borzalmakkal, és végre megtalálja a lelki békéjét. Tori gyermekkora rettegéssel telt kegyetlenkedő apja, és mindenbe beletörődő édesanyja mellett. Egyetlen vigasza Hope nevű barátnője volt, aki azonban nyolcéves korában egy mindmáig felderítetlen bűntény áldozata lett. Tori azóta sem tudta elfeledni Hope-ot, és hazatértével a jól ismert indulatok és sebek ismét felszakadni látszanak a lelkében. Ráadásul a környéken azóta is garázdálkodó gyilkos éppen kiszemelte magának legújabb áldozatát - Tori-t.

Rendezte: Stephen Tolkin
Főszereplők: Claire Fordani,Oliver Hudson,Shae Keebler,Jacqueline Bisset,Jonathan Scarfe,Chad Willett,Shaun Johnston
Film: krimi/akció/kaland
21:35-22:15
Barátok közt 8131-8132.
magyar filmsorozat,2016
A héten történik:
Emília hatalmas áldozatot hoz Félix miatt. Margó megpróbálja oldani a Tóbiás és Zsófi közötti feszültséget. Krisztián, Aliz és Rudi meghozzák a döntést az életükkel kapcsolatban. Natasa ismét próbát tesz vendéglátósként. Vajon most sikerrel jár? Stellát és Mátét boldoggá teszi a hír, amit Laciéktól kapnak. Júliáék mindent megtesznek, hogy megtalálják eltűnt rokonukat, aki a szabadságáért küzd. Nóra mindent megtud Juliról és Mikiről, és megdöbbentő elhatározást hoz.
Sorozatok: családi filmek
22:00-23:00
A célszemély V./13.
amerikai akciófilm-sorozat,2016
(PERSON OF INTEREST)

A titokzatos milliárdos Mr. Finch kifejlesztett a kormány számára egy különleges számítógépet, amelynek a segítségével meg lehet akadályozni különféle bűncselekményeket, terrorfenyegetéseket. Később munkát ajánl a halottnak hitt, speciális katonai alakulatoknál szolgáló, korábbi kormányügynöknek, John Reese-nek , hogy dolgozzanak össze, tisztítsák meg New York utcáit a bűnözőktől és védjék meg az ártatlanokat. Azonban a találmány egyelőre nem képes meghatározni, hogy kivel fog jó vagy rossz dolog történni, így a célszemélyről nem lehet előre tudni, hogy épp áldozat vagy maga az elkövető.

Rendezte: Chris Fisher
Főszereplők: Jim Caviezel,Michael Emerson,Kevin Chapman,Amy Acker
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:00-23:35
Bazi nagy görög lagzi 2.
amerikai-kanadai vígjáték,2016
(MY BIG FAT GREEK WEDDING 2)

Rendezte: Kirk Jones
Főszereplők: Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine
Film: humor/musical
22:15-23:10
Csúcsformában I./1-2.
amerikai krimisorozat,2016
(RUSH HOUR 1)

Az új páros; 48 óra

1.
Miután egy szervezett bűnözői csoport ellop több agyagkatona-szobrot, a Hongkongból átvezényelt, szigorú szabályok szerint élő Lee nyomozó kénytelen együttműködni a Los Angeles-i rendőrkapitányság szabad szájú, és még szabadabb szellemű afroamerikai rendőrével, Carter nyomozóval. A valószerűtlen páros igyekszik áthidalni a nehézségeket, miközben többször is komoly tűzharcba keverednek az alvilággal.

2.
Egy betörőbanda az elit környékek házait pécézi ki: kiiktatják a kamerákat, elviszik az értékeket, majd a tulajdonosokat is megölik. Carter kicsempészi a rács mögül az unokatestvérét a hétvégére, hogy az utcai kapcsolatait felhasználva segíthessen nekik a nyomozásban. Lee továbbra sem nézi jó szemmel nyomozótársa egyedi módszereit.

Főszereplők: Justin Hires, Jon Foo, Aimee Garcia, Page Kennedy, Wendie Malick
Sorozatok: krimi/akció/kaland
22:35-23:35
Római helyszínelők - Árulkodó nyomok VII./6.
olasz bűnügyi tévéfilmsorozat, 2011
(R.I.S. ROMA - DELITTI IMPERFETTI/RIS ROME 7)

20/6.: 2012

Most, hogy már van egy kis szemtanú, joggal bízhat abban a csapat, hogy sikerül lerántaniuk a maszkokat a bandáról. A gyerek nem akar beszélni, de Serra hadnagy sajátos módszerével mégis sikerül valamiféle fantomrajzot készíteni a Farkasról. Mivel a rablóbanda is a kisfiút akarj, a blogger segítségével Lucia megüzeni nekik, hogy a szemtanú használhatatlan. Közben akasztott fiatal párhoz riasztják a nyomozókat,. Az eset egyszerű öngyolkosságnak tűnik, a helyszínen talált nyomok, és a nyakukban található maja amulett is további nyomozásra készteti őket.

Rendezte: Francesco Micciche
Főszereplők: Primo Reggiani, Simone Gandolfo, Marco Rossetti, Pierluigi Corallo, Euridice Axén, Fabio Troiano, Lucia Rossi
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:10-01:25
Halálos közellenség 2.
francia-olasz akciófilm, 2008
(PUBLIC ENEMY NO. 1. - THE LEGEND)

Miután Jacques Mesrine kiszabadult a börtönből, nagypályás gengszter lett. Nevéhez fűződnek Franciaország és Kanada legnagyobb bankrablásai, emberrablásai, minden lépését gyönyörű nők és golyózápor kísérte. Hírhedt tetteit különleges személyisége tette igazán emlékezetessé: már életében legendává vált. Jacques Mesrine lett az első számú közellenség, aki szenzációs, provokatív gaztettekkel növelte hírnevét. Broussard nyomozó vezetésével rendőrök hada nyomozott utána, mígnem 1979 novemberében Párizsban, a nyílt utcán leszámolnak vele.

Rendezte: Jean-Francois Richet
Főszereplők: Vincent Cassel, Mathieu Almaric, Ludivine Sagnier, Gerard Lanvin, Olivier Gourmet
Film: krimi/akció/kaland
23:10-00:10
Gyilkos hajsza II./6.
amerikai thrillersorozat,2014
(THE FOLLOWING 2)

Menekülés

A szenvedélyes együtt töltött éjszaka után Lily azt javasolja Joe-nak, hogy, mivel Ryan Hardy a nyomukban van, mindnyájan meneküljenek el Venezuelába, ahol szintén van egy birtoka. Joe vonakodva beleegyezik, de nem igazán tetszik neki a terv, ahogy Emmának sem. Mark eközben azon kapja Luke-ot, hogy Giselle holttestével beszélget az ágyban, mintha a lány még élne. Hardy felhívja Westont, és arra kéri, hogy riassza az FBI-t, és hatalmas erőkkel jöjjenek Connecticutba. Azonban Weston egyedül jelenik meg, mivel gyanakszik, hogy valaki az FBI-on belülről folyamatosan inofrmációkkal látja el Joe Carrollt. Sikerül elkapniuk Luke-ot, és Ryan felajánlja Lilynek, hogy visszakapja a fiát Joe Carrollért cserébe. Lily látszólag beleegyezik, de drogokkal elkábítja Joe-t, mivel egész más tervei vannak.

Főszereplők: Kevin Bacon, James Purefoy, Jessica Stroup, Tiffany Boone, Connie Nielsen, Natalie Zea, Valerie Cruz, Valorie Curry, Shawn Ashmore, Sam Underwood
Sorozatok: krimi/akció/kaland
23:30-00:30
Victoria, a rabszolgák megmentője 50.
kolumbiai filmsorozat,2016
(THE WHITE SLAVE / LA ESCLAVA BLANCA)

Victoria eléri, hogy Lorenza ismét emlékezzen a múltjára. Nicolas az erdőbe viszi Candelát, hogy végezzen vele, de ennek Isabelita a szemtanúja lesz, és sírva elfut, de közben összefut Trinidaddal. Julian lemászik Siervóhoz, és felfedezi az alagutat, megígéri Miguelnek, hogy nem szól róla senkinek. A márkinő és Alicia nővér elakadnak, mert a hajó nem megy tovább, így egy kenuval kell a maradék utat megtenniük. Bume nem hajlandó dolgozni, ezért megkorbácsolják. Julian és Milagros összevesznek, hiába bizonygatja a nő neki, hogy az érzelmei valósak és hogy gyereket vár. Victoria elmondja az apjának, hogy Lorenza él. Trinidad bosszút esküszik Candela miatt.

Főszereplők: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Miroslava Morales, Ricardo Vesga, Cristina Garcia, Mauro Donetti
Sorozatok: dráma/melodráma
23:35-01:10
In Fear
angol horror,2013
(IN FEAR)

Rendezte: Jeremy Lovering
Főszereplők: Iain De Caestecker, Alice Englert, Allen Leech
Film: sci-fi/horror/fantasy