Tudta-e Ön?
Lehetősége van a Facebookon megosztani az Önt érdeklő műsort, így ismerősei is tudomást szerezhetnek egy érdekes műsorról.
AMC (HD) tv műsorAMC (HD)
Újabb világpremier az AMC-n: Into the Badlands
“Egy fegyverek nélküli világban a harc művészet” – ezzel a fősorral indul az újabb világpremier az AMC-n. Az “Into the Badlands” az AMC legújabb, saját gyártású sorozata, amellyel a magyar nézők a világon az elsők között, az amerikai premierrel egy időben ismerkedhetnek meg, 2015. november 16-án hétfőn.

tv műsor információkBővebben...
Film Café tv műsorFilm Café
12 majom - scifi sorozat a Filmcafén!
A Filmcafe legújabb, 13 részes sikersorozata november 17-én, 21 órakor kezdődik. Alapját a Terry Gilliam rendezte, ’95-ös, Golden Globe-díjas 12 majom című film adja, amiben még Bruce Willis alakította James Cole-t.

tv műsor információkBővebben...
TV2 (HD) tv műsorTV2 (HD)
November 23-án jön A Kocka!
Hét játék, kilenc élet, hihetetlen izgalmak és tízmillió forintos főnyeremény – ez A Kocka. November 23-án jön a TV2 vadonatúj game-showja Ördög Nórával. A játékosoknak saját határaikat feszegetve, komoly koncentrációt és ügyességet igénylő feladatokkal kell megküzdeniük egy hatalmas kocka belsejében, hogy minél több pénzzel mehessenek haza.

tv műsor információkBővebben...
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
Új tantárggyal érkezik a Spektrum "Brutális..." sorozata
Vadonatúj tantárggyal bővül a Spektrum népszerű „Brutális” sorozata: november 7-én indul a Brutális történelem. A Spektrum arra vállalkozik, hogy megmutassa mindazt, amiről történelem órákon csak beszéltünk. Benéz az évszámok és a történetek mögé, eloszlat vagy épp bizonyít izgalmas történelmi legendákat, újrajátszik fordulatos eseményeket, és modellezi azt is, amelyről még a történelem tankönyvekben sincs fotó.

tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsorRTL Klub (HD)
November 9-től változik az RTL Klub műsora
Az RTL Klub november 9-től változtat hétköznapi műsorstruktúráján. Délutánonként a Híradó előtt naponta jelentkezik a Szulejmán című sikeres török sorozat az első évadától, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik. Emellett vadonatúj műsorként érkezik keddenként a Keresem a családom Lilu vezetésével, november 19-től, csütörtök esténként pedig a Válótársak című filmsorozat.

tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Hogyan ússzunk meg még több gyilkosságot?
November 2-től jön a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How to get away with murder) második évada, ahol újra betekintést nyerhetünk Keating professzorasszony azonos című szemináriumának eseteibe.

tv műsor információkBővebben...
Super TV2 (HD) tv műsorSuper TV2 (HD)
Édes Élet: november 2-től új sztárokkal a SuperTV2-n
November 2-től a SuperTV2-n vadonatúj epizódokkal indul az Édes Élet! Az új évadban Berki Krisztián és családja; Bangó Margit unokája, Tina és férje, Emilio; Curtis és családja; Pirner Alma, férje és kisbabájuk; Alekosz és Baukó Éva; és Peter Srámek tárják ki otthonuk ajtaját a nézők előtt.

tv műsor információkBővebben...
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
Egy kicsi Kína egy kicsi ország szívében
Október 10-én indul a Spektrum új, négyrészes, saját gyártású sorozata, a Kicsi ország, kicsi Kína. Az ismeretterjesztő sorozat arra vállalkozik, hogy bemutassa a nálunk élő kínai kolónia zárt közösségét, akikkel már majdnem harminc éve élünk együtt. Az új Spektrum-műsor egyúttal emberi sorsokat is bemutat – jót is, rosszat is –, és elkalauzolja a nézőt ebben a kicsi országban megbúvó kicsi Kínába.

tv műsor információkBővebben...
FOX TV tv műsorFOX TV
Meglepő fordulatokkal folytatódik a The Walking Dead!
Október 12-én világpremierrel érkezik a The Walking Dead 6. évada, amely az amerikai vetítést követően 24 órán belül látható lesz a magyar FOX csatornán!

A The Walking Dead az egyik legnézettebb drámai sorozat a kábeltévék történetében, melyet a világ 126 országában nézők milliói követnek figyelemmel. A zombihorror-sorozatban a Földet élőhalottak uralják, velük kell szembenéznie egy tucatnyi túlélő embernek, miközben egyre reménytelenebbé válik a világ hanyatlásának visszafordítása.

tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
A boldogság útjain
Bede Róbert a TV Paprika sztárséfje korábbi műsorában már megtalálta a boldogság számtalan receptjét, most pedig új utakra lép. A boldogság útjain c. új sorozatában a mesterszakács a magyar vidék felé veszi az irányt.

tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
Odett a TV Paprikán főz
Épp ideje szakítani a tévhittel, hogy a piknikkosárba csak szendvics, alma és ásványvíz kerülhetnek; ezt a tudását osztja meg velünk Odett énekesnő, dalszerző, és Dános Tamás „profi hobbiséf” ebben a 16 részes gasztronómiai kisokosban.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Elefántcsont-hadurak
A National Geographic Channel Elefántcsont-hadurak című filmjében Bryan Christy oknyomozó újságíró megrázóan hiteles képet tár elénk a nemzetközi elefántcsont-kereskedelem gyakorlatáról és következményeiről.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 6 tv műsorViasat 6
Jön a Vikingek III. évada
Szeptember 5-től a harmadik évaddal folytatódik Ragnar Lothbrok és a viking harcosok története a VIASAT6-on.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 3 tv műsorViasat 3
NCIS - immár New Orleansban is
Vadonatúj sorozattal erősíti őszi műsorkínálatát a VIASAT3 augusztus 24-től. Országos premierként a csatornán lesz látható az NCIS-franchise legújabb tagja, az NCIS: New Orleans.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Jeges pokol Norvégiában
Mi történik, ha egy török kamionos hólánc nélkül vág neki Európa egyik legveszélyesebb hegyi útjának? És ha egy német autószállító árokba csúszik kilenc kocsival a fedélzetén? Nos, ezekben az esetekben a sofőrök joggal érzik úgy, hogy ez itt a Jeges pokol Norvégiában A National Geographic Channel vadonatúj sorozata az északi állam nehézjármű-mentői izgalmas, ám életveszélyes mindennapjaiba kínál bepillantást. Ha Önnek tetszett az Országút a pokolba, ezt a sorozatot se hagyhatja ki!

tv műsor információkBővebben...
NatGeoWild tv műsorNatGeoWild
Orángutánok édenkertje a NatGeo Wildon
Szumátra északi részén van egy hely, mely joggal nevezhető földi édenkertnek, állat és ember számára egyaránt. Itt él ugyanis a Föld egyik utolsó még nem dokumentált orangutánpopulációja, melynek felkeresése minden természetvédő legnagyobb álma. A Nat Geo Wild Orángutánok édenkertje című filmjében Chris Morgan ökológusnak megadatik, hogy bevegye magát a szumátrai őserdőbe, és megfigyelje a tökéletesen elszigetelten élő populáció titkos életét…

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Azok a 2000-es évek
Milyen technológiai és tudományos fejlődésnek lehettünk szemtanúi az ezredforduló után? Milyen tragédiák és megdöbbentő események rázták meg akkoriban a világot? Kiknek a munkássága volt meghatározó a politika, kultúra és a tudományok terén? A National Geograhic Channel új műsora a 2000-es évek legemlékezetesebb pillanatait idézi fel a YouTube megszületésétől Obama elnökké választásán át a Kurszk tengeralattjáró tragédiájáig.

tv műsor információkBővebben...
Cool (HD) tv műsorCool (HD)
Sorozat premier a Cool-on – Szeptemberben jön a The Americans
Többszörös díjnyertes amerikai sorozat érkezik hamarosan Magyarország kedvenc sorozatcsatornájára, a Cool-ra. A kritikusok által is elismert The Americans című politikai dráma Foglalkozásuk: Amerikai címmel látható néhány hét múlva az RTL Magyarország népszerű kábelcsatornáján.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
Őrült családi kaland
A Travel Channel legújabb sorozatában Bruce, Christine és két kisfiuk, Bodi és Taj hosszú, 20 000 km-es útra indulnak Brit Kolumbiából Indiába, a Himalájához. Az elképzelhető összes közlekedési módot kipróbálják: utaznak kenuval, tartályhajón és nagysebességű vonattal is, vagyis repülőgépen kívül mindennel.

tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsorHistory (HD)
Aranyásók: A Babonahegy legendája
A Babonahegy160 000 hektár területen nyúlik végig érintetlenül az Arizona sivatagban, semmilyen emberi település nem található rajta. Sokan haltak már meg itt rejtélyes körülmények között, mert a Babonahegy az ország természetfeletti vidékeinek legaktívabbja.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
A mítoszirtók filmes kérdésekkel térnek vissza
Adam Savage és Jamie Hyneman újabb hihetetlen szezonnal tér vissza a Discovery Channel képernyőjére. Az Állítólag… legújabb évada június 7-én, vasárnap délután 17:00-kor robban a képernyőkön, hogy újabb feledhetetlen pillanatokat szerezzen a nézőknek. A sorozat két megkerülhetetlen arca olyan legendás televíziós műsorokat vesz górcső alá, mint A Simpson család (The Simpsons) vagy az Indiana Jones. A kivizsgált mítoszokat kvízjátékos formában is megismerhetjük a már több mint száz kivizsgált városi legendát tartalmazó http://mitoszirtok.hu oldalon.

tv műsor információkBővebben...
Disney Channel tv műsorDisney Channel
Tengerparti Tini Mozi 2
Nagyszerű hírünk van a Tengerparti tini mozi rajongói számára! Júliusban a teljes bagázs újra együtt látható a Tengerparti Tini Mozi 2 premierjében!

tv műsor információkBővebben...