Tudta-e Ön?
Lehetősége van kedvenc listák összeállítására, így könnyebben megtalálhatja az Önt érdeklő műsort.
AMC (HD) tv műsorAMC (HD)
Érkezik a Better Call Saul 2. évada
Július 28-án folytatódik az AMC-n a „Better Call Saul” sorozat, a 2. évaddal. Az AMC saját gyártású produkciója a napokban hét Emmy-jelölést kapott, így esélyes a dráma kategóriában többi közt az ’Év legjobb sorozata’, az ’Év legjobb színésze’ (Bob Odenkirk) és az ’Év legjobb mellékszereplője’ (Jonathan Banks) díjára is.

tv műsor információkBővebben...
TV2 (HD) tv műsorTV2 (HD)
Újra forog az Ezek megőrültek!
Ismét megbolondítja az őszt a TV2! Vadonatúj epizódokkal és izgalmas sztárfelhozatallal tér vissza az Ezek megőrültek!. A TV2 egyik legnépszerűbb formátuma újabb huszonnégy hírességet állít szórakoztató próbatételek elé, ahol ezúttal Kasza Tibi és Cooky veszik át a játékvezetői stafétát.

tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
Indul Bede Róbert vadonatúj főzőműsora
Az ország imádott mesterszakácsa, Bede Róbert friss műsorral jelentkezik a hétvégén. 12 éve főz a csatornán, eddig 25 műsorban láthattuk, melyek során ételek százait sütötte-főzte meg – és tarsolya még mindig tele van receptekkel. Ezt be is bizonyítja a TV Paprika legújabb, saját gyártású, Bede Róbert mesterfogásai című műsorában, július 16-tól.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Fiúból férfivá
A kalandor és filmes Tim Noonan egy különleges útra indul, hogy felfedezze, mit jelent férfivé válni. Hat hónapig utazik a világon keresztül, hogy alámerüljön az őshonos kultúrákba és tanúja legyen a legszélsőségesebb és legveszélyesebb felnőtté válási rituáléknak.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 3 tv műsorViasat 3
Érkezik az Egy fiúról a VIASAT3-ra!
Szingli, munkanélküli és imádja. Miután megírt egy világslágert, Will Freeman boldogan éli a milliomosok gondtalan mindennapjait. Ezt a tökéletes világot dönti romjaiba a szomszédságba költöző, frissen elvált anyuka, Fiona és 11 éves fia, Marcus.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Sztártúlélőkkel indítja a nyarat a Discovery Channel!
A Discovery Channel műsorán ismét a túlélésé lesz a főszerep. A nyári szezont a két legnépszerűbb túlélővel, Bear Grylls-szel és Ed Stafford-dal indítja a csatorna. Bear Grylls újabb hírességeket visz a vadonba, Ed Stafford pedig a legújabb trükköket ismerteti, hogy felkészüljünk az igazán szélsőséges körülményekre. Aki az esti foci mérkőzések előtt valódi izgalmakra vágyik a Discovery Channel műsorán este 20:00 órától szurkolhat a sztártúlélőknek.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 6 tv műsorViasat 6
Totalcar: mostantól a VIASAT6-on
Magyarország legismertebb és legnépszerűbb technikai autós magazinja átdriftel a VIASAT6-ra! Április 16-tól a Totalcar és két jól ismert, közkedvelt műsorvezetője: Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta a VIASAT6-on folytatja a műsor védjegyévé vált mókás-ironikus hangvételben a felhasználók tényleges szempontjai alapján bemutatott értékeléseket – és sok minden mást!

tv műsor információkBővebben...