Tudta-e Ön?
Lehetősége van a Facebookon megosztani az Önt érdeklő műsort, így ismerősei is tudomást szerezhetnek egy érdekes műsorról.
AMC (HD) tv műsorAMC (HD)
Visszatér a képernyőre Hugh Laurie
A The Night Manager című, hat részből álló sorozat John le Carré azonos című regényének televíziós adaptációja. A Golden Globe-díjas, többszörös Emmy-jelölt Hugh Laurie (Doktor House) és Tom Hiddleston (Bosszúállók, Hadak útján, Éjfélkor Párizsban) a dráma főszereplői. A rendező Susanne Bier, aki az Egy jobb világért elnyerte az Oscar-díjat.

tv műsor információkBővebben...
BBC Earth (HD) tv műsorBBC Earth (HD)
A BBC Earth bemutatja: A nagy fogás
A BBC Earth bemutatja új sorozatát, A nagy fogást, amely február 23-án, csütörtök este 22 órától kerül a képernyőkre, végig követve egy hihetetlen horgászversenyt a világ legkeményebb és legdrámaibb helyszínein.

tv műsor információkBővebben...
TV2 (HD) tv műsorTV2 (HD)
Új török sikersorozat érkezik a TV2-re!
Február 15-től minden hétköznap délután Törökország legújabb sikersorozata érkezik a TV2 képernyőjére. A Megtört szívek két család drámai története, tele váratlan helyzetekkel, megható pillanatokkal, és egy mindent elsöprő szerelmi szállal.

tv műsor információkBővebben...
FOX TV tv műsorFOX TV
Folytatódik a The Walking Dead 6. évada
Ahogy a magyar nézők már megszokhatták, a világ egyik legnépszerűbb sorozatának új epizódjai már az amerikai vetítést követően 24 órán belül bemutatásra kerülnek a magyar FOX csatornán.

tv műsor információkBővebben...
Comedy Central tv műsorComedy Central
Rémálomgyár a Comedy Centralon
Megérkezett Magyarországra is a Comedy Central saját gyártású szitkomja, ami rövid időn belül meghódította az USA közönségét. A világsztárokat is felvonultató Rémálomgyár (Big Time in Hollywood, FL) minden ízében beteges, túlpörgetett és a jóízlés határait durván túllépő sorozat, ami január utolsó napján debütál a magyarok kedvenc humorcsatornáján.

tv műsor információkBővebben...
Cool (HD) tv műsorCool (HD)
Új krimisorozat a Cool-on!
A Cool számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, így a Dr. Csont, a CSI sorozatok és például a Castle legfrissebb évadai is az ország legnézettebb kábelcsatornáján láthatóak. De itt debütált óriási sikerrel, szinte a világpremierrel egy időben az X-Akták vadonatúj, 10. évada is. Február 22-től pedig újabb amerikai krimi érkezik Rosewood címmel.

tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsorRTL Klub (HD)
Volt egyszer két Németország - új sorozat az RTL Klub-on
A sorozat 1983-ban játszódik, a főszereplő Martint, a 24 éves zöldfülű kelet-német kiskatonát a körülmények furcsa összjátékának következtében váratlanul beszervezik a hírhedt Stasi-ba. Kolibri fedőnéven új felettesei parancsára az NSZK-ban találja magát, hogy épüljön be és kémkedjen. Legfontosabb feladata: megszerezni a NATO féltve őrzött titkait. Az izgalmas kalandok sora persze próbára teszik személyes és politikai meggyőződését is.

tv műsor információkBővebben...
FOX TV tv műsorFOX TV
Februárban jön a Legends második évada!
Gondolt már arra, hogy mihez kezdene akkor, ha olyan bűncselekmény miatt üldöznék, amit el sem követett? Martin Odum volt FBI ügynökkel ez történik a Legends – Beépülve sorozat második évadában. Amellett, hogy gyilkossággal vádolják, a férfi helyzetét nehezíti, hogy minden emlékét elveszítette korábbi életéről, ezért most kétségbeesetten próbálja feltárni a múltját, reménykedve abban, hogy az új információk tisztázhatják a nevét.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel (HD) tv műsorTravel Channel (HD)
Expedíció az ismeretlenbe II.
Josh Gates régész, a paranormális jelenségek kutatója az Expedíció az ismeretlenbe új évadával tér vissza, és bejárja a világot az elrejtett kincsek és elveszett tárgyak nyomában. Ebben az évadban az Egyesült Királyságot járja be Artúr király nyomában, és épp hogy megússza ép bőrrel, amikor föld alatti barlangokba ereszkedik Walesben.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel (HD) tv műsorTravel Channel (HD)
Piás utazó II.
Jack Maxwell, a koktélszakértő a Piás utazó második évadjával tér vissza, és körbeissza a világot!

Ebben a sorozatban Szicíliába tart, ahol a maffia ellen küzdő bártulajdonosokkal ismerkedik meg, versenyautókat néz meg, és együtt iszik egy rég eltűnt királynővel.

tv műsor információkBővebben...
Cool (HD) tv műsorCool (HD)
A világpremierrel szinte egyidőben jön az X-Akták!
Az X-Akták a '90-es évek egyik legsikeresebb sorozata volt, a széria 202 epizódja alatt 16 Emmy-díjat kapott. Tizenhárom év után a készítők most visszahozzák a sorozatot, amely egy 6 részes új évadot kapott. A világpremier után alig 24 órán belül már a szinkronizált magyar verziót is láthatják a nézők január 25-én, este 21.10-től a Cool-on.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 3 tv műsorViasat 3
Shannara – A jövő krónikája - két nappal a világpremier után a Viasat 3-n!
Vadonatúj sorozattal kezdi a 2016-os évet a VIASAT3: a csatorna nézői a világpremier után mindössze 48 órával már magyar szinkronnal tekinthetik meg a Terry Brooks bestselleréből készült Shannara – A jövő krónikája című sorozat első epizódját.

tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsorHistory (HD)
Törvénytelenek krónikái: A pokol angyalai
A Pokol angyalai (Hells Angels) a világ leghírhedtebb motoros klubja, egy bűnszervezet, melyet titkos homály fed, ami csak növeli félelmetes hírét. George Christie a Ventura csoportot vezette 35 éven át, mint klubelnök. Christie maga meséli el a nyilvánosság számára eddig ismeretlen történeteket.

tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsorHistory (HD)
Fejszeforgatók VIII. évad
Nyolcadik évadával tér vissza a Fejszeforgatók, melyben a favágók Amerika legveszélyesebb munkájával keresik meg a kenyérrevalót.

tv műsor információkBővebben...