Discovery Channel tv-műsor

MOST

04:40
   
Édesvízi szörnyek VIII.
Rémület a paradicsomban
05:30
   
Hogyan csinálják? XII.
16. rész
06:00
   
Hogyan készült? XVIII.
Cilinderek és keménykalapok/ Vízmelegítők/ Elektrosztatikus hangszórók
06:25
   
Halálos fogás X.
Bajok, csőstül
07:15
   
Túlélőpár-baj I.
Mocsárban
tv-műsor: Halálos fogás X.tv-műsor: Túlélőpár-baj I.
Discovery Channel tv-műsor10.30
tv műsor
Óriás hajók építői
Két úttörő hajóépítő csapat munkáját követhetjük nyomon, akik a világ legnagyobb hajózási cége, a Maersk megrendelésére dolgoznak. A hatrészes sorozatban bepillantást nyerünk a tervezés, kivitelezés és vízre bocsátás részleteibe. A sorozat Okpo és Sungdong dél-koreai hajógyárakban kezdődik. A két nemzetközi csapat egy hatalmas tartályhajót, a Maersk Tangiert, és a világ legnagyobb fúrótornyát, az XLE4-et építi.
00:00
   
A náci aranyvonat nyomában
A második világháború vége felé egy kincseket szállító náci katonai szerelvény eltűnt Alsó-Sziléziában. Ennek járunk utána.
01:00
   
Túlélésre berendezkedve
Öt férfi vállalja, hogy távol a világtól, a vadon közepén létrehoznak egy telepet. Húsz napjuk van arra, hogy szinte a semmiből megteremtsék a tartós létezés feltételeit.
02:00
   
Hogyan működnek a gépek? I.
8. rész
A parkolóóráktól az autómosókig, a tűzcsapoktól a mozgólépcsőkig - ez a sorozat szétszedi a látszólag hétköznapi eszközöket, hogy bemutassa működésük különleges titkait.
02:00
   
Pokoli utak
Sorozat a föld nyolc legveszélyesebb országútjáról. Találkozunk azokkal a sofőrökkel, akiknek útközben lavinák, kőomlások és fegyveres támadások veszélyeztetik az életét.
03:00
   
A Föld rejtélyes oldala I.
A nácik jégerődje
Az űrből nézve a városok fényesen világítanak, a lakatlan területek sötétek. Vajon hogy lehet, hogy Ausztrália sivataga úgy fénylik, mint városok egész sora?
04:00
   
Ne próbáld ki otthon! IV./12.
12. rész
Sorra vesszük a világ legjobb házilag felvett tudományos mutatványait. Tudósaink ízekre szedik a weben fellelhető legőrültebb mutatványokat, és feltárják tudományos hátterüket.
05:00
   
Szuperszállítók I./4.
4. rész
Munkások rejtett hada dolgozik szerte a világon folyamatosan azért, hogy az értékes vagy nagy mennyiségű szállítmányok mindenütt időben eljussanak rendeltetési helyükre.
06:00
   
Az alkukirály IV.
Kétségbeesett próbálkozás
Egy versenytárs egész rakomány matraccal jelenik meg Jeff háza előtt. Vajon meg tudja venni Jeff olcsón az árut? Emellett szerszámokat is sikerül nagy számban eladnia.
06:30
   
Az alkukirály IV.
Jeff és Jade
Jade, aki Jeff szerint a bútorokkal foglalkozók közt a legvonzóbb nő, ajánlatot tesz Jeffnek. Lehet, hogy a férfit annyira lenyűgözi a nő szépsége, hogy többet fizet a kelleténél?
07:00
   
Kincsek a garázsból I.
Pinball
Vajon a Kraig Bantle vezette takarító gárda talál-e kincseket a kétautós garázsban, amely színültig tele van mindenféle kacattal és szeméttel?
07:30
   
Kincsek a garázsból I.
Babák
Vajon a Kraig Bantle vezette takarító gárda talál-e kincseket a hálószobában, amely színültig tele van mindenféle kacattal és szeméttel?
08:00
   
Raktárvadászok IV.
5. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
08:30
   
Raktárvadászok IV.
6. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
09:00
   
Hihetetlen mérnöki baklövések - helyrehozva I.
6. rész
Justin a viharos Északi-tengerre száll, hogy meglátogasson egy szélturbinát, és ellenőrizze, hogyan javítják ki a mérnökök a hibát, amitől az egész szerkezet a vízbe zuhanhat.
10:00
TV műsor ajánlatunk!  
Naplóbejegyzések az első világháborúról I./4.
4. rész
Az I. világháború azoknak a szemüvegén át, akik személyesen átélték. A társadalom legkülönbözőbb rétegeiből származó emberek eddig még közzé nem tett történeteit hallhatjuk.
11:00
   
Édesvízi szörnyek VIII./1.
Razorhead: Pengeszáj
Ijesztő hírek érkeznek egy lényről, amely Florida partjainál terrorizálja az embereket. Jeremy Wade a napfényes vidékre indul, hogy kiderítse, mi okozza a különös támadásokat.
12:00
   
Autókereskedők XIII./4.
1980 Chevy LUV
Amikor Edd megbízza Mike-ot azzal, hogy találjon egy klasszikus amerikai teherautót, Mike Sonoma megyébe indul, ahol felkeresi ismerősét, akinek van egy Chevy LUV autója.
13:00
   
Rozsdás kincsek birodalma II./3.
Építés és rombolás
Andy fő célja a cég növekedése, és több munkát vállalt, mint amennyit el tud végezni. Tapasztalt munkatársain múlik, hogy kikerül-e a slamasztikából.
14:00
   
Amcsi benzinfalók III.
Verseny egy 67-es Dodge Darttal - I. rész
A GMG csapata újabb garázsban rozsdásodó roncsokat állít helyre és kelt új életre. Vajon rendbe tudják hozni az autókat még a következő árverés előtt, és sikerül keresni rajtuk?
15:00
   
Dízeltesók I./5.
Az utálatos hójárgány
Kövesse Heavy D, Diesel Dave és csapatuk kalandjait a DieselSellerznél! A fiúk hatalmas autóépítési projektjei és ajándékba adott furgonjai a dízellegendák részét képezik.
16:00
   
Acélbratyók II.
5. rész
Michael Manousakis és csapata a Morlock Motorsnál bármilyen járművet be tud szerezni. A westerwaldi zseni kiemelkedő projektek lenyűgöző sorát hajtotta már végre világszerte.
17:00
   
Angliai raktárvadászok III./5.
5. rész
A csapatra Lewesban sok vér, verejték és könny vár. Miközben az egyik licitáló hevesen zokog a forró napon, Scotty összetöri a kincsét.
17:30
   
Angliai raktárvadászok III./6.
6. rész
Az oxfordshire-i árverésen nagy a káosz. Heavy D-nek egy vagyon csúszik ki a kezéből, és egy rejtélyes tároló licitháborút vált ki. Barry unokaöccse elragadtatja magát.
18:00
   
Világbajnok gépek II.
Szuperhelikopterek
Öt nagyszerű szuperhelikopter került fel a toplistára, és mindegyik már önmagában is valódi csoda. Melyik lesz végül a legszuperebb?
19:00
TV műsor ajánlatunk!  
A gépek felemelkedése I./6.
800-Tonne Digger
tv-műsor: A gépek felemelkedése I./6.
Ismerjük meg a világ legnagyobb bányászati kotrógépét, a Komatsu PC8000-et, amely alig négy nap alatt 27 ezer tonna rezet képes megmozgatni. Hogyan működik?
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./1.
1. rész
tv-műsor: Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./1.
Bear Grylls egy lakatlan csendes-óceáni szigeten magára hagy néhány férfit és nőt úgy, hogy a rajtuk levő ruhán és néhány alapvető eszközön kívül nincs náluk semmi. Mi lesz velük?
21:00
   
Serpa
A Mount Everest serpa közössége beszámol a 2014. április 18-án pusztító lavináról, amelyben 16 tagjuk életét vesztette. Vajon hogyan dolgozták fel a történteket?
23:00
   
Édesvízi szörnyek VIII./7.
Rejtett szörnyek
Jeremy 30 éve vadászik édesvízi gyilkosokra, de most rájött, hogy ezekben a vizekben sokkal sötétebb és halálosabb lények is élnek - paraziták.

Napi tv-műsor

10.24 10:00
A szerelem foglyai 168.
10.24 11:00
Láncra vert szerelem 86.
10.24 15:35
Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája I./26.
10.24 16:05
Zootropolisz - Állati nagy balhé
© 2012-2016 Gillon Media Kft.