Moszkító – Az ítéletnap
Világszerte az év legmelegebb időszakára készülünk, a Discovery Networks nem véletlenül választotta pont ezt az időszakot arra, hogy bemutassa korszakalkotó dokumentumfilmjét, a Moszkító – az ítéletnapot. A csatorna a vérszívóknak kedvező időjárási körülmények között hívja fel a figyelmet arra, hogy a történelem során a szúnyogok terjesztették a legtöbb halálos kórt és, hogy ez a helyzet mára sem változott.
A Discovery Channel kétórás, négy kontinensen forgatott dokumentumfilmje átfogó képet ad az ember és a szúnyogok küzdelméről, fő fókuszában pedig friss kutatások áttörő eredményei állnak az olyan félelmetes betegségek leküzdésében, mint a zika-vírus okozta kisfejűség, a nyugat-nílusi láz, a sárgaláz, a chikungunya- vagy a dengue-láz. A Moszkító – az ítéletnap című film, közelebbről is szemügyre veszi az ezeket a betegségeket összekötő apró, ám annál veszélyesebb teremtményeket, hiszen egyre sürgetőbbé válik a fertőzések visszaszorítása.

Jeremy Renner, A bombák földjén, a Bosszúállók és A Bourne hagyaték Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt színésze narrálja a dokumentumfilmet, ami a világ vezető egészségügyi szakértőinek bevonásával készült. Többek között Dr. Thomas Frieden, a Betegségellenőrzési és- Megelőzési Központ (CDC) korábbi vezetője és a Bill & Melinda Gates Alapítvány társelnöke, valamint maga Bill Gates is megszólal a témában, és rámutatnak arra, hogy milyen eszközökre, lépésekre lenne szükség ahhoz, hogy áttörés következzen be a halálos betegségek elleni harcban.

Moszkító – Az ítéletnap: Július 6-án, 21:00-tól csak a Discovery Channel műsorán!

© 2012-2024 Gillon Media Kft.