Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Brit kincsek az Újvilágba
Jesse McClure nem csak sima régiségkufár, ő a kereskedők királya, aki a szakma minden csínját-bínját kitanulta szülei vállalkozásában, egy Los Angeles-i régiségboltban. Édesapja, Mac a főnök, testvére, Lindsay pedig bármire képes vevőt találni.
tv műsor információkBővebben...
TLC tv műsorTLC
Csini, dögöd, botrányos - új évad a TLC műsorán
Stacy London megmondja. Stacy London leveteti a leggingset, ha nem áll jól. Stacy London nem tűri a pólókat, amelyeken ezüst strasszokból kirakott delfin ugrik ki a vízből az aranyszálakkal kivarrt naplementében. Stacy London letörölteti a bíborkontúros ajakmaskarát és a rossz helyre, rossz színnel, rossz alakzatban pingált arcpirosítót. Stacy London a barátunk.
tv műsor információkBővebben...
Film Café (HD) tv műsorFilm Café (HD)
Országos tévépremier a Filmcafén: Indul A falka II. évada!
A nagy sikerű fantasy sorozat folytatódik a Filmcafé műsorán. Indul Kelley Armstrong írónő nagy sikerű Otherworld című könyvei alapján készült sorozat, A falka II. évada. A történet középpontjában a világ egyetlen élő női vérfarkasa, Elena Michaels áll.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Melós milliók
Sok ember álma, hogy saját vállalkozása legyen, de mi különbözteti meg az igazán jó ötletet attól, ami csak annak látszik? A hagyományos bankok és hitelezők a kisvállalkozási hitelkérelmek több mint 80%-át elutasítják. Újra megjelentek azok a befektetők, akik a pénz mellett a saját munkájukkal is támogatják az álmok valóra váltását.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Óriás hajók építői
Két úttörő hajóépítő csapat munkáját követhetjük nyomon, akik a világ legnagyobb hajózási cége, a Maersk megrendelésére dolgoznak. A hatrészes sorozatban bepillantást nyerünk a tervezés, kivitelezés és vízre bocsátás részleteibe. A sorozat Okpo és Sungdong dél-koreai hajógyárakban kezdődik. A két nemzetközi csapat egy hatalmas tartályhajót, a Maersk Tangiert, és a világ legnagyobb fúrótornyát, az XLE4-et építi.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Túlélőpár-baj VI. évad
A világ legkeményebb túlélési szakértői összefogtak, hogy a visszatérő sorozat újabb epizódjaiban közösen birkózzanak meg földünk legzordabb vidékeinek kihívásaival. Visszatér a legutóbbi évadból az amerikai hadsereg zöldsapkás őrmestere, Grady Powell, aki Irakban szolgált, és úgy véli, hogy a túlélés elsősorban a gondolkodásmódon múlik.
tv műsor információkBővebben...
ID Extra tv műsorID Extra
Las Vegas: a bűnös város
Egy olyan városban, ahol szinte minden hazárdjáték, a Clark megyei kerületi ügyész hivatala az egyik legbiztosabb pont. A Steven Wolfson kerületi ügyész által vezetett sokoldalú és elkötelezett ügyészcsapat a Las Vegasban élő és ide látogató emberek millióinak biztonsága érdekében dolgozik.
tv műsor információkBővebben...
ID Extra tv műsorID Extra
Gyilkos vallomások
A sorozat elvezet az amerikai rendőrségi kihallgatószobákba, ahol megnézhetjük, hogyan tudják a kitartó nyomozók rávenni a hidegvérű gyilkosokat, hogy bevallják sötét tetteiket. Gyilkossággal gyanúsítottak és nyomozók naponta ülnek egymással szemben a rendőrségi kihallgatószobákban. A rendőrök megpróbálják elválasztani egymástól az igazságot és a hazugságot, megkísérlik kideríteni, ki az ártatlan, és ki a bűnös. Minden epizódban láthatunk valódi kihallgatáson készült felvételeket, amelyek rögzítik a gyilkos érzelmeit, viselkedését és beismerő vallomását.
tv műsor információkBővebben...
TLC tv műsorTLC
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság
1981-ben David Emmanuel, akkori feleségével, Elizabeth-tel megtervezte a világ egyik legismertebb esküvői ruháját Diana hercegnő számára. David ezúttal az amerikai esküvői sikersorozat brit változatában tervez esküvői álomruhákat a menyasszonyoknak. Az angliai Essex Confetti & Lace esküvői ruhákra szakosodott divatüzletében Christine Dandóval, a tulajdonossal és tehetséges csapatával együtt segít a menyasszonyoknak álmaik ruhájának a kiválasztásában, és közösen gondoskodnak arról is, hogy megrendelőiknek ötcsillagos szolgáltatásban legyen részük az életük nagy napját megelőző időszakban.
tv műsor információkBővebben...
TLC tv műsorTLC
Segítség, gazdag lettem
A sorozat hétköznapi emberek sorsát követi nyomon, akik váratlanul olyan hatalmas vagyonra tettek szert, amely örökre megváltoztatta az életüket: például nyertek a lottón, valamilyen szerencsejátékon vagy örököltek.
tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
Francia gasztrotúra Luke Nguyen séffel
Luke Nguyen ételek iránti szenvedélyét követve elhagyja Ázsiát és Franciaországba, ebbe a gasztronómiai csodaországba érkezik, amely ősei hazájára, Vietnámra és számos családtagjára is oly nagy hatással volt. Luke az ország legnagyobb városában, a fővárosban kezdi meg legújabb kulináris kalandozásait. Családja és barátai segítségével feltárja a nézők előtt a párizsiak ételek, dekadencia és hagyomány iránti szenvedélyét.
tv műsor információkBővebben...
FEM3 tv műsorFEM3
Élet-Forma a FEM3-on Sarka Katával
A FEM3 programstruktúrájának kialakításakor fontos szerepet kaptak azok a műsorok, melyek az egészségmegőrzéssel, a testi-lelki harmóniára való odafigyeléssel foglalkoznak. Október 16-tól Sarka Kata életmódtippjeivel is találkozhatnak a nézők az Élet-Forma című, hetente jelentkező magazinban.
tv műsor információkBővebben...
ID Extra tv műsorID Extra
Ön nézett már gyilkos szemébe?
Bárhol is járunk, előfordulhat, hogy aki éppen ránk mosolyog, valójában gyilkos. Vajon észrevennénk-e, hogy olyan személlyel állunk szemben, aki ölt már embert? Az ID Xtra új sorozatát követve alkalmunk lesz arra, hogy gyilkosok ártatlannak tűnő szemébe nézhessünk.
tv műsor információkBővebben...
Animal Planet (HD) tv műsorAnimal Planet (HD)
Texasi vadőrök: Kezdődik a játék
Texas hatalmas állam, ezért sokrétűbb a texasi vadőrök munkája is, akiknek feladata, hogy óvják Texas természeti erőforrásait és 27 millió polgárát. Ez az elit egység több mint negyedmillió négyzetmérföldnyi területet véd és szolgál. A sorozat az ő munkájukat mutatja be, ahogy küzdenek a bűncselekmények ellen: a mexikói határnál például tiltott módon elhelyezett hálókat húznak ki a folyóból, miközben kábítószercsempészeket keresnek.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Új repülős sorozat a Discovery-n!
A lengyel LOT amellett, hogy egyike a legrégebbi légitársaságoknak, a technikai újításokkal is maximálisan lépést tart: a világ jelenlegi legmodernebb csúcsgépe, a Boeing 787 Dreamliner ugyanis része flottájának. A hatalmas gépezet – és itt nem a repülőre, hanem a légitársaságra gondolunk – évente nem kevesebb, mint ötmillió utast szállít 60 különböző desztinációra.
tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsorRTL Klub (HD)
A kis menyasszony - Indiai sorozatpremier az RTL Klubon!
Október 14-én 15.55-kor dupla résszel debütál Magyarországon elsőként az RTL Klubon az egyik legsikeresebb indiai szappanopera, A kis menyasszony. A Kelet-Európában már nagy sikerrel futó filmsorozat az ezerarcú India szigorú társadalmi szabályaiba, azon belül is a gyermekházasságok világába kalauzolja el a nézőket.
tv műsor információkBővebben...
TLC tv műsorTLC
Izgalmas esküvői készülődés Varsóban
Az esküvő a világ minden országában hatalmas esemény, az erre való készülődés örömökkel és izgalmakkal teli. A nagy naphoz tökéletesen illő menyasszonyi ruhák kiválasztása Lengyelországban sem könnyű feladat az arák számára. A TLC sorozatának új évadában ismét Stefano Terazzino segíti a hölgyeket, hogy a legjobb formájukat tudják ölteni életük egyik – ha nem a legfontosabb napján. Mondj igent a ruhára – Lengyelország új évad október 16-tól, vasárnaponként 21:00-kor a TLC műsorán.
tv műsor információkBővebben...
Spíler TV (HD) tv műsorSpíler TV (HD)
NHL a Spíler TV-n!
Október 12-én indul 2016-17-es NHL szezon, amit a Spíler TV hoz el a magyar hokirajongóknak. A világ legerősebb bajnokságában 23 amerikai és 7 kanadai székhelyű csapat vesz részt. Az alapszakaszban mindegyik gárda 82 meccset játszik, a rájátszásba a 16 legjobb mérleggel rendelkező jut be, onnantól kezdve két ágon, 4 nyert meccsig tartó egyenes kieséses párharcokkal menetelnek a végső győzelemért.
tv műsor információkBővebben...
Humor+ tv műsorHumor+
Indul a TV2 humorcsatornája!
Október 30-án vasárnap, 22 órakor debütál a Humor+ saját gyártású műsora, a Kapsz egy fülest, amelyben a műsorvezetők instrukciói alapján egy-egy híresség teszi próbára a gyanútlan áldozatok türelmét és nevetőizmait. Az átverések ceremóniamesterei ezúttal az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos testvérek lesznek, akik olyan inkognitóba bújt sztárokat instruálnak, mint Dér Heni, Kelemen Anna, Lakatos Márk, Csonka András, Vastag Tomi vagy éppen Miskovits Marci. Legyen szó pincérkedésről, rúdtáncról, vagy éppen jógáról, a meghökkentő helyzetek elől senki nem menekül.
tv műsor információkBővebben...
Nickelodeon tv műsorNickelodeon
Rocksuli: a sikerfilm alapján készült új sorozat a Nickelodeon-on!
A Nickelodeon október 2-án induló vadonatúj sorozata egy csupa eminens tanulóból álló osztályról szól, akik új tanárt kapnak: Mr. Finn elképzelései a tanításról teljesen mások, mint amit megszoktak, hiszen nem a dolgozatokra helyezi a hangsúlyt, hanem rockzenekart alapít a gyerekekkel, akik rájönnek, hogy dobolva és gitározva tanulni menőbb, mint hitték!
tv műsor információkBővebben...
Cool (HD) tv műsorCool (HD)
Kapcsolat: Tévés sorozatpremier a Cool-on!
Az amerikai premier után mindössze két héttel, október 20-án, csütörtökön 22.10-kor debütál az RTL Magyarország kábelcsatornáján, a Cool-on a Kapcsolat című sorozat, amely a 2000-ben Dennis Quaid főszereplésével bemutatott Frequency mozifilm átdolgozása.
tv műsor információkBővebben...
Travel Channel (HD) tv műsorTravel Channel (HD)
Múzeumi rejtélyek
Politikai botrányoktól és bizarr találmányoktól szökevény fegyencekig és háborús relikviákig: a Múzeumi rejtélyek a világ múzeumaiban kiállított vagy elrejtett legérdekesebb tárgyak hátterét tárja fel. Minden egyes relikviának megvan a saját története, és mindegyikük szerepet játszott a világtörténelem alakulásában.
tv műsor információkBővebben...
Viasat Explore tv műsorViasat Explore
Robotháborúk
A Robotháborúk vadonatúj évada a Viasat Explore műsorán mutatkozik be idén októberben. A 12 évnyi szünet után visszatérő sorozat új évadában visszatér mindaz a mészárlás, káosz és kifolyt olaj, amely az eredetit akkora sikerré tette.
tv műsor információkBővebben...
Viasat Explore tv műsorViasat Explore
A hatalmas, vad észak
Új sorozatunk, A hatalmas, vad észak a civilizációtól messze, Alaszka és a Yukon vidékének távoli vadonjába invitálja a nézőt, hogy megismerje az ottani őslakosokat, akik az időjárás viszontagságaival szembeszállva igyekeznek fennmaradni.
tv műsor információkBővebben...
Viasat Nature tv műsorViasat Nature
Lökött állatok
Van a világon jó pár őrült állat, mi pedig most bemutatjuk a leglököttebbeket! Az Őrült állatok a legjobbakat tárja Ön elé abból, amit az internet kínál. Dilis, rúdtáncos kutyáktól kalapos macskákat ábrázoló, rejtett kamerás felvételekig – humoristák, kisállatokkal foglalkozó videobloggerek és állatszakértők gondosan összeválogatott csapatának segítségével mutatjuk be a legaranyosabb, legőrültebb, legviccesebb és leginkább imádnivaló állatokat az interneten.
tv műsor információkBővebben...
Viasat Nature tv műsorViasat Nature
A vadon iskolája
Felnőni senkinek sem könnyű – de aki fiatal, elárvult fekete medve, kenguru, oroszlán vagy majom, és éppen arra készül, hogy szabadon engedik a fogságból a vadonba, annak létfontosságú, hogy szupergyorsan megtanulja, mit kell tennie és mit nem szabad – máskülönben nem marad életben.
tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsorRTL Klub (HD)
Októbertől új hétvégi műsorok indulnak az RTL Klubon!
Az RTL Klub hétvégén sem hagyja magára a nézőket. Az őszi időszakban is mindenki megtalálhatja majd az érdeklődési körének megfelelő magazinműsort a Sütnicake, a HighLife vagy a StílusKalauz képében.
tv műsor információkBővebben...
Filmbox Premium tv műsorFilmbox Premium
Új kosztümös sorozat a FilmBox Premiumon!
A Doctor Who és a Sherlock sorozatok forgatókönyvének társírója, Steve Thompson jegyzi a FilmBox Premium októberben induló mini-sorozatát, a Jerichot. A 19. század második felében játszódó amerikai történet egy megözvegyült tanárfeleség és családja viszontagságait követi nyomon.
tv műsor információkBővebben...
Filmbox tv műsorFilmbox
19/2: kanadai krimisorozat a FilmBoxon
A 19/2-es című kanadai krimisorozat a montreali rendőrség két zsarujának, Nick Barronnak és Ben Chartiernek a jellemfejlődésén keresztül mutatja be a 19. kerületi, 2-es számú járőregységet. A belvárosi járőrök akaratukon kívül lesznek társak, miután Nick előző partnerét lelövik, Bent pedig frissen helyezik át Montrealba egy vidéki kapitányságról.
tv műsor információkBővebben...
Boomerang tv műsorBoomerang
Vadonatúj, vizilovakról szóló sorozat indul a Boomerangon
A Turner bejelentette a The Happos Family-t, legújabb eredeti sorozatát, amely 2016 októberében érkezik a cég első számú családi csatornájára, a Boomerangra.
tv műsor információkBővebben...
© 2012-2016 Gillon Media Kft.