Viasat History tv műsorViasat History
Tiltott történelem IV. évad
Jamie Theakston sorozata, a "Tiltott történelem" felfedi a történelmi legendák, rejtélyek, elveszett kincsek, ősi civilizációk és összeesküvés-elméletek mögötti meghökkentő valóságot.
tv műsor információkBővebben...
Viasat Explore tv műsorViasat Explore
A darus banda
A darus banda egy új dokumentumfilm-sorozat, melynek hősei az Ainscough sofőrjei, szerelői és menedzserei. Az Ainscough Nagy-Britannia legnagyobb darukölcsönző vállalata.
tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Országos tévépremier az AXN műsorán: Indul a Profilozók 7. évada
Folytatódnak a rejtélyes gyilkosságok Párizs utcáin, miközben a francia rendőrség legfőbb segítsége távozik a sorozatból! Vajon hogyan küzd meg a kihívásokkal Grégoire Lamarck (Jean-Michel Martial) kapitány és a csapat többi tagja? Június 14-én Magyarországon eddig soha nem látott részekkel indul a sorozat hetedik évada az AXN műsorán!
tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Júniusban még több bűneset és izgalom az AXN csatornáin
A nyári hónapokban sem maradnak izgalmak és bűnesetek nélkül az AXN nézői: Magyarországon eddig soha nem látott részekkel érkezik a Gyilkos elmék, a Gyilkos elmék: túl minden határon, a Profilozók, A nagy svindli, a Magányügyek és a Teen Wolf - Farkasbőrben című sorozat.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Sean Conway: a nagy Brit szigetkör
A Discovery Channel kamerái elkísérik Sean Conway, zimbabwei kalandort és írót a következő megmérettetésére, amiben a Brit félszigeten tesz meg egy 5391 kilométeres távolságot, Lulworth Cove-től Scarborough-ig. A gyönyörű, de olykor kegyetlen walesi és skót tájakon, tengerparton egy bambuszkerékpárral vág neki a kalandnak.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Todd Sampson: a tűrés határán
Todd Sampson, ausztrál díjnyertes dokumentumfilm készítő, televíziós személyiség, ezúttal egy nem mindennapi feladatra szánja el magát. Ebben a sorozatban tényleg a tűrés határára fog kerülni és egy hat hónapos időszak alatt olyan emberekkel találkozik, akik rendkívül nehéz munkát végeznek. Todd velük tart az átlagember számára felfoghatatlan erőpróbákon annak érdekében, hogy bebizonyítsa: az emberi test számára alig van lehetetlen.
tv műsor információkBővebben...
BBC Earth (HD) tv műsorBBC Earth (HD)
Bemutatjuk az Embert
A merész új sorozat az emberi viselkedést helyezi mikroszkóp alá. A gazdagon berendezett vidéki házat kamerákkal szereltek fel, és mit sem sejtő tesztalanyok egy csoportját felkérik, hogy vegyen részt különböző csoportos tevékenységekben – flörtölős egyedülállók bulijától egy fura csapatépítő hétvégéig.
tv műsor információkBővebben...
Viasat 6 tv műsorViasat 6
Országos premier a VIASAT6-on: Érkezik a Blöff című sorozat
Guy Ritchie Blöff című filmjével beírta magát a filmtörténelembe. A film 17 év alatt igazi klasszikussá vált, ismert idézetekkel és szereplőkkel, akiket hamar a szívébe tud zárni a néző. 2017 egyik legnagyobb dobása, hogy a filmből sorozat készült Rupert Grint főszereplésével, amelyből az első évad, azonos címmel a VIASAT6 műsorán lesz látható május 25-től, Magyarországon először.
tv műsor információkBővebben...
Travel Channel (HD) tv műsorTravel Channel (HD)
Jacksonék a vadonban
Bemutatjuk a Jackson családot, azaz a kajakozás királyi családját! EJ Jackson, a fia, Dane, a lánya, Emily, valamint Emily férje, Nick mind világbajnok kajakosok. Jacksonék – beleértve EJ feleségét, Christine-t, legkisebb fiukat, KC-t, valamint Emily és Nick kisgyermekét, Tuckert – útnak indulnak, a vízesések felé!
tv műsor információkBővebben...
© 2012-2017 Gillon Media Kft.