Hap & Leonard: igazán jó nevekkel indul a sorozat első évada az AMC-n
Joe R. Lansdale detektívregénye alapján készült a hatrészes Hap & Leonard sorozat, amely az egyesült államokbeli Texasban játszódik, a '80-as években. A sztori eredeti, vicces, egyben noir hangulatú, a karakterek kiválóak. A Hap & Leonard sorozatot november 21-étől, hétfő esténként 22:00 órától vetíti az AMC.
A Hap & Leonard főszereplői Hap Collins (James Purefoy), egy texasi srác, akinek gyengéi a déli nők, és Leonard Pine (Michael Kenneth Williams), egy hirtelen természetű vietnami veterán, akik jóbarátok, és mágnesként vonzzák a bajt. A sorozat elején épp mindketten elveszítik a munkájukat, amikor feltűnik Hap múltjának vonzó "részlete", a szexi exfeleség, Trudy Fawst (Christina Hendricks). Trudy véletlenül nem szokott felbukkanni, most épp egy homályos üzleti ajánlata van, amely persze nagyon sok pénzzel kecsegtet. Trudy azt kéri, segítsenek megtalálni egy, még a ’60-as években egy rablásból eltűnt zsákmányt, egymillió dollárt. Mivel Hapet és Leonardot beborítják a kifizetetlen számlák, így nem sokat gondolkoznak, ráállnak az üzletre. De könnyen pénzt szerezni korántsem lesz könnyű.

A Hap & Leonard sorozat remek karaktereket épít a hat rész során. Hap és Leonard mellett a kalandban felbukkan még egy csapat kipurcant forradalmár, pár pszichopata gyilkos, némi elveszett zsákmány és persze a zsaruk.

vissza az ajánlókhozVissza az ajánlókhoz...
© 2012-2017 Gillon Media Kft.