Discovery Channel tv-műsor

MOST

17:00
   
Az alaszkai vadon gyermekei III.
Csigasor
18:00
   
Túlélőpár-baj VI./1.
1. rész
19:00
   
Devonport: A Brit Királyi Haditengerészet titkai I./1.
A miniszterelnöki látogatás
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./6.
6. rész
21:00
   
Fidel Castro: Kuba teljhatalmú vezetője
tv-műsor: Az alaszkai vadon gyermekei III.tv-műsor: Túlélőpár-baj VI./1.tv-műsor: Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./6.
Discovery Channel tv-műsor12.02
tv műsor
Brit kincsek az Újvilágba
Jesse McClure nem csak sima régiségkufár, ő a kereskedők királya, aki a szakma minden csínját-bínját kitanulta szülei vállalkozásában, egy Los Angeles-i régiségboltban. Édesapja, Mac a főnök, testvére, Lindsay pedig bármire képes vevőt találni.
01:00
   
Amcsi benzinfalók III./5.
Az NHRA és az 55-ös Pink Caddy, I. rész
Richard hozzáfog egy 55-ös rózsaszín Caddy átalakításához. Nagyon lelkes, amíg a fiúk el nem árulják, hogy nem tudják határidőre elkészíteni az autót.
02:00
   
Devonport: A Brit Királyi Haditengerészet titkai I./2.
Áldozat
Anderson kapitány egy ágyút tesztel a Királyi Haditengerészet legmodernebb fregattján, a HMS Sutherlandon. Tanúi lehetünk az érzelmi feszültségnek, amelyet az elválás okoz.
03:00
   
LOT: küldetés a felhők felett I./5.
5. rész
A dokumentumfilm-sorozat az évente csaknem ötmillió utast szállító lengyel LOT légitársaságot mutatja be, a mindennapi üzemeltetéssel járó nehézségeket, örömöket és bánatokat.
03:50
   
Aranyláz a Bering-tengeren V./21.
21. rész
Az idénynek majdnem vége, és Zeke kísérlete veszélyt jelent a testvére számára. A High Noon vízmelegítője tönkremegy, és forrnak az indulatok a Wild Rangernél.
04:40
   
A fagyott arany átka I.
Felfedett titkok
Daryl új információt szerzett a Terrarosa-gleccserben lévő aranyról, de csak akkor árulja el, ha Adammel és Evannel tarthat. Fred rejtélyes telefonhívást kap.
05:30
   
Hogyan készült? XVI.
1. rész
Vajon hogyan készül az üveg levélnehezék, a só, amellyel az utakat szórják, a diótörő és a kocsiajtó? A sorozat újabb hétköznapi tárgyakat vesz górcső alá.
06:00
   
Hogyan készült? XXII.
Nyersbőr lámpaernyők és MRI szkennerek
Újabb hétköznapi tárgyakat vizsgálunk, és megnézzük, hogyan készülnek a nyersbőr lámpaernyők és az MRI szkennerek.
06:25
   
Ausztrál kamionosok II.
2. rész
Dion még napnyugta előtt megpróbálja elhagyni Perth városát óriási konvojával. Steve útjának sorsa a szerelőjével folytatott telefonbeszélgetésen múlik.
07:15
   
Túlélőpár-baj IV./2.
Végtelenül sok látnivaló - 2. rész
Sri Lankán Joe elefántokkal találkozik, majd kénytelen leugrani egy szikláról. Egy ősi tűzcsövet használ tűzgyújtáshoz Cody, majd átkelnek egy krokodiloktól hemzsegő folyón.
08:05
   
Angliai raktárvadászok I.
2. rész
Sean Kelly műsorvezető és árverésvezető az Egyesült Királyságban utazgatva az ország rejtett kincseit keresi különféle tárolókban és garázsokban.
08:30
   
Licitvadászok I.
A nagy fogás
Ton és Allen egy Los Angeles belvárosában levő raktár tartalmára licitál. Találnak egy 1970-es német H&K P7 pisztolyt és egy egészen ritka, rézből készült pénztárgépet.
09:00
   
Az alkukirály I.
1. rész
Schwarz, az ügyesen alkudozó bolhapiaci kereskedő felért a csúcsra. Ellenállhatatlan tárgyalási készsége és készpénze elegendő-e ahhoz, hogy áruival nyereségre tegyen szert?
09:30
   
Kanadai raktárárverések I.
A megnyitó
A versengő csapatok igazi kincsvadászokként licitálnak a nagy fogás reményében. Csak a raktár felnyitása után derül ki, hogy drágán vettek szemetet, vagy olcsón igazi kincseket.
10:00
   
Autókereskedők - cserebere a világ körül I.
Nagy-Britannia
Mike hazatér, és vevőt keres a behozott Hindustan Ambassador kocsira. Később haszon reményében átalakít egy Triumph Spitfire és egy Land Rover Defender autót.
11:00
   
Klasszikus autók nyomában V.
Hershey
Wayne Carini Ferrari-szakértő és autórestaurátor Amerikába utazik, hogy ott újabb klasszikus autókat keressen, restauráljon és adjon el.
11:30
   
Hogyan készült? Álomautók II./13.
BMW i8
Eltűnődött már azon, hogyan készül egy BMW i8? Tartson a "Hogyan készült?" csapatával az autó szülőhelyére és fedezze fel csodálatos karosszériáját!
12:00
   
Mérnöki műtárgyak I./3.
A New York-i metró
Miután évtizedeken át elhanyagolták a felújítását, a hajdan nagyszerű New York-i metróhálózat ma az összeomlás szélén áll. Nagy beruházás lesz felújítani.
13:00
   
Lakásnepperek I./2.
Hirtelen gazdagság
Egy személyre szabott, több millió dollár értékű villa eladó, és a licitálás az egekbe szökik. Ki veheti kezébe a kulcsokat? Emellett Eddie a bérlakáspiacon is megvetné a lábát.
13:30
   
Dallasi autónepperek I.
Lelke van!
Az autóknak időnként megvan a maguk személyisége. Tommy 1999-es Prowler kocsija kacér, az 1969-es Camaro SS igen makacs, a 3-as BMW pedig kötekedő.
14:00
   
Az alkukirály I.
2. rész
Schwarz, az ügyesen alkudozó bolhapiaci kereskedő felért a csúcsra. Ellenállhatatlan tárgyalási készsége és készpénze elegendő-e ahhoz, hogy áruival nyereségre tegyen szert?
14:30
   
Kanadai raktárárverések I.
Totális háború
A kanadai raktárárveréseken naponta összegyűlnek a merész vevők, akik készek hatalmas összegekkel licitálni a lefoglalt vagy elhagyott tárolóegységekre.
15:00
   
Extrém vasútvonalak Alaszkában I.
Gyilkos jég
Kövessük nyomon az elit munkások, szerelők és mozdonyvezető küzdelmét, akik Alaszka nyolcszáz kilométer hosszú vasútját üzemben tartják még a legvadabb télben is.
16:00
   
Amcsi benzinfalók I.
Ford Galaxie - 1. rész/Bikiniverseny
A GMG csapata újabb rozsdás autók újraélesztésén és felújításán dolgozik. Sikerül-e elkészülni az autókkal a következő árverésig, és megtérül-e majd a befektetett munka?
17:00
   
Autókereskedők XII.
Ford F100 - Seattle
A pickup kisteherautó az ország jelképe, és Mike szívesen bejutna a virágzó klasszikus teherautópiacra. Talál egy befejezetlen 1950-es F1 versenyautót.
18:00
   
Raktárvadászok I.
2. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
18:30
   
Kanadai raktárárverések I.
A megnyitó
A versengő csapatok igazi kincsvadászokként licitálnak a nagy fogás reményében. Csak a raktár felnyitása után derül ki, hogy drágán vettek szemetet, vagy olcsón igazi kincseket.
19:00
   
Hogyan készült? XX.
Lószerszám, zabpehely, türkiz ékszer, elektromos robogó
Megnézzük, hogyan készülnek a lószerszámok, a zabpelyhek, a türkiz ékszerek és az elektromos robogók.
19:30
   
Hogyan csinálják? XIII.
2. rész
Hogyan faragják a hosszabbított gördeszkát, azaz a longboardot? Hogyan lesz több millió citromból citromlé, és hogyan épül a sokoldalú nehézemelő, a villás targonca?
20:00
   
Száműzöttek műhelye I./25.
Ford Galaxie
Richard Rawlings "Gas Monkey" műhelyének négy korábbi szerelője összefogott, és saját hot rod műhelyt alapított.
21:00
   
Száműzöttek műhelye I./26.
Barrett-Jackson árverés
Richard Rawlings "Gas Monkey" műhelyének négy korábbi szerelője összefogott, és saját hotrodműhelyt alapított.
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
Sacred Steel chopperek I./3.
3. rész
tv-műsor: Sacred Steel chopperek I./3.
Jason Wilson több mint egy évtizede nyitotta meg műhelyét, és azóta nagy sikerrel gyárt csúcskategóriás egyéni choppereket és állít helyre amerikai klasszikus járműveket.
23:00
TV műsor ajánlatunk!  
Harley és a Davidson fiúk I./5.
5. rész
tv-műsor: Harley és a Davidson fiúk I./5.
Hogyan sikerült néhány kitartó közép-nyugati kékgalléros álmodozónak meghódítania az elit keleti partot egy legendássá vált motorkerékpár-márkával?

Napi tv-műsor

12.04 18:10
Brooklyn 99 - Nemszázas körzet III./3.
12.04 18:35
Brooklyn 99 - Nemszázas körzet III./4.
12.04 18:55
Murdoch nyomozó rejtélyei IX./14.
12.04 19:00
Showder Klub XVIII./6.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.