ID Extra tv-műsor

MOST

03:36
   
Majdnem megúsztam... VIII./85.
Csatabárddal menekültem
04:24
   
Majdnem megúsztam... VIII./88.
Az adósság
05:12
   
Majdnem megúsztam... VIII./90.
A pittsburghi hatok
06:00
   
Meggyilkoltak II./12.
Végzetes keresztutak
06:23
   
Meggyilkoltak II./13.
Korcs szerelem
tv-műsor: Majdnem megúsztam... VIII./85.tv-műsor: Majdnem megúsztam... VIII./88.tv-műsor: Majdnem megúsztam... VIII./90.
ID Extra tv-műsor02.26
00:00
   
Redrum - gyilkosság visszajátszva III./1.
A modern kereszteslovag / Családi értékek
A 86 éves Nordella Newson sokszor összetűzésbe kerül kábítószer-kereskedőkkel, és gyilkosság áldozata lesz. A neonáci Jeff Hallt meggyilkolják - számos gyanúsított jöhet szóba.
01:00
   
Redrum - gyilkosság visszajátszva III./2.
Belső körök / Hűtlenek
Rachael és Tiffany összebarátkozik a kiközösített Christine-nel, és meggyilkolják őket. Bár Dan és Donna semmiben sem szenved hiányt, a rejtett vágyak gyilkossághoz vezetnek.
02:00
   
Redrum - gyilkosság visszajátszva III./3.
Egy rendőr halála
A rendőrség megdöbben, amikor egy rendőrtisztet meggyilkolnak az otthonában. Billt holtan találják az erdőben, a mellkasán egy szóval: FED.
02:48
   
Redrum - gyilkosság visszajátszva III./4.
Avis Banks esete
Amikor megtalálják John Davis kormánykerékre borult holttestét, sem a barátai, sem a rendőrök nem értik, mi történt. A vőlegényétől terhes Avis Bankst holtan találják.
03:36
   
Majdnem megúsztam... VIII./85.
Csatabárddal menekültem
Russell Kerr 60 éves börtönbüntetését tölti egy bűncselekményért, amelyet szerinte nem követett el. Egy rabtársával mesteri szökési tervet dolgoznak ki.
04:24
   
Majdnem megúsztam... VIII./88.
Az adósság
Egy súlyos sérülés után Jaime Jones számlái felhalmozódnak. A család jóléte forog kockán, ezért bankot rabol, hogy kifizesse az adósságait.
05:12
   
Majdnem megúsztam... VIII./90.
A pittsburghi hatok
Andrew Heim erőszakos cselekmények miatt börtönbüntetését tölti. Egy alagúton át öt rabtársával sikerül megszöknie, és országos hajtóvadászat indul ellenük.
06:00
   
Meggyilkoltak II./12.
Végzetes keresztutak
Ron Whiteheadet lelövik az autójában. Először azt hiszik, az autóját akarták ellopni, de később egy szerencsés fejlemény nyomán kiderül a hátborzongató igazság.
06:23
   
Meggyilkoltak II./13.
Korcs szerelem
A szeretnivaló, 17 éves Laura Salmont holtan találják egy bánya mellett. Két nyomozó 16 éven át vadászik a gyilkosra. Ki ölte meg a lányt?
06:46
   
Meggyilkoltak II./19.
Lángok martaléka
Mindenki megdöbben, amikor megtudja, hogy Lula Young tűz áldozata lett. A nyomozás során azonban kiderül, hogy nem mindenki kedvelte annyira, mint elsőre állították.
07:09
   
Meggyilkoltak II./23.
Csendes eskü
Tina épp dolgozott, amikor két férfi besétált az irodájába és meggyilkolta őt. A rendőrségnek hazugságok, családi kötelékek és szerelmek hálójából kell kibogoznia az igazságot.
07:32
   
Meggyilkoltak II./25.
Csak a jók halnak fiatalon
Egy hosszú hétvége után holtan találják kollégiumi szobájában Kate Johnsont. Vajon kézre kerül a gyilkos?
08:00
   
Meggyilkoltak II./26.
Reggeli rajtaütés
Robert Taylor a munkájába tartott, amikor agyonlőtték. Az eset kiderítetlen maradt, míg a gyilkost a lelkiismeretfurdalás megdöbbentő vallomásra nem kényszerítette.
08:30
   
Meggyilkoltak II./12.
Végzetes keresztutak
Ron Whiteheadet lelövik az autójában. Először azt hiszik, az autóját akarták ellopni, de később egy szerencsés fejlemény nyomán kiderül a hátborzongató igazság.
09:00
   
Meggyilkoltak III./5.
Vidéki vér
Ned a városi élet forgataga elől vidékre menekült. Amikor feleségével együtt gyilkosság áldozata lesz, a nyomozók vizsgálni kezdik Ned múltját is.
09:30
   
A családegyesítő: Ricardo féltestvére 5.
A családegyesítő: Ricardo féltestvére
Troy Dunn azt tűzte ki céljául, hogy embereket összehozzon rég elszakadt szeretteikkel. Érzelmekkel teli, sorsfordító történek tanúi lehetünk.
10:00
   
Rémálom a szomszédban VI./3.
3. rész
Amikor Michael Severance eltűnik, a San Angelo-i közösség egy emberként támogatja a menyasszonyát. Lehet, hogy eltűnése további baljós fejleményeket tartalmaz?
11:00
   
Bűntény a családban III./1.
Első a család
DeWildsék számára mindig a család az első. Amikor azonban úgy alakul, hogy az egyik DeWild megszakítaná ezt a köteléket, egyetlen megoldásnak a gyilkosságot látják.
12:00
   
Bűntény a családban III./2.
Hazugságok háza
Jacksonék látszólag tipikus amerikai család. Egy sötét családi titok nyomán azonban kiderül, hogy legalább egy Jackson báránybőrbe bújt farkas.
13:00
   
Bűntény a családban III./3.
Négy asszony és egy temetés
A Jones család jól él, virágzik az üzletük és van két bájos lányuk is. De az idill tragédiába torkollik, amikor egy vendégük felfedezi a család titkolt szégyenfoltját.
14:00
   
Bűntény a családban III./4.
Gyilkos indulatok
Bruce és Darlene Rouse vagyonosak, sikeresek és három csodálatos gyermekkel büszkélkedhet. A zárt ajtók mögött azonban megvetés, féltékenység és kapzsiság mérgező elegye forr.
15:00
   
Bűntény a családban III./6.
Ne öld meg a hírvivőt
A kozmetikai céget irányító család megtanulja, hogy a szépség nem minden. Alattomos harc folyik a hatalom megszerzéséért és még a gyilkosságtól sem riadnak vissza.
16:00
   
Sötét vágyak II./2.
Pokoli otthon
Kisha kilátásai fényesek, hiszen megvásárolhatta első otthonát. Azonban az események halálos fordulatot vesznek, amikor a korábbi tulajdonos a lány megszállottjává válik.
17:00
   
Sötét vágyak II./3.
SOS SMS
Tara hátborzongató névtelen üzenetet kap valakitől, aki ismeri, és bántani akarja. A nő félelme pedig egyre nő, ahogy próbálja kideríteni a fenyegető kilétét.
18:00
   
Sötét vágyak II./4.
Meglátni és megszeretni
Krystal részt vesz egy wicca-témájú tévéműsorban. A műsorvezetőnek megakad rajta a szeme, és amikor az érdeklődés megszállottságba fordul, a férfi megfogadja, hogy a magáévá teszi.
19:00
   
Sötét vágyak II./6.
Linda esete
Linda sérült gyerekekkel foglalkozik. Szeretne segíteni az egyik tanítványán, de meg is kell magát védenie tőle. Az élete pedig felfordul, amikor a gonosz kopogtat az ajtaján.
20:00
   
Hazugságok hálójában III./12.
Átvertek
Egy 28 éves lány egy netes csaló hálójába kerül. A történet arról szól, hogyan fizet meg egy fiatal lány valaki más szenvedéséért.
21:00
   
Túszejtők: halálos követelések I./4.
Míg a halál el nem választ
Paula Gutierrez és Chino DeJesus anyagi gondjait egy bankrablással igyekezett megoldani. A rendőrblokád négyórás patthelyzete tragikus véget ért.
22:00
   
Sötét vágyak III./5.
A zaklató
Amikor Hannah új házba költözik, egy férfi filmezni kezdi őt az ablakon keresztül. A zaklató egy idő után az életére tör.
23:00
   
Zárt ajtók mögött
Az Emmy-díjas újságíró, Tony Harris beleássa magát a családon belüli erőszak kevéssé ismert és borzalmas világába, és kiderül: soha nem gondoltuk volna, kik is valójában az áldozatok.

Mai tv-műsor

02.26 11:30
Viharlovagok
02.26 13:00
Amerika féltve őrzött titkai I./8.
02.26 14:40
Zűrös viszonyok II./3.
02.26 15:55
Nevelésből elégséges II./19.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.