History  tv-műsor

MOST

07:15
   
Fejszeforgatók IX./6.
Rygaard revans
08:05
   
Hegyi emberek III./16.
A fáradt nem pihenhet
09:00
   
Oak Island átka IV./5.
Célkereszt
10:00
   
Raktár-háborúk 18.
Szélhámos
10:30
   
Raktár-háborúk 19.
Élni és licitálni hagyni
tv-műsor: Fejszeforgatók IX./6.tv-műsor: Hegyi emberek III./16.tv-műsor: Oak Island átka IV./5.tv-műsor: Raktár-háborúk 18.tv-műsor: Raktár-háborúk 19.
History  tv-műsor02.20
00:00
   
Az Alcatrazban: A szikla legendái
Az egyórás különkiadás "A szikla" mélyére hatol, friss és tényfeltáró interjúkkal meséli el, hogy az Alcatraz milyen hatása volt a nemzetre.
01:00
   
Mocsárlakók VII./5.
Szörnyember
Védjegyével, a tripla horoggal felszerelve Willie Edwardst elvakítja élete legnagyobb szörnyetege, - és ez háború. Lenn, délen Daniel Edgar szintén háborúra készül sokéves ellenségével.
02:00
   
Vadászat Hitlerre I./8.
Hitler's Plane
2014-ben az FBI rádöbbent, hogy Hitler akár Dél-Amerikába is szökhetett. A titkosítás alól feloldott dokumentumokban erre utaló nyomok vannak. A Vadászat Hitlerre megpróbálja feltárni a rejtélyt, amely minden idők legnagyobb bűnösé
03:00
   
Vadászat Hitlerre: A nyomozás részletei I.
A különleges rézben felidézzük az első évad eseményeit, hogy felkészüljünk a Vadászat Hitlerre második évadára.
03:55
   
Váltás közben eltűnt I./1.
Az elsüllyedt DeLorean
A "Váltás közben eltűnt" két autós szakemberről és barátról szól. Rutledge Wood és a NASCAR legenda Kyle Petty felkutatják az országot menő, klasszikus és különleges autókért, melyeknek egy kis törődéssel visszaadható régi f
04:45
   
Leepu & Pitbull I./7.
Dragdémon
Leepu és PitBull életük első versenyautóján dolgoznak, amikor PitBull barátja felkéri őket a lerobbant '87-es Oldsmobile Cutlass átalakítására.
05:35
   
Raktár-háborúk javából I./7.
Barry Weiss
Ez a különleges rész a legidősebb vevőről, Barry Weissról szól. "A gyűjtő" mindig inkább a szórakozást kereste az aukciókon, és nem a hasznot, ezért újranézzük turbótöltésű izgalmait, bukásait és benyögéseit... sok benyög
06:00
   
Fuvarozók háborúja VII./10.
Gumby 60-as zöldségmeglepetése
Toddal és Tamerával az élen Gumby 60-éves évfordulója inkább tűnik temetésnek, Jenn pedig addig "vigyáz" a túlméretezett zöldségekre, míg úgy néznek ki, mintha átmentek volna egy szeletelőn.
06:25
   
Amerikai kincskeresők VII./16.
Kivörösödés
Mike egy 1935 Auburnre utazik, majd Iowában tévednek veszélyes terepre egy Harley megszállottnál. Dave elővezeti egy éves tervét, ami egyben Mike eddigi legnagyobb beruházása.
07:15
   
Fejszeforgatók IX./6.
Rygaard revans
A washingtoni Olympic-félszigeten a Rygaard Logging próbál egyenesbe jutni a pátriárka Craig Rygaard segítségével. De Craig nem tűr ellentmondást, és ez a csapat néhány tagját rosszul érinti.
08:05
   
Hegyi emberek III./16.
A fáradt nem pihenhet
Marty kénytelen repülés közben kitérőt tenni, amire rámegy egy csomó, értékes üzemanyagja. Rich a legvadabb rémálmaival szembesül, amikor a kutyáját üldözni kezdi egy halálos ragadozót, amit végül Kyle terít le.
09:00
   
Oak Island átka IV./5.
Célkereszt
Rick és Marty Lagina úgy véli, hogy megtalálta a több száz éves kincses kamrát az Oak Island-i Pénzveremben.
10:00
   
Raktár-háborúk 18.
Szélhámos
Egy bizarr lófej viszályt kelt Brandi és Jarrod között. Barry Weiss a végsőkig elmegy egy régi bútorokkal teli raktárért, Dave Hester pedig élete legkülönösebb felfedezését teszi.
10:30
   
Raktár-háborúk 19.
Élni és licitálni hagyni
A kaliforniai óceánparti Encinitasban a vevők '70-es évekből származó emlékeket néznek át. Barry a a múltjából talál egy relikviát, Darrell pedig egy értékes orvosi eszközbe botlik.
11:00
   
Zálogcsillagok XV./31.
Chumláz
A Zálogcsillagok felértékelnek két antik telefont. Corey dönt egyedül a vételről, vagy segítséget kér? Később Rick kiszúr egy Ch'ien-lung dinasztia korabeli származó porcelántálat.
11:30
   
Zálogcsillagok XV./32.
Rick lázadása
Szóljon a rock az 1969-es Gibson Les Paul gitárból. Chum alkudozik a Los Angeles Lakers hátizsákra, amit aláírt az 2004-es csapat minden tagja. Corey felívja Rick figyelmét a legidegesítőbb szokására.
12:00
   
Raktár-háborúk VII./11.
Árverés-bugi
A vevők örömmel fogadják Rene és Casey egészségesen kötözködő és versengő visszatérését. Jarrod és Brandi továbbküzd egy raktáregységért, míg Darrell és Brandon az árverésen kívül ügyködnek.
12:30
   
Raktár-háborúk VII./12.
Locktoberfest
Darrell és Brandon a legnagyobb fogásukkal térnek vissza a színre, míg a többiek arra koncentrálnak, hogy lepipálják "Montebello önjelölt királyát". Jarrod és Brandi olyan egységbe botlik, ami egy bizonyos Herbmeisterhez vezeti őket.
13:00
   
Raktár-háborúk VII./13.
Én pici Bronym
A vásárlók délre tartanak, Rene szomszédságába, akinek feltett szándéka, hogy jól járjon. Darrell és Brandon ringbe száll egy filmtörténeti ritkaságot rejtő egységért, míg Jarrod és Brandi rájön, hogy a barátság varázslatos
13:30
   
Raktár-háborúk VII./14.
Téteket fel, ez El Monte
Dave lecsap egy egységre, amivel bebizonyítja, hogy tudja, hogy kell bulizni. Rene egy dermesztő fogásból próbál némi profitot kisajtolni, míg Jarrod és Brandi megpróbálja kijátszani a többi vevőt.
14:00
   
Raktár-háborúk VII./15.
All Along The Swatchtower
Dave néhány felsőkategóriás áruból számít némi bevételre, míg Darrell megküzd a számára ismeretlen tereppel. Mary egy nagyon drága egységért harcol, és Jarrod régiségei meglepik Brandit.
14:30
   
Raktár-háborúk javából I./7.
Barry Weiss
Ez a különleges rész a legidősebb vevőről, Barry Weissról szól. "A gyűjtő" mindig inkább a szórakozást kereste az aukciókon, és nem a hasznot, ezért újranézzük turbótöltésű izgalmait, bukásait és benyögéseit... sok benyög
15:00
   
Hegyi emberek IV./15.
Ébredés
A sorozat szereplői az Appalache-, a Sziklás-hegységben és Alaszkában versenyt futnak a téllel, hogy táplálékot és pénzt szerezzenek, melyekkel túlélik az év leghidegebb hónapjait.
16:00
   
Amerikai kincskeresők X./5.
Szedett-vedett szerencse
A fiúk meglátogatnak egy komoly gyűjtőt Kaliforniában, aki a hatóság nyomására kénytelen szűkíteni a gyűjteményét. Majd egy megérzésük a vintage autók paradicsomába vezeti őket.
17:00
   
911 után - Amerika feltámad hamvaiból
Brad Meltzer a házigazdája a Ground Zero 9/11 zászló rejtélyes eltűnéséről, majd a megtalálás utáni hitelesítésről szóló dokumentumfilmnek.
18:00
   
Az Alcatrazban: A szikla legendái
Az egyórás különkiadás "A szikla" mélyére hatol, friss és tényfeltáró interjúkkal meséli el, hogy az Alcatraz milyen hatása volt a nemzetre.
19:00
   
Hegyi emberek - A legveszélyesebb pillanatok
Minden napjuk küzdelem a szabadságért és az önállóságért, de vannak nehezen megvívható csaták, amelyek egyre közelebb taszítják az embert a szakadékhoz. Ezek a Hegyi emberek legveszélyesebb pillanatai.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amerikai kincskeresők X./6.
Mindent felforgatunk
tv-műsor: Amerikai kincskeresők X./6.
A fiúk találkoznak valakivel, akinek néhány tárgya a Smithsonianben látható, de kiderül, hogy otthon még elképesztőbb holmijai vannak. Majd egy apa-lánya ellentét miatt nem jutnak be egy vidéki farmra.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Zálogcsillagok XVIII./19.
Tripla Axel zálog
tv-műsor: Zálogcsillagok XVIII./19.
Egyedi Fender quad gitárt kínál valaki eladásra. Corey mit ajánl érte? Később egy Tonya Harding korcsolya-bajnoknő képével ellátott Wheaties doboz is előkerül. Vajon mit szól hozzá Rick?
21:30
   
Raktár-háborúk javából I./8.
A becslések
Ez a rész arról a helyről szól, ahol minden eldől: a hivatalos becslésről. A gyűjtők, a szakértők és a különcök mindig boldogan tanítanak a vevőknek valami újat... vagy legalább hagyják őket szórakozni.
22:00
   
Raktár-háborúk IX./15.
A mexikói nagy fogás
A vevők San Diegóba tartanak abban a reményben, hogy kincsekre bukkannak. Rene és Casey megvédik a hazai pályát Darrellel és Brandonnal szemben. Mary egy gazdag raktáregységben reménykedik, Ivy pedig két Calvint visz magával segítségü
22:30
   
Raktár-háborúk IX./16.
Középkorú, mutáns ninjavevők
A kaliforniai Westminsterben folyik az árverés, ahol ezrével adják el a gazdátlan rajtárakat. Jarrod és Brandi gyorsan szeretne nagyot kaszálni, de a magas árak miatt túl sokat kockáztatnak. Ivy vásárlási őrületbe kezd, de mennyibe fo
23:00
   
Az autók grófja V./14.
Haláli homokfutó
Danny egy homokfutót alakít át "Count's Kustoms" stílusban, míg Mike és Roli egy klasszikus Karmann Ghiát akarnak megszerezni, hogy rendbe hozzák.
23:30
   
Kocsivadászok I./15.
A régi tőke forgácsa
Clint apja hot-rodjai mellett nőtt fel, és mindig arról álmodott, hogy neki is lesz egy. Kipróbál egy '34-es Ford teherautót, egy '46-os Ford Tudort és egy '70-es Chevy Camarót. Melyikkel fog Clint apja nyomdokaiban járni?

Mai tv-műsor

02.20 10:50
Gordon Ramsay - A pokol konyhája XIII./8.
02.20 15:45
Ana három arca 36.
02.20 16:50
Jógára fel! 21.
02.20 17:00
Nevelésből elégséges II./16.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.