Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:35-20:15
Tengeri finomságok 7.
angol gasztronómiai-sorozat,2013
(PRETTY FISH)

A tengeri herkentyűk nemcsak nagyon finomak és különlegesek, de egészségesek is. Ilyen ételek készítéséről szól a sorozat!
Szórakozás: főzés
20:00-22:05
X-Faktor 5.
tehetségkutató show-műsor,2016
Tábor

Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti - egy év kihagyás után vadonatúj, és az X-Faktor történetének eddigi legfiatalabb mentorcsapatával tér vissza az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató show-műsora.

További újdonság, hogy 2016-ban minden eddiginél nagyobb, összesen 27 millió forintos nyereménnyel jutalmazzák majd az év legjobb hangját.
Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap majd, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

A műsor házigazdája ezúttal is Istenes Bence lesz, aki a tőle megszokott profizmussal kalauzolja majd el a nézőket hétről hétre az X-Faktor világában.
Szórakozás: rock/pop/jazz
20:05-21:00
Váltsunk zöldre! 13.
amerikai életmód-sorozat,2008
(ALTER ECO)

Minden egyes epizódban különleges ötleteket kapunk Adrian-től és barátaitól, hogy hogyan lehetünk környezettudatosak úgy, hogy közben a szépségre és stílusra is figyelünk. Előtérbe kerülnek a kis lábnyomot maguk után hagyó élelmiszerek, termékek, gondosan kiválasztott, fenntartható gazdaságból származó borok, csakúgy, mint az korszerű, öko-innovatív megoldások az építészetben.

A műsor házigazdája: Adrian Grenier
Szórakozás: stílus/divat/pletykák
20:15-20:50
Egy tálnyi varázslat II./1.
kanadai gasztronómiai-sorozat,2014
(LOVE FOOD)

Ez az egyszerű és nagyszerű ízek szerelmeseinek szóló gasztro-sorozat, amely bemutatja a reformkonyha alaptételeit. Eközben azonban egyéni és kreatív megoldásokra ösztönöz. Idegenvezetőnk pedig nem más, mint Lindsay Cameron Wilson, az elismert író, szakács és étel-stylist. Friss alapanyagok, számtalan nemzet étele - újraértelmezve!

Házigazda: Lindsay Cameron Wilson
Szórakozás: főzés
20:50-21:25
Egy falat Hollandia 7.
holland gasztronómiai-sorozat,2012
(TASTE OF LIFE BASICS)

A mesebeli Hollandia ételei nemcsak finomak, hanem sokszínűek is. Ezzel a sorozattal betekintést nyerhetünk az ország gasztronómiájába!

Házigazda: Rudolph van Veen
Szórakozás: főzés