Lesz-e esküvő? 90 nap alatt kiderül!
A TLC csatorna különleges reality-jében azt követhetjük nyomon, hogyan jut el hat pár a végső döntésig: összeköti-e az életét örökre, vagy sem. Az érzelmileg amúgy is felkavaró időszakot tovább nehezíti, hogy minden párnak csak az egyik tagja amerikai állampolgár, másikuk a Föld egy távoli országában élt – egészen eddig a pillanatig. Most viszont ellátogatnak az Egyesült Államokba, és próbára teszik magukat és párjukat: vajon készen állnak-e kölcsönösen a házasságra?
A tétet, ami már így is elég nagy, tovább emeli, hogy összesen három hónap áll rendelkezésükre egy felelősségteljes és megalapozott döntés meghozásához. Ennek leteltével ugyanis lejár a pár külföldi tagjának vízuma, így jövendőbelijével közösen végérvényesen el kell döntenie: megy vagy marad.

Már önmagában az élethelyzet egy nagyregény fordulataival kecsegtethet, de az élet – a legjobb történetíró – olykor még ezeken is túltesz. A TLC csatorna Három hónap múlva esküvő! című reality-sorozatában hat pár fordulatokban gazdag különleges három hónapját követhetjük nyomon. Az első találkozások örömteliek, hiszen mindenki alig várja, hogy élőben is együtt lehessen szíve választottjával. A gondolat viszont, hogy életük egyik legfontosabb döntését adott idő alatt kell meghozniuk, árnyékot vet a boldog és izgalmas időszakra. Egyeseket ez feszélyez, mások pedig képesek önfeledten élvezni a közösen eltöltött heteket, hónapokat. Hogyan alakulnak az induló kapcsolatok? Vajon a határidő közeledtével egyre jobban kötődnek egymáshoz a párok, vagy inkább az derül ki: még időben rájöttek, hogy mégsem együtt akarják leélni az életüket? 12 ember, 90 nap, izgalmas, fordulatos események, érzelmek – nevetés, szerelem, könnyek. A döntés pedig a küszöbön áll. A vízum lejáratának időpontja egyre közeledik…

Három hónap múlva esküvő III. évad – December 4-től vasárnaponként 20:00-tól a TLC műsorán

vissza az ajánlókhozVissza az ajánlókhoz...
© 2012-2017 Gillon Media Kft.