reggel és délelőtt 03.26 vasárnap

délután 03.26 vasárnap

12-18
Discovery Turbo Xtra (DTX) (HD)
Discovery Turbo Xtra (DTX)
TLC
TLC
Animal Planet (HD)
Animal Planet
History (HD)
History
Travel Channel (HD)
Travel Channel
Délután
12:10
   
FantomWorks - Legendák a garázsban II.
A méret a lényeg
Dan Short rokonszenvezik azokkal, akik valóban szeretik az autójukat. Műhelyében lázasan dolgoznak Amerika kedvenc régi autóinak a felújításán.
12:57
   
FantomWorks - Legendák a garázsban II./6.
Vevők vigyázat!
Dan Short rokonszenvezik azokkal, akik valóban szeretik az autójukat. Műhelyében lázasan dolgoznak Amerika kedvenc régi autóinak a felújításán.
13:44
   
FantomWorks - Legendák a garázsban II./7.
Mindent vagy semmit
Brad szeretné újjá varázsolni apja 1967-es Mustang Coupéját. Ehhez Dannek el kell tüntetnie minden nyomot, amit ötven év használat hagyott az autón.
14:31
   
Szuperverdák születése I./7.
Ford Mustang
A Ford olyan autókat épített, melyeket a világon bárhol el lehet adni. Az utolsó ilyen autó lett a márka legemblematikusabb négykerekűje: a Mustang.
15:18
   
Klasszikus autók megmentői II.
DeLorean
Bernie Fineman és Mario Pacione egy jobb napokat látott DeLoreant próbál meg újjávarázsolni. A munkát szoros határidőre, szűkre szabott költségkeretből kell elvégezni.
16:05
   
Amerikai izmok I./8.
Barwis és Shawne Merriman
Mike egy nyugalomba vonult focistát képez ki, hogy egy filmfelvételen át tudja törni egy kocsi szélvédőjét. Vajon meg tudja győzni Barwis Shawne-t, hogy visszatérjen a focihoz?
16:50
   
Klasszikus autók nyomában VIII./15.
15. rész
Az ismert gyűjtő és autótörténész, Wayne Carini a valaha gyártott legjobb és legegyedibb gépkocsikat keresi, veszi meg, újítja fel és adja el.
17:15
   
Klasszikus autók nyomában VIII./16.
16. rész
Az ismert gyűjtő és autótörténész, Wayne Carini a valaha gyártott legjobb és legegyedibb gépkocsikat keresi, veszi meg, újítja fel és adja el.
17:40
   
Jég rally I./6.
6. rész
Hétköznapi sofőrök mérik össze tudásukat izgalmas versenyek sorozatában egy akadályokkal teli pályán, kegyetlen sarki télben, hogy elnyerjék a Jégbajnok címét.
12:00
   
Főzd le a séfet! I./5.
5. rész
A szakácsművészetére büszke Kena Pey egyéni receptjeivel mérkőzik meg öt profi séffel abban a reményben, hogy akár 100 000 is dollárt nyerhet. A műsorvezető Adam Richman.
13:00
   
Apró szépségek VII./11.
Vészhelyzet a Universal Royalty-n
Heves a küzdelem, de Mehayle, anyja Sharilynne és az edző Niki Nicole számára katasztrofálisan alakul a verseny, amikor a színpadon elkövetett hibákat nagy meglepetés követi.
14:00
   
Mondj igent a ruhára - Lengyelország II./7.
7. rész
Marcela Chmielowska, aki Lengyelország szépségkirálynője volt, ellátogat Stefano Terazzino szalonjába, hogy megtalálja a tökéletes esküvői ruhát.
14:30
   
Mondj igent a ruhára - Lengyelország II./8.
8. rész
Stefano Terrazzino híresség, táncos, színész és énekes küldetése, hogy segítsen Lengyelország menyasszonyainak megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruhát egy elegáns szalonban.
15:00
   
Mondj igent a ruhára - koszorúslányok III./1.
Pántok nélkül nem
Az egyik menyasszony barátnőjének egy ruha sem tetszik, egy másik koszorúslány pedig nem hajlandó pánt nélküli ruhát viselni.
15:30
   
Mondj igent a ruhára - koszorúslányok III./2.
Az anyós mindent jobban tud
Egy menyasszony összeveszik leendő anyósával a ruha hossza miatt, egy másik leendő arának pedig az esküvőszervezőjével gyűlik meg a baja.
16:00
   
Duci menyasszonyok I./14.
Ihletadó menyasszonyok és az érettségi bál
Két segítőkész menyasszony ösztönzően hatott Yukiára és Yuneisiára, akik elhatározzák, hogy adományokat gyűjtenek a "Say Yes to the Prom" kezdeményezés javára.
16:30
   
Mondj igent a lakásra I./1.
1. rész
Blair és Jason nemrég házasodtak össze, és most lakást szeretnének vásárolni. Elképzeléseik azonban meglehetősen eltérőek, ezért minden bizonnyal hosszú út vár még rájuk...
17:00
   
Valami kölcsön, valami új III./15.
Mindent közösen
A műsorban a menyasszonyoknak egy átalakított örökölt esküvői ruha és egy vadonatúj közül kell választaniuk. A műsort Kelly Nishimoto ruhatervező és Sam Saboura stylist vezeti.
17:30
   
Valami kölcsön, valami új III./16.
Jennipher álma
A műsorban a menyasszonyoknak egy átalakított örökölt esküvői ruha és egy vadonatúj közül kell választaniuk. A műsort Kelly Nishimoto ruhatervező és Sam Saboura stylist vezeti.
12:15
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./17.
Fájdalmas gyermekkor
Jao gyermekcsaládjának meg kell ismerkednie új otthonával, ahol eddig a felnőttek laktak. Zacnek alkalma nyílik, hogy megfossza trónjától Jaot, az alfahímet.
12:45
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./18.
A millenniumi család
Marthának, a gyerekcsapat vezetőjének gondot okoz a fiatalokkal való kommunikáció. Ráadásul még a villanykerítés is megrázza...
13:10
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./19.
Az alfahím
Eugene a csimpánzparadicsom igazgatója az alfahím szerepébe lép, hogy megtanítsa az állatoknak, hogyan szerezzenek élelmet, másszanak fára, és éljenek együtt a szabadban.
13:40
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./20.
Eugene a vadonba megy
Eugene a gaboni Lekedi Rezervátumban értékes információkat szerez arról, hogyan érheti el álmát, és engedheti szabadon csimpánzait.
14:05
   
Idegen a medvék között I./1.
Megharaptak
Richard, az operatőr saját kárán tanulja meg, hogy a medvék közelében nem lehet hibázni. Egy nap egy fekete medve és bocsa között landol...
14:35
   
Idegen a medvék között I./2.
Célkeresztben
Orvvadászok borítják fel a vadonban Charlie Vandergaw békés életét kedves medvéivel, mely esemény aztán kemény összetűzéshez vezet...
15:00
   
Idegen a medvék között I./3.
Jönnek a medvék!
Több hetes távollét után megérkeznek a medvék. A veszély szaga benne van a levegőben, amikor az állatok elfoglalják Charlie lakhelyének környékét...
15:30
   
Idegen a medvék között I./4.
Ellentmondásos etetés
Charlie továbbra is eteti a medvéket, ez azonban nem tetszik a hatóságoknak. Sőt, egyesek szívesebben látnák valahol nagyon messze...
15:55
   
Idegen a medvék között I./5.
Ember a medve ellen
A 70 éves Charlie egyre nehezebben viseli a grizzly és fekete medvék társaságát. Lehet, hogy már túl öreg ehhez.
16:25
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./16.
Költöznek a felnőttek, 2. rész
Egy látszólag ártalmatlan perpatvar után Josephine elmenekül a vadonba. Keresni kezdik, de kérdés, sikerül-e megtalálni...
16:50
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./17.
Fájdalmas gyermekkor
Jao gyermekcsaládjának meg kell ismerkednie új otthonával, ahol eddig a felnőttek laktak. Zacnek alkalma nyílik, hogy megfossza trónjától Jaot, az alfahímet.
17:20
   
Új-Zéland nemzeti parkjai
Fiordland
Az Új-Zéland déli szigetén fekvő Fiordland Nemzeti Park egyedi fauna és flóra otthona. Fedezze fel a park színes tájait és vadvilágát.
12:00
   
Aranyásók: A Babonahegy legendája 4.
A Fekete Légió átka
Az elveszett Dutchman aranyára általában egyedül szokás vadászni, de Wayne Tuttle szakértőkkel áll össze, hogy kövessék az 500 éves rejtély új nyomait, és megtalálják Amerika leghíresebb elrejtett kincsét.
13:00
   
Az elveszett óriás keresése 4.
Az óriás átok
Amikor a Vieira testvérek nyugatra indulnak, hogy felkutassák a rejtélyes szigetet, meggyőző bizonyítékot találnak az óriás létére, de nyomozásuk sötét fordulatot vesz.
14:00
   
Texasi raktárháborúk VI./3.
Pantego kalózai
Pantegoban folyik az árverés és a nemek harca, amikor Cowboy Matt a csúcsra tör, és a női vásárlók agyára megy.
14:30
   
Texasi raktárháborúk VI./4.
Lebeg, mint egy Bubbalepke
Dallasban folyik az aukció, ahol a tömeg megütközik a vastag tárcájú East Texas Kennyn. Jenny is beszáll a nemek harcába, míg Mary mindenkinek a kedvében jár, és egy igazi bohócra tesz szert.
15:00
   
Miami raktárháborúk 4.
Vad balhé
A kitérő ellenére Kevin megszerez egy nyerő raktárat, míg Greg és Lindsey gépekkel szemeznek. Amikor Christian kockázatot vállal, Yorgen elbukik. Jorge és Maydel felveszik a pókerarcot, de tényleg megfelel a megszerzett raktár az igény
15:30
   
Miami raktárháborúk 5.
Ó, testvér, hová tevéd pénzem?
Yorgen és Christian igazán régi dominókat talál. Greg nehezen tud vásárolni, ha Lindsey alig akarja kiadni a kezéből a pénzt. Kevin rengeteg autóalkatrészt talál, de talál-e melléjük testvéri szeretetet is?
16:00
   
Raktárháborúk: Barry legjobb fogásai 2.
Barry legjobb fogásai
A Raktárháborúkból jól ismert név Barry Weissé. A szerethető, huncut, simamodorú és féktelen Barryt nem lehet elfelejteni. Megnézzük Barry legjobb fogásait a jövedelmezőtől a lenyűgözőn át a szórakoztatóig.
17:00
   
Futball: Rövid történet Alfie Allennel I./2.
2. rész
Alfie Allen folytatja útját, hogy még többet megtudjon a világ legnépszerűbb sportjáról; az FA 1920-as határozatától, mely megtiltja a női futballt - a Premier League felállásának egyedülálló áttekintéséig.
12:00
   
Építkezés Alaszkában IV./3.
Sziklák között
Rich építkezése a szigeten szó szerint kőkemény meló. Tom leckét kap fakitermelésből, Creiget pedig egyre jobban megviseli az építkezés távoli helyszíne és a gyenge alapanyagok.
13:00
   
Építkezés Alaszkában IV./4.
Medvetámadás
Creig táborát megrázta a medvetámadás, az erős szél káoszt okoz és hátráltatja Tom építkezését, Rich pedig a víz alá merül megmenteni a kikötőjét.
14:00
   
Építkezés a világ végén: A Sziklás-hegység
A coloradói Steve Novy és merész hegyikerékpáros barátai próbára teszik a Sziklás-hegység zord vidékét: a civilizációtól távoli, hegyi Oculust építenek egy olyan vidéken, amely kiszámíthatatlan sárcsuszamlásairól és hóvihara
15:00
   
Faházlakók II./3.
Hegyvidéki kunyhó kalandkedvelőknek
A Goguen család az új-mexikói Angel Fire-ban álló kunyhóról álmodik, ahol télen síelhetnek, nyáron pedig biciklizhetnek a hegyekben. Vajon találnak olyan házat, ami megfelel az igényeiknek, de bérbe is ki tudják adni?
15:30
   
Faházlakók II./4.
Álmaink családi háza a hegyekben
Thor és Misty Seattle-hez közel, a Cascade-hegységben álló rönkházban szeretnék felnevelni lányukat. Olyan házat szeretnének, ami távol van a kíváncsi szemektől, de nagyszerű a kilátás és remek iskolák vannak a közelben. Vajon ta
16:00
   
Rejtett kincsek a fészerben II./17.
A nagy választék
Henry és Sam visszatérnek Anglia keleti részébe, hogy találkozzanak Charlie-val Lowestoftban. Autóktól és motoroktól a gépeken át a bőröndökig mindenfélét találnak, így igazi dilemma előtt állnak.
16:30
   
Rejtett kincsek a fészerben I./7.
Bodmintól Oxfordshire-ig
Henry és Sam Cornwallba tartanak, ahol még több fészerben kutakodás várja őket. A Bodmin Moor-i James gyűjteménye huszonöt év alatt gyűlt össze, és motorbicikliktől kétéltű járművekig minden előfordul benne. Vajon meg tud alkudni
17:00
   
Alaszka: Mindentől távol I./2.
Derek Galbraith síkunyhója
Derek Galbraith két dolog megszállottja: imád rönkből építkezni és síelni vidéken a barátaival. Így aztán Derek és a barátok összeadják pénzüket és tehetségüket, hogy megépítsék álmaik síkunyhóját.

este és éjjel 03.26 vasárnap

18-02
Discovery Turbo Xtra (DTX) (HD)
Discovery Turbo Xtra (DTX)
TLC
TLC
Animal Planet (HD)
Animal Planet
History (HD)
History
Travel Channel (HD)
Travel Channel
Este és éjjel
18:25
   
FantomWorks - Legendák a garázsban III./3.
Most már látod
Egy tökéletes Plymouth Business Coupe álma érkezik a műhelybe egy teherautónyi alkatrész kíséretében. De előbb találni kell egy 1972-es Grand Sportot, hogy restaurálhassák.
19:15
   
FantomWorks - Legendák a garázsban II.
A Mach felturbózása
Mike egy olyan műhelyt keres, ahol vállalják nagyra becsült Mach 1 autójának felújítását. Richard "egy női és egy férfi" autót hoz, de a felújítás korántsem azonos nehézségű.
20:00
   
FantomWorks - Legendák a garázsban II.
Kemény dió
Mikor begurul egy 1941-es Buick Coupe, Dan és csapata a lehető legrosszabb kombinációval találják szembe magukat: kemény diónak minősülő autóval és sokat követelő tulajdonossal.
20:45
   
Mennyit ér a kocsim? VI./9.
Az igazi izom - Chevelle SS 454
A Barrett-Jackson az izomautók szerelmeseinek Mekkája. Erről Josh és Keith is meggyőződhet, amikor kipróbálnak egy 1970-es Chevelle SS 454-et.
21:10
   
Garázsok rejtett kincsei II./11.
Egy kemény Chevy
Egy 1974-es Chevy 4x4 még viheti valamire. Vajon a csapat képes lesz segíteni a tulajdonosnak, hogy kinccsé varázsolja a strapabíró szépséget?
21:35
   
Mi történt ezután? I.
6. rész
Ez a pergő ritmusú izgalmas sorozat a valaha filmre vett legdöbbenetesebb pusztítások és felfordulások hátterét és tudományos magyarázatát keresi.
21:57
   
Mi történt ezután? I.
7. rész
Ez a pergő ritmusú izgalmas sorozat a valaha filmre vett legdöbbenetesebb pusztítások és felfordulások hátterét és tudományos magyarázatát keresi.
22:20
   
Chop Shop - A londoni műhely I./7.
Sportkocsi fiataloknak
A londoni bangladesh-i negyed központjában álló műhelyükben a dinamikus autóépítő páros, Bernie és Leepu a legszuperebb boy racer kocsi létrehozásán munkálkodik.
23:08
   
Mighty Car Mods I./5.
Olcsó kocsi az autós találkozón
Marty és Moog vett egy autót az interneten, látatlanban. Alaposan ráfér az átalakítás, mielőtt találkozóra vinnék.
23:55
   
Klasszikus autók megmentői II.
DeLorean
Bernie Fineman és Mario Pacione egy jobb napokat látott DeLoreant próbál meg újjávarázsolni. A munkát szoros határidőre, szűkre szabott költségkeretből kell elvégezni.
00:42
   
FantomWorks - Legendák a garázsban III./3.
Most már látod
Egy tökéletes Plymouth Business Coupe álma érkezik a műhelybe egy teherautónyi alkatrész kíséretében. De előbb találni kell egy 1972-es Grand Sportot, hogy restaurálhassák.
01:29
   
Klasszikus autók nyomában VIII./15.
15. rész
Az ismert gyűjtő és autótörténész, Wayne Carini a valaha gyártott legjobb és legegyedibb gépkocsikat keresi, veszi meg, újítja fel és adja el.
01:52
   
Klasszikus autók nyomában VIII./16.
16. rész
Az ismert gyűjtő és autótörténész, Wayne Carini a valaha gyártott legjobb és legegyedibb gépkocsikat keresi, veszi meg, újítja fel és adja el.
18:00
   
Mondj igent Randy tanácsaira I./2.
San Diego
A "Mondj igent a ruhára" divatguru sztárja, Randy Fenoli útra kel, hogy valóra váltsa a mennyasszonyok álmait. Mozgó szalonja tetőtől-talpig átalakítást ígér a menyasszonyoknak.
19:00
   
Hihetetlen szülések I./4.
A járdán született
Egy nő szülni kezd, amikor taxit hív; egy másik szülés pedig életveszélyessé válik egy szigorú vallási közösség szabályai miatt; egy ikerpár pedig egyszerre szül.
20:00
   
Percenként egy baba VI./10.
10. rész
Egy 21 éves egyedülálló anya az édesanyját kéri meg, hogy legyen vele a szülésnél. John és Rhiannon a gimnáziumban szerettek egymásba, és már a harmadik gyermeküket várják.
21:00
   
Rendkívüli terhességek II./4.
4. rész
Ezúttal különleges helyzetbe került várandós anyákkal találkozunk. A kismamák és az őket kezelő orvosok szemszögéből is megismerjük a sorsukat.
22:00
   
Jodie Marsh: csecsemőipar
A 36 éves, friss házas Jodie most először foglalkozik az anyasággal és a milliárd dolláros kisbabaiparral. Megdöbben azon, egyesek mire képesek, hogy megkapják álmaik családját.
23:00
   
A pédaképem: Hulk
Brazíliában divatba jött az extrém testépítés egy különös fajtája. Olyan férfiakkal találkozunk, akik mindent megtesznek, hogy izmaik mérete megegyezzen a képregényhősök izmaival.
00:00
   
Hihetetlen arcműtétek
Nick Madison, Marwa Naim és Kevin Holloway egész életükben eltorzult arcuk miatt szenvedtek. Most egy orvoscsoport új élet reményét kínálja nekik.
01:00
   
Rendkívüli terhességek II./4.
4. rész
Ezúttal különleges helyzetbe került várandós anyákkal találkozunk. A kismamák és az őket kezelő orvosok szemszögéből is megismerjük a sorsukat.
02:00
   
Jodie Marsh: csecsemőipar
A 36 éves, friss házas Jodie most először foglalkozik az anyasággal és a milliárd dolláros kisbabaiparral. Megdöbben azon, egyesek mire képesek, hogy megkapják álmaik családját.
18:15
   
Ausztrál állatgyógyászok vidéken I./3.
3. rész
James és Anthony Új-Dél-Wales partvidékén ápol beteg és sérült állatokat. A páciensek közt a szokatlan macskáktól a pitonokon át az alpakákig mindenféle állat szerepel.
18:40
   
Ausztrál állatgyógyászok vidéken I./4.
4. rész
James és Anthony Új-Dél-Wales partvidékén ápol beteg és sérült állatokat. A páciensek közt a szokatlan macskáktól a pitonokon át az alpakákig mindenféle állat szerepel.
19:10
   
A második esély III./1.
Az ítélet napja
Az új telephely veszélybe kerül, mert a helyiek nem szeretnének veszélyes kutyákat látni a környékükön. Egy kiskutyának segítség kellene, de vajon túl kicsi-e, hogy megmentsék?
20:05
   
Dr. Dee: az alaszkai állatorvos I./7.
Pegazus-hadművelet
Dr. Dee és csapata helikopterrel próbál meg kimenteni egy sérült lovat a vadonból, de segítségre szorul egy aluszékony szakállas agáma is.
21:00
   
Új-Zéland nemzeti parkjai
Fiordland
Az Új-Zéland déli szigetén fekvő Fiordland Nemzeti Park egyedi fauna és flóra otthona. Fedezze fel a park színes tájait és vadvilágát.
21:55
   
Az aligátor-fiúk III./11.
Mocsári csetepaté
Paul a Mississippihez küldi a fiúkat, hogy fogják be Moby Dick-et, az óriás aligátort még a vadászidény kezdete előtt. Így az ügyintézés Floridában Ashley-re marad.
22:50
   
Az aligátor-fiúk IV./1.
Kiskapu aligátoroknak
Paul és Jimmy megpróbálja összehangolni az aligátorfogást és Jimmy új vállalkozását, egy BBQ éttermet. Később Paul vadászatra indul a floridai Aligátorok-völgyébe.
23:45
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./16.
Költöznek a felnőttek, 2. rész
Egy látszólag ártalmatlan perpatvar után Josephine elmenekül a vadonba. Keresni kezdik, de kérdés, sikerül-e megtalálni...
00:10
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./17.
Fájdalmas gyermekkor
Jao gyermekcsaládjának meg kell ismerkednie új otthonával, ahol eddig a felnőttek laktak. Zacnek alkalma nyílik, hogy megfossza trónjától Jaot, az alfahímet.
00:40
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./18.
A millenniumi család
Marthának, a gyerekcsapat vezetőjének gondot okoz a fiatalokkal való kommunikáció. Ráadásul még a villanykerítés is megrázza...
01:05
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./19.
Az alfahím
Eugene a csimpánzparadicsom igazgatója az alfahím szerepébe lép, hogy megtanítsa az állatoknak, hogyan szerezzenek élelmet, másszanak fára, és éljenek együtt a szabadban.
01:35
   
Menekülés a csimpánzparadicsomba II./20.
Eugene a vadonba megy
Eugene a gaboni Lekedi Rezervátumban értékes információkat szerez arról, hogyan érheti el álmát, és engedheti szabadon csimpánzait.
02:00
   
Idegen a medvék között I./1.
Megharaptak
Richard, az operatőr saját kárán tanulja meg, hogy a medvék közelében nem lehet hibázni. Egy nap egy fekete medve és bocsa között landol...
18:00
   
Ausztrál kincskeresők I./5.
Az Ubergyűjtő
Waggában találkoznak a vevők Briannel, a "gyűjtők gyűjtőjével", akinek Aussie gyűjteményét a legjobbnak tartják Ausztráliában. Majd megnéznek egy szeméttelepet Sydney szélén.
19:00
   
Amerikai kincskeresők IX./12.
Teljes gőzzel a speedóért
A fiúk meglátogatják a különös nevű gyűjtőt, aki az '50-es évek óta nem dobott ki semmit, de most el akarja kezdeni, és nem szégyelli lobogtatni kedvenc alsónadrágját, amitől Mike és Frank teljesen ledöbben.
20:00
   
Tűzben edzett III./6.
Hunga Munga
Négy fegyverkovácsnak kell fogazott pengéjű kést kovácsolnia. Majd a két döntős Hunga Mungát - a behemót fegyvert készíti el, és mind a négy élének tökéletesnek kell lennie ahhoz, hogy a szigorú bíráknak is megfeleljen.
21:00
   
Oak Island átka 11.
Két testvér kutat Oak Islanden a nagy kincs reményében.
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
Vadászat Hitlerre II./5.
A gyár
tv-műsor: Vadászat Hitlerre II./5.
Bob és John nyomozósa Spanyolországban, Marokkóban és Argentínában folytatódik. A csapat Hitler lehetséges menekülési útvonalait keresi, miközben leleplezi a nácik Negyedik Birodalomra vonatkozó tervét.
23:00
   
Törvénytelenek krónikái: A pokol angyalai I./5.
Törvényszegés
A Pokol angyalainak korábbi elnöke, George Christie elvisz minket a véres harcok frontvonalai mögé. Beszámolója alatt megelevenedik az FBI igyekezete, hogy megtörje az Angyalok vezetését a klubházak elleni fegyveres rajtaütésekkel.
00:00
   
Aranyásók: A Babonahegy legendája 5.
A halott ember aranya
A halott térképe adja a következő megoldást a csapatnak, de az a Babona-hegység legveszélyesebb részére mutat. Eric olyan felfedezést tesz, ami teljesen új irányt ad az egész nyomozásnak.
01:00
   
Mocsárlakók VII./10.
Kannibálország
Troy szembeszáll a kannibál alligátorral, ami veszélyezteti az egész szezonját. Houmában Jay Paul egyre közelebb kerül ahhoz. hogy átvegye a Molinere Alligátorvadász vezetését. Pierre Parton Chase küszködik, hogy talpra álljon.
02:00
   
Vadászat Hitlerre II./5.
A gyár
Bob és John nyomozósa Spanyolországban, Marokkóban és Argentínában folytatódik. A csapat Hitler lehetséges menekülési útvonalait keresi, miközben leleplezi a nácik Negyedik Birodalomra vonatkozó tervét.
18:00
   
A lehetetlen szálloda IV./12.
Stormy Wedding
Anthony Melchiorri nem ismer meghátrálást, ha arról van szó, hogy bajba került szállodákat kell visszasegítenie a sikerhez vezető útra. Mivel soha nem kertel, stílusa nem minden hoteltulajdonosnak tetszik, de tanácsait követve még a cs
19:00
TV műsor ajánlatunk!  
Texasi házcserebere I./2.
Délnyugati csajbarlang kontra modern dolgozószoba
tv-műsor: Texasi házcserebere I./2.
A Snow nővérek csajbarlangot terveznek, Slayék pedig egy modern dolgozószobával felszerelt házzal próbálnak szerencsét.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Múzeumi rejtélyek X./9.
Ben Franklin csontjai; A 847-es járat hősnője; Doktor Zsivágó küzdelmei
tv-műsor: Múzeumi rejtélyek X./9.
Don Wildman rejtélyes csontokat vizsgál, amelyeket Benjamin Franklin háza alatt találtak, emellett bemutat egy bátor nőt, aki igyekszik megmenteni egy eltérített repülőgépet, és megismerhetünk egy szerzőt, aki igyekszik kiadni művét.
21:00
   
Belevaló vonatok I./2.
Russia's Ice Trains
Vonaton utazni a turistának élvezet, az ingázónak fáradság, de vajon milyen élmény lehet azon a vonaton, amelyiknek a világon a legnehezebb utat kell megtennie? Zay Harding azokkal a vonatokkal indul útnak, amelyek extrém körülmények k
22:00
   
Építkezés Alaszkában III./4.
Veszélyes késlekedések
Tony rönkkunyhó-menedékét le kell zárni, miután a nagy esőzések veszélyessé tették a további munkálatokat. Lee kétszintes, a Bulchitna tónál álló házánál valamit elszámoltak, és a csapat dühöng.
23:00
   
Expedíció az ismeretlenbe III./7.
D.B. Cooper
Josh elindul, hogy kiderítse az Egyesült Államok történelmének egyetlen megoldatlan gépeltérítésének a rejtélyét. Ott folytatja a nyomozást, ahol az FBI abbahagyta, és új nyomokra, új elméletekre bukkan a Csendes-óceán északnyuga
00:00
   
A világ legizgalmasabb motoros túrái - A végső kihívás XIII./2.
Los Angeles - Kezdődik a visszaszámlálás
Már csak pár hét van hátra. Henry Cole-t az orvos is alkalmasnak minősíti, de még teendői vannak Los Angelesben, hogy felkészítse a motorokat a bonneville-i futamra.
01:00
   
Belevaló vonatok I./2.
Russia's Ice Trains
Vonaton utazni a turistának élvezet, az ingázónak fáradság, de vajon milyen élmény lehet azon a vonaton, amelyiknek a világon a legnehezebb utat kell megtennie? Zay Harding azokkal a vonatokkal indul útnak, amelyek extrém körülmények k
02:00
   
Faházlakók II./1.
Kunyhó coloradói kilátással
Nelson és Tracee Texas sík vidékét hagyják ott a coloradói Sziklás-hegységért. Tágas házikót szeretnének csodálatos kilátással, de vajon sikerül egy helyen megtalálniuk mindent, amire vágynak?
Műsorajánló
tv műsor
Animal Planet (HD) tv műsor ajánlóAnimal Planet (HD)
Grammy-díjas énekesek mesélnek és dalolnak az élővilág csodáiról
Legyen szó a környezettel szemben folytatott küzdelmekről, párkeresésről vagy az utódok gondozásáról, az állatvilág tagjai mind egyedülálló módon készülnek fel a túlélésre. Az Animal Planet és a WWF közös műsora ismert zenészek bevonásával nyújt betekintést az állatok mindennapjaiba. Az egyes részek narrálásához és zenei aláfestéséhez olyan népszerű énekesek kölcsönözték a hangjukat és a dalaikat, mint Christina Aguilera, Ellie Goulding, Usher Raymonds, Joan Janett, Dave Matthews és Steven Tyler.

tv műsor információkBővebben...
Hírek
© 2012-2017 Gillon Media Kft.