Műsorajánlók: TV műsor ajánlók

Tudta-e Ön?
Lehetősége van a Google számára jelezni, hogy tetszik az oldal a +1 gomb megnyomásával.
Disney Channel tv műsorDisney Channel
Vigyázz, Kész Rajz! – Vadiúj műsor a Disney Csatornán
Május 12-én, hétfőn este 19.00 órakor kezdetét veszi a Disney Csatorna legújabb sorozata a Vigyázz, Kész, Rajz! Adásról adásra hihetetlenül tehetséges fiatalok mérkőznek meg egy őrületes rajzcsatában, ahol nem várt akadályokba ütköznek. A humorból most sem lesz hiány, a csapatok ráadásul minden héten egy meglepetés sztárvendéggel gazdagodnak.

tv műsor információkBővebben...
Disney Channel tv műsorDisney Channel
A dzsungel könyve 1. és 2. része a Disney Channelen!
Májusban különleges két részes A dzsungel könyve rajzfilm premierje várja a Disney Csatorna rajongóit: a világ egyik legnépszerűbb vadóca, Maugli és családja, a dzsungel állatai invitálják meg a nézőket az otthonukba. A majdnem fél évszázada született klasszikus és folytatása generációk egyik legnagyobb kedvence, így a szórakozás garantált a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt.

tv műsor információkBővebben...
FEM3 tv műsorFEM3
Új életmód műsor a FEM3-on
Április 10-től új magazinműsor indul a FEM3-on: a környezettudatos nőknek szóló MentaTrend műsorvezetője Nyul Zsuzsi.

A MentaTrend azoknak a nőknek szól, akik elkötelezettek a környezetvédelem iránt, de tanácsra, ötletekre van szükségük ahhoz, hogy ez a mindennapjaik része lehessen. Sokan nem is tudják, hogy a legszűkebb környezetünkben, az otthonunkban is sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a háztartás ökológiai lábnyomát.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
A második világháború műkincsmentői
1944-ben egymillió szövetséges katona szállt partra Normandiában a németek által leigázott népek felszabadításáért – valamint egy csapat civil férfi és nő Európa ezeréves kulturális örökségének és identitásának megőrzéséért… A National Geographic Channel A második világháború műkincsmentői című filmje annak a 345 megszállott tudósnak, művészettörténésznek és építésznek a kalandos útját követi nyomon az Omaha-parttól Berlinig, akik az életüket is hajlandóak voltak kockára tenni a vén kontinens veszélybe került történelmi épületeinek, kéziratainak és festményeinek megmentése érdekében…

tv műsor információkBővebben...
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
A náci párt felemelkedése
Eddig soha nem látott, digitálisan felújított felvételeken Hitler és a náci párt története.

Egyre növekvő munkanélküliség, gazdasági válság, bevándorlók elleni támadások, népakaratra nem hallgató vezető politikusok, szélsőséges nézeteket valló pártok felé forduló választók... A huszadik század harmincas éveiben járunk, Németországban.

tv műsor információkBővebben...
Universal Channel tv műsorUniversal Channel
A férjem védelmében V. évad
Négy évad után a Lockhart & Gardner cégnél, ez az új, ötödik évad úgy kezdődik, hogy Alicia távozni készül az ügyvédi irodától. Azt tervezi, hogy kollégájával, Cary-vel saját céget alapítanak, bár tisztában vannak vele, hogy jelenlegi munkaadójuk nem örül majd a hírnek. Azonban mielőtt távozhatnak, néhány ügyet még a bíróságra kell vinniük.

tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
India ízei David Roccoval
David Rocco legújabb sorozatával tér vissza a TV Paprikára, amelyben India különleges világát és ízeit fedezi fel, hogy aztán megbolondítsa a maga olasz mentalitásával. Az India ízei David Roccoval című új gasztrosorozatot április 7-én mutatja be a csatorna.

tv műsor információkBővebben...
Filmbox HD tv műsorFilmbox HD
Díjnyertes ausztrál sorozat a FilmBoxon
Izgalmas, érdekes, díjnyertes - a Wentworth, a nők börtöne megérkezett a FilmBoxra.

A sorozat a Prisoner előzménye. Annak egyik karakterét veszi elő, bemutatva egy börtönkarrier kezdetét. Mindez pedig annyira jól sikerült, hogy még néhány díjat is bezsebelt a Wentworth, a nők börtöne. Az Australian Academy legjobb dráma kategóriában választotta díjnyertesnek a sorozatot, Nicole de Silva pedig a legjobb női szereplő díját kapta meg az ASTRA-tól alakításáért.

tv műsor információkBővebben...
Filmbox HD tv műsorFilmbox HD
Tarantino hozza el az áprilisi őrületet a FilmBoxra
Ki ne ismerné a legenda, Quentin Tarantino nevét? Kinek ne lenne a kedvencei között legalább egy, az általa rendezett filmek közül? Áprilisban kicsit minden és mindenki megbolondul, így nem csoda, hogy a FilmBox Extrán is az amerikai rendező szokványosnak csöppet sem nevezhető alkotásai kerülnek terítékre.

tv műsor információkBővebben...
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
Letűnt civilizációk nyomában
Új sorozat érkezik áprilisban a Spektrumra „Letűnt civilizációk nyomában” címmel. A különleges, 3D technikával készült epizódok az ókori életközösségek és vallások titkait kutatják, bejárva a Föld legegzotikusabb pontjait.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
A jövő tudománya Stephen Hawkinggal
Milyen irányba halad a tudomány? Milyen lesz az életünk abban az utópisztikus korban, amikor az orvos 3D-s printerrel nyomtat majd nekünk új szervet? …És amikor Pókemberként sétálhatunk a házak falán egy szélsőségesen tapadós anyagnak köszönhetően? A National Geographic Channel A jövő tudománya Stephen Hawkinggal című új tudományos sorozata a jelenleg születőben lévő legújabb innovációknak – és azok a hétköznapjainkra gyakorolt hatásainak – jár utána korunk egyik legzseniálisabb tudósa és öt fiatal kutatótársa segítségével.

tv műsor információkBővebben...
Story 4 tv műsorStory 4
Országos tévépremier: Mr Selfridge
Az új brit kosztümös sikersorozat a Mr Selfridge megérkezett Magyarországra! Közel 20 országban lett a nézők kedvence és most már a STORY4 nézői is élvezhetik a huszadik század elejének hangulatát, és a csábító vásárlást.

tv műsor információkBővebben...
Paprika TV tv műsorPaprika TV
Önbizalom-erősítő főzőműsor a TV Paprikán
A TV Paprika új főzőműsort mutat be április elsején, amely a zsúfolt hétköznapokra kínál segítséget és vidám hangulatot. A Justine hétköznapi finomságai című sorozat az otthoni főzés örömeire helyezi a hangsúlyt, és megmutatja, hogyan hozhatjuk ki konyhánkból a legtöbbet.

tv műsor információkBővebben...
Cool tv műsorCool
Áprilisi tévépremierek és Harry Potter-összes a Cool-on
A sorozatok és akciófilmek rajongói mellett áprilisban a romantikus vígjátékok kedvelőire és a családokra is gondol a Cool: többek közt országos tévépremierekkel, valamint a Harry Potter összes részével szórakoztat a csatorna.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Jézus titkai
Jézus élete tele van váratlan és megmagyarázatlan eseményekkel, közjátékokkal és apró részletekkel. Ezek közül sokat ismerni és érteni vélünk, mások viszont máig homályba burkolóznak, elfedve szemünk elől a világtörténelmi jelentőségű életút mélyebb rétegeit és összefüggéseit. A National Geographic Channel Jézus titkai című különkiadása ezeket a rejtélyeket igyekszik megfejteni – feltárva eredetüket, jelentésüket és magasabb céljukat.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Járgányügyesek
Szeretnél szép, változatos és kreatív munkával sok pénzt keresni? Nyiss egy autórestaurátor-műhelyt, járd a világot, végy lerobbant oldsmobilokat, újítsd fel őket gyönyörűen és add el őket sznob milliárdosoknak jó pénzért! David Grainger, a National Geographic Channel Járgányügyesek című műsorának autóbolond főszereplője megfogadta a tanácsot, s olyan kalandos és izgalmas élete kerekedett, hogy arról muszáj volt egy egész sorozatot forgatni…

tv műsor információkBővebben...
Disney Channel tv műsorDisney Channel
Szuperdokik – a szuperhősök gyógyítói debütálnak a Disney Csatornán
Áprilisban egy nem mindennapi sorozat érkezik a Disney Csatorna képernyőjére, ahol végre megkaphatjuk a szuperhős kultusz eddigi legnagyobb kérdésére a választ: hova mennek a szuperhősök, ha megsérülnek?

tv műsor információkBővebben...
Universal Channel tv műsorUniversal Channel
Jön a Botrány III, évada
Az elnök viszonya többé már nem titok. Amerika első embere kolléganőjével csalta meg feleségét, ami jócskán kiverte a biztosítékot. Mindenki a szeretőre kíváncsi. Olivia Pope élete legnehezebb helyzetébe került. Így végződött a Botrány második évada, most pedig itt a folytatás.

tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Március végén Sherlock visszatér a képernyőkre
Az AXN tévécsatorna mára kultikussá vált sikersorozata, a SHERLOCK második évada a főszereplő tragikus halálával és megmagyarázhatatlan feltámadásával ért véget, és nyugtalanító kérdéseket hagyott a nézőkben. A rajongók hosszú, feszült várakozással teli időszak után végre talán választ kapnak kérdéseikre: március végén ugyanis Sherlock visszatér a képernyőkre, érkezik a harmadik évad.

tv műsor információkBővebben...
AXN Black tv műsorAXN Black
Minőségi reality sorozatok az AXN Black tévécsatornán
Az ismeretterjesztő, ugyanakkor igazi adrenalin bomba doku-reality műsorok a kezdetektől alappillérei az AXN Black televíziós csatornának. A történetek főszereplői a saját határaikat átlépő emberek, akik olyan szakmákat, életmódokat és élethelyzeteket hoznak közelebb, amelyekbe másképp nehezen nyerhetnénk bepillantást. Ezek a hétköznapi hősök, bár korántsem feddhetetlenek, sok szempontból példaképek lehetnek erő, ügyesség és elszántság tekintetében. Autósport minden mennyiségben, álruhás nyomozók, és az olajfúró munkások világa áprilisban az AXN Black műsorán.

tv műsor információkBővebben...
Viasat 3 tv műsorViasat 3
Megruházlak! - új reality a Viasat 3-n
2014. április 14-től az ország legjobb amatőr divattervezői a VIASAT3 képernyőjén csapnak össze a Megruházlak! című, vadonatúj, az izraeli Armoza Formats-szal közösen fejlesztett realityben. A műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Magyarország egyik legfelkapottabb, nemzetközi szinten is elismert divattervezője, Makány Márta képviseli.

tv műsor információkBővebben...
National Geographic Channel tv műsorNational Geographic Channel
Pedig jó ötletnek tűnt
A National Geographic Channel Pedig jó ötletnek tűnt című új sorozatában az internet leglátványosabb mutatványai, kísérletei és felsülései mögött álló fizikai és biológiai törvényszerűségek nyomába ered.

A Twitter, a Facebook és a YouTube korában nem ritka, hogy balul elsült amatőr mutatványokból globális szenzáció válik. Sokan az olimpikon tornászok ügyessége és a fizikai törvényszerűségek legalapvetőbb ismerete nélkül is próbára teszik képességeiket, s a kunsztot – néhány hetes Internet-világhírnév reményében – videóra is veszik. A világháló csak úgy hemzseg a motoros, trambulinos és rúdtáncos mutatványoktól, s minél katasztrofálisabban végződik egy kunszt, a videó annál többen gyorsabban terjed a virtuális térben.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Turbó péntek - autós műsorokkal erősít a Discovery Channel
Március 21-től magasabb sebességre vált a Discovery Channel: a Turbó péntek keretében új évaddal jelentkezik az Autókereskedők, az Amcsi benzinfalók és az Újjáépítők is. Az autós műsorok rendszeresen a csatorna legnézettebb adásai között vannak: az Autókereskedők tavaly októberben sugárzott évada saját műsorsávjában közel megduplázta az addigi éves átlagnézettséget.

tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsorRTL Klub (HD)
Indul a Négyen négy ellen
Március 3-án, hétfőn este indul az RTL Klub Négyen négy ellen - A családi játszma című vetélkedője. Sebestyén Balázs új műsorában két ismert ember és családjaik, barátaik játszanak majd egymás ellen az esti Híradó után. Az első adásban Tóth Gabi és Puskás Peti csapata küzd egymás ellen. A tét nem kicsi; aki a végjátékba jut, nemcsak a napi nyereményért mérkőzik meg, de automatikusan tovább mehet a következő adásba is.

tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsorHistory (HD)
Raktárháborúk: New York
A Raktárháborúk: New York városi felfedezők egy csoportját kíséri el az elfelejtett ékkövek utáni modernkori kincsvadászatára. Az USA legsűrűbben lakott városában el sem lehet képzelni, hogy milyen kincseket rejthetnek az elhagyott raktárak.

tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsorHistory (HD)
Shelby, a mocsárlakó legendája
Négy évadon át figyelhettük Shelby Stanga favágó hőstetteit Dél-Louisiana mocsaraiban és tavain a Fejszeforgatókban, de számára a favágás csak az egyik elfoglaltság. Most először bepillanthatunk az életébe, amikor épp nem fát vág.

tv műsor információkBővebben...
Travel Channel tv műsorTravel Channel
Amerika sötét titkai leleplezve
A gondosan összeválogatott nyomozócsapat visszatér Amerika legeldugottabb sarkaiba, hogy titkokra, rejtélyes történetekre és bizarr összeesküvés-elméletekre derítsen fényt, elzárt területekre jusson be, új bizonyítékokat tárjanak fel, újvizsgálatokat végezzen el, és olyan tanúkat és szakértőket szólaltasson meg, akik ezidáig hallgattak.

tv műsor információkBővebben...
Comedy Central tv műsorComedy Central
Országos premierek a Comedy Centralon
Hazai képernyőkön még soha nem látott premierekkel köszönti a tavaszt a Comedy Central. Vadonatúj epizódokkal jelentkezik hamarosan a kultikus animációs sorozat, a Family Guy, érkezik az Archer 4. évada, és a rajongók végre megtudhatják azt is, hogyan zárul az Így jártam anyátokkal története, hiszen jön minden idők egyik legsikeresebb szitkomjának utolsó, kilencedik évada! Ráadásnak bemutatkozik a még Amerikában is újdonságnak számító A Miller család (The Millers) is.

tv műsor információkBővebben...
Eurosport (HD) tv műsorEurosport (HD)
Tenisz Világnap 2014
Március 3-án közvetíti az Eurosport a Tenisz Világnap 2014 alkalmából megrendezésre kerülő hat gálamérkőzést.
Az Eurosport és az Europort 2 csatornák egész Európában élőben közvetítik a Hong Kongban, Londonban és New Yorkban szervezett gálameccseket.Olyan teniszklasszisok mérkőznek meg egymással a Tenisz Világnap alkalmából, mint Novak Djokovic, Andy Murray, Pete Sampras, Andre Agassi, vagy Na Li. A Tenisz Világnapot a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) és a StarGames vállalat alapította 2013-ban, hogy ezt a nagyszerű sportot a világ fiatalabb generációja körében is népszerűsítse.

tv műsor információkBővebben...
Spektrum (HD) tv műsorSpektrum (HD)
Ross Kemp – veszett világ
"Elvitathatatlan az a közelség, amelyet Ross Kemp elér ezzel a sorozattal. Sokkolóan intim" - ezt írja a Ross Kemp- veszett világ című sorozatról a világ egyik legtekintélyesebb szaklapja, a The Times. A lebilincselő sorozat világot bejáró és azt meghódító útján március 1-jén ér Magyarországra, aznap tűzi műsorára a Spektrum. Az első két évad epizódjai márciusban minden héten láthatóak a csatornán.

tv műsor információkBővebben...
Eurosport (HD) tv műsorEurosport (HD)
Indul a Sportbennfentes!
Az idén induló új sorozattal az Eurosport csatorna világkörüli felfedezésre hívja nézőit.
A Sportbennfentes című műsor havonta jelentkező részeinek köszönhetően a nézők bepillantást nyernek különböző sportágak élsportolóinak életébe, és eddig nem tapasztalt közelségből ismerhetik meg kedvenceik mindennapjait.

tv műsor információkBővebben...
Super TV2 (HD) tv műsorSuper TV2 (HD)
Új műsort kap Hajós András és Majka
Tovább folytatódik a programinvesztíció a TV2 Csoportnál. Február végén két új, saját gyártású műsor indul a SuperTV2-n: Hajós Andrással a Hajós a dobozban, Majkával pedig a NaNee!
Február végétől új, tavaszi műsorstruktúrával jelentkezik a TV2 Csoport prémium csatornája, a SuperTV2. A jól megszokott és közkedvelt műsorok mellett két vadonatúj saját gyártású műsor is a képernyőre kerül.

tv műsor információkBővebben...
JimJam tv műsorJimJam
Valódi anyukák készítettek rajzfilmet
Az óvodáskorú gyermekeknek és szüleiknek szóló csatorna, a JiamJam egy új rajzfilmsorozatot mutat be, Snapatoonik címmel. A sorozatot két édesanya, Jordi Brighton és Lee Brighton készítette, akiknek korábban nem volt tapasztalata rajzfilmkészítés terén, csupán saját gyermekeik fejlődésében szerettek volna segíteni. A gyermekeket a sziporkázó és lebilincselő részek vicces karakterekkel és szórakoztató történetekkel tanítja.

tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsorAXN (HD)
Április 9-én indul a Hannibal II. évada
Az AXN április 9-én mutatja be a Hannibal című, saját gyártásban készült sikersorozata 2. évadját. A hazai rajongók számára jó hír, hogy a széria új részei már egy héttel az amerikai premier után elérhetők lesznek az AXN NOW segítségével. Március 8-tól a 21. századi Dr. Lecter (Mads Mikkelsen) az internetet, okostelefonokat és a tableteket szállja meg, így a Hannibal-fanok bárhol és bármikor követhetik a manipulátor legújabb rémtetteit.

tv műsor információkBővebben...
PRO4 tv műsorPRO4
Új sportműsor Héder Barnától a PRO4-en
Új, napi sportműsorral jelentkezik február 10-től a PRO4.

A Sportos minden nap 10 percben tájékoztatja a sportvilág legfontosabb híreiről a nézőket, Héder Barna válogatásában.

tv műsor információkBővebben...
JimJam tv műsorJimJam
Bűbájos és időtlen klasszikusok a februártól a JimJam-en
Korábbi Disney művészek munkáival színesíti a programkínálatát februártól a JimJam. A Bűbájos mesék időtlen és kedves klasszikusok gyűjteménye, amiből a kicsik szórakozva tanulhatnak barátságról, elfogadásról, őszinteségről és harmóniáról. A felejthetetlen hangulathoz a mesék eredeti zenéje is hozzájárul.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Klondike
Február 13-án, csütörtökön 22:00-tól mutatja be a Discovery Channel első fikciós sorozatát, az amerikai aranyláz történetét elmesélő nagyszabású drámáját, a Klondike-ot. A kapzsiságról, barátságról, élethalálharcról szóló, valós történelmi alapokon nyugvó hatrészes kalandsorozat executive producere Ridley Scott, a főszerepekben Richard Madden, Tim Roth, Sam Shepard és Abbie Cornish láthatók.

tv műsor információkBővebben...
NatGeoWild (HD) tv műsorNatGeoWild (HD)
Bemutatkozik Közép-Afrika legnagyobb folyója
Utazzon végig a világ második legnagyobb vízhozamú folyója mentén, és ismerje meg Afrika szívének lenyűgöző élővilágát! A Nat Geo Wild Vad Kongó című kétrészes minisorozatában eget elsötétítő deverérrajok, az oxigént a levegőből nyerő tüdőshalak és kétmázsás gorillák közt törjük az utat a zambiai forrástól az atlanti-óceáni torkolat felé.

tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsorDiscovery Channel
Jön az első magyar sorozat!
Érkezik az első magyar sorozat a Discovery Channel műsorára. Az Attraktor címmel képernyőre kerülő tízrészes produkciót az ugyanezen a néven futó sikeres webvideó-sorozatot gyártó csapat készíti, és 2014 második felében kerül képernyőre Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.

tv műsor információkBővebben...
Főbb tv csatornák
m1 (HD)
m2 (HD)
m3
Duna TV (HD)
Duna World (HD)
RTL Klub (HD)
RTL2 (RTL II)
TV2 (HD)
Super TV2 (HD)
FEM3
PRO4
Cool
Viasat 3
Viasat 6
Story 4
Story 5
Filmcsatornák
HBO (HD)
HBO 2
HBO Comedy
Cinemax
Cinemax 2
Filmbox HD
Filmbox Extra
Filmbox Family
Filmbox
Filmbox Plus
film+
film+ 2
DIGI Film
Sorozat+
Prizma TV
Comedy Central
AXN (HD)
AXN White
AXN Black
FOX TV
Universal Channel
MGM
Paramount Channel
Film Mánia
Film Café
BBC Entertainment
Sundance Channel HD
Gyermek és ifjúsági tv-k
Minimax
Minimax/C8
Megamax
Disney Channel
Cartoon Network/TCM
Nickelodeon
Nickelodeon HD
Nick Jr
JimJam
Baby TV
Duck TV
Duck TV HD
Viva
MTV Hungary
Ismeretterjesztő tv-k
Spektrum (HD)
National Geographic Channel
NatGeoWild (HD)
NatGeo HD
Discovery HD Showcase
Discovery Channel
Discovery Science (HD)
Discovery World
Investigation Discovery
ID Extra
TLC
Animal Planet
Animal Planet HD
History (HD)
Travel Channel
Travel Channel HD
Viasat Explorer
Viasat Nature
Viasat History
Ozone Network
Life Network
Spektrum Home
Paprika TV
CBS Reality
CBS Reality (UPC Direct)
DoQ
DIGI World (HD)
DIGI Life (HD)
DIGI Animal World (HD)
BBC Knowledge
Da Vinci Learning
Fashion TV HD
D1 Televízió
FIX TV (HD)
Hatoscsatorna
Sport tv-k
Eurosport (HD)
Eurosport 2 (HD)
Sport 1 (HD)
Sport 2 (HD)
Sport M
Sportklub
DIGI Sport 1 (HD)
DIGI Sport 2 (HD)
Extreme Sports Channel
Trace Sports HD
Fishing and Hunting
Fit HD
Zene tv-k
Mezzo Live HD
Mezzo
Brava HD
iConcert HD
MTV Live HD
Trace Urban (HD)
VH-1
VH-1 Classic
Muzsika TV
Nóta TV
myZen.tv HD
Hír tv-k
ATV (HD)
Hír TV
Echo TV
Meteo TV
Euronews
CNN
CNBC
Bloomberg English
Rádiók
Kossuth Rádió
Petőfi Rádió
Bartók Rádió
Nemzetiségi Adások
Dankó Rádió
Duna World Rádió
Magyar Katolikus Rádió
Impresszum
© 2012-2014 Gillon Media Kft.