History  tv-műsor

MOST

15:00
   
Raktár-háborúk II./20.
Szórd a lóvét, kislány!
15:30
   
Raktár-háborúk II./21.
Tra-pa-pam-pam!
16:00
   
Raktár-háborúk II./22.
The Empire Strikes Out
16:30
   
Raktár-háborúk II./23.
Smoke 'Em If You Find 'Em
17:00
   
Ronnie O'Sullivan Amerikában toljha I./1.
New York
tv-műsor: Raktár-háborúk II./20.tv-műsor: Raktár-háborúk II./21.tv-műsor: Raktár-háborúk II./22.tv-műsor: Raktár-háborúk II./23.tv-műsor: Ronnie O'Sullivan Amerikában toljha I./1.

History műsor és History HD műsor reggel és délelőtt

History műsor és History HD műsor délután

History (HD) tv műsor
12-18
02.19
vasárnap
02.20
hétfő
02.21
kedd
02.22
szerda
02.23
csütörtök
Délután
12:00
   
911 után - Amerika feltámad hamvaiból
Brad Meltzer a házigazdája a Ground Zero 9/11 zászló rejtélyes eltűnéséről, majd a megtalálás utáni hitelesítésről szóló dokumentumfilmnek.
13:00
   
Az Alcatrazban: A szikla legendái
Az egyórás különkiadás "A szikla" mélyére hatol, friss és tényfeltáró interjúkkal meséli el, hogy az Alcatraz milyen hatása volt a nemzetre.
14:00
   
Raktár-háborúk II./18.
Lépcsősor Hemetbe
Dave kihagyott néhány aukciót, ezért elfogytak a készletei. Hajtja a vásárlási kényszer. Barry taktikát vált, és az ingerült Darrell a vásárra menet eltéved.
14:30
   
Raktár-háborúk II./19.
Miss Barry sofőrje
Jarrod a körmét is lerágja, amíg Brandi teljesen átvizsgálja a drága raktárat. Mi lapul az ajtaja mögött? Darrel Sheets is a városba érkezik hatalmas mellénnyel és rengeteg pénzzel.
15:00
   
Raktár-háborúk II./20.
Szórd a lóvét, kislány!
Kaliforniában a merész vevők: Brandi, Jarrod, Barry és Dave megtréfálják versenytársaikat éles szemükkel. De ki vesz kacatot, és ki talál kincset?
15:30
   
Raktár-háborúk II./21.
Tra-pa-pam-pam!
Dave sok pénzt tesz egy 20 éve lezárt raktárra. Miután elül a port, kiderül, hogy nagy hibát követett el? Barry egy különleges versenyautóra bukkan.
16:00
   
Raktár-háborúk II./22.
The Empire Strikes Out
Jarrod tovább súlyosbítja anyagi gondjait, amikor túl nagy árat fizet egy játékokkal teli raktárért. Plusz Dave új furgonjával kérkedik, amivel nevetségessé válik riválisai előtt.
16:30
   
Raktár-háborúk II./23.
Smoke 'Em If You Find 'Em
Visszatér az egyik legnagyobb játékos, aki aki az egyik legnagyobb fogásról híres, és fej-fej mellett nyomul régi riválisával, Dave-vel.
17:00
   
Ronnie O'Sullivan Amerikában toljha I./1.
New York
Ronnie Amerikába utazik, hogy felkeresse az ország biliárdozóit. Feltérképezi a nép 300 éves szeretve utált viszonyát a játékkal, és összeméri erejét a legnagyobb billiárd-cápákkal
12:00
   
Raktár-háborúk VII./11.
Árverés-bugi
A vevők örömmel fogadják Rene és Casey egészségesen kötözködő és versengő visszatérését. Jarrod és Brandi továbbküzd egy raktáregységért, míg Darrell és Brandon az árverésen kívül ügyködnek.
12:30
   
Raktár-háborúk VII./12.
Locktoberfest
Darrell és Brandon a legnagyobb fogásukkal térnek vissza a színre, míg a többiek arra koncentrálnak, hogy lepipálják "Montebello önjelölt királyát". Jarrod és Brandi olyan egységbe botlik, ami egy bizonyos Herbmeisterhez vezeti őket.
13:00
   
Raktár-háborúk VII./13.
Én pici Bronym
A vásárlók délre tartanak, Rene szomszédságába, akinek feltett szándéka, hogy jól járjon. Darrell és Brandon ringbe száll egy filmtörténeti ritkaságot rejtő egységért, míg Jarrod és Brandi rájön, hogy a barátság varázslatos
13:30
   
Raktár-háborúk VII./14.
Téteket fel, ez El Monte
Dave lecsap egy egységre, amivel bebizonyítja, hogy tudja, hogy kell bulizni. Rene egy dermesztő fogásból próbál némi profitot kisajtolni, míg Jarrod és Brandi megpróbálja kijátszani a többi vevőt.
14:00
   
Raktár-háborúk VII./15.
All Along The Swatchtower
Dave néhány felsőkategóriás áruból számít némi bevételre, míg Darrell megküzd a számára ismeretlen tereppel. Mary egy nagyon drága egységért harcol, és Jarrod régiségei meglepik Brandit.
14:30
   
Raktár-háborúk javából I./7.
Barry Weiss
Ez a különleges rész a legidősebb vevőről, Barry Weissról szól. "A gyűjtő" mindig inkább a szórakozást kereste az aukciókon, és nem a hasznot, ezért újranézzük turbótöltésű izgalmait, bukásait és benyögéseit... sok benyög
15:00
   
Hegyi emberek IV./15.
Ébredés
A sorozat szereplői az Appalache-, a Sziklás-hegységben és Alaszkában versenyt futnak a téllel, hogy táplálékot és pénzt szerezzenek, melyekkel túlélik az év leghidegebb hónapjait.
16:00
   
Amerikai kincskeresők X./5.
Szedett-vedett szerencse
A fiúk meglátogatnak egy komoly gyűjtőt Kaliforniában, aki a hatóság nyomására kénytelen szűkíteni a gyűjteményét. Majd egy megérzésük a vintage autók paradicsomába vezeti őket.
17:00
   
911 után - Amerika feltámad hamvaiból
Brad Meltzer a házigazdája a Ground Zero 9/11 zászló rejtélyes eltűnéséről, majd a megtalálás utáni hitelesítésről szóló dokumentumfilmnek.
12:00
   
Dél-Afrikai Zálogcsillagok VIII./3.
Ezt most döntsük el
A johannesburgi zálogház tulajdonos, Roy Peretz társaival, Eytannel és Liellel, valamint asszisztenseikkel, Irene-nel és Sollyval bármit zálogba vesz és elad.
12:30
   
Zálogcsillagok XVIII./19.
Tripla Axel zálog
Egyedi Fender quad gitárt kínál valaki eladásra. Corey mit ajánl érte? Később egy Tonya Harding korcsolya-bajnoknő képével ellátott Wheaties doboz is előkerül. Vajon mit szól hozzá Rick?
13:00
   
Zálogcsillagok XVIII./9.
Asztro-Zálog
Amikor egy polgárháborús tábornoki kard kerül az üzletbe, Rick latolgatja, hogy megvegye-e. Majd behoz valaki két játék-űrrobotot. Chum csillagászatinak találja a vételárat?
13:30
   
Zálogcsillagok XVIII./10.
Napóleon komplexus
A Zálogcsillagokhoz "bevonul" Napóleon egyik levele. Rick jó ajánlatot tesz, vagy lemond róla? A szürreális Pedro Friedeberg figura meggyőzi Ricket vagy csalódást okoz neki?
14:00
   
Zálogcsillagok XVIII./11.
G.I.Zálog
Két ritka G.I. Joe játékkészletet ajánlanak eladásra. Rick lecsap az ajánlatra, vagy lemond róla?
14:30
   
Zálogcsillagok XVIII./12.
Rocklegendák
Vaduljanak a Zálogcsillagokkal, mert felbukkan az üzletben a Def Leppard-ös Phil Collen kézzel festett, aláírt gitárja. Rick a húrok közé csap vagy nem?
15:00
   
Hegyi emberek IV./16.
Kemény harc és korrekt győzelem
A sorozat az Appalache hegységben, a Sziklás hegységben és Alaszkában lakó emberekről szól, akik versenyt futva a téllel próbálnak pénzt és táplálékot szerezni, hogy átvészeljék az év leghidegebb hónapjait.
16:00
   
Amerikai kincskeresők X./6.
Mindent felforgatunk
A fiúk találkoznak valakivel, akinek néhány tárgya a Smithsonianben látható, de kiderül, hogy otthon még elképesztőbb holmijai vannak. Majd egy apa-lánya ellentét miatt nem jutnak be egy vidéki farmra.
17:00
   
Raktár-háborúk IX./15.
A mexikói nagy fogás
A vevők San Diegóba tartanak abban a reményben, hogy kincsekre bukkannak. Rene és Casey megvédik a hazai pályát Darrellel és Brandonnal szemben. Mary egy gazdag raktáregységben reménykedik, Ivy pedig két Calvint visz magával segítségü
17:30
   
Raktár-háborúk IX./16.
Középkorú, mutáns ninjavevők
A kaliforniai Westminsterben folyik az árverés, ahol ezrével adják el a gazdátlan rajtárakat. Jarrod és Brandi gyorsan szeretne nagyot kaszálni, de a magas árak miatt túl sokat kockáztatnak. Ivy vásárlási őrületbe kezd, de mennyibe fo
12:00
   
Az autók grófja IV./21.
Lenn, a Riviérán
Beállít a Dokken zenekar legendás rockere, George Lynch egy 1965-ös Buick Rivierával, és Danny szabad kezet kap a felújítására. Sikerül lenyűgöznie a férfit, aki legalább annyira szereti a kocsikat, mint a zenét?
12:30
   
Az autók grófja IV./22.
Fekete, fehér és erőgép
Danny és a fiúk találkoznak egy megrendelővel, olyan durva festést akar, ami passzol az 1959-es Anglia Dragsteréhez. Shannon és Ryan egyedi Harley Davidson Baggert rak össze egy kuncsaftnak, aki átalakított rendőrségi motort használ.
13:00
   
Az autók grófja IV./23.
Firebird-láz
A "motorsuttogó" Doc egy menő '67-es Firebirdön dolgozik. És bár ő a szerelőmester, a festés nem az erőssége, ezért Ryantől kér segítséget.
13:30
   
Az autók grófja IV./24.
Vigyázz, kész, Van Gogh!
Már csak egy hét van, és a Fejszeforgatók végsebességbe kapcsolnak. Louisianában Shelby rájön, hogy nincs elég áruja, ezért összerántja a csapatot még egy utolsó körre.
14:00
   
Az autók grófja V./14.
Haláli homokfutó
Danny egy homokfutót alakít át "Count's Kustoms" stílusban, míg Mike és Roli egy klasszikus Karmann Ghiát akarnak megszerezni, hogy rendbe hozzák.
14:30
   
Kocsivadászok I./15.
A régi tőke forgácsa
Clint apja hot-rodjai mellett nőtt fel, és mindig arról álmodott, hogy neki is lesz egy. Kipróbál egy '34-es Ford teherautót, egy '46-os Ford Tudort és egy '70-es Chevy Camarót. Melyikkel fog Clint apja nyomdokaiban járni?
15:00
   
Hegyi emberek V./1.
A pusztaság
Morgan földje nem terem, ezért élethalál harcot vív az éhséggel. Folytatódik Tom balszerencse sorozata, Rich összezúzza magát egy zuhanásban.
16:00
   
Amerikai kincskeresők X./7.
Kincskereső kód
A fiúk fülest kapnak egy másik kincskeresőtől, de vajon jóakarójuk az illető, vagy ellenfelük? Majd a legkeményebb feladat: megalkudni a "Keresztapa-lomra".
17:00
   
Vadászat Hitlerre: A nyomozás részletei I.
A különleges rézben felidézzük az első évad eseményeit, hogy felkészüljünk a Vadászat Hitlerre második évadára.
12:00
   
Amerikai kincskeresők VII./15.
Thunderdome
Kudarc vagy siker a virginiai villámstratégia? Mike és Frank egy motoros legendával találkozik, aki megszabadulna magas oktánszámú gyűjteménye néhány darabjától. A különleges férfibarlangba szóló belépő egy ritka, régi és egyed
13:00
   
Amerikai kincskeresők VII./16.
Kivörösödés
Mike egy 1935 Auburnre utazik, majd Iowában tévednek veszélyes terepre egy Harley megszállottnál. Dave elővezeti egy éves tervét, ami egyben Mike eddigi legnagyobb beruházása.
14:00
   
Amerikai kincskeresők IX./5.
Bogár a szénakazalban
Az ultra-ritka VW Bogár keresése közben a fiúk kincsekre bukkannak, amit nehéz lesz hazaszállítani.
15:00
   
Hegyi emberek V./2.
Bukás
Rich a baleset utóhatásaival küzd, Morgan egyre elszántabban keres élelmet. Eustace-nek szuper lehetőség adódik, de lehet, hogy nem éri meg a fáradságot.
16:00
   
Amerikai kincskeresők X./8.
Karcsú kapás
Leesik a fiúk álla egy Kentucky-i birtoktól, ahol a versenypálya felébreszti Mike régi versenyszellemét. Később egy Észak-Karolinai állomáson egyedi tévés relikviára bukkannak.
17:00
   
Kamionnal a jégen át X./1.
Against All Odds
Kamionosok egy csoportja, ezek az egészen különleges emberek évente két hónapon át a kanadai tundrán átkelve végzik a világ egyik legveszélyesebb munkáját.
02.19 17:25
Olaszország a tányéromon 17.
02.19 18:00
A Bohóc II./1.
02.19 19:00
Élet - Forma 17.
02.19 19:35
Elvarázsolt otthonok 11.

History műsor és History HD műsor este és éjjel

History (HD) tv műsor
18-02
02.19
vasárnap
02.20
hétfő
02.21
kedd
02.22
szerda
02.23
csütörtök
Este és éjjel
18:00
   
Hegyi emberek V./16.
Generációk
Tom megfizeti a két sikertelen tél árát. Morgan erősítést hív a lovai mellé. Eustace és Preston disznót nevel, Rich pedig almoz.
19:00
   
Amerikai kincskeresők IX./7.
Újra úton
Mike a legendás 66-os úton hajt egy antik kabrióval, hogy visszavigye az autót korábbi tulajdonosa özvegyének de lehet, hogy az 1930-as klasszikus nem tart ki az 1000 kilométeres úton.
20:00
   
Tűzben edzett III./1.
Bajnoki kiadás
Visszatér négy bajnok, hogy bebizonyítsák, ki közülük a legjobb. A két döntősnek olyan fegyvert kell elkészítenie, ami a korábbi versenyzőknek nem sikerült: a skót Claymore-t.
21:00
   
Oak Island átka IV./6.
Kör az erdőben
Két testvér kutatni kezd a rejtélyes Oak Island-en annak reményében, hogy kincset talál.
22:00
   
Vadászat Hitlerre I./8.
Hitler's Plane
2014-ben az FBI rádöbbent, hogy Hitler akár Dél-Amerikába is szökhetett. A titkosítás alól feloldott dokumentumokban erre utaló nyomok vannak. A Vadászat Hitlerre megpróbálja feltárni a rejtélyt, amely minden idők legnagyobb bűnösé
23:00
   
Vadászat Hitlerre: A nyomozás részletei I.
A különleges rézben felidézzük az első évad eseményeit, hogy felkészüljünk a Vadászat Hitlerre második évadára.
00:00
   
Az Alcatrazban: A szikla legendái
Az egyórás különkiadás "A szikla" mélyére hatol, friss és tényfeltáró interjúkkal meséli el, hogy az Alcatraz milyen hatása volt a nemzetre.
01:00
   
Mocsárlakók VII./5.
Szörnyember
Védjegyével, a tripla horoggal felszerelve Willie Edwardst elvakítja élete legnagyobb szörnyetege, - és ez háború. Lenn, délen Daniel Edgar szintén háborúra készül sokéves ellenségével.
02:00
   
Vadászat Hitlerre I./8.
Hitler's Plane
2014-ben az FBI rádöbbent, hogy Hitler akár Dél-Amerikába is szökhetett. A titkosítás alól feloldott dokumentumokban erre utaló nyomok vannak. A Vadászat Hitlerre megpróbálja feltárni a rejtélyt, amely minden idők legnagyobb bűnösé
18:00
   
Az Alcatrazban: A szikla legendái
Az egyórás különkiadás "A szikla" mélyére hatol, friss és tényfeltáró interjúkkal meséli el, hogy az Alcatraz milyen hatása volt a nemzetre.
19:00
   
Hegyi emberek - A legveszélyesebb pillanatok
Minden napjuk küzdelem a szabadságért és az önállóságért, de vannak nehezen megvívható csaták, amelyek egyre közelebb taszítják az embert a szakadékhoz. Ezek a Hegyi emberek legveszélyesebb pillanatai.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amerikai kincskeresők X./6.
Mindent felforgatunk
tv-műsor: Amerikai kincskeresők X./6.
A fiúk találkoznak valakivel, akinek néhány tárgya a Smithsonianben látható, de kiderül, hogy otthon még elképesztőbb holmijai vannak. Majd egy apa-lánya ellentét miatt nem jutnak be egy vidéki farmra.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Zálogcsillagok XVIII./19.
Tripla Axel zálog
tv-műsor: Zálogcsillagok XVIII./19.
Egyedi Fender quad gitárt kínál valaki eladásra. Corey mit ajánl érte? Később egy Tonya Harding korcsolya-bajnoknő képével ellátott Wheaties doboz is előkerül. Vajon mit szól hozzá Rick?
21:30
   
Raktár-háborúk javából I./8.
A becslések
Ez a rész arról a helyről szól, ahol minden eldől: a hivatalos becslésről. A gyűjtők, a szakértők és a különcök mindig boldogan tanítanak a vevőknek valami újat... vagy legalább hagyják őket szórakozni.
22:00
   
Raktár-háborúk IX./15.
A mexikói nagy fogás
A vevők San Diegóba tartanak abban a reményben, hogy kincsekre bukkannak. Rene és Casey megvédik a hazai pályát Darrellel és Brandonnal szemben. Mary egy gazdag raktáregységben reménykedik, Ivy pedig két Calvint visz magával segítségü
22:30
   
Raktár-háborúk IX./16.
Középkorú, mutáns ninjavevők
A kaliforniai Westminsterben folyik az árverés, ahol ezrével adják el a gazdátlan rajtárakat. Jarrod és Brandi gyorsan szeretne nagyot kaszálni, de a magas árak miatt túl sokat kockáztatnak. Ivy vásárlási őrületbe kezd, de mennyibe fo
23:00
   
Az autók grófja V./14.
Haláli homokfutó
Danny egy homokfutót alakít át "Count's Kustoms" stílusban, míg Mike és Roli egy klasszikus Karmann Ghiát akarnak megszerezni, hogy rendbe hozzák.
23:30
   
Kocsivadászok I./15.
A régi tőke forgácsa
Clint apja hot-rodjai mellett nőtt fel, és mindig arról álmodott, hogy neki is lesz egy. Kipróbál egy '34-es Ford teherautót, egy '46-os Ford Tudort és egy '70-es Chevy Camarót. Melyikkel fog Clint apja nyomdokaiban járni?
00:00
   
Zálogcsillagok XV./31.
Chumláz
A Zálogcsillagok felértékelnek két antik telefont. Corey dönt egyedül a vételről, vagy segítséget kér? Később Rick kiszúr egy Ch'ien-lung dinasztia korabeli származó porcelántálat.
00:30
   
Zálogcsillagok XV./32.
Rick lázadása
Szóljon a rock az 1969-es Gibson Les Paul gitárból. Chum alkudozik a Los Angeles Lakers hátizsákra, amit aláírt az 2004-es csapat minden tagja. Corey felívja Rick figyelmét a legidegesítőbb szokására.
01:00
   
Amerikai kincskeresők X./6.
Mindent felforgatunk
A fiúk találkoznak valakivel, akinek néhány tárgya a Smithsonianben látható, de kiderül, hogy otthon még elképesztőbb holmijai vannak. Majd egy apa-lánya ellentét miatt nem jutnak be egy vidéki farmra.
02:00
   
Zálogcsillagok XVIII./19.
Tripla Axel zálog
Egyedi Fender quad gitárt kínál valaki eladásra. Corey mit ajánl érte? Később egy Tonya Harding korcsolya-bajnoknő képével ellátott Wheaties doboz is előkerül. Vajon mit szól hozzá Rick?
18:00
   
Raktár-háborúk javából I./8.
A becslések
Ez a rész arról a helyről szól, ahol minden eldől: a hivatalos becslésről. A gyűjtők, a szakértők és a különcök mindig boldogan tanítanak a vevőknek valami újat... vagy legalább hagyják őket szórakozni.
18:30
   
Zálogcsillagok XVIII./19.
Tripla Axel zálog
Egyedi Fender quad gitárt kínál valaki eladásra. Corey mit ajánl érte? Később egy Tonya Harding korcsolya-bajnoknő képével ellátott Wheaties doboz is előkerül. Vajon mit szól hozzá Rick?
19:00
   
Hegyi emberek V./1.
A pusztaság
Morgan földje nem terem, ezért élethalál harcot vív az éhséggel. Folytatódik Tom balszerencse sorozata, Rich összezúzza magát egy zuhanásban.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amerikai kincskeresők X./7.
Kincskereső kód
tv-műsor: Amerikai kincskeresők X./7.
A fiúk fülest kapnak egy másik kincskeresőtől, de vajon jóakarójuk az illető, vagy ellenfelük? Majd a legkeményebb feladat: megalkudni a "Keresztapa-lomra".
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Oak Island átka IV./7.
Minden, ami fénylik
tv-műsor: Oak Island átka IV./7.
Két testvér kutatni kezd a rejtélyes Oak Island-en annak reményében, hogy kincset talál.
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
Vadászat Hitlerre: A nyomozás részletei I.
tv-műsor: Vadászat Hitlerre: A nyomozás részletei I.
A különleges rézben felidézzük az első évad eseményeit, hogy felkészüljünk a Vadászat Hitlerre második évadára.
23:00
   
Ronnie O'Sullivan Amerikában toljha I./1.
New York
Ronnie Amerikába utazik, hogy felkeresse az ország biliárdozóit. Feltérképezi a nép 300 éves szeretve utált viszonyát a játékkal, és összeméri erejét a legnagyobb billiárd-cápákkal
00:00
   
Zálogcsillagok XV./33.
Ébresztő hívás
Bekerül az üzletbe egy 1964 770 Amphicar. Corey és Chum megnéz egy 1939-es Nemzeti Bowling Szövetség bajnoki gyűrűt. Rick fogad, hogy Corey és Chum nem bírnak ki egy napot a mobiljaik nélkül.
00:30
   
Zálogcsillagok XV./34.
A Chum-rendszer
Beviszik az üzletbe Ulysses S. Grant gumibotját. Corey és Chum megvizsgál egy vintage gördeszka-matrica gyűjteményt. Chumlee megpróbálja bebizonyítani Ricknek, hogy mindenhez ért.
01:00
   
Amerikai kincskeresők X./7.
Kincskereső kód
A fiúk fülest kapnak egy másik kincskeresőtől, de vajon jóakarójuk az illető, vagy ellenfelük? Majd a legkeményebb feladat: megalkudni a "Keresztapa-lomra".
02:00
   
Oak Island átka IV./7.
Minden, ami fénylik
Két testvér kutatni kezd a rejtélyes Oak Island-en annak reményében, hogy kincset talál.
18:00
   
Oak Island átka IV./7.
Minden, ami fénylik
Két testvér kutatni kezd a rejtélyes Oak Island-en annak reményében, hogy kincset talál.
19:00
   
Hegyi emberek V./2.
Bukás
Rich a baleset utóhatásaival küzd, Morgan egyre elszántabban keres élelmet. Eustace-nek szuper lehetőség adódik, de lehet, hogy nem éri meg a fáradságot.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amerikai kincskeresők X./8.
Karcsú kapás
tv-műsor: Amerikai kincskeresők X./8.
Leesik a fiúk álla egy Kentucky-i birtoktól, ahol a versenypálya felébreszti Mike régi versenyszellemét. Később egy Észak-Karolinai állomáson egyedi tévés relikviára bukkannak.
21:00
   
Kamionnal a jégen át X./1.
Against All Odds
Kamionosok egy csoportja, ezek az egészen különleges emberek évente két hónapon át a kanadai tundrán átkelve végzik a világ egyik legveszélyesebb munkáját.
22:00
   
Ausztrál kincskeresők II./5.
Kiwi-kincskeresők
Az Ausztrál kincskeresők, Lucas Callaghan és Adam McDonald Ausztrália mellékútjain és pajtáiban kutatnak, és abból élnek, hogy rég elfeledett kincseknek adják vissza régi dicsőségüket.
23:00
TV műsor ajánlatunk!  
Mocsárlakók VII./6.
A partinak vége
tv-műsor: Mocsárlakók VII./6.
Amikor Daniel Edgar fiai késve és másnaposan jelennek meg, a parti gyorsan véget ér. Troy egy orvvadásszal küzd, míg Willie mindent kockára tesz élete legnagyobb alligátoráért. Hammondban Ron Bruce miatt ad egy második esélyt is a köl
00:00
   
Tűzben edzett III./1.
Bajnoki kiadás
Visszatér négy bajnok, hogy bebizonyítsák, ki közülük a legjobb. A két döntősnek olyan fegyvert kell elkészítenie, ami a korábbi versenyzőknek nem sikerült: a skót Claymore-t.
01:00
   
Amerikai kincskeresők X./8.
Karcsú kapás
Leesik a fiúk álla egy Kentucky-i birtoktól, ahol a versenypálya felébreszti Mike régi versenyszellemét. Később egy Észak-Karolinai állomáson egyedi tévés relikviára bukkannak.
02:00
   
Kamionnal a jégen át X./1.
Against All Odds
Kamionosok egy csoportja, ezek az egészen különleges emberek évente két hónapon át a kanadai tundrán átkelve végzik a világ egyik legveszélyesebb munkáját.
18:00
   
Ausztrál kincskeresők II./5.
Kiwi-kincskeresők
Az Ausztrál kincskeresők, Lucas Callaghan és Adam McDonald Ausztrália mellékútjain és pajtáiban kutatnak, és abból élnek, hogy rég elfeledett kincseknek adják vissza régi dicsőségüket.
19:00
   
Hegyi emberek V./3.
Sok munka, nulla fizetség
Morgan váratlan felfedezést tesz, amitől étel kerülhet az asztalára. Tom munkáját nem kíséri fizetség, Marty a Jelenések könyvéig űzi a telet.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amerikai kincskeresők X./9.
Repülők, lángok és autók
tv-műsor: Amerikai kincskeresők X./9.
A '70-es években bezárt régiségüzletben Mike és Frank kemény csatát folytat a tulajdonos testvérekkel, akik minden dollárért megküzdenek, majd megismerik egy nevezetes repülő csodálatos történetét.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Az autók grófja V./15.
Szupermenő Ecolonine
tv-műsor: Az autók grófja V./15.
Danny olyan menőn átalakítja a régi Ford Econoline-t, hogy a végén két vevő hajba kap érte. Mike és Roli találnak egy fordulatos történetű BMW motort, majd rábukkannak Mike álomautójára egy helyi műhelyben.
21:30
TV műsor ajánlatunk!  
Kocsivadászok I./16.
Gyors pénz
tv-műsor: Kocsivadászok I./16.
Jimmy Kent olyan klasszikus sportautót keres, ami jó befektetés. Kipróbálja az ikonikus, '66-os Shelby Cobra replikát, a ritka, '73-as De Tomaso Panterát és egy '87-es Ferrari 328 GTS-t. Melyik éri meg Jimmynek a legjobban?
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
Tűzben edzett III./2.
A rajongók kedvencei
tv-műsor: Tűzben edzett III./2.
Visszatér négy korábbi versenyző, hogy újra összemérjék erejüket egy váratlan fordulatokkal teli kihívásban.
23:00
   
Tűzben edzett II./9.
Tabar
Négy kovácsnak közönséges fűnyíróból kell elkészítnie a saját, jellegzetes pengéjét. Ketten jutnak tovább, és a döntőben Tabart kovácsolnak, Dél-Ázsia halálos csatabárdját.
00:00
   
Zálogcsillagok XV./37.
Chum titkos rejtekhelye
Egy 1907-es Saint-Gaudens magas-domborművű érme landol az üzlet pultján. Rick nem hisz a szemének, amikor meglátja az üzletben az idősebb George Bush vintage Ray-Ban napszemüvegét.
00:30
   
Zálogcsillagok XV./38.
Mini Rick
Polgárháborús röpiratot kínálnak eladásra. Ricket elkapja a gépszíj az 1947-es tökéletesen felújított Wurlitzer láttán, majd frusztrálttá válik, amikor Chumlee egy gyereket hoz a zálogházba.
01:00
   
Amerikai kincskeresők X./9.
Repülők, lángok és autók
A '70-es években bezárt régiségüzletben Mike és Frank kemény csatát folytat a tulajdonos testvérekkel, akik minden dollárért megküzdenek, majd megismerik egy nevezetes repülő csodálatos történetét.
02:00
   
Az autók grófja V./15.
Szupermenő Ecolonine
Danny olyan menőn átalakítja a régi Ford Econoline-t, hogy a végén két vevő hajba kap érte. Mike és Roli találnak egy fordulatos történetű BMW motort, majd rábukkannak Mike álomautójára egy helyi műhelyben.
Hírek
© 2012-2017 Gillon Media Kft.