Rajtol a Premier League szezon a Spíler TV-n
Augusztus 11-én 20:45-kor az Arsenal - Leicester City mérkőzéssel kezdődik a Premier League szezon az egyéves Spíler TV-n.
A kábelportfólió elsősorban férfi közönséget célzó csatornáján 200 mérkőzést láthattak élőben a nézők a Premier League tavalyi szezonjából. Kizárólag a Spíleren látható az észak amerikai profi jégkorongliga az NHL, aminek küzdelmeiből 285 mérkőzést láthattak élőben a nézők. Léderer Ákos kommentátor az abszolút csúcstartó a szezonban, 149 meccset közvetített. A MotoGP, a Superbike, a Supercars, az RX és a salakmotor évad legizgalmasabb pillanatai is hétről-hétre színesítik a műsorkínálatot. Eddig közel 420 órában zúgtak fel a motorok és az autók a Spíler TV-n.

„Ősztől a Spíler TV még több focival és exkluzív tartalommal várja a sportot szerető nézőket. Két markáns változás lesz a Premier League műsorfolyamban. Minden mérkőzést kommentátor és szakkommentátor közvetít élőben, a mérkőzések között minden Angliából érkező fontos képet, információt igyekszünk azonos időben megosztani a nézőinkkel. Kedden este jelentkezik a Britannia, egy hét a szigeten című saját gyártású magazinműsorunk, amelyben a hétvége legfontosabb eseményeit elemzik szakértőink a stúdióban. Amennyiben időbeli ütközés van a Premier League és a MotoGP között, néhány mérkőzést a Prime csatornán közvetítünk. A Spíler TV az on air és a social média felületei mellett a jövőben nagy hangsúlyt fektet a nézői aktivitást generáló platformokra is. ” – mondta Pehl Bernadett főszerkesztő.

© 2012-2024 Gillon Media Kft.