Csini, dögöd, botrányos - új évad a TLC műsorán
Stacy London megmondja. Stacy London leveteti a leggingset, ha nem áll jól. Stacy London nem tűri a pólókat, amelyeken ezüst strasszokból kirakott delfin ugrik ki a vízből az aranyszálakkal kivarrt naplementében. Stacy London letörölteti a bíborkontúros ajakmaskarát és a rossz helyre, rossz színnel, rossz alakzatban pingált arcpirosítót. Stacy London a barátunk.
A nagy sikerű fantasy sorozat folytatódik a Filmcafé műsorán. Indul Kelley Armstrong írónő nagy sikerű Otherworld című könyvei alapján készült sorozat, A falka II. évada. A történet középpontjában a világ egyetlen élő női vérfarkasa, Elena Michaels áll.

És szerencsénkre sok ízlésficamos hölgyemény ismerte fel: jobban teszi, ha közeli kapcsolatot ápol Stacy Londonnal, és nem rúg be magának több öngólt stílus téren. De ennél többről van szó. Nagy és nemes gesztus ez tőlük. Nevezetesen, hogy a társadalom többi tagja iránt érzett mély szeretet átélésének és az erkölcsi felelősség felismerésének folyományaképpen nem teszik ki embertársaikat az esztétikai pusztulat lélekölő látványának. És aki ebben nekik segít, ki más lenne, mint Stacy London? Nem mondhatjuk, hogy Stacy módszerei a legkíméletesebbek. Klienseit szembesíti az emberek őszinte reakciójával, amelyet az outfitjük vált ki. Ezek után pedig tényleg nincs más választásuk, mint megválni a rózsaszín hajtól, a kagylómintás ruhától, és azoktól az arcfestési szokásoktól, amelyektől még a tetoválásokat legjobban kedvelő bennszülött törzsek is zavarba jönnének.

Bemutató: október 21.-től péntekenként 21:00-tól

vissza az ajánlókhozVissza az ajánlókhoz...
© 2012-2017 Gillon Media Kft.