Brit kincsek az Újvilágba
Jesse McClure nem csak sima régiségkufár, ő a kereskedők királya, aki a szakma minden csínját-bínját kitanulta szülei vállalkozásában, egy Los Angeles-i régiségboltban. Édesapja, Mac a főnök, testvére, Lindsay pedig bármire képes vevőt találni.
Jesse azonban meg van győződve arról, hogy nagyobb haszonra tehetnének szert, ha a szokásos kacatok helyett a gyűjtők számára igazán értékes brit ritkaságokat hoznának be az Egyesült Államokba. Ezért elhagyja a napos Los Angelest, és Nagy-Britanniába utazik, ahol igazi ritkaságok nyomába ered.

A brit csapat tagjai Blakey, aki mindenkit ismer, illetve Taylor, a ritkaságok szakértője. Az egyes epizódokban Jesse hűséges Pontiac Trans Am autóján járja be az Egyesült Királyságot, és ritkaságok – játékok, sporteszközök, katonai felszerelések és más különlegességek – után kutat. Jár árveréseken, vásárokon, de ellátogat impozáns otthonokba és ócskapiacokra is. Sokféle emberrel találkozik, köztük excentrikus brit gyűjtőkkel és élő sportlegendákkal is – mindvégig abban a reményben, hogy a brit kacatnak tűnő kincsekből amerikai aranyat tud varázsolni.

A Brit kincsek az Újvilágba első epizódja október 26-án 22:00-kor kezdődik a Discovery Channel Magyarország műsorán.

vissza az ajánlókhozVissza az ajánlókhoz...
© 2012-2017 Gillon Media Kft.