Műsorajánlók: TV műsor ajánlók

Tudta-e Ön?
Lehetősége van a Facebookon kedvelni a musor.tv-t, így a nem marad le a műsorajánlókról.
HBO (HD) tv műsorHBO (HD)
A 42-es
A "hős" szót gyakran használják a sportvilágban, de a hőstettek nem mindig a játéktéren születnek. Így volt ez a második világháborút követő években, amikor a fajgyűlölet még mélyen gyökerezett az amerikaiakban. 1946-ban történt, hogy a baseball ligában a legendás Brooklyn Dodgers menedzsere, Branch Rickey kiállt a faji egyenjogúság mellett, és először szerződtetett fekete bőrű játékost. Jackie Robinsont a rasszista támadások közepette bizonyította tehetségét, megnyitva ezzel az utat a többi fekete játékos előtt.

tv műsor információkBővebben...
HBO (HD) tv műsorHBO (HD)
Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza
2001. szeptember 11-én támadás érte Amerikát, összeomlottak a Világkereskedelmi Központ ikertornyai, megtámadták a Pentagont, egy eltérített repülőgép pedig lezuhant. Az akciót az al-Kaida nevű terrorszervezet hajtotta végre, melynek vezetője Oszama bin Láden volt. Az amerikaiak hajtóvadászatot indítottak utána, ám a rettegett terroristának mindig sikerült egérutat nyernie. Egy kis CIA-ügynökökből álló csoport azonban nem adta fel, hogy a nyomára bukkanjon. A tízéves embervadászatot végül siker koronázta.

tv műsor információkBővebben...
HBO (HD) tv műsorHBO (HD)
Jégvarázs
A hatalmas hókirálynő gonosz varázslatának köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik. A bátor Anna elindul, hogy megmentse a királyságot a pusztulástól, és megtalálja az elveszett húgát, Elsát. A jeges kalandjában segítőtársa Kristoff, a marcona hegyi ember és Sven, a hűséges rénszarvasa. Utazásuk során hihetetlen kalandokban lesz részük, miközben megküzdenek a természet erőivel, különleges figurákkal találkoznak, titokzatos trollokkal és az Olaf nevű hóemberrel. Hans Christian Andersen meséjéből.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Gazdálkodj koszosan!
A 21. században meg lehet élni gilisztagyűjtésből? Hol nő a ginzeng, és miért olyan népszerű a fejlett világban? Hogyan telnek egy hivatásos gombaszedő napjai az Egyesült Államokban? A National Geographic Channel Gazdálkodj koszosan! című sorozatában olyan emberek életébe kapunk lebilincselő bepillantást, akik nem átallják napról napra besározni magukat, hogy továbbvigyék felmenőik legtisztább hagyományait…

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
A 2. világháború legnagyobb rajtaütései
Az éj leple alatt miként lehet megmászni kötéllétrákkal egy függőleges normandiai partfalat – úgy, hogy a meredélyt őrző német egységek ne vegyék észre? És két stratégiai fontosságú híd elfoglalása kedvéért hogyan lehet bejutni az ellenséges vonalak mögé – vitorlázó repülőgépek segítségével? A National Geographic Channel A 2. világháború legnagyobb rajtaütései című sorozata brit, amerikai és kanadai kommandós egységek vakmerő és valószínűtlen akcióit rekonstruálja korabeli dokumentumok alapján.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
Bondi állatorvosa úton
Dr. Chris Brown csaknem olyan híres, mint Ausztrália legendás, szörfösöket vonzó tengerpartjai. A karizmatikus állatbarátot nézők milliói Bondi állatorvosaként ismerik. Most azonban a keményen dolgozó doktor jól kiérdemelt szabadságát tölti, bezárja a műtőt és elindul felfedezni a világ leggyönyörűbb és leghajmeresztőbb tájait.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
Shane Delia fűszeres utazása
Nehéz lenne még egy olyan séfet találni, aki annyira elkötelezettje a vendégszeretet fogalmának, mint Shane, aki még az alkarjára is tetováltatta ezt a szót. Számára a "Fortis et Hospitalis", azaz "Erő és vendégszeretet" nem csak dísz, hanem a Delia család jelszava, melyet Shane apja hozott magával, mikor 1970-ben Máltáról Ausztráliába emigrált. A jelszó egyben vezérlő elv is, amelyhez Shane munkáját és magánéletét is igazítja.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
Játékre fel!
Sal Piacente, az egykori hamisjátékos ismeri a játék csínját-bínját! Most pályát váltott, és szélhámosból kaszinótanácsadóvá vált. Múltja révén ismeri a legjobb stratégiákat az esélyek legyőzésére. Legyen szó vásárokon, karneválokon, bárokban rendezett versenyekről vagy akár pénzbedobós játékautomatákról, Sal leleplezi előttünk a nyerés titkát.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Tíz nap tíz premier a Discovery-n!
Alig hogy véget ér a focivébé, támadásba lendül a Discovery Channel műsor-válogatottja. Július 14-től napközben és este is újdonságokkal telik meg a csatorna műsora. Visszatérnek az Állítólag… mítoszirtói, a Halálos fogás rákhalászai, de az autós, a licitálós, a pszichológiai és a túlélő műfajokban is új premierek várják a Discovery Channel nézőit.

tv műsor információkBővebben...
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
Páratlan Attenborough-film a Spektrumon
A Spektrum egész nyáron a "Nagy kékséget" kutatja: minden hétvégén délelőtt a legszebb természetfilmeket tűzi műsorra. Július 13-án a David Attenborough: sivatagok tengerei című filmet mutatja be, az Arab-félsziget körüli lenyűgöző vízi élővilágról, amely a legkiválóbb operatőri munkával, maximális természetfilmes és történelmi alapossággal készült.

tv műsor információkBővebben...
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
CIA: Titkosítás feloldva
Vadonatúj, tízrészes sorozat vetítését kezdi a Spektrum, „CIA: Titkosítás feloldva” címmel. Nyilvánosságra kerültek ugyanis az amerikai hírszerzés korábban titkos műveletei, s az ebből 2013 őszén készült sorozat hazánkban először látható, a Spektrum "Történelem tízkor" blokkjának részeként.

tv műsor információkBővebben...
TV2 (HD) tv műsorTV2 (HD)
Ördög Nóra a TV2 műsorvezetője lett
Szerződést kötött a TV2 és Ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, a nézők ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának házgazdájaként a képernyőn.

tv műsor információkBővebben...
Universal Channel tv műsorUniversal Channel
Rekord gyorsasággal jön A titkok könyvtára sorozat
Noah Wyle is visszatér A titkok könyvtára tévés folytatásában, amely a legendás könyvmoly tanítványairól szól majd. A Universal Channel az amerikai premiert követő 24 órán belül Magyarországon is bemutatja a The Librarians című tévésorozatot. Ebben világkörüli kalandok, életre kelt legendák és megállíthatatlan gonosztevők várnak a sorozatrajongókra.

tv műsor információkBővebben...
Filmbox HD tv műsorFilmbox HD
Országos sorozat premierek júliusban a FilmBox csatornákon
Országos premierek érkeznek a FilmBox csatornákra, így akik szeretik a sorozatokat, izgalmas újdonságokat találnak a műsorban.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
A megtévesztés mesterei
Orson Welles 1938-ban olyan tökéletes rádiójátékot készített H. G. Wells Világok harca című fantasztikus regényéből, hogy a műsor elhangzása után pánik tört ki az Egyesült Államokban, s milliók hitték el, hogy földönkívüliek özönlötték el az országot. Most, 76 évvel később ismét becsapás áldozatává válik néhány angol és amerikai kisváros lakossága: a NatGeo A megtévesztés mesterei című négyrészes sorozatában két illuzionista azt a képzetet kelti bennük, hogy vámpírok és földönkívüliek érkeztek településükre, s hogy paranormális jelenségek színhelyévé vált a lakóhelyük…

tv műsor információkBővebben...
AXN Black tv műsorAXN Black
Hősök és varázslók az AXN Black műsorán
Mesterien megírt, nagyívű, fordulatos történettel és árnyalt karakterekkel egy egyedi, mesés világ tárul júliusban az AXN Black nézői elé. A hétköznapi erdészfiúnak hőssé kell válnia és megküzdenie a Gonosszal, hogy megmentse a világot... Érkezik a csodaszép új-zélandi tájakon forgatott A hős legendája (Legend of the Seeker).

tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Július 9-én indul a No Limit második évada
Vincent Liberati titkosügynök hiába a maffiózók réme, kamasz lánya és volt szerelme bármikor a padlóra küldik. Még szerencse, hogy a férfi tudja, a nyers erő mellett egy jó adag humor is kell az élethez. Luc Besson kultuszrendező akciósorozata, a No Limit a második évaddal folytatódik az AXN csatornán, főszerepben a "hétköznapi James Bonddal".

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Halálos küldetés
Meg lehet mászni a Yosemite Nemzeti Park három leghíresebb sziklafalát 24 óra alatt biztosító kötél nélkül? Valóban létezik a jeges- és grizzlymedvék házasságából született hatalmas és agresszív szupermedve – és ha igen, akkor képes lehet-e ember élve becserkészni őket? És: miként néz ki közvetlen közelről egy nagy fehércápa támadása? A National Geographic Channel Halálos küldetés című sorozatának hősei a Sziklás-hegységtől az Északi-sarkvidékig efféle hajmeresztő kérdésekre keresnek választ életük kockáztatása által…

tv műsor információkBővebben...
Disney Channel tv műsorDisney Channel
Nem én voltam!
Ugye te is szeretnél egy ikertesót?! Június 21-én, szombaton egy vidám sorozat premier epizódjával készül a Disney Csatorna, amiből mindent megtudhatsz arról, hogy az élet ikerként milyen lenne. A Nem én voltam! egy pörgős tini-vígjáték, ami bemutatja az őrülten vicces ikerpár, Lindy és Logan Watson, na és persze barátaik életét.

tv műsor információkBővebben...
Disney Channel tv műsorDisney Channel
Sabrina, egy tiniboszorkány titkai
Hogyan lehetnek egy tinédzser lánynak mágikus képességei? Hogyan éli kettős életét? Hogy végződik, ha az emberek és a varázslat világa összekavarodik? Minden kérdésre választ kapsz a Disney Csatorna legújabb sorozatából, a Sabrina, egy tiniboszorkány titkaiból.

tv műsor információkBővebben...
NatGeoWild (HD) tv műsorNatGeoWild (HD)
Lóháton a milliókért - cowboyok nyomában a NatGeo Wild!
Vér, izzadság, könnyek és imádság… – többek közt ezeket áldozza öt idomár azért, hogy ő nyerje meg az USA legrangosabb lóbetörési versenyének egymillió dolláros főnyereményét. De milyen út vezet egy betöretlen, hepciáskodó vadlótól addig a vágyott kezes paripáig, mellyel a gazdája eséllyel indulhat a vagyont érő fődíjért? Ezt mutatja meg a Nat Geo Wild Musztángmilliomos című háromrészes sorozata, mely négy hónapon át öt cowboyt és cowgirlt kísér el mindenhova a lovak kiválasztásától a látványos végső megmérettetésig.

tv műsor információkBővebben...
Universal Channel tv műsorUniversal Channel
Visszatér a Luxusdoki
Hank Lawson, a fiatal sürgősségi orvos már annyira berendezkedett Hamptonsban, hogy egyáltalán nem vágyik vissza New York-ba. A befolyásos és hihetetlenül gazdag betegek „bérelhető doktora” nem unatkozik. A harmadik évadban újabb, korántsem problémamentes pácienssel kerül szembe a HankMed csapata.

tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsorRTL Klub (HD)
Egész nyáron Éjjel-Nappal Budapest
A nyári nézői szokások miatt - ahogyan azt már megszokhattuk - június másodikán nyári műsorrendre vált az RTL Klub. A változások azonban az Éjjel-Nappal Budapest esetében csak az egyik legnépszerűbb napi sorozat kezdési időpontját érintik - fél órával előbb, 19.30-kor kezdődik – de ahogyan tavaly, idén nyáron sem megy nyári szünetre. Júniusban az Éjjel-Nappal Budapest után a Barátok köztöt láthatják a nézők.

tv műsor információkBővebben...
Filmbox HD tv műsorFilmbox HD
Díjnyertes filmek, népszerű sorozat júniusban a FilmBoxon
Erősen indítja a nyári időszakot is a FilmBox: júniusra jut néhány parádés szereposztású csatornapremier, közöttük is számos díjnyertes film és egy népszerű sorozat.

tv műsor információkBővebben...
Disney Channel tv műsorDisney Channel
Randy Cunningham, kilencedikes Ninja
A harcművészet szerelmeseinek szuper meglepetést tartogat a Disney Csatorna: az ütős és pörgős, feketeöves animációs sorozat, a Randy Cunningham, kilencedikes Ninja premierjét június 14-én, szombaton.

tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Legendák nyara az AXN műsorán
Mondák, legendák, mítoszok hősei foglalják el az AXN képernyőjét júniusban. A Vérfarkas, a Szörnyeteg vagy Spartacus története a mozgókép születése óta foglalkoztatja filmeseket, melyeket elképesztő látványvilággal és grandiózus történetmeséléssel dolgoznak fel időről-időre. Most három modern adaptáció, három varázslatos sorozat indítja el a nyarat az AXN tévécsatornán.

tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
A boldogság receptjei – új műsor indul a TV Paprikán
A boldogság receptjei címmel készült a TV Paprika vadonatúj saját gyártású, 40 epizódból álló műsora. A recept pedig egyszerű: jól ismert vendégek érkeznek Bede Róberthez nap mint nap, ámde egy kis csavarral. Merthogy senki nem jön üres kézzel, a családi emlékek közül elhozza mindenki a legkedvesebb recepteket, hogy aztán az ételt együtt főzze meg Bede Róberttel. Közben fény derül arra, ki hogyan és mit főz otthon, milyen emlékeket őriznek a családi tűzhely melegéről, vagy éppen milyen családi-baráti eseményhez köthető a kedvenc ételük. A műsor június 2-án hétfőn, este 20:00 órakor indul.

tv műsor információkBővebben...
FOX TV tv műsorFOX TV
A 24 várva várt új évada májusban hazánkba is megérkezik!
Több mint tíz éve tartó sikersztori, 192 epizód, számos szakmai elismerés, Emmy- és Golden Globe-díjak. A kultikussá vált 24 sorozat folytatását világszerte rajongók milliói várták. A legújabb évad május 5-én került bemutatásra az Egyesült Államokban, a dupla epizódos premier a tengerentúlon 8 millió nézőt ültetett a képernyők elé. A 24: Élj egy új napért! sorozat 2014 májusában a világ ötven országában debütál a FOX-on, köztük hazánkban is, csupán néhány héttel az amerikai bemutató után!

tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
Jó szakács, rossz szakács – jön a 4. évad!
Janella és Adrian visszatérnek a TV Paprika képernyőjére, hogy a Jó szakács, rossz szakács legújabb, negyedik évadában tovább feszegessék a kérdést: lehet-e egy szakács egyértelműen jó vagy rossz? A kulináris párbaj május 13-tól minden hétköznap 18 órától látható a TV Paprikán.

tv műsor információkBővebben...
Super TV2 (HD) tv műsorSuper TV2 (HD)
Propaganda új évad a SuperTV2-n
Április 19-től új részekkel folytatódik a SuperTV2 kultikus riportműsora, a Propaganda. Az első adásban Cseke Botond modell és a Quimby polihisztora, Kiss Tibi lesznek Tilla beszélgetőtársai.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 3 tv műsorViasat 3
Beindulnak a Kincsvadászok!
Izgalmas kalandra hívja a nézőit a VIASAT3 Kincsvadászok című műsora, amiből kiderül, hogyan lehet egy használt tévé árát annyira felturbózni, hogy a pénz elég legyen egy kórház gyermekosztályának a felújítására.

tv műsor információkBővebben...
FEM3 tv műsorFEM3
Új életmód műsor a FEM3-on
Április 10-től új magazinműsor indul a FEM3-on: a környezettudatos nőknek szóló MentaTrend műsorvezetője Nyul Zsuzsi.

A MentaTrend azoknak a nőknek szól, akik elkötelezettek a környezetvédelem iránt, de tanácsra, ötletekre van szükségük ahhoz, hogy ez a mindennapjaik része lehessen. Sokan nem is tudják, hogy a legszűkebb környezetünkben, az otthonunkban is sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a háztartás ökológiai lábnyomát.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 3 tv műsorViasat 3
Megruházlak! - új reality a Viasat 3-n
2014. április 14-től az ország legjobb amatőr divattervezői a VIASAT3 képernyőjén csapnak össze a Megruházlak! című, vadonatúj, az izraeli Armoza Formats-szal közösen fejlesztett realityben. A műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Magyarország egyik legfelkapottabb, nemzetközi szinten is elismert divattervezője, Makány Márta képviseli.

tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsorHistory (HD)
Raktárháborúk: New York
A Raktárháborúk: New York városi felfedezők egy csoportját kíséri el az elfelejtett ékkövek utáni modernkori kincsvadászatára. Az USA legsűrűbben lakott városában el sem lehet képzelni, hogy milyen kincseket rejthetnek az elhagyott raktárak.

tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsorHistory (HD)
Shelby, a mocsárlakó legendája
Négy évadon át figyelhettük Shelby Stanga favágó hőstetteit Dél-Louisiana mocsaraiban és tavain a Fejszeforgatókban, de számára a favágás csak az egyik elfoglaltság. Most először bepillanthatunk az életébe, amikor épp nem fát vág.

tv műsor információkBővebben...
Comedy Central tv műsorComedy Central
Országos premierek a Comedy Centralon
Hazai képernyőkön még soha nem látott premierekkel köszönti a tavaszt a Comedy Central. Vadonatúj epizódokkal jelentkezik hamarosan a kultikus animációs sorozat, a Family Guy, érkezik az Archer 4. évada, és a rajongók végre megtudhatják azt is, hogyan zárul az Így jártam anyátokkal története, hiszen jön minden idők egyik legsikeresebb szitkomjának utolsó, kilencedik évada! Ráadásnak bemutatkozik a még Amerikában is újdonságnak számító A Miller család (The Millers) is.

tv műsor információkBővebben...
Eurosport (HD) tv műsorEurosport (HD)
Indul a Sportbennfentes!
Az idén induló új sorozattal az Eurosport csatorna világkörüli felfedezésre hívja nézőit.
A Sportbennfentes című műsor havonta jelentkező részeinek köszönhetően a nézők bepillantást nyernek különböző sportágak élsportolóinak életébe, és eddig nem tapasztalt közelségből ismerhetik meg kedvenceik mindennapjait.

tv műsor információkBővebben...
JimJam tv műsorJimJam
Valódi anyukák készítettek rajzfilmet
Az óvodáskorú gyermekeknek és szüleiknek szóló csatorna, a JiamJam egy új rajzfilmsorozatot mutat be, Snapatoonik címmel. A sorozatot két édesanya, Jordi Brighton és Lee Brighton készítette, akiknek korábban nem volt tapasztalata rajzfilmkészítés terén, csupán saját gyermekeik fejlődésében szerettek volna segíteni. A gyermekeket a sziporkázó és lebilincselő részek vicces karakterekkel és szórakoztató történetekkel tanítja.

tv műsor információkBővebben...
PRO4 tv műsorPRO4
Új sportműsor Héder Barnától a PRO4-en
Új, napi sportműsorral jelentkezik február 10-től a PRO4.

A Sportos minden nap 10 percben tájékoztatja a sportvilág legfontosabb híreiről a nézőket, Héder Barna válogatásában.

tv műsor információkBővebben...
JimJam tv műsorJimJam
Bűbájos és időtlen klasszikusok a februártól a JimJam-en
Korábbi Disney művészek munkáival színesíti a programkínálatát februártól a JimJam. A Bűbájos mesék időtlen és kedves klasszikusok gyűjteménye, amiből a kicsik szórakozva tanulhatnak barátságról, elfogadásról, őszinteségről és harmóniáról. A felejthetetlen hangulathoz a mesék eredeti zenéje is hozzájárul.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Jön az első magyar sorozat!
Érkezik az első magyar sorozat a Discovery Channel műsorára. Az Attraktor címmel képernyőre kerülő tízrészes produkciót az ugyanezen a néven futó sikeres webvideó-sorozatot gyártó csapat készíti, és 2014 második felében kerül képernyőre Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.

tv műsor információkBővebben...
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
RTL+
TV2 (HD)
Super TV2 (HD)
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Story 5
Filmcsatornák
HBO (HD)
HBO 2
HBO Comedy
Cinemax
Cinemax 2
Filmbox HD
Filmbox Extra
Filmbox Family
Filmbox
Filmbox Plus
film+
film+ 2
DIGI Film
Sorozat+
Comedy Central
AXN (HD)
AXN White
AXN Black
FOX TV
Universal Channel
MGM
Paramount Channel
Film Mánia
Film Café
BBC Entertainment
Sundance Channel HD
E! Entertainment (HD)
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Cartoon Network/TCM
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
JimJam
Baby TV
Duck TV
Duck TV HD
Viva
MTV Hungary
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum (HD)
National Geographic Channel
NatGeoWild (HD)
NatGeo HD
Discovery HD Showcase
Discovery Channel
Discovery Science (HD)
Discovery World
Investigation Discovery
ID Extra
TLC
Animal Planet
Animal Planet HD
History (HD)
Travel Channel
Travel Channel HD
Viasat Explore
Viasat Nature
Viasat History
Ozone Network
Life Network
Spektrum Home
Paprika TV
CBS Reality
CBS Reality (UPC Direct)
DoQ
DIGI World (HD)
DIGI Life (HD)
DIGI Animal World (HD)
BBC Knowledge
Da Vinci Learning
Fashion TV HD
D1 Televízió
FIX TV (HD)
Hatoscsatorna
PAX TV
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1 (HD)
Sport 2 (HD)
Sport M
Sportklub
DIGI Sport 1 (HD)
DIGI Sport 2 (HD)
Extreme Sports Channel
Trace Sports HD
The Fishing & Hunting Channel (HD)
Fit HD
Zene tv-k
Mezzo Live HD
Mezzo
Brava HD
iConcert HD
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
VH-1
VH-1 Classic
Muzsika TV
Nóta TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV (HD)
Hír TV
Echo TV
Meteo TV
Euronews
CNN
CNBC
Bloomberg English
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Dankó Rádió
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Kapcsolat
© 2012-2014 Gillon Media Kft.