reggel és délelőtt 02.20 hétfő

délután 02.20 hétfő

12-18
Discovery Turbo Xtra (DTX) (HD)
Discovery Turbo Xtra (DTX)
TLC
TLC
Animal Planet (HD)
Animal Planet
History (HD)
History
Travel Channel (HD)
Travel Channel
Délután
12:10
   
Klasszikus autók nyomában VII./20.
Jersey módra
Wayne New Jersey államban talál egy Corvette-et, egy Ferrari Dinót, és árverésre visz egy ritka elektromos Fisker Supercart és egy hosszú Mercedes limuzint.
12:35
   
Sivatagi autókirályok I.
Galaxis útikalauz stopposoknak
A McClure család és szerelőik klasszikus amerikai autókat állít helyre eredeti állapotukba, forgalomképessé teszi őket, majd a haszon reményében elárverezik őket.
13:25
   
Street Customs 2008 I./10.
1958-as Chevy Nomad kombi
Rusty Wallace NASCAR autóversenyző megkéri a West Coast csapatát, hogy alakítsák át 1958-as Chevy Nomad kombi autóját. Teljesíthető-e a hatalmas holdfénytető beszerelése?
14:15
   
Amerikai izmok I./3.
Rashad Evans megváltása
A harcművész Rashad Evans komoly térdsérülést szenvedett egy nagy meccs előtt. Vajon Mike segíthet neki túllendülni a nehézségeken, és újra formába lendülni?
15:05
   
Autók szerelmesei I./3.
Triumph Stag
A Triumph Stagben találkozott az angol autógyártás legjava és legnagyobb gyengéje is. Gyönyörű és erős autó, de hajlamos hamar túlmelegedni és hirtelen lerobbanni.
15:55
   
Újjáépítők III.
Hagyományok
Az "Újjáépítők" csapata segít Martin álmának megvalósításában, hogy édesapja régi Impaláját teljesen felújítsák.
16:45
   
Street Customs 2008 I./11.
11. rész
Ryan és társa egy 1969-es és egy 2006-os GTO vázát egyesítik Tanner Faust kérésére. Eközben az üzletben kiéleződik a feszültség, mert Sean-t egyre jobban zavarja a növekvő káosz.
17:35
   
Klasszikus autók nyomában VII./21.
Auburnék jobban szórakoznak
Wayne megment egy 1923-as Rolls Royce Silver Cloud túraautót, amely a kelleténél több New Hampshire-i telet vészelt át.
12:00
   
Tortakirály VI./27.
Mighty Mike, az aligátor
Buddy elkészíti a New Jersey-i akvárium aligátorának, Mighty Mike-nak a másolatát. Momma hosszú útra készül, Izraelbe utazik gyógykezelésre.
12:30
   
Konyhafőnök I./34.
Családi lakoma
Buddy báránygerincet készít olasz pitével, majd anyósa, Gloria megmutatja neki, hogyan készül a legfinomabb sült articsóka.
13:00
   
15 éves lettem - Quinceanera I./7.
Amerikai szülinapi buli Párizsban
A Bella Quinces nemzetközivé válik, amikor Alexis és Daniela Párizsba utazik egy fotózás kedvéért. Később drámai helyzet alakul ki egy 20-as évek témájú bulin.
14:00
   
Mi a diagnózis? I./7.
A szörnnyé vált modell
Egy gyönyörű modell dühöngő szörnyeteggé válik, egy férfi életét pedig csaknem tönkreteszi, hogy nem képes abbahagyni a böfögést.
15:00
   
Élet 250 kiló felett IV./7.
Dottie története
Dottie szeret anya lenni, de mivel több mint 270 kilót nyom, két kisgyermekét az fenyegeti, hogy elveszítik anyjukat. Vajon képes drasztikusan változtatni életén?
16:00
   
Hűtlenségem története III./11.
11. rész
Hogyan reagál a megcsalt társ, ha kiderül a hűtlenség? Műsorunk feleleveníti az árulásokat, titkokat és hazugságokat, amelyek miatt egy-egy kapcsolat válságba jutott.
16:30
   
Hűtlenségem története III./12.
12. rész
Hogyan reagál a megcsalt társ, ha kiderül a hűtlenség? Műsorunk feleleveníti az árulásokat, titkokat és hazugságokat, amelyek miatt egy-egy kapcsolat válságba jutott.
17:00
   
Mondj igent a ruhára V./7.
Szexi ruha
Sarah tanácsadót teljesen lefoglalja Rachel, aki valamilyen szexi ruhát szeretne ékszerekkel. Melissa még nem tudja, milyen ruhát szeretne - de korlátozottak az anyagi lehetőségei.
17:30
   
Mondj igent a ruhára V./8.
Mama közbeszól
Carla egy csicsás ruhát szeretne, de édesanyja inkább valamilyen elegáns, szolidabb ruhára gondol. Natasha azt reméli, a ruhavásárlás újra összehozza az édesanyjával.
12:45
   
Az aligátor-fiúk IV./8.
Zűrzavar Mexikóban
Paul és Jimmy Mexikóban is befog tolakodó krokodilokat és kígyókat. Paul a vízbe is bemerészkedik, hogy végre "leszámoljon" El Diablóval.
13:40
   
A Teknősember kalandjai III./9.
Hívatlan látogatók
Hívatlan látogató érkezett Jerry egyedi otthonába, ezért segítséget kér Teknősembertől és Nealtől. Utána egy hatalmas pitonnal akad dolguk.
14:05
   
A Teknősember kalandjai III./10.
A disznóölő
Eltűnik John egyik disznaja, és a Teknősember a tolvaj ragadozó nyomába ered. Da vajon szalonnával tér haza?
14:35
   
Akvárium extrákkal II./18.
Óriás lávalámpa
Wayde és Brett készít egy három méter magas lávalámpa-akváriumot, egy másik akváriumot pedig egy butikhotel zuhanyozójában állítanak fel. Vajon mindenkinek tetszik az eredmény?
15:30
   
Édesvízi szörnyek VI./3.
Csontzúzó
Jeremy Wade extrém horgász és biológus a világ legendás húsevő folyami szörnyeinek nyomába ered. Milyen félelmetes lényekre bukkan a vizek sötét mélyén?
16:25
   
Állatgyógyász a Sziklás-hegységből I./8.
Szív tele szeretettel
Kétségbeesett gazdája hozza be a klinikára törött lábú arany retrieverét. Később dr. Jeff és csapata egy beagle-t kezel, akire egy másik kutya támadt rá.
17:20
   
Dr. Dee: az alaszkai állatorvos I./3.
Műtét a mosodában
Dr. Dee egy elszigetelt alaszkai kisvárosba repül, ahol rögtönzött ivartalanító klinikát nyit egy mosodában, később pedig világra segít egy borjút.
12:00
   
Raktár-háborúk VII./11.
Árverés-bugi
A vevők örömmel fogadják Rene és Casey egészségesen kötözködő és versengő visszatérését. Jarrod és Brandi továbbküzd egy raktáregységért, míg Darrell és Brandon az árverésen kívül ügyködnek.
12:30
   
Raktár-háborúk VII./12.
Locktoberfest
Darrell és Brandon a legnagyobb fogásukkal térnek vissza a színre, míg a többiek arra koncentrálnak, hogy lepipálják "Montebello önjelölt királyát". Jarrod és Brandi olyan egységbe botlik, ami egy bizonyos Herbmeisterhez vezeti őket.
13:00
   
Raktár-háborúk VII./13.
Én pici Bronym
A vásárlók délre tartanak, Rene szomszédságába, akinek feltett szándéka, hogy jól járjon. Darrell és Brandon ringbe száll egy filmtörténeti ritkaságot rejtő egységért, míg Jarrod és Brandi rájön, hogy a barátság varázslatos
13:30
   
Raktár-háborúk VII./14.
Téteket fel, ez El Monte
Dave lecsap egy egységre, amivel bebizonyítja, hogy tudja, hogy kell bulizni. Rene egy dermesztő fogásból próbál némi profitot kisajtolni, míg Jarrod és Brandi megpróbálja kijátszani a többi vevőt.
14:00
   
Raktár-háborúk VII./15.
All Along The Swatchtower
Dave néhány felsőkategóriás áruból számít némi bevételre, míg Darrell megküzd a számára ismeretlen tereppel. Mary egy nagyon drága egységért harcol, és Jarrod régiségei meglepik Brandit.
14:30
   
Raktár-háborúk javából I./7.
Barry Weiss
Ez a különleges rész a legidősebb vevőről, Barry Weissról szól. "A gyűjtő" mindig inkább a szórakozást kereste az aukciókon, és nem a hasznot, ezért újranézzük turbótöltésű izgalmait, bukásait és benyögéseit... sok benyög
15:00
   
Hegyi emberek IV./15.
Ébredés
A sorozat szereplői az Appalache-, a Sziklás-hegységben és Alaszkában versenyt futnak a téllel, hogy táplálékot és pénzt szerezzenek, melyekkel túlélik az év leghidegebb hónapjait.
16:00
   
Amerikai kincskeresők X./5.
Szedett-vedett szerencse
A fiúk meglátogatnak egy komoly gyűjtőt Kaliforniában, aki a hatóság nyomására kénytelen szűkíteni a gyűjteményét. Majd egy megérzésük a vintage autók paradicsomába vezeti őket.
17:00
   
911 után - Amerika feltámad hamvaiból
Brad Meltzer a házigazdája a Ground Zero 9/11 zászló rejtélyes eltűnéséről, majd a megtalálás utáni hitelesítésről szóló dokumentumfilmnek.
12:00
   
Nemzetközi házvadászok LXXXII./9.
Kecskékért az Azori-szigetekre
Marisa és Rodrigo mindketten portugálok, és most elhagyják a hideg, havas Kanadát, hogy megtalálják tökéletes nyaralójukat a gyönyörű Azori-szigeteken. Marisa modern otthonra vágyik, Rodrigo azonban hagyományos portugál házról álmo
12:30
   
Nemzetközi házvadászok LXXIV./12.
Verseny a Cooroora-hegyre
Rob felpakolja családját az Egyesült Királyságban, hogy az ausztráliai Pomonába költözzenek.
13:00
   
Nemzetközi házvadászok LXIX./2.
Párizs: A boldogság nyomában
Lisa Anselmo számára egy párizsi látogatás mindig felért egy hazatéréssel. Édesanyja halála után Lisa Franciaországba utazott, hátha fel tudja vidítani, ha lakást talál kedvenc párizsi kerületében.
13:30
   
Nemzetközi házvadászok LX./7.
Kaliforniából Olaszországba
Miután munkája és családja harminc évig Kaliforniához kötötte, Patty most hazaköltözik Olaszországba, hogy idősödő szüleiről gondoskodjon szülővárosában, Chioggiában.
14:00
   
A lehetetlen szálloda V./8.
Fő a biztonság
Anthony Melchiorri rendbeteszi a biztonsági szolgálatot és az alkalmazottakkal való bánásmódot a maine-i Vacationland Innben.
15:00
   
Építkezés Alaszkában IV./12.
Kritikus időszak
Kritikus időszakba érünk: az építők az anyatermészettel versenyeznek, hogy befejezzék házaikat.
16:00
   
Bizarr ételek: a finomságok földjén II./8.
Amszterdam
Ha Hollandia legfinomabb ételeire kíváncsi, ne is keressen tovább, Amszterdamban megtalálja őket! Az egyszerű klasszikusok - mint a bitterballen és a haring - között Andrew Zimmern megtalálja azt, ami olyan híressé teszi ezt a várost.
16:30
   
Bizarr ételek: a finomságok földjén II./9.
Montreal
A szentek városaként is ismert, kanadai Montreal szerencsés, mert konyhaművészetét a világ minden tája befolyásolta. A poutine-től a füstölt húson át a kézzel tekert bagelig - Andrew Zimmern belekóstol a híres ételekbe, amelyekért
17:00
   
Amerika bizarr ételei II./10.
Az Ozark hegység
Andrew Zimmern az Ozark hegységbe látogat, ahol az emberek még mindig a mezőgazdaságból élnek, és igyekeznek a legtöbbet kihozni belőle a régi hagyományok és új technológiák kombinálásával.

este és éjjel 02.20 hétfő

18-02
Discovery Turbo Xtra (DTX) (HD)
Discovery Turbo Xtra (DTX)
TLC
TLC
Animal Planet (HD)
Animal Planet
History (HD)
History
Travel Channel (HD)
Travel Channel
Este és éjjel
18:00
   
Klasszikus autók nyomában VII./22.
Szuperritka verdák
Wayne úgy véli, megtalálta a világ legjobb Austin Healey 100M-jét és reméli, hogy a két különleges Morgannal együtt sok pénzt kap érte az árverésen.
18:25
   
Sivatagi autókirályok I.
Bajnokhoz méltón
A csapat eddigi legnagyobb kihívása: egy 1950-es Studebaker Champion felújítása. A munkát nehezíti a ritka alkatrészek és az autó rejtett tulajdonságaira vonatkozó városi legendák.
19:15
   
Mighty Car Mods I./1.
Kölcsönadnád a kocsidat? 1. rész
Marty és Moog nagyszabású útra indul, méghozzá úgy, hogy csak olyan autókon utaznak, amelyeket útközben megismert emberektől vesznek kölcsön.
20:00
   
Klasszikus autók megmentői II.
Volkswagen mikrobusz
Bernie Fineman és Mario Pacione egy jobb napokat látott Volkswagen mikrobuszt próbál meg újjávarázsolni. A munkát szoros határidőre, szűkre szabott költségkeretből kell elvégezni.
20:50
   
Mennyit ér a kocsim? V./1.
Nyers erő
Keith Martin és Josh Nasar elmegy a Barrett-Jackson aukcióra, és rábukkan egy csaknem tökéletes Dodge Challengerre és egy Chevrolet C2 Corvette-re.
21:15
   
Billy és az utca embere I./30.
30. rész
A vadonatúj vidám vetélkedőben az Emmy-re jelölt humorista, Billy Eichner döbbenetes kvízkérdésekkel támadja le New York lakóit.
21:40
   
Scottsdale-i autóárverés I./3.
3. rész
A legszebb klasszikus autók, lélegzetelállító árajánlatok és megaüzletek a világ legnagyobb autóárverésén, a 44. Barrett-Jacksonon Scottsdale-ben.
22:30
   
Megasebesség I./5.
Goodwood Vintage
Egy bátor sofőrt verseny közben arcon talál egy alkatrész, fűnyírógépek szállnak harcba egymással, és a világ leggyorsabb hibrid autója is mehet egy kört a pályán.
23:20
   
Sivatagi autókirályok I.
Bajnokhoz méltón
A csapat eddigi legnagyobb kihívása: egy 1950-es Studebaker Champion felújítása. A munkát nehezíti a ritka alkatrészek és az autó rejtett tulajdonságaira vonatkozó városi legendák.
00:10
   
Mennyit ér a kocsim? V./1.
Nyers erő
Keith Martin és Josh Nasar elmegy a Barrett-Jackson aukcióra, és rábukkan egy csaknem tökéletes Dodge Challengerre és egy Chevrolet C2 Corvette-re.
00:35
   
Billy és az utca embere I./30.
30. rész
A vadonatúj vidám vetélkedőben az Emmy-re jelölt humorista, Billy Eichner döbbenetes kvízkérdésekkel támadja le New York lakóit.
01:00
   
Mighty Car Mods I./1.
Kölcsönadnád a kocsidat? 1. rész
Marty és Moog nagyszabású útra indul, méghozzá úgy, hogy csak olyan autókon utaznak, amelyeket útközben megismert emberektől vesznek kölcsön.
01:48
   
Klasszikus autók megmentői II.
Volkswagen mikrobusz
Bernie Fineman és Mario Pacione egy jobb napokat látott Volkswagen mikrobuszt próbál meg újjávarázsolni. A munkát szoros határidőre, szűkre szabott költségkeretből kell elvégezni.
18:00
TV műsor ajánlatunk!  
Benedetta főzőversenye I./51.
51. rész
A főzőshow házigazdája Benedetta Parodi. Három versenyző elkészít két ételt, amelynek receptjét Benedetta mutatja be - és egy bekötött szemű kóstoló dönti el, ki lesz a győztes!
18:30
TV műsor ajánlatunk!  
Benedetta főzőversenye I./52.
52. rész
A főzőshow házigazdája Benedetta Parodi. Három versenyző elkészít két ételt, amelynek receptjét Benedetta mutatja be - és egy bekötött szemű kóstoló dönti el, ki lesz a győztes!
19:00
TV műsor ajánlatunk!  
Hűtlenségem története III./21.
21. rész
tv-műsor: Hűtlenségem története III./21.
Hogyan reagál a megcsalt társ, ha kiderül a hűtlenség? Műsorunk feleleveníti az árulásokat, titkokat és hazugságokat, amelyek miatt egy-egy kapcsolat válságba jutott.
19:30
TV műsor ajánlatunk!  
Hűtlenségem története III./22.
22. rész
tv-műsor: Hűtlenségem története III./22.
Hogyan reagál a megcsalt társ, ha kiderül a hűtlenség? Műsorunk feleleveníti az árulásokat, titkokat és hazugságokat, amelyek miatt egy-egy kapcsolat válságba jutott.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Apró szépségek VII./13.
A csapat bosszúja
tv-műsor: Apró szépségek VII./13.
Végéhez közeledik az évad és egyre nő a feszültség a Sassy Supremes és a Cambrie's Court csapat közt. Jessica, az egyik anya nem bírja tovább és szembeszáll Kimmel.
22:00
   
Szerelem első kattintásra I./15.
A tökéletes képen túl
Melissa, az alternatív modell sokféle bőrbe bújt már, de úgy érzi, az interneten nem önmagát adja. Vajon Clinton és Devyn tud segíteni előhozni Melissa rejtett szépségét?
22:30
   
Szerelem első kattintásra I./14.
Sport, izzadság, könnyek
A 35 éves Ryan, akinek a nickneve is arra utal, hogy fiús lány, túl férfias stílusával elriasztja a férfiakat. Clinton és Devyn segítenek neki, hogy remekül nézzen ki.
23:00
   
Szex vészhelyzetek II./12.
Az ezermester
Egy férfi egy ajtókilincs felszerelését próbálja szexi módon megoldani, módszere azonban a kórházba juttatja. Egy pár ölelkezés közben a kútba esik.
00:00
TV műsor ajánlatunk!  
Csendes szörnyetegek IV./10.
Majdnem megöltem a gyermekem
tv-műsor: Csendes szörnyetegek IV./10.
Egy anya úgy gondolja, hogy valami baj van a fia szemével. A vizsgálat közben azonba felfedezik, hogy valami felfalja a szemeit és az agyát.
01:00
   
Apró szépségek VII./13.
A csapat bosszúja
Végéhez közeledik az évad és egyre nő a feszültség a Sassy Supremes és a Cambrie's Court csapat közt. Jessica, az egyik anya nem bírja tovább és szembeszáll Kimmel.
18:15
   
Akvárium extrákkal II./19.
Le a kalappal!
Wayde és Brett pokolian izgalmas akváriumot gyárt az egyetemnek, egy kalap ihlette akváriumot pedig egy új megrendelőnek. Fizethet-e az egyik vevő Celine Dion-jegyekkel?
19:10
   
A Teknősember kalandjai III./12.
Régiségkedvelő betolakodók
A Teknősember és Neal egy régiségboltba megy, ahol betolakodó rongálja az értékes árut.
19:35
   
A Teknősember kalandjai III./13.
A fej nélküli rém
Agyafúrt betolakodó dézsmálja Lindsey tyúkketrecét. A Teknősembernek egy másik állattal is dolga akad, amely a Red folyó mentén zaklatja a kirándulókat.
20:05
   
Állatgyógyász a Sziklás-hegységből I./8.
Szív tele szeretettel
Kétségbeesett gazdája hozza be a klinikára törött lábú arany retrieverét. Később dr. Jeff és csapata egy beagle-t kezel, akire egy másik kutya támadt rá.
21:00
   
Dr. Dee: az alaszkai állatorvos I./3.
Műtét a mosodában
Dr. Dee egy elszigetelt alaszkai kisvárosba repül, ahol rögtönzött ivartalanító klinikát nyit egy mosodában, később pedig világra segít egy borjút.
21:55
   
Az aligátor-fiúk IV./9.
9. rész
Kerti tóban lubickoló aligátort fog el a csapat. Jimmy a társain akarja kipróbálni az étterem csípős mártását.
22:50
   
Édesvízi szörnyek VI./3.
Csontzúzó
Jeremy Wade extrém horgász és biológus a világ legendás húsevő folyami szörnyeinek nyomába ered. Milyen félelmetes lényekre bukkan a vizek sötét mélyén?
23:45
   
Az ausztrál állatgyógyász VI./11.
11. rész
Látogassunk el Dr. Chros Brownhoz, az energetikus állatorvoshoz, aki csapatával együtt mindenféle állatot kezel az ausztráliai Bondi Beach közelében!
00:40
   
Dr. Dee: az alaszkai állatorvos I./3.
Műtét a mosodában
Dr. Dee egy elszigetelt alaszkai kisvárosba repül, ahol rögtönzött ivartalanító klinikát nyit egy mosodában, később pedig világra segít egy borjút.
01:35
   
Akvárium extrákkal II./19.
Le a kalappal!
Wayde és Brett pokolian izgalmas akváriumot gyárt az egyetemnek, egy kalap ihlette akváriumot pedig egy új megrendelőnek. Fizethet-e az egyik vevő Celine Dion-jegyekkel?
18:00
   
Az Alcatrazban: A szikla legendái
Az egyórás különkiadás "A szikla" mélyére hatol, friss és tényfeltáró interjúkkal meséli el, hogy az Alcatraz milyen hatása volt a nemzetre.
19:00
   
Hegyi emberek - A legveszélyesebb pillanatok
Minden napjuk küzdelem a szabadságért és az önállóságért, de vannak nehezen megvívható csaták, amelyek egyre közelebb taszítják az embert a szakadékhoz. Ezek a Hegyi emberek legveszélyesebb pillanatai.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amerikai kincskeresők X./6.
Mindent felforgatunk
tv-műsor: Amerikai kincskeresők X./6.
A fiúk találkoznak valakivel, akinek néhány tárgya a Smithsonianben látható, de kiderül, hogy otthon még elképesztőbb holmijai vannak. Majd egy apa-lánya ellentét miatt nem jutnak be egy vidéki farmra.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Zálogcsillagok XVIII./19.
Tripla Axel zálog
tv-műsor: Zálogcsillagok XVIII./19.
Egyedi Fender quad gitárt kínál valaki eladásra. Corey mit ajánl érte? Később egy Tonya Harding korcsolya-bajnoknő képével ellátott Wheaties doboz is előkerül. Vajon mit szól hozzá Rick?
21:30
   
Raktár-háborúk javából I./8.
A becslések
Ez a rész arról a helyről szól, ahol minden eldől: a hivatalos becslésről. A gyűjtők, a szakértők és a különcök mindig boldogan tanítanak a vevőknek valami újat... vagy legalább hagyják őket szórakozni.
22:00
   
Raktár-háborúk IX./15.
A mexikói nagy fogás
A vevők San Diegóba tartanak abban a reményben, hogy kincsekre bukkannak. Rene és Casey megvédik a hazai pályát Darrellel és Brandonnal szemben. Mary egy gazdag raktáregységben reménykedik, Ivy pedig két Calvint visz magával segítségü
22:30
   
Raktár-háborúk IX./16.
Középkorú, mutáns ninjavevők
A kaliforniai Westminsterben folyik az árverés, ahol ezrével adják el a gazdátlan rajtárakat. Jarrod és Brandi gyorsan szeretne nagyot kaszálni, de a magas árak miatt túl sokat kockáztatnak. Ivy vásárlási őrületbe kezd, de mennyibe fo
23:00
   
Az autók grófja V./14.
Haláli homokfutó
Danny egy homokfutót alakít át "Count's Kustoms" stílusban, míg Mike és Roli egy klasszikus Karmann Ghiát akarnak megszerezni, hogy rendbe hozzák.
23:30
   
Kocsivadászok I./15.
A régi tőke forgácsa
Clint apja hot-rodjai mellett nőtt fel, és mindig arról álmodott, hogy neki is lesz egy. Kipróbál egy '34-es Ford teherautót, egy '46-os Ford Tudort és egy '70-es Chevy Camarót. Melyikkel fog Clint apja nyomdokaiban járni?
00:00
   
Zálogcsillagok XV./31.
Chumláz
A Zálogcsillagok felértékelnek két antik telefont. Corey dönt egyedül a vételről, vagy segítséget kér? Később Rick kiszúr egy Ch'ien-lung dinasztia korabeli származó porcelántálat.
00:30
   
Zálogcsillagok XV./32.
Rick lázadása
Szóljon a rock az 1969-es Gibson Les Paul gitárból. Chum alkudozik a Los Angeles Lakers hátizsákra, amit aláírt az 2004-es csapat minden tagja. Corey felívja Rick figyelmét a legidegesítőbb szokására.
01:00
   
Amerikai kincskeresők X./6.
Mindent felforgatunk
A fiúk találkoznak valakivel, akinek néhány tárgya a Smithsonianben látható, de kiderül, hogy otthon még elképesztőbb holmijai vannak. Majd egy apa-lánya ellentét miatt nem jutnak be egy vidéki farmra.
02:00
   
Zálogcsillagok XVIII./19.
Tripla Axel zálog
Egyedi Fender quad gitárt kínál valaki eladásra. Corey mit ajánl érte? Később egy Tonya Harding korcsolya-bajnoknő képével ellátott Wheaties doboz is előkerül. Vajon mit szól hozzá Rick?
18:00
   
Nemzetközi házvadászok LXXXII./10.
Digitális nomádok Thaiföldön, Chiang Maiban
Miután többször is meglátogatta egy barátját Thaiföldön, Charlie úgy dönt, új éttermet nyit Khon Kaenben, és ideköltözik barátnőjével, Brittanyvel. Mivel azonban a lánynak jobban tetszik Chiang Mai, Charlie beleegyezik a költözé
18:30
   
Nemzetközi házvadászok LXXIII./2.
St. Thomas
KJ-nek Bostonban remek élete és sok barátja volt, de a város forgalma és téli időjárása elviselhetetlenné vált számára. Úgy döntött, az egyik függő területre szeretne költözni, és St. Thomast szemelte ki magának.
19:00
   
Nemzetközi házvadászok LXIX./2.
Párizs: A boldogság nyomában
Lisa Anselmo számára egy párizsi látogatás mindig felért egy hazatéréssel. Édesanyja halála után Lisa Franciaországba utazott, hátha fel tudja vidítani, ha lakást talál kedvenc párizsi kerületében.
19:30
   
Nemzetközi házvadászok LX./7.
Kaliforniából Olaszországba
Miután munkája és családja harminc évig Kaliforniához kötötte, Patty most hazaköltözik Olaszországba, hogy idősödő szüleiről gondoskodjon szülővárosában, Chioggiában.
20:00
   
Nemzetközi házvadászok LXXXII./5.
Nagy fogás Panamában
Az oregoni Mark és Tammie gimis korukban együtt jártak, és később újra találkoztak. Most második otthonukat keresik a panamai Chiriqui-öbölben, ahol élvezhetik a halászatot és a családdal töltött időt.
20:30
   
Nemzetközi házvadászok LXXV./13.
Letelepedés San Miguel de Allendében
Steven és Leslie írók és világutazók, akik letelepednek San Miguel de Allendén.
21:00
   
A világ legizgalmasabb motoros túrái XVI./3.
Skócia
Henry a Skót-felföldet járja a vadonatúj Honda Africa Twin nyergében. Ez a sokoldalú motor tökéletes a Tartan Titan néven ismert útra. A kiindulópont a Loch Lomond partján álló csodás, régi Cameraon Hotel.
22:00
   
Múzeumi rejtélyek X./4.
A nyíllal átlőtt gólya; Rémület az égen; Az Astorok háborúja
Don Wildman a természet egyik legnagyobb talányát kutatja, egy balsorsú űrállomás ügyében nyomoz, valamint kivizsgál egy családi viszályt, amely átformálta egész New Yorkot.
23:00
   
Amerika bizarr ételei II./10.
Az Ozark hegység
Andrew Zimmern az Ozark hegységbe látogat, ahol az emberek még mindig a mezőgazdaságból élnek, és igyekeznek a legtöbbet kihozni belőle a régi hagyományok és új technológiák kombinálásával.
00:00
   
Rejtélyek a várkastélyban III./10.
A flamenco íze; A gyilkos Mathelda; A bickerstaffi csalás
Egy öregedő énekes élete legjobb előadását nyújtja egy spanyol citadellánál, egy baljós hangulatú olasz vár egy magányos grófnő gyilkos cselszövését rejti, egy elbűvölő angol birtok pedig káprázatos irodalmi csalás helyszín
01:00
   
A Titanic: Múzeumi rejtélyek
Pontosan miért süllyedt el a Titanic, és hogyan lehetett volna elkerülni a katasztrófát? Don Wildman nyomozni kezd a tragédia ügyében, lemerül a tengerbe Újfundland partjainál, és megvizsgálja a hajó szerkezetét.
02:00
   
A világ legizgalmasabb motoros túrái XVI./3.
Skócia
Henry a Skót-felföldet járja a vadonatúj Honda Africa Twin nyergében. Ez a sokoldalú motor tökéletes a Tartan Titan néven ismert útra. A kiindulópont a Loch Lomond partján álló csodás, régi Cameraon Hotel.
Műsorajánló
tv műsor
Animal Planet (HD) tv műsor ajánlóAnimal Planet (HD)
Grammy-díjas énekesek mesélnek és dalolnak az élővilág csodáiról
Legyen szó a környezettel szemben folytatott küzdelmekről, párkeresésről vagy az utódok gondozásáról, az állatvilág tagjai mind egyedülálló módon készülnek fel a túlélésre. Az Animal Planet és a WWF közös műsora ismert zenészek bevonásával nyújt betekintést az állatok mindennapjaiba. Az egyes részek narrálásához és zenei aláfestéséhez olyan népszerű énekesek kölcsönözték a hangjukat és a dalaikat, mint Christina Aguilera, Ellie Goulding, Usher Raymonds, Joan Janett, Dave Matthews és Steven Tyler.

tv műsor információkBővebben...
Hírek
© 2012-2017 Gillon Media Kft.