Tudta-e Ön?
Lehetősége van a Facebookon kedvelni a musor.tv-t, így a nem marad le a műsorajánlókról.
AMC (HD) tv műsorAMC (HD)
Új AMC sorozatpremier: HUMANS
Október 30-án indul az AMC következő sorozatpremiere, a HUMANS. A nyolcrészes vadonatúj drámasorozat egy különleges, párhuzamos jelenben játszódik. Ebben a világban minden elfoglalt családnak kötelezően van egy csúcsfejlesztésű robotasszisztense, amely az élő másához megszólalásig hasonlít.

tv műsor információkBővebben...
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
Egy kicsi Kína egy kicsi ország szívében
Október 10-én indul a Spektrum új, négyrészes, saját gyártású sorozata, a Kicsi ország, kicsi Kína. Az ismeretterjesztő sorozat arra vállalkozik, hogy bemutassa a nálunk élő kínai kolónia zárt közösségét, akikkel már majdnem harminc éve élünk együtt. Az új Spektrum-műsor egyúttal emberi sorsokat is bemutat – jót is, rosszat is –, és elkalauzolja a nézőt ebben a kicsi országban megbúvó kicsi Kínába.

tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsorRTL Klub (HD)
A Konyhafőnök október 5-től az RTL Klubon
Október 5-én már a harmadik évaddal jelentkezik a Konyhafőnök című gasztroreality az RTL Klubon. Elképesztő fordulatok és megannyi - sokszor váratlan - feladat vár a jövő konyhafőnökeire.

tv műsor információkBővebben...
FOX TV tv műsorFOX TV
Meglepő fordulatokkal folytatódik a The Walking Dead!
Október 12-én világpremierrel érkezik a The Walking Dead 6. évada, amely az amerikai vetítést követően 24 órán belül látható lesz a magyar FOX csatornán!

A The Walking Dead az egyik legnézettebb drámai sorozat a kábeltévék történetében, melyet a világ 126 országában nézők milliói követnek figyelemmel. A zombihorror-sorozatban a Földet élőhalottak uralják, velük kell szembenéznie egy tucatnyi túlélő embernek, miközben egyre reménytelenebbé válik a világ hanyatlásának visszafordítása.

tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
A boldogság útjain
Bede Róbert a TV Paprika sztárséfje korábbi műsorában már megtalálta a boldogság számtalan receptjét, most pedig új utakra lép. A boldogság útjain c. új sorozatában a mesterszakács a magyar vidék felé veszi az irányt.

tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Star Wars filmek az AXN csatornán
A Csillagok Háborújával George Lucas valódi mozitörténelmet írt és örökre megváltoztatta a filmgyártárst is. A sötét oldal elleni harc pedig idén ősszel is folytatódik: októbertől a Star Wars az AXN csatornákra érkezik. Így felkészülhetünk az űropera hetedik részére, amely decemberben nyit a mozikban.

tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
Odett a TV Paprikán főz
Épp ideje szakítani a tévhittel, hogy a piknikkosárba csak szendvics, alma és ásványvíz kerülhetnek; ezt a tudását osztja meg velünk Odett énekesnő, dalszerző, és Dános Tamás „profi hobbiséf” ebben a 16 részes gasztronómiai kisokosban.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Elefántcsont-hadurak
A National Geographic Channel Elefántcsont-hadurak című filmjében Bryan Christy oknyomozó újságíró megrázóan hiteles képet tár elénk a nemzetközi elefántcsont-kereskedelem gyakorlatáról és következményeiről.

tv műsor információkBővebben...
Duna TV (HD) tv műsorDuna TV (HD)
Régi ismerősök, megszokott tartalommal a Dunán!
Új időszámítás kezdődik a Duna televízió életében: szeptember első hetében újra képernyőre kerülnek a jól ismert műsorok, augusztus 31-én Jön a Család-barát, a Ridikül és újraindul a Maradj Talpon! is. Hétfőtől új időben, de a megszokott tartalommal várja a nézőket a Család-barát kibővült csapata: Dióssy Klári, Novodomszky Éva, Kurucz Éva és Gaskó Balázs, míg a Ridikül és a Maradj Talpon! a megszokott műsorvezetőkkel startol el hétfőn: Jakupcsek Gabriella és Gundel-Takács Gábor továbbra is várja a nézőket!

tv műsor információkBővebben...
TV2 (HD) tv műsorTV2 (HD)
Bemutatta őszi műsorait a TV2 Csoport
A TV2 Csoport 2015 őszén minden szempontból nagyban játszik. A TV2 nagykorú lett, idén 18 éves, éppen ezért a legtöbb újdonság a TV2-n lesz látható, de természetesen az egyre erősödő kábelcsatornákon is számos saját gyártású műsor és vonzó tartalom várja a nézőket. Rengeteg játékos formátum és igazi sztárdömping várja a nézőket, miközben még interaktívabbá válnak a műsorok az új TV2 Live applikációnak köszönhetően.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 6 tv műsorViasat 6
Jön a Vikingek III. évada
Szeptember 5-től a harmadik évaddal folytatódik Ragnar Lothbrok és a viking harcosok története a VIASAT6-on.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 3 tv műsorViasat 3
NCIS - immár New Orleansban is
Vadonatúj sorozattal erősíti őszi műsorkínálatát a VIASAT3 augusztus 24-től. Országos premierként a csatornán lesz látható az NCIS-franchise legújabb tagja, az NCIS: New Orleans.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Jeges pokol Norvégiában
Mi történik, ha egy török kamionos hólánc nélkül vág neki Európa egyik legveszélyesebb hegyi útjának? És ha egy német autószállító árokba csúszik kilenc kocsival a fedélzetén? Nos, ezekben az esetekben a sofőrök joggal érzik úgy, hogy ez itt a Jeges pokol Norvégiában A National Geographic Channel vadonatúj sorozata az északi állam nehézjármű-mentői izgalmas, ám életveszélyes mindennapjaiba kínál bepillantást. Ha Önnek tetszett az Országút a pokolba, ezt a sorozatot se hagyhatja ki!

tv műsor információkBővebben...
NatGeoWild tv műsorNatGeoWild
Orángutánok édenkertje a NatGeo Wildon
Szumátra északi részén van egy hely, mely joggal nevezhető földi édenkertnek, állat és ember számára egyaránt. Itt él ugyanis a Föld egyik utolsó még nem dokumentált orangutánpopulációja, melynek felkeresése minden természetvédő legnagyobb álma. A Nat Geo Wild Orángutánok édenkertje című filmjében Chris Morgan ökológusnak megadatik, hogy bevegye magát a szumátrai őserdőbe, és megfigyelje a tökéletesen elszigetelten élő populáció titkos életét…

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Azok a 2000-es évek
Milyen technológiai és tudományos fejlődésnek lehettünk szemtanúi az ezredforduló után? Milyen tragédiák és megdöbbentő események rázták meg akkoriban a világot? Kiknek a munkássága volt meghatározó a politika, kultúra és a tudományok terén? A National Geograhic Channel új műsora a 2000-es évek legemlékezetesebb pillanatait idézi fel a YouTube megszületésétől Obama elnökké választásán át a Kurszk tengeralattjáró tragédiájáig.

tv műsor információkBővebben...
Cool (HD) tv műsorCool (HD)
Sorozat premier a Cool-on – Szeptemberben jön a The Americans
Többszörös díjnyertes amerikai sorozat érkezik hamarosan Magyarország kedvenc sorozatcsatornájára, a Cool-ra. A kritikusok által is elismert The Americans című politikai dráma Foglalkozásuk: Amerikai címmel látható néhány hét múlva az RTL Magyarország népszerű kábelcsatornáján.

tv műsor információkBővebben...
Paramount Channel tv műsorParamount Channel
Augusztus 23-án indul a Hajsza a Paramount Channelen
A Paramount Channel a nagy sikerrel vetített Fekete Vitorlák után újabb sorozatot indít útjára augusztustól. Augusztus 23-tól vetítik a Hajsza első évadát, amelyben viszontláthatjuk az X-akták sztárját, Gillian Andersont és A szürke ötven árnyalátával befutott Jamie Dornant.

tv műsor információkBővebben...
Paramount Channel tv műsorParamount Channel
Négy film augusztusra, amit csak a férfiak fognak igazán élvezettel nézni
A Paramount Channel augusztusban sem feledkezik meg a nyaralásba, napozásba és a ház körüli munkákba belefáradt férfiakról. Folyamatosan kínál olyan filmeket, amelyekhez nem kell más, csak egy sötét szoba, némi behűtött sör és kényelmes fotel. A csatorna "férfias" filmjeiből válogattunk.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
Őrült családi kaland
A Travel Channel legújabb sorozatában Bruce, Christine és két kisfiuk, Bodi és Taj hosszú, 20 000 km-es útra indulnak Brit Kolumbiából Indiába, a Himalájához. Az elképzelhető összes közlekedési módot kipróbálják: utaznak kenuval, tartályhajón és nagysebességű vonattal is, vagyis repülőgépen kívül mindennel.

tv műsor információkBővebben...
TV2 (HD) tv műsorTV2 (HD)
Tillával és Majkával tér vissza az Ezek megőrültek!
Visszatér a képernyőre és új részekkel jelentkezik a TV2 sikerműsora, az Ezek megőrültek! A szórakoztató produkció házigazdái Tilla és Majka lesznek, akik őrült feladatok elé állítják a celebvilág színe-javát.

tv műsor információkBővebben...
TV2 (HD) tv műsorTV2 (HD)
Jön az 50 milliós játszma!
Hamarosan újra hullanak a milliók, minden eddiginél nagyobb nyereménnyel érkezik a TV2 képernyőjére Az 50 milliós játszma. A nagy sikerű game show házigazdája Liptai Claudia lesz.

tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsorHistory (HD)
Aranyásók: A Babonahegy legendája
A Babonahegy160 000 hektár területen nyúlik végig érintetlenül az Arizona sivatagban, semmilyen emberi település nem található rajta. Sokan haltak már meg itt rejtélyes körülmények között, mert a Babonahegy az ország természetfeletti vidékeinek legaktívabbja.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
A mítoszirtók filmes kérdésekkel térnek vissza
Adam Savage és Jamie Hyneman újabb hihetetlen szezonnal tér vissza a Discovery Channel képernyőjére. Az Állítólag… legújabb évada június 7-én, vasárnap délután 17:00-kor robban a képernyőkön, hogy újabb feledhetetlen pillanatokat szerezzen a nézőknek. A sorozat két megkerülhetetlen arca olyan legendás televíziós műsorokat vesz górcső alá, mint A Simpson család (The Simpsons) vagy az Indiana Jones. A kivizsgált mítoszokat kvízjátékos formában is megismerhetjük a már több mint száz kivizsgált városi legendát tartalmazó http://mitoszirtok.hu oldalon.

tv műsor információkBővebben...
Disney Channel tv műsorDisney Channel
Tengerparti Tini Mozi 2
Nagyszerű hírünk van a Tengerparti tini mozi rajongói számára! Júliusban a teljes bagázs újra együtt látható a Tengerparti Tini Mozi 2 premierjében!

tv műsor információkBővebben...