Műsorajánlók: Mit nézzek a TV-ben?

19:00-19:30
Élet - Forma 2.
női életmódmagazin,2016
Sarka Kata életmódtippjeivel találkozhatnak a nézők az Élet-Forma című, hetente jelentkező magazinban. Kata évek óta odafigyel a táplálkozására, a testmozgásra és igyekszik erre nevelni két gyermekét is. Az Élet-Formában azonban nemcsak saját praktikáit árulja el, hanem szakértő- és sztárvendégei hasznos tippjei is a nézők segítségre lesznek az egészségesebb életmód kialakításában. Az adásokban az egészséges életmód nagykövetei: Béres Alexandra, Katus Attila, Rubint Réka, Szentgyörgyi Rómeó mellett dietetikusok, szakértők is mesélnek a legújabb trendekről, segítenek eligazodni a diéták, vitaminok útvesztőjében, valamint sztárvendégek is érkeznek, hogy megosszák saját életmódváltásuk buktatóit, sikereit.

Műsorvezető: Sarka Kata
Szórakozás: stílus/divat/pletykák
19:35-20:15
Tengeri finomságok 8.
angol gasztronómiai-sorozat,2013
(PRETTY FISH)

A tengeri herkentyűk nemcsak nagyon finomak és különlegesek, de egészségesek is. Ilyen ételek készítéséről szól a sorozat!
Szórakozás: főzés
20:15-20:50
Egy tálnyi varázslat II./2.
kanadai gasztronómiai-sorozat,2014
(LOVE FOOD)

Ez az egyszerű és nagyszerű ízek szerelmeseinek szóló gasztro-sorozat, amely bemutatja a reformkonyha alaptételeit. Eközben azonban egyéni és kreatív megoldásokra ösztönöz. Idegenvezetőnk pedig nem más, mint Lindsay Cameron Wilson, az elismert író, szakács és étel-stylist. Friss alapanyagok, számtalan nemzet étele - újraértelmezve!

Házigazda: Lindsay Cameron Wilson
Szórakozás: főzés
20:50-21:25
Egy falat Hollandia 8.
holland gasztronómiai-sorozat,2012
(TASTE OF LIFE BASICS)

A mesebeli Hollandia ételei nemcsak finomak, hanem sokszínűek is. Ezzel a sorozattal betekintést nyerhetünk az ország gasztronómiájába!

Házigazda: Rudolph van Veen
Szórakozás: főzés
21:00-21:30
Mondj igent a ruhára - Lengyelország
3. rész
(SAY YES TO THE DRESS - POLAND: EPISODE 3)

Stefano és tanácsadói egy, a keleti országrészből származó lánynak segítenek, aki hagyományos ruhát keres, majd egy fővárosi lánynak, aki szereti a kihívásokat.
Szórakozás: stílus/divat/pletykák
21:00-22:00
Házibuli Attilával V./39.
2016
Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett.
Szórakozás: rock/pop/jazz
21:15-23:15
Szabadságkoncert 1956
Pop és rock a forradalom 60. évfordulóján
A Papp László Budapest Sportarénából közvetített koncerten fellépnek Vastag Csaba, Deniz, The Biebers, PG csoport, Beatrice, Ákos és az East.
Műsorvezetők: Rókusfaly Lili és Forró Bence
Szórakozás: rock/pop/jazz
21:30-22:00
Mondj igent a ruhára - Lengyelország
4. rész
(SAY YES TO THE DRESS - POLAND: EPISODE 4)

Egy városi lány szembeszáll szülei elvárásaival. Stefano és tanácsadói rájönnek, hogy a lányok ruhaválasztását nagyban befolyásolhatják a családi kapcsolatok.
Szórakozás: stílus/divat/pletykák