Travel Channel (HD) tv műsorTravel Channel (HD)
A vizek hét csodája
Ha itt a vakáció és süt a nap, nincs is jobb, mint beugrani a medencébe – főleg, ha ez olyan különleges, mint a vizek hét csodája!
tv műsor információkBővebben...
BBC Earth (HD) tv műsorBBC Earth (HD)
Horgászbottal a világ körül II. évad
Három őrült horgászrajongó új kalandokra indul a világ körül, nagyobb halakkal, nagyobb nevetésekkel, és még több extrém úti céllal a második évadban.
tv műsor információkBővebben...
BBC Earth (HD) tv műsorBBC Earth (HD)
Halálos vihar
Az időjárás egy elképesztően gyönyörű, de egyben romboló erő, mely több ezer embert gyilkol meg minden évben. Ebben az évadban megismerjük azokat az embereket, akik szemtől- szembe kerültek a világ leghalálosabb időjárási jelenségeivel – és le is filmezték azokat.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Moszkító – Az ítéletnap
Világszerte az év legmelegebb időszakára készülünk, a Discovery Networks nem véletlenül választotta pont ezt az időszakot arra, hogy bemutassa korszakalkotó dokumentumfilmjét, a Moszkító – az ítéletnapot. A csatorna a vérszívóknak kedvező időjárási körülmények között hívja fel a figyelmet arra, hogy a történelem során a szúnyogok terjesztették a legtöbb halálos kórt és, hogy ez a helyzet mára sem változott.
tv műsor információkBővebben...
Duna TV (HD) tv műsorDuna TV (HD)
Idén is lesz Balatoni Nyár a Dunán
A Balatonra költöznek Harsányi Leventéék! Június 19-től újra indul a Balatoni Nyár színes, izgalmas és informatív tartalommal, sztárvendégekkel és a magyar tenger minden érdekességével. A Duna közszolgálati csatorna népszerű délelőtti műsora a hét minden napján jelentkezik majd Kraszkó Zitával, Rátonyi Krisztával, Harsányi Leventével és Vida Péterrel. A műsor sztárséfje a 2017-es évadban ismét Kovács Lázár lesz.
tv műsor információkBővebben...
Viasat 6 tv műsorViasat 6
Amerikai Horror Story: Roanoke
Vadonatúj, hatodik évadával tér vissza az Emmy – és Golden Globe-díjjal rendelkező színészeket felvonultató Amerikai Horror Story a VIASAT6-ra június 9-én. A rendhagyó és szokatlan sorozat a horror műfaj legnemesebb hagyományaihoz nyúl vissza és idézi meg a lehető legfélelmetesebb pillanatokat. Az antológia széria idei évada a Roanoke elnevezést kapta.
tv műsor információkBővebben...
Viasat 3 tv műsorViasat 3
Országos premierként érkezik a Supergirl második évada a VIASAT3-ra
Visszatér Kara Zor-El, azaz Supergirl, hogy folytassa a harcot a gonosz ellen National Cityben. A második évadban nem más lesz a segítője, mint saját unokatestvére, azaz Acélember, aki már az első két részben feltűnik, és teljes szerepet kap a második évadban. A Supergirl legújabb részeit június 6-tól kedd esténként 21.00 órától dupla epizóddal vetíti a VIASAT3 Magyarországon elsőként.
tv műsor információkBővebben...
Viasat History tv műsorViasat History
Tiltott történelem IV. évad
Jamie Theakston sorozata, a "Tiltott történelem" felfedi a történelmi legendák, rejtélyek, elveszett kincsek, ősi civilizációk és összeesküvés-elméletek mögötti meghökkentő valóságot.
tv műsor információkBővebben...
Viasat Explore tv műsorViasat Explore
A darus banda
A darus banda egy új dokumentumfilm-sorozat, melynek hősei az Ainscough sofőrjei, szerelői és menedzserei. Az Ainscough Nagy-Britannia legnagyobb darukölcsönző vállalata.
tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Országos tévépremier az AXN műsorán: Indul a Profilozók 7. évada
Folytatódnak a rejtélyes gyilkosságok Párizs utcáin, miközben a francia rendőrség legfőbb segítsége távozik a sorozatból! Vajon hogyan küzd meg a kihívásokkal Grégoire Lamarck (Jean-Michel Martial) kapitány és a csapat többi tagja? Június 14-én Magyarországon eddig soha nem látott részekkel indul a sorozat hetedik évada az AXN műsorán!
tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Júniusban még több bűneset és izgalom az AXN csatornáin
A nyári hónapokban sem maradnak izgalmak és bűnesetek nélkül az AXN nézői: Magyarországon eddig soha nem látott részekkel érkezik a Gyilkos elmék, a Gyilkos elmék: túl minden határon, a Profilozók, A nagy svindli, a Magányügyek és a Teen Wolf - Farkasbőrben című sorozat.
tv műsor információkBővebben...
© 2012-2017 Gillon Media Kft.