Országos tévépremier az AXN műsorán: Indul a Profilozók 7. évada
Folytatódnak a rejtélyes gyilkosságok Párizs utcáin, miközben a francia rendőrség legfőbb segítsége távozik a sorozatból! Vajon hogyan küzd meg a kihívásokkal Grégoire Lamarck (Jean-Michel Martial) kapitány és a csapat többi tagja? Június 14-én Magyarországon eddig soha nem látott részekkel indul a sorozat hetedik évada az AXN műsorán!
A Profilozók francia krimisorozat immár hetedik évadához érkezik az AXN csatornán. Az új évadban búcsút kell vennünk Chloé Saint-Laurent-től (Odile Vuillemin), a sorozat egyik főszereplőjétől, aki kiváló képességei és különös megérzései segítségével még a legbonyolultabb esetekben is megfejtette a gyilkosok gondolkodásmódját. Chloé-tól a hetedik évadban Adèle Delettre (Juliette Roudet) veszi át a stafétabotot, aki nem ismeretlen a Profilozók rajongói számára. A zseniális kriminológus a negyedik évad végén és az ötödik évad elején már dolgozott együtt a rendőrökkel, bizonyítva, hogy méltó utódja lesz Chloénak.

Természetesen Chloé sem tűnik el nyomtalanul: a hetedik évad dupla résszel kezdődik, amiben még találkozhatunk a régi szereplővel, aki kiemelt jeleneteket kap majd, hogy rendesen lezárják a hatodik évadot (ami amúgy is 10 részes volt a szokásos 12 helyett). Aztán az új összetételű csapat egy 8 éves kislány eltűnése után nyomoz, ahol már a Chloé-t helyettesítő Adèle is megjelenik, nem kisebb kavarodást okozva. Adèle első hivatalos ügyében egy, a Halloween napján történt gyilkosságot kell felderítenie, amiben a kiindulási pont egy bohóc, aki épp elhagyja a gyilkosság helyszínét.

vissza az ajánlókhozVissza az ajánlókhoz...
© 2012-2017 Gillon Media Kft.