Discovery Channel tv-műsor

MOST

01:00
   
Egy fogkefével a világ körül I.
3. rész
02:00
   
Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./6.
6. rész
03:00
   
Fidel Castro: Kuba teljhatalmú vezetője
03:50
   
Melós milliók 1.
Melós milliók
04:40
   
Túlélőpár-baj VI./3.
Moszkitó-part
tv-műsor: Egy fogkefével a világ körül I.tv-műsor: Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./6.tv-műsor: Melós milliók 1.tv-műsor: Túlélőpár-baj VI./3.
Discovery Channel tv-műsor12.14
tv műsor
Brit kincsek az Újvilágba
Jesse McClure nem csak sima régiségkufár, ő a kereskedők királya, aki a szakma minden csínját-bínját kitanulta szülei vállalkozásában, egy Los Angeles-i régiségboltban. Édesapja, Mac a főnök, testvére, Lindsay pedig bármire képes vevőt találni.
00:00
   
Bakik a Föld körül I./34.
34. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
00:30
   
Bakik a Föld körül I.
9. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
01:00
   
Amcsi benzinfalók III.
13. rész
A GMG csapata újabb rozsdás autók újraélesztésén és felújításán dolgozik. Sikerül-e elkészülni az autókkal a következő árverésig, és megtérül-e majd a befektetett munka?
02:00
   
Óriáshajók építői I./6.
Az első út
Elkészült a Tangier, és elindult első útjára. A világ másik végén a szuper vontatóhajó építői versenyt futnak az idővel, hogy befejezzék a munkát.
03:00
   
Extrém vasútvonalak Alaszkában III.
Pokol a hegyen
A vonat a vasút legmagasabb pontja felé tart, miközben észak felé halad, hogy elvigyen egy létfontosságú szállítmányt. JT és Marvin eközben hagyományos fürdőt épít.
03:50
   
Extrém vasútvonalak Ausztráliában I./4.
4. rész
Ismerjük meg az Ausztrália lakatlan vidékeit átszelő vasúthálózat titkait és azokat az embereket, akik naponta küzdenek azért, hogy a vasút zavartalanul szolgálhassa az országot.
04:40
   
Hogyan csinálják? XI.
15. rész
Hogyan készül a szuperacél, melytől az autók könnyebbek, környezetbarátabbak és biztonságosabbak lesznek? Hogyan nyírják meg Ausztrália nyolcvanmillió birkáját minden tavasszal?
05:05
   
Hogyan csinálják? XI.
16. rész
Hogyan szolgálják a kényelmet, szórakoztatást és a biztonságot a legújabb repülőgépülések? Mi köze az űrhajózásnak a melltartók tervezéséhez?
05:30
   
Hogyan készült? XVI.
9. rész
Vajon hogyan készülnek az agyagkorsók, a baromfifelvágottak és versenyautómotorok? A sorozat újabb hétköznapi tárgyakat vesz górcső alá.
06:00
   
Hogyan készült? XXII.
Elektromos járművek töltőállomása, grappa
Újabb hétköznapi tárgyakat vizsgálunk, és megnézzük, hogyan készülnek az elektromos járművek töltőállomásai és hogyan állítják elő a grappát.
06:25
   
Ausztrál kamionosok II.
10. rész
Kövessük nyomon az ausztrál kamionosokat, akik állásukat és életüket kockára téve küzdenek a zord körülményekkel, a szélsőséges veszélyekkel és a nehéz feladatokkal.
07:15
   
Túlélőpár-baj IV./10.
Egy lövés, egy találat
Cody Lundin természetbúvár és új partnere, Joseph Teti, volt zöldsapkás bemutatja, hogyan lehet életben maradni még a legbarátságtalanabb természeti körülmények között is.
08:05
   
Angliai raktárvadászok I.
10. rész
Sean Kelly műsorvezető és árverésvezető az Egyesült Királyságban utazgatva az ország rejtett kincseit keresi különféle tárolókban és garázsokban.
08:30
   
Licitvadászok II.
Próba szerencse
A fiúk taktikáznak. Az egyik raktárban horgászfelszerelést és csónakmotort, a másikban egyéb érdekességeket láttak, de bejön-e a számításuk?
09:00
   
Az alkukirály I.
9. rész
Schwarz, az ügyesen alkudozó bolhapiaci kereskedő felért a csúcsra. Ellenállhatatlan tárgyalási készsége és készpénze elegendő-e ahhoz, hogy áruival nyereségre tegyen szert?
09:30
   
Kanadai raktárárverések I.
A médium tanácsai
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Rick és Cindy ma külső segítséget kap a torontói Don Mills területen.
10:00
   
Autókereskedők - cserebere a világ körül II.
USA
Mike Brewer nemzetközi küldetésre indul. Egy olcsó kisautóból kell szuperautót varázsolnia, a lehető legkevesebb ügylettel. Ezen a héten az USA-ban vásárol egy Corvette C3-at.
11:00
TV műsor ajánlatunk!  
Klasszikus autók nyomában V.
Amelia-sziget: cserebere
tv-műsor: Klasszikus autók nyomában V.
Wayne árverésre bocsát egy 1949-es Mercury Woodie kombit és egy ritka, 1961-es Austin-Healey 3000 Mk I BN7-est.
11:30
   
Hogyan készült? Álomautók III.
Bentley Mulsanne
Képzelje el álmai autóját! Hasonlít egy Bentley Mulsanne-re? A csapat elmegy az autó szülőhelyére, bemutatja működését és csodálatos külsejét.
12:00
   
Mérnöki műtárgyak V./5.
Panama-csatorna
Danny Foster szemügyre veszi a Panama-csatorna 5,25 milliárd dolláros bővítési és helyreállítási projektjét.
13:00
   
Lakásnepperek I.
Háromszoros veszély
Egy Lou és Scott közti félreértés egy drága ingatlannal kapcsolatban mindent megváltoztat. Eddie háromlakásos házat néz ki magának, de vajon háromszoros mértékben nyer rajta?
13:30
   
Dallasi autónepperek I.
Corvette-ek
Ash és JD Corvette-ekkel van elfoglalva, Martha egy Honda Prelude-dal, Tommy pedig égen-földön keresi a megfelelő autót.
14:00
   
Az alkukirály I.
10. rész
Schwarz, az ügyesen alkudozó bolhapiaci kereskedő felért a csúcsra. Ellenállhatatlan tárgyalási készsége és készpénze elegendő-e ahhoz, hogy áruival nyereségre tegyen szert?
14:30
   
Kanadai raktárárverések I.
Leslieville
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Rick és Cindy a Leslieville-ben rendezett árverés napján kezd leszokni a dohányzásról.
15:00
   
Extrém vasútvonalak Alaszkában II.
Lavinaveszély
Az önellátó Joshnak és Annie-nak a gyorsan emelkedő folyó miatt sürgősen át kell helyezniük a faházukat. Lavinaveszély miatt félő, hogy kisiklik egy másfél mérföld hosszú vonat.
16:00
   
Amcsi benzinfalók II.
Repülő cirkusz/Wayfarer
A GMG csapata újabb rozsdás autók újraélesztésén és felújításán dolgozik. Sikerül-e elkészülni az autókkal a következő árverésig, és megtérül-e majd a befektetett munka? (Magy.fel)
17:00
   
Autókereskedők XII.
Rover P5 B
Mike a brit autótörténelem legendás részére, egy Rover P5B-re bukkant. Az autó látszólag jó állapotban van, de Edd felújításai nem lesznek olcsók.
18:00
   
Raktárvadászok II.
3. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
18:30
   
Kanadai raktárárverések I.
A médium tanácsai
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Rick és Cindy ma külső segítséget kap a torontói Don Mills területen.
19:00
   
Hogyan készült? XX.
Fürdőkád, hopi kachina baba, bányászati teherautó, memóriakártya
Megnézzük, hogyan készülnek a fürdőkádak, a Hopi Kachina babák, a bányászatban használt teherautók és a memóriakártyák.
19:30
   
Hogyan csinálják? XIII.
10. rész
Hogyan épül a világ leggyorsabb elektromos autója, a Tesla Model S, hogyan lesz finom szövet a lovak farkából és hogyan tisztítják a világ legnagyobb úszómedencéjét?
20:00
   
Az alkukirály IV./31.
Úton - próba a szerszámokkal
Albertából hazafelé tartva Jeff antik szerszámokra vet szemet, de nehezen tudja nyélbe ütni az üzletet. Vajon kiütik a nyeregből a cowboyok vagy egy női plüssmaci?
20:30
   
Az alkukirály IV./32.
Úton - intézd el őket, José
Amikor Jeff megpróbál alkut kötni az állatorvos irodájában, az üzlet csak rosszabbá válik. Jobban teszi, ha hagyja, hogy José vegye a kezébe az irányítást legközelebb?
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
A brit kincsvadász VIII./5.
5. rész
Drew és Tee Oswestry városában meglátogat egy értéknövelő újrahasznosításra specializálódott vállalkozást. Később megnézik Wales egyik leghíresebb műemlék​​házát.
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
Illegális gyorsulási versenyek III./13.
13. rész
tv-műsor: Illegális gyorsulási versenyek III./13.
A 405 (a város legjobb utcai versenyzőinek top 10 listája) el szeretné érni, hogy ismét az ország leggyorsabb és legelismertebb versenyzői csoportja legyen.
23:00
   
Sacred Steel chopperek I./2.
David Mann chopper
Jason szeretné felpörgetni az üzletet, és kieszel egy tervet, amellyel felkeltheti a pénzes vevők érdeklődését. Készít egy choppert egy David Mann festmény alapján.

Napi tv-műsor

12.05 03:00
Westworld 10. (feliratos)
12.05 05:00
Lucia - A sors üldözöttje 96.
12.05 07:05
Hetedik érzék III./2.
12.05 11:40
Hétvégi főzőcske III./2.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.