Discovery Channel tv-műsor

MOST

04:40
   
Sacred Steel chopperek I./1.
Indigo Moon
05:30
   
Hogyan készült? XVI.
5. rész
06:00
   
Hogyan készült? XXII.
Kerámia kandallók és szintetikus dugók
06:25
   
Ausztrál kamionosok II.
6. rész
07:15
   
Túlélőpár-baj IV./6.
A senki szigete
tv-műsor: Sacred Steel chopperek I./1.tv-műsor: Ausztrál kamionosok II.tv-műsor: Túlélőpár-baj IV./6.
Discovery Channel tv-műsor12.15
tv műsor
Brit kincsek az Újvilágba
Jesse McClure nem csak sima régiségkufár, ő a kereskedők királya, aki a szakma minden csínját-bínját kitanulta szülei vállalkozásában, egy Los Angeles-i régiségboltban. Édesapja, Mac a főnök, testvére, Lindsay pedig bármire képes vevőt találni.
00:00
   
Bakik a Föld körül I./35.
35. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
00:30
   
Bakik a Föld körül I.
10. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
01:00
   
Amcsi benzinfalók III.
14. rész
A GMG csapata újabb rozsdás autók újraélesztésén és felújításán dolgozik. Sikerül-e elkészülni az autókkal a következő árverésig, és megtérül-e majd a befektetett munka?
02:00
   
Az alkukirály IV./31.
Úton - próba a szerszámokkal
Albertából hazafelé tartva Jeff antik szerszámokra vet szemet, de nehezen tudja nyélbe ütni az üzletet. Vajon kiütik a nyeregből a cowboyok vagy egy női plüssmaci?
02:30
   
Az alkukirály IV./32.
Úton - intézd el őket, José
Amikor Jeff megpróbál alkut kötni az állatorvos irodájában, az üzlet csak rosszabbá válik. Jobban teszi, ha hagyja, hogy José vegye a kezébe az irányítást legközelebb?
03:00
   
A brit kincsvadász VIII./5.
5. rész
Drew és Tee Oswestry városában meglátogat egy értéknövelő újrahasznosításra specializálódott vállalkozást. Később megnézik Wales egyik leghíresebb műemlék​​házát.
03:50
   
Illegális gyorsulási versenyek III./10.
Ismét a pályán
A Crow-mod kész a versenyre, de Chief csak azután ülhet a volán mögé, ha sikerült leküzdenie a trauma emlékét. A verseny éjjelén Reaper és Dave csapata között nagy a feszültség.
04:40
   
Sacred Steel chopperek I./2.
David Mann chopper
Jason szeretné felpörgetni az üzletet, és kieszel egy tervet, amellyel felkeltheti a pénzes vevők érdeklődését. Készít egy choppert egy David Mann festmény alapján.
05:30
   
Hogyan készült? XVI.
10. rész
Vajon hogyan készül a körömcsipesz, a restaurált plakát és a repceolaj? A sorozat újabb hétköznapi tárgyakat vesz górcső alá.
06:00
   
Hogyan készült? XXII.
Pala burkolólapok, hotdogárusító járművek
Újabb hétköznapi tárgyakat vizsgálunk, és megnézzük, hogyan készülnek a pala burkolólapok és a hotdogárusító járművek.
06:25
   
Ausztrál kamionosok II./11.
11. rész
Dennis Dent, a földutak veteránja szembekerül örök ellenségével. Eközben Christian Reynolds létfontosságú küldetéssel indul az elhagyatott vidékre: hidat kell építenie.
07:15
   
Túlélőpár-baj V.
Irány a kanyon
A zöldsapkás Joe Teti különleges kiképzését ötvözi Matt Graham kitartásra nevelő kőkorszaki, sámánisztikus módszereivel, hogy életben maradhasson a Föld legzordabb vidékein is.
08:05
   
Angliai raktárvadászok II.
Hampshire
Az Egyesült Államokból ismerős T-Money, azaz Tarrell Wright is megjelenik, hogy részt vegyen az árverésen. Igencsak szabadszájú, és szeret villogni a pénzével.
08:30
   
Licitvadászok II.
Csalódások
A fiúk távoznak egy csalódást keltő árverésről, és átvizsgálnak egy másik helyen nyert konténert. Találnak-e benne valami értékeset, vagy ez a nap teljesen kárba vész?
09:00
   
Az alkukirály I.
10. rész
Schwarz, az ügyesen alkudozó bolhapiaci kereskedő felért a csúcsra. Ellenállhatatlan tárgyalási készsége és készpénze elegendő-e ahhoz, hogy áruival nyereségre tegyen szert?
09:30
   
Kanadai raktárárverések I.
Leslieville
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Rick és Cindy a Leslieville-ben rendezett árverés napján kezd leszokni a dohányzásról.
10:00
   
Autókereskedők - cserebere a világ körül II.
Lengyelország
Mike Brewer nemzetközi küldetésre indul, egy olcsó kisautóból kell szuperautót varázsolnia, a lehető legkevesebb ügylettel. Lengyelországban egy E-típusú Jaguártól remél hasznot.
11:00
TV műsor ajánlatunk!  
Klasszikus autók nyomában V.
Ferrari 275-ösök
tv-műsor: Klasszikus autók nyomában V.
Wayne Bostonban rátalál egy Ferrari 275 GTB4-re, ami némi javítás és tesztelés után máris továbbadható. Kaliforniában Wayne egy eredeti 275-öt is kipróbál.
11:30
   
Hogyan készült? Álomautók III.
Chevrolet Camaro
Képzelje el álmai autóját! Hasonlít egy Chevrolet Camaróra? A csapat elmegy az autó szülőhelyére, bemutatja működését és csodálatos külsejét.
12:00
   
Mérnöki műtárgyak V./6.
Perui alagút és gát
Nyugat-Peru mezőgazdasági kilátásait javítja a világ legmélyebb alagútja, mely az Andokon át vezet. Danny bemutatja az életet alapjaiban megváltoztató terveket.
13:00
   
Lakásnepperek I./11.
Hívatlan kártevők
A lakásvásárlók a viharos idő ellenére sem szeretnének lemaradni a mai lakásfelhozatal megtekintéséről. Scott már otthon megtesz mindent, hogy felbosszantsa Edet.
13:30
   
Dallasi autónepperek II.
JD és a Bandita
Martha egy 69-es Barracudát alakít át teljesen, JD pedig egy 1978-as Trans Am járművet hoz Smokey és a Bandita-hangulatba. Vajon hasznot hoznak a kocsik a leake-i aukción?
14:00
   
Az alkukirály I.
11. rész
Schwarz, a minden hájjal megkent kofa áll a bolhapiaci tápláléklánc csúcsán. De elég lesz a pénze és ellenállhatatlan tárgyalási készsége, hogy nyereséggel adjon túl portékáin?
14:30
   
Kanadai raktárárverések I.
Kiöltözve
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Rick és Cindy ma külső segítséget kap a torontói Don Mills területen.
15:00
   
Extrém vasútvonalak Alaszkában II.
Jön a fagy
Jim és Nancy sietve végzik el a javításokat, mielőtt az alaszkai tél kiüldözi őket saját otthonukból. Dan úgy dönt, hogy eladja a faházát, de először vevőt kell találnia.
16:00
   
Amcsi benzinfalók II./9.
A baró 71-es Kingwood és a retró Replicar
A GMG csapata újabb rozsdás autók újraélesztésén és felújításán dolgozik. Sikerül-e elkészülni az autókkal a következő árverésig, és megtérül-e majd a befektetett munka?
17:00
   
Autókereskedők XII.
Fiat Panda 4x4
A Panda okos kis városi autó ugyan, de terepen is meglepően jól megy. Mike beszerez egy példányt, amelyben sok lehetőség rejlik, Edd megjavítja, és megpróbálják haszonnal eladni.
18:00
   
Raktárvadászok II.
4. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
18:30
   
Kanadai raktárárverések I.
Leslieville
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Rick és Cindy a Leslieville-ben rendezett árverés napján kezd leszokni a dohányzásról.
19:00
   
Hogyan készült? XX./11.
1000. termék
Újabb hétköznapi tárgyakat vizsgálunk, és megnézzük, hogyan készülnek az öntöttvas kályhák, az ultrakönnyű légi járművek, a hókotrók és a gumiszalagok.
19:30
   
Hogyan csinálják? XIII.
11. rész
Hogyan tudják kielégíteni Franciaország csigák iránti étvágyát, hogyan lesz acéllapokból csillogó evőeszköz és hogyan készül a lábbal hajtható kajak?
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Devonport: A Brit Királyi Haditengerészet titkai I./4.
Királynői látogatás
Négy nap múlva esedékes a királynő látogatása a HMS Ocean anyahajón, de a hajó még a tengeren van. Holmes tengerész altiszt elégedetlen a díszőrséggel.
21:00
   
Óriás hajók építői I./1.
1. rész
A dél-koreai Okpo és Sungdong hajógyáraiban két csapat dolgozik a hatalmas Maersk Tangier tartályhajó és a világ legnagyobb fúrótornya, az XLE4 építésén.
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
Aranyláz a Bering-tengeren V./23.
23. rész
tv-műsor: Aranyláz a Bering-tengeren V./23.
Az arany kitermelését nehezíti, hogy a kiszámíthatatlan Bering-tenger fenekéről kell felhozni. Kövessük azok sorsát, akik mindent kockára tesznek azért, hogy felhozzák a kincset.
23:00
TV műsor ajánlatunk!  
Halálos fogás XII./1.
Carpe Diem
tv-műsor: Halálos fogás XII./1.
A korábbi években a veterán kapitányok a világ egyik legveszélyesebb halászterületén keresték megélhetésüket. Idén egy új generáció akarja átvenni a helyüket.

Napi tv-műsor

12.08 11:00
Hétvégi főzőcske III./7.
12.08 11:40
Hétvégi főzőcske III./8.
12.08 15:35
Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája III./7.
12.08 15:50
Joshi, a legjobb barát 68.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.