ID Extra tv-műsor

MOST

19:00
   
Imposztorok
20:00
   
Brian Wolfe, magánnyomozó 15.
15. rész
20:30
   
Brian Wolfe, magánnyomozó 16.
16. rész
21:00
   
Az eltűnt nők városa 4.
4. rész
22:00
   
Bűntény a címlapról
3. rész
tv-műsor: Brian Wolfe, magánnyomozó 15.tv-műsor: Brian Wolfe, magánnyomozó 16.tv-műsor: Az eltűnt nők városa 4.tv-műsor: Bűntény a címlapról
ID Extra tv-műsor10.23
tv műsor
Gyilkos vallomások
A sorozat elvezet az amerikai rendőrségi kihallgatószobákba, ahol megnézhetjük, hogyan tudják a kitartó nyomozók rávenni a hidegvérű gyilkosokat, hogy bevallják sötét tetteiket. Gyilkossággal gyanúsítottak és nyomozók naponta ülnek egymással szemben a rendőrségi kihallgatószobákban. A rendőrök megpróbálják elválasztani egymástól az igazságot és a hazugságot, megkísérlik kideríteni, ki az ártatlan, és ki a bűnös. Minden epizódban láthatunk valódi kihallgatáson készült felvételeket, amelyek rögzítik a gyilkos érzelmeit, viselkedését és beismerő vallomását.
00:00
   
Halálos bűnök
Gyilkosság a főiskolán
A fiatalok szerelméhez semmi sem fogható - vagy mégis? Egy tizenéves szenvedélye és irigysége olyan bosszúszomjas tervet szül, amely ésszel felfoghatatlan.
01:00
   
Halálos bűnök
Vérontás
Egy fiatal nő nagy álmokkal érkezik az USA-ba, de a lehetőségek országa helyett a halál vár rá. A kielégíthetetlen kapzsiság halálos végkifejlethez vezet.
02:00
   
Halálos bűnök 8.
Őrült szerelem
New Hampshire-ben egy vadmacska miatt elszabadul a pokol. Egy ösztöneitől vezérelt férfi teljesen kivetkőzik magából.
02:48
   
Halálos bűnök
A halál diakónusa
Tévedni emberi dolog, de csak igazi szörnyeteg képes egy halálos bűn elkövetésére. Floridában, az egyház egyik fényes csillagáról kiderül, hogy valójában az ördög tanítványa.
03:36
   
Majdnem megúsztam...
Két otthon Mexikóban
Gonzolo Martinez kamasz létére már börtönben ül. Mikor alkalma nyílik rá, megszökik. Az FBI csak akkor tudja elfogni, amikor megpróbál átjutni Mexikóba.
04:24
   
Majdnem megúsztam...
Videokölcsönző
A gyilkos Michael Brown és felesége, Donna 15 évig voltak szökésben. Michael csak akkor adta fel magát, amikor Donna megbetegedett...
05:12
   
Majdnem megúsztam...
Luxusélet
Dennis Hope, a jóképű és intelligens tolvaj merész rablások egész sorát követi el, ügyesen elkerüli a letartóztatást, és luxuséletet él.
06:00
   
Eltűnt
Út a semmibe
Az egyetemista Bryce autóval indult a szüleihez, de a kocsit összetörve, üresen találták egy elhagyatott, kaliforniai parkban. Mi történhetett a fiúval?
06:46
   
Eltűnt
Az árral szemben
Egy művész eltűnik a munkából hazafelé tartva. Autóját üresen találják egy parkolóban, és rögtön megindul a találgatás arról, hova tűnhetett a nő.
07:32
   
Eltűnt
A biciklista
Briant, a 25 éves biciklistát utoljára egy réten látták. Vajon Brian megsérült az egyik kockázatos kerékpártrükkje során, és ezért tűnt el?
08:30
   
Rossz vér
Báty beárulva
A Medina-család élete igazi álom, míg hősnek tartott fiukat, Carlost meg nem gyilkolják. Öccse, Jerry biztos benne, hogy egyik testvérük a tettes.
09:00
   
Eltűnt
Jennifer rejtélyes eltűnése
Napokkal Jennifer Kesse eltűnése után az otthona közelében bukkannak rá üres autójára. Tíz évvel később még mindig nincs magyarázat erre a hihetetlen floridai bűnesetre.
10:00
   
Sötét vágyak 6.
Linda esete
Linda sérült gyerekekkel foglalkozik. Szeretne segíteni az egyik tanítványán, de meg is kell magát védenie tőle. Az élete pedig felfordul, amikor a gonosz kopogtat az ajtaján.
11:00
   
Végzetes viszonyok
Ki mint veti ágyát...
Archie és Mary Ann McFarland nyitott házasságban él. Archie beleegyezett, hogy az asszony összejöjjön más férfiakkal. Kérdés, hogy ez milyen következményekkel jár...
12:00
   
Végzetes viszonyok
Érzékeny szív
Pam és Bob Bulik látszólag tökéletes családot alkot. Azonban Bob összeszűri a levet egy másik nővel, és ez végzetes következményekhez vezet.
13:00
   
Végzetes viszonyok
Átverve
Donald és Jennifer Clark boldogan él csendes külvárosi otthonában, egészen addig, amíg Donald meg nem hívja egyik szeretőjét az otthonukba. Megbánja-e Jennifer a tettét?
14:00
   
Végzetes viszonyok
Meglepő titkok
Amikor a háztartásbeli Dorothy eltűnik, sokan azt gyanítják, hogy új életet akar kezdeni. Amikor a lánya megpróbál a nyomára bukkani, meglepő titkokra derül fény.
15:00
   
Végzetes viszonyok
Zűrös affér
A futó kalandok végzetesek lehetnek. Ezt megtapasztalja egy temetkezési vállalkozó és a felesége is, mert egy affér nyomán egyikük bajba kerül.
16:00
   
Imposztorok
A rejtélyes futó
Alexi Indris Santana végül eléri az álmát, és bekerül egy elit egyetemre. Nemsokára különös dolgok kerülnek napvilágra...
17:00
   
Imposztorok
Kísért a múlt
A korábbi gyermekprostituált és drogfüggő JT Leroy túljutott sötét korszakán, és sikeres íróvá vált. Visszatér-e a múltja, hogy kísértse őt?
18:00
   
Imposztorok
A színlelés nagymestere
Ez a szélhámos a színlelés nagymestere. Gond nélkül adja ki magát pilótának, pszichológusnak és orvosnak. Sok millió dolláros vagyonra tett szert az Egyesült Államokban.
19:00
   
Imposztorok
Bryan Richards Los Angelesből egy kis településre költözik. Kivételes személyisége hamarosan feldúlja a település életét és egy váratlan igazság is napvilágra kerül.
20:00
   
Brian Wolfe, magánnyomozó 15.
15. rész
Nevelőszülők veszik igénybe Wolfe segítségét, amikor egyik volt neveltjük eltűnik. Wolfe az eltűnt lányt keresve szembesül a város sötét oldalával.
20:30
   
Brian Wolfe, magánnyomozó 16.
16. rész
Egy nő aggódik anyja új férje miatt, és Wolfe-hoz fordul segítségért. Wolfe olyan igazságokat derít ki, amelyek mélyen megrázzák az egész családot.
21:00
   
Az eltűnt nők városa 4.
4. rész
A felszínen az Ohio állambeli Chillicothe klasszikus amerikai városka. Tavaly azonban gyilkosságok miatt az újságok címlapjára került: hat nő tűnt el vagy halt meg.
22:00
   
Bűntény a címlapról
3. rész
Egy texasi édesanya hirtelen elérhetetlenné válik. A rendőrség azt feltételezi, hogy kikapcsolódni ment, esetleg egy új férfival. Julie családja azonban a legrosszabbtól tart.
23:00
   
A gonosz mosolya
Lövöldözés Phoenixben
2005 nyarán egy szörnyeteg ólálkodik Phoenix utcáin. Az áldozatok száma folyamatosan nő, a kérdés, hogy sikerül-e a rendőrségnek elkapni a gyilkost, mielőtt újra lecsapna?

Mai tv-műsor

10.23 20:00
Downton Abbey V./8.
10.23 20:00
Zootropolisz - Állati nagy balhé
10.23 21:00
A barbárok felemelkedése I./8.
10.23 21:00
Titkok és hazugságok II./9.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.