Tudta-e Ön?
Lehetősége van a Google számára jelezni, hogy tetszik az oldal a +1 gomb megnyomásával.
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
Extrém jégtábor a világ tetején
Létezik egy hely a világon, ami valószínűleg a legextrémebb téli programokat kínálja. Három héten át kalandorok, búvárok, golfozók életük élményével gazdagodhatnak. Mindössze ennyi idő áll rendelkezésre, a semmiből felépített Barneo jégtábor területe ugyanis hamarosan újra eggyé válik a Jeges-tengerrel. A kalandon húszezer dollárért, azaz nagyjából öt és félmillió forintért lehet részt venni.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 3 tv műsorViasat 3
Érkezik az Egy fiúról a VIASAT3-ra!
Szingli, munkanélküli és imádja. Miután megírt egy világslágert, Will Freeman boldogan éli a milliomosok gondtalan mindennapjait. Ezt a tökéletes világot dönti romjaiba a szomszédságba költöző, frissen elvált anyuka, Fiona és 11 éves fia, Marcus.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Sztártúlélőkkel indítja a nyarat a Discovery Channel!
A Discovery Channel műsorán ismét a túlélésé lesz a főszerep. A nyári szezont a két legnépszerűbb túlélővel, Bear Grylls-szel és Ed Stafford-dal indítja a csatorna. Bear Grylls újabb hírességeket visz a vadonba, Ed Stafford pedig a legújabb trükköket ismerteti, hogy felkészüljünk az igazán szélsőséges körülményekre. Aki az esti foci mérkőzések előtt valódi izgalmakra vágyik a Discovery Channel műsorán este 20:00 órától szurkolhat a sztártúlélőknek.

tv műsor információkBővebben...
AMC (HD) tv műsorAMC (HD)
Sorozatpremier az AMC-n: érkezik a Preacher
A komoly várakozásokkal kísért új sorozat, a Preacher május 30-án mutatkozik be az AMC nézőinek Magyarországon. Ezzel a Preacher a szezonközepet május 23-án záró Fear the Walking Dead vetítési sávjába kerül. A Preacher új epizódjait minden hétfőn adja az AMC, a saját gyártású szériák esetében bevezetett hajnali 3:00 órakor, amelyet egy gyors ismétlés követ ugyanazon a napon, este 22:00 órakor.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
A Csendes-óceán harcosai
Hawaii csodálatos vizei alatt ősi vulkánok formálták a meredek, víz alatti sziklákat, melyek közt kialakult a világ legjobb mélyvízi halászterülete. Hawaii őslakosok nemzedékei évszázadokon át halászták ezeket a hatalmas halakat kis, kézzel faragott kenuikból, eszközként csak egy horgászbotot és a puszta kezeiket használva.

tv műsor információkBővebben...
Sport 1 (HD) tv műsorSport 1 (HD)
A Sport TV élőben adja a Copát
A Sport TV 2016 nyarán sem marad rangos futballtorna nélkül: a csatorna Magyarországon kizárólagos joggal élőben közvetíti a Copa Américát, ami az eddigieknél nagyobb mezőnyű lesz, hiszen a dél-amerikai csapatok mellett hat észak- és közép-amerikai együttes is indul az Egyesült Államokban.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 6 tv műsorViasat 6
Totalcar: mostantól a VIASAT6-on
Magyarország legismertebb és legnépszerűbb technikai autós magazinja átdriftel a VIASAT6-ra! Április 16-tól a Totalcar és két jól ismert, közkedvelt műsorvezetője: Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta a VIASAT6-on folytatja a műsor védjegyévé vált mókás-ironikus hangvételben a felhasználók tényleges szempontjai alapján bemutatott értékeléseket – és sok minden mást!

tv műsor információkBővebben...