Tudta-e Ön?
Lehetősége van kedvenc listák összeállítására, így könnyebben megtalálhatja az Önt érdeklő műsort.
TV2 (HD) tv műsorTV2 (HD)
A TV2-n indul Berkivel az Éden Hotel
Február 23-án a TV2-n debütál az Éden Hotel Berki Krisztiánnal, míg a SuperTV2-n a stratégiai reality napi kísérő műsora, az Éden Éjjel lesz látható.

tv műsor információkBővebben...
FOX TV tv műsorFOX TV
Szupersztárokkal jön a FOX új sorozata!
A főszereplő Terrence Howard és Taraji P. Henson mellett Naomi Campbell, Courtney Love és az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. is feltűnik majd az EMPIRE sorozatban, amelyet februárban hazánkban is műsorára tűz a FOX!

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Folytatódik a világ egyik legkeményebb túlélőversenye
12 elszánt ember… több tucat járhatatlan gleccser… sok száz égig érő hegy… és ezernyi éhes medve… A National Geographic Channel Túlélni Alaszkát című sorozata a harmadik évaddal jelentkezik! Kövesse ön is az Atlétákat, a Katonákat, az Alaszkaiakat és a Délieket a sarkkör zord klímájú, hegyes-völgyes vidékére, ahol embertelen körülmények várják őket.

tv műsor információkBővebben...
FOX TV tv műsorFOX TV
Februárban folytatódik a The Walking Dead
Ahogy a FOX nézői megszokhatták, a világ egyik legnézettebb sorozatának új epizódjai már az amerikai vetítés napján hazánkban is bemutatásra kerülnek!

A The Walking Dead ötödik évadának legutóbbi része tragikus jelenetekkel zárult: a csapat ismét elvesztett egy tagot, és az is kiderült, hogy az ellenszer, amit kerestek, valójában nem létezik.

tv műsor információkBővebben...
Universal Channel tv műsorUniversal Channel
Újra rendel a Luxusdoki
Hank Lawson, Hamptons önjelölt orvosa továbbra is megoldásokat keres az elit közösség kórházi vészhelyzeteire. Ezúttal azonban a gazdagok és szépek problémáin kívül magánéleti és üzleti krízishelyzetekkel is kénytelen szembenézni.  A negyedik évad újabb fordulatos orvosi eseteket és bizarr pácienseket tartogat, valamint betekintést enged egy egyre inkább elharapódzó családi drámába is, amely akár végzetes következményekkel is zárulhat.

tv műsor információkBővebben...
Galaxy tv műsorGalaxy
Új csatorna indul!
A STORY4 és STORY5 csatornák tulajdonosa 2015. január 12-én elindítja új csatornáját, a GALAXY-t, amely főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket.

tv műsor információkBővebben...
Comedy Central tv műsorComedy Central
Szilveszteri meglepetés a Comedy Centraltól: Bödőcs Tibor!
Szilveszter estéjén Bödőcs Tiborral lepi meg nézőit a Comedy Central. A magyar humorcsatornán az év utolsó napján mutatják be – televízióban először – a stand-upos Böllérbalett című önálló műsorát.

tv műsor információkBővebben...
Filmbox HD tv műsorFilmbox HD
Birmingham bandája – országos premier januárban a Filmboxon
Izgalmasan indul az új esztendő a FilmBox csatornákon, főleg a FilmBox Pluson, hiszen egy új krimisorozat kerül be a programfüzetekbe, méghozzá országos premierként. A hamisítatlan gengszter dráma a törvények nélküli birminghami utcák világát mutatja be az 1920-as évekből. A BBC2 6 részes sikersorozata ígéretes évkezdést jelenthet minden klasszikus maffia sztori kedvelőnek. Pénz, piszkos ügyletek, bűnszervezetek és szövevényes háború a bandák világában...

A sorozat első epizódjáig nem is kell sokat várni, mivel január 1-én, csütörtökön már a FilmBox Plus képernyőire is kerül, 22.15-től.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Túlélés távirányítással
Mi a közös egy lelkipásztorban, egy jógaoktatóban, egy életmódtanácsadóban és egy egykori NFL-játékosban? Nos, többek közt az, hogy semmiféle tapasztalatuk nincs a természetjárásban, mégis engedik, hogy egy 21. századi túlélőshow keretében magukra hagyják őket a vadon kellős közepén...

A National Geographic Channel Túlélés távirányítással című rendhagyó sorozatában városi átlagembereknek kell kikeveredniük valahogy az erdőből és a sivatagból, minden előképzettség nélkül, kizárólag egy távolból őket figyelő túlélési specialista telefonos tanácsaira támaszkodva.

tv műsor információkBővebben...
NatGeoWild (HD) tv műsorNatGeoWild (HD)
Nagyvárosi dzsungel
Olykor nincs szükségünk repülőjegyre és túrabakancsra ahhoz, hogy az élővilág kellős közepén találjuk magunkat. A Nat Geo Wild Nagyvárosi dzsungel című háromrészes sorozatában Boone Smith nyomolvasó Chicagótól Canberráig olyan rendhagyó vadonokba látogat, melyeket az embertől hódítottak vissza a denevérek, a hiúzok, a páviánok és az elefántok…

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Eszement tudomány II. évad
Itt az ideje, hogy megoldást keressünk egy fontos tudományos problémára: miként lehet megállítani egy levegőben süvítő puskagolyót léggömbök segítségével? Amikor látszólag képtelenség megválaszolni egy fogas kérdést, Tim Shaw nagy lendülettel akcióba lép, és lélegzetelállító kísérletek segítségével oldja meg a dilemmát – rendszerint robbanásos sikerrel…

A Nat Geo Eszement tudomány című sorozatának új epizódjaiban Shaw a fizika és a mérnöktudomány legmeghökkentőbb törvényszerűségeire irányítja rá a figyelmünket. Miként lehet földmegremegtető explóziókat előidézni hajszépészeti cikkek segítségével? És mit kell tennünk, ha rakétára van szükségünk, de csak porral oltók állnak a rendelkezésünkre? Legyen egy kérdés bármily eszement és látszólag megválaszolhatatlan, Tim Shaw interaktív utcai fizikaórái garantáltan letaglózzák és felvillanyozzák a hallgatóságot – a szó szoros értelmében…

tv műsor információkBővebben...
FOX TV tv műsorFOX TV
Világpremierrel érkezik FOX-on a Wayward Pines!
A Fox Broadcasting Company (FOX) és a Fox International Channels 2015 májusában világpremierrel mutatja be új, tíz epizódos pszichothrillerét, a Wayward Pinest. A Blake Crouch novellájából készült sorozat executive-producere M. Night Shyamalan, akinek nevéhez olyan nagysikerű filmes alkotások fűződnek, mint a Hatodik érzék, a Jelek és A falu. Előzetes tervek szerint a Wayward Pines 2015. május 14-én debütál az Egyesült Államokban, majd 24 órán belül a világ több mint 125 országban – köztünk hazánkban is – bemutatásra kerül a FOX csatornán.

tv műsor információkBővebben...
Eurosport (HD) tv műsorEurosport (HD)
Az Eurosport közvetíti FIFA 2015-ös női labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit
Az Eurosport megszerezte a 2015-ös FIFA női labdarúgó-világbajnokság digitális és élő tévéközvetítéseinek jogait, amelynek keretében 2015-ben és 2016-ban kilenc labdarúgó világverseny kerül képernyőre.
A FIFA-val kötötött megállapodás tartamazza a FIFA Női és Férfi U-17 és U-20 Világbajnokságok, a FIFA Strandlabdarúgó-világbajnokság, a FIFA Futsal Világbajnokság, valamint a Blue Stars/FIFA Youth Cup mérkőzéssorozat teljes jogait is.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
Múzeumi rejtélyek
Házigazdánk, Don Wildman az Egyesült Államok múzeumainak minden zegét-zugát bejárva kutat különleges ereklyék után, melyek története megdöbbenti és rabul ejti az embert.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
A lehetetlen szálloda V. évad
Anthony Melchiorri visszatér A lehetetlen szálloda új epizódjaival, és világszerte újabb hotelek tulajdonosainak segít rátalálni a sikerhez vezető útra. Lényegretörő tanácsai és megbízható tervezőcsapata a leginkább lepusztult szállodát is kívánatos üdülőhellyé teszi.

tv műsor információkBővebben...
Filmbox HD tv műsorFilmbox HD
Premierekkel érkezik a karácsony a Filmboxon
Nem telhetnek el az ünnepek karácsonyi filmek, érzelgős love storyk és cuki állatos történetek nélkül. Mivel a FilmBox is szereti és követi a tradíciókat, csatornákion sem lesz ez másként, viszont, a megszokott kedvencek mellett jó pár premierrel is kedveskednek nekünk, ha a Reszkessetek betörők már esetleg kezdene unalmassá válni.

tv műsor információkBővebben...
Comedy Central tv műsorComedy Central
Érkezik az Agymenők legújabb évada
Kezdetét veszi a nagy szitkom-csata. Amerika második legnézettebb sorozata, a Modern család után megérkezett Észak-Amerika első számú kedvence is a Comedy Central képernyőjére. Az eredetivel szinte egy időben indul el az Agymenők 8. évada  a magyar humorcsatornán. Vajon a magyar nézők melyik sorozatot értékelik majd jobban?

tv műsor információkBővebben...
AMC (HD) tv műsorAMC (HD)
Januárban jön a Fargo az AMC-re
Az AMC Networks International - Central Europe (AMCNI CE) Közép- és Kelet-Európa több országára megszerezte a háromszoros Emmy-díjas Fargo exkluzív vetítési jogait. A társaság legújabb sorozat- és filmcsatornája - az AMC - lesz a kizárólagos és első kábeltelevízió a régió országaiban, amely műsorra tűzi a sorozat első és még jelenleg készülő második évadát is. A szerte a világon komoly közönségsikert és a kritikusok egyhangú méltatását elért Fargo első szériája 2015. január 28-án kerül az AMC képernyőjére.

tv műsor információkBővebben...
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
Indul a Brutális biológia! A Spektrum új sorozata
Érdekes, izgalmas és mindenki számára érthető lesz a Brutális biológia, a Spektrum november 29-én induló sorozata, amelyre a garancia a sokak által ismert arc, Dr. Szerényi Gábor. A brutálisan jól magyarázó tanár úr korábban a közszolgálati televízió Repeta és Testi Mesék című műsorainak állandó szereplője volt, valamint több sikeres tankönyv szerzője. A számtalan természetvédelmi tábor szervezése mellett ő dolgozta ki a nyolcosztályos gimnáziumok biológia-tantervét.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Attraktor - Indul azelső hazai gyártású műsor a Discovery Channel műsorán
November 14-én kerül képernyőre a Discovery Channel történetének első magyar gyártású produkciója, az Attraktor, melyet a 2008 óta azonos néven futó, sikeres webvideó-sorozatot gyártó csapat készít. Az Index.hu által gyártott, különleges járműveket és extrém építményeket bemutató tízrészes műsort nem csak hazánkban, hanem Csehországban és Szlovákiában is láthatják majd a Discovery Channel nézői.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
Ételháborúk
Camille Ford parttól partig bejárja az Egyesült Államokat, hogy felfedezze a legfinomabb falatokat abban az országban, amelyben a világ minden országának konyhája alkot ízletes egyveleget, előtérben az olasz, mexikói, német és zsidó konyha ízeivel.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
Adam Richman a rajongók világában
Az Ember és étel sztárja, Adam Richman a Travel Channelnek készített új sorozatában bejárja az Egyesült Államokat, hogy megtalálja a legelvakultabb rajongókat, legjobb kulturális élményeket és legőrültebb ételkölteményeket az ország legnagyobb rajongói találkozóin.

tv műsor információkBővebben...
RTL 2/ RTL II (HD) tv műsorRTL 2/ RTL II (HD)
Ismét a lét a tét - ValóVilág7 az RTL II-n
Magyarország legmegosztóbb napi valóságshowja november 16-tól visszatér a képernyőre. Az RTL II-n jelentkező ValóVilág7 fődíja ezúttal is egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át.

tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
A szezon egyik legjobb újonca az AXN műsorán
Az idei tévés évad egyik legnagyobb szenzációja, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How To Get Away With Murder) alig egy hónappal az amerikai premier után már Magyarországon is bemutatkozik. A tengerentúlon nézettségi rekordokat döntő sorozatot november 3-tól hétfőnként láthatjuk az AXN műsorán.

tv műsor információkBővebben...
Super TV2 (HD) tv műsorSuper TV2 (HD)
SuperTV2-n az Éden Hotel!
A TV2 Csoport műsorra tűzi az egyik legnépszerűbb stratégiai realityt, az Éden Hotelt. A valóságshow hamarosan a SuperTV2-n lesz látható.

tv műsor információkBővebben...
Disney Channel tv műsorDisney Channel
Új Star Wars animációs sorozat: Star Wars: Lázadók
A Star Wars rajongóknak már nem sokat kell várniuk, ugyanis október 5-én, vasárnap debütál a várva várt sorozat, az idei év egyik legnagyobb durranása. A Star Wars: Lázadók története, eddig fel nem dolgozott időszakot mesél el, cselekménye a III. és a IV. film közötti időszakban játszódik, amely mintegy két évtizedet ölel fel.

tv műsor információkBővebben...
RTL 2/ RTL II (HD) tv műsorRTL 2/ RTL II (HD)
100 dal, amit egy ország dúdol!
Nagyszám! - 100 dal, amit egy ország dúdol címmel szeptember 13-án indul Hadas Kriszta vadonatúj, hetente jelentkező műsora az RTLII-n.

A Nagyszámban, az egyes adások más-más tematikát követnek majd. Kriszta a leghíresebb magyar slágereken keresztül mutatja be az elmúlt ötven évünket és persze a jelent, valamint az országot, amiben élünk.

tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsorRTL Klub (HD)
Az RTL Klub képernyőjén rendel Dr. Tóth
Ősztől új formátummal jelentkezik az RTL Klub. A Dr. Tóth, a The Dr. Oz Show magyar változata hétköznaponként várja majd a nézőket a képernyő elé, egészségügyi témában, a legszélesebb spektrumon igyekszik majd eligazítást nyújtani. A műsorvezető és az ország háziorvosa dr. Tóth Tamás lesz.

tv műsor információkBővebben...