Discovery Channel tv-műsor

MOST

18:00
   
Autókereskedők IV.
Alfa Romeo Spider Veloce 2000 - 1. rész
18:30
   
Autókereskedők IV.
Alfa Romeo Spider Veloce 2000 - 2. rész
19:00
   
Sydney, az óriás kikötő I./2.
2. rész
20:00
   
Autókereskedők IV./1
Alfa Romeo Spider Veloce 2000
21:00
   
A Föld rejtélyes oldala I.
Szodoma megtalálása
tv-műsor: Autókereskedők IV.tv-műsor: Autókereskedők IV.tv-műsor: A Föld rejtélyes oldala I.
Discovery Channel tv-műsor10.24
tv műsor
Óriás hajók építői
Két úttörő hajóépítő csapat munkáját követhetjük nyomon, akik a világ legnagyobb hajózási cége, a Maersk megrendelésére dolgoznak. A hatrészes sorozatban bepillantást nyerünk a tervezés, kivitelezés és vízre bocsátás részleteibe. A sorozat Okpo és Sungdong dél-koreai hajógyárakban kezdődik. A két nemzetközi csapat egy hatalmas tartályhajót, a Maersk Tangiert, és a világ legnagyobb fúrótornyát, az XLE4-et építi.
00:00
   
Extrém vasútvonalak Ausztráliában I./8.
8. rész
Egy forgalmi dugó kettévágja a várost, óriási fejfájást okozva a veterán Bernie Bakernek. A gyakornok Allie Hume keményen dolgozik, hogy átmenjen a mozdonyvezetői záróvizsgán.
01:00
   
Pokoli utak
Oroszország
Ismerjük meg annak az útnak a történetét, amelyen Gulag-foglyok, aranybányászok és a helyi kisebbségekhez tartozók ezrei vesztették életüket a nehézségekkel való küzdelemben.
02:00
   
Úttörők I./6.
Sötétség és világosság
Shaun az életét kockáztatva érzékelőket helyez el egy aktív vulkánban. Az újonc Chris egy fekete kajmánnal küzd. Gary 10 mérföld mélyen egy barlangban ritka denevérek után kutat.
03:00
   
Guy Martin: Kétkeréken az ősök nyomában
Guy Martin elindul, hogy megtudja az igazságot lett nagyapjáról. Találkozik lett rokonaival, és közben jobban megismeri saját személyiségének néhány vonását is.
03:50
   
Amerikai Tarzan I./3.
3. rész
Hét jó erőben levő, vállalkozó kedvű, kalandra éhes amerikai érkezik Dominika szigetére, hogy alaposan próbára tegyék állóképességüket és túlélési ismereteiket.
04:40
   
Édesvízi szörnyek VIII.
Rémület a paradicsomban
Jeremy Wade, az extrém horgász a Bahamákra utazik, miután azt hallja, hogy az úszókat a mélybe ragadta valami a Paradise Islandet körülvevő, víz alatti barlangoknál.
05:30
   
Hogyan csinálják? XII.
16. rész
Hogyan készül a legendás fedorakalap? Hogyan készül a világ építőanyaga, a cement? És hogyan szüretelnek és fagyasztanak le több millió borsószemet három óra alatt?
06:00
   
Hogyan készült? XVIII.
Cilinderek és keménykalapok/ Vízmelegítők/ Elektrosztatikus hangszórók
Hogyan készülnek a cilinderek és keménykalapok, a napenergiát hasznosító vízmelegítők, a darázsfészek és az elektrosztatikus hangszórók?
06:25
   
Halálos fogás X.
Bajok, csőstül
Csatlakozzunk a Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak és Ramblin' Rose legénységéhez, akik visszatérnek a Bering-tenger veszélyes, jeges vizére.
07:15
   
Túlélőpár-baj I.
Mocsárban
Cody és Dave életveszélyes forgatókönyve: túlélni egy louisianai folyódeltát. Eltévedve bolyonganak a mocsárban, ami aligátoroktól és hatféle mérges kígyótól hemzseg...
08:05
   
Raktárvadászok III.
20. rész
A házaspár, Brandon és Lori nagyban játszanak a népszerű amerikai raktárárverésekenen. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek-e...
08:30
   
Licitvadászok V.
Kockázat és haszon
Allen Haff és Ton Jones Amerikát járva licitál gazdátlan tárolóegységekre, amelyekben várhatóan kincsek lapulnak. Minél érdekesebb egy tároló története, annál nagyobb az ára!
09:00
   
Az alkukirály IV.
Éttermi maradékok
Egy étterem berendezésének likvidálása elvileg könnyű, ezé az étteremé azonban olyan rossz állapotban van, hogy Jeff még azt sem remélheti, hogy a költségei megtérülnek.
09:30
   
Kanadai raktárárverések II.
Ursula és a csincsilla
Paul egy szerencsés pókerjátszma után vásárlásra próbálja biztatni a fiát. Ursula összebarátkozik kedvenc csincsillájával.
10:00
   
Száműzöttek műhelye I.
Sue személyre szabott Fordja, 2. rész
Thomas és Tom egy rozsdás 67-es Chevelle-et vesznek meg, hogy eladják és legyen pénz Sue Yu-Lan Martin 56-os Ford kisteherautójára. Sue a csapatba hívja Richard Rawlinsot.
11:00
TV műsor ajánlatunk!  
Dallasi autónepperek II./6.
Apache és Renegade
tv-műsor: Dallasi autónepperek II./6.
Martha a fiúkkal életre kelt egy oldalfellépős 1961-es Chevy Apache kisteherautót. JD felújít egy piros Renegade terepjárót és megtréfál egy vevőt.
11:30
   
Klasszikus autók nyomában VIII./18.
18. rész
Az ismert gyűjtő és autótörténész, Wayne Carini a valaha gyártott legjobb és legegyedibb gépkocsikat keresi, veszi meg, újítja fel és adja el.
12:00
   
Mérnöki műtárgyak VI.
Gotthárd-bázisalagút
A svájciak 18 milliárd dollárt költenek a Gotthárd-bázisalagútra - a világ leghosszabb alagútján háromszor gyorsabban lehet átkelni az Alpokon. A műsorvezető: Danny Forster.
13:00
   
Lakásnepperek I.
Poloskák az ágyban
Doug eltűnődik, jelenthet-e rosszat az alacsony kikiáltási ár, Ed szerint azonban nagy nyereség vár rájuk. Scott aggódik, hogy kedvenc ingatlanját ellephették a poloskák.
13:30
   
Licitvadászok V.
Kockázat és haszon
Allen Haff és Ton Jones Amerikát járva licitál gazdátlan tárolóegységekre, amelyekben várhatóan kincsek lapulnak. Minél érdekesebb egy tároló története, annál nagyobb az ára!
14:00
   
Az alkukirály IV.
Keleti bonyodalom
Mikor egész rakomány rothadt bútor érkezik, Jeff Indonéziába tart, hogy felelősségre vonja a csaló gyártót. Vajon képes lesz visszafogni magát és kulturáltan megoldani az ügyet?
14:30
   
Kanadai raktárárverések II.
10. rész
A vevők között a feszültség még sohasem volt ilyen magas. Az árverések okozta stressz mellett új üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban is fontos döntéseket kell hozniuk.
15:00
   
Autókereskedők VIII.
Dodge Charger
Az autóimádó Mike Nagy-Britanniában és Amerikában kutat régi, rozsdásodó autók után, amelyeket Edd, a tapasztalt szerelő álomautókká varázsol.
16:00
   
Hogyan készült? XII.
Mozgólépcsők
Hogyan készülnek a mozgólépcsők, a Kevlar kenuk, a kecskesajtok és a zenélő dobozok?
16:30
   
Hogyan csinálják? VIII.
8. rész
Hogyan utasítják a robotokat az autók tömeggyártására? Hogyan változtatják át a világ legnagyobb futballstadionját a legnagyobb jégkorongpályává? A sorozat új részéből kiderül.
17:00
   
Ausztrál kamionosok IV.
12. rész
Induljon útnak ezekkel a belevaló sofőrökkel és ismerje meg az ausztrál kamionosok világát! A szállítmány nagyobb, az utak rázósabbak, az események pergőbbek, mint valaha!
18:00
   
Bear Grylls: A sziget II.
3. rész
A férfiak alig aludtak és ettek rendesen, amióta megérkeztek a szigetre. Emellett a sziget két építésze, Paul és Andy keserű viszályából igazi háború robban ki.
19:00
   
Autókereskedők XII.
Ford F100 - Seattle
A pickup kisteherautó az ország jelképe, és Mike szívesen bejutna a virágzó klasszikus teherautópiacra. Talál egy befejezetlen 1950-es F1 versenyautót.
20:00
   
Egy fogkefével a világ körül I.
6. rész
Rob Greenfield, a kalandor és túlélőbajnok merész tervet eszelt ki: átkel Dél-Amerikán úgy, hogy nem visz magával pénzt, csak az útlevelét és egy fogkefét.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Csupasz túlélők: bajnokok versenye I./18.
18. rész
tv-műsor: Csupasz túlélők: bajnokok versenye I./18.
Tizenkét tapasztalt túlélési szakértőt magukra hagynak a vadon mélyén. Negyven napot és éjszakát kell eltölteniük élelem, víz és ruha nélkül.
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
Túlélésre berendezkedve
Öt férfi vállalja, hogy távol a világtól, a vadon közepén létrehoznak egy telepet. Húsz napjuk van arra, hogy szinte a semmiből megteremtsék a tartós létezés feltételeit.
23:00
   
Úttörők I./1.
Út a veszélyes ismeretlenbe
Tudósok a Föld legsötétebb helyeire utaznak abban a reményben, hogy megfejthetnek néhány régi rejtélyt. Három túlélési szakértő próbálja megóvni őket a veszélyektől.

Napi tv-műsor

10.22 18:30
Kutyabajnok
10.22 18:50
Star Academy Élő Show 8.
10.22 20:05
Váltsunk zöldre! 13.
10.22 21:00
19-2 4.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.