Fine Living  tv-műsor

MOST

17:30
   
SOS, házfelújítás Detroitban! I./4.
Bababiztos fürdőszoba
18:00
   
Giada, a vendéglátó I./5.
Meccsnéző buli
18:25
   
Giada, a vendéglátó I./6.
Csupa csoki
18:55
   
Házvadászok LXI./4.
Első otthon San Diegóban
19:20
   
Házvadászok LXI./5.
Házvásárlás babavárás közben
Fine Living  tv-műsor10.22
01:45
   
SOS, házfelújítás Detroitban! I./4.
Bababiztos fürdőszoba
Chris és Amy, az újdonsült szülők folytatják történelmi, 1903-ban épült detroiti otthonuk felújítását. Mielőtt kislányuk, Ruby kúszni kezd, rendbe kell hozniuk fürdőszobáját, egy üres, romos állapotú helyiséget, amelynek padl
02:10
   
Gazdaságos luxus I./5.
A tökéletes háló és doglozószoba
Bookerék álomba illő háló- és dolgozószoba tervét kapják meg, a pénztárcájukhoz mérten.
02:35
   
Gazdaságos luxus I./6.
Luxuslakosztály
Sabrina Soto luxuslakosztállyá alakítja O'Neillék hálószobáját.
03:05
   
Élet a Karib-szigeteken IV./14.
A szenvedélynek élni Utilában
Sandra, a georgiai céges ügyvéd készen áll egy olyan életre, amely nagyobb elégedettséggel tölti el. A hondurasi Utilában keresi új otthont, ahol két szenvedélyének: a búvárkodásnak és az írásnak élhet.
03:30
   
Élet Hawaii-on IV./9.
Otthon a Nagy-szigeten
John és Annie Caudell öt éve házasok, és most közös otthonukat keresik a Nagy-szigeten, ahol elbűvölte őket a gyönyörű táj, a buja esőerdők és a nyugodt tengerpartok.
03:55
   
Különleges otthonok IV./6.
04:45
   
Házvadászok XLVIII./9.
Ház kevés pénzből
Cathleen és Andrew számos házra tettek már ajánlatot, sikertelenül. Most, hogy lejár a bérleti szerződésük, fogy az idő és csak 450 000 dollárjuk van, vajon ki tudnak egyezni egy észak-kaliforniai házban?
05:10
   
Házvadászok XLVIII./10.
Floridai pár nagyobb lakást keres
Nick és Kristen nehéz időket élnek át: közelebb akarnak költözni Kristen anyjához, de első öt lakásvásárlási kísérletük kudarcban végződött. Most újra próbálkoznak, és remélhetőleg sikerül megtalálni új otthonukat, miel
05:35
   
Tengerparti ház olcsón VI./8.
Mennyei Montauk
Egy pár olcsó tengerparti házat néz ki magának a New York állambeli Montaukban.
06:00
   
Házvadászok LXIV./10.
Nagyvárosból a kertvárosba
Steve és Linda a kertvárosba költöznek. Egyéves fiukkal, Seannal és kutyájukkal olyan házra vágynak, ami elég tágas ahhoz, hogy elférjen növekvő családjuk és látogatóik is szülőhazájukból, Kenyából - mindez 300 000 dollár ala
06:25
   
Házvadászok LXIV./11.
Házkeresés Floridában
Diana és Travis floridai luxuskörülményekre vágynak, de nem értenek egyet abban, milyen házat szeretnének venni.
06:50
   
Otthoni főzőcske Giadával II./8.
Könnyed és ízletes
Giada olyan ételeket készít, amelyek segítenek betartani a nézőknek az egészséges étkezéshez fűződő újévi fogadalmaikat.
07:15
   
Otthoni főzőcske Giadával II./9.
Füst a házban
A tűzoltók éves palacsintareggelijéhez idén Giada segítségét kéri a helyi parancsnokság. A szokásos unalmas ételek helyett a tűzoltók ezúttal valami őjjal szeretnék lenyűgözni a szomszédságot.
07:40
   
Egészséges ínyencfalatok I./19.
Hajszobrászok
Remo Bot hajstylist szeret úgy főzni, ahogyan az anyja... a receptek azonban hetvenöt éve elavultak.
08:05
   
Egészséges ínyencfalatok I./20.
Humoristák
Brian Coughlin humorista lehet a színpad sztárja, ahogyan főz, azon viszont kínjukban nevetnek a barátai.
08:30
   
Őrült konyhaátalakítás II./1.
Lehetetlen unokatesók
A texasi San Antonióban lévő Mama Lee étterme a Food Network sztárséfjének, Robert Irvine-nek a projektje. A séfet megdöbbenti a konyha borzalmas állapota, és a legmegfelelőbb embereket hívja a munkához.
09:00
   
Őrült konyhaátalakítás II./2.
Ragyogó rózsaszín
Dori, a cipőtervező lassanként átalakítja Los Angeles-i bungalóját, hogy passzoljon fiatalos ízléséhez. Mikor azonban a konyha átalakításához ér, azt sem tudja, hol kezdjen hozzá.
09:25
   
Élet a Karib-szigeteken II./6.
Költözés a nyüzsgő New Yorkból St. Croix-ra
Lloyd és Michelle elfoglalt New York-iak, akik egy élelmezési céget vezetnek. Mindig tudták, hogy egy nap el akarják hagyni a várost, de csak akkor tudták, hogy rátaláltak új otthonukra, amikor megláttak egy hirdetést St. Croix-ról.
09:50
   
Élet Hawaii-on II./2.
Egy család költözése Pittsburghből Princeville-be
JT és Doreen Pittsburghből költöznek egy lazább élet reményében Kauaira, Princeville-be. Roni Marley bróker segít megtalálni édenkertjüket.
10:15
   
Kertépítők II./3.
Privát kert
Chris Lambton újdonsült szülőknek tervez udvart, rajta játszótérrel a kis Leah-nak és vendégváró étkezővel anyának és apának. Chris azzal kezdi, hogy kiegyenesíti a lejtős talajt, és azzal fejezi be, hogy játszóházikót épít.
10:40
   
Kertépítők II./4.
Háromszintes oázis
Egy pár ráébred, hogy csiszolatlan gyémántra bukkant, de még nem tudják, hogyan változtassák ékszerré. Chris Lambton és csaoata tengerészet témájú udvart alakít ki, középpontjában háromszintes terasszal.
11:10
   
Kicsi ház, nagy kalandok II./1.
Hawaii miniház
Nathan és Jenny harminc négyzetméteres jurtát építettek Hawaii északi partjain. Kis házukhoz külön jurtában kialakított fürdőszoba és élelmük megtermelésére alkalmas akvapóniás medence tartozik.
11:35
   
Kicsi ház, nagy kalandok II./2.
Szörfházikó
Mark és Jen a floridai Naplesben vágynak miniházra, ahol szörfözhetnek az öbölben és sütkérezhetnek a napon.
12:00
   
Házvadászok LXI./8.
Luxusvakációba illő élet Miami belvárosában
Miután bejárták a világot, egy atlantai pár, Troy és Anastasia úgy döntenek, hogy nyaralót vesznek kicsit közelebb otthonukhoz: Miamiban. Egy belvárosközeli luxuslakást szemeltek ki maguknak.
12:25
   
Házvadászok LXI./9.
Új-angliai menedék
Doug és Lori sokat dolgoztak, hogy sikerre vigyék pizzériájukat a texasi San Antonióban. Most, hogy megvalósították álmukat, úgy döntöttek, nyaralót vesznek a Connecticut állambeli Hartfordban.
12:50
   
Élet a Karib-szigeteken II./6.
Költözés a nyüzsgő New Yorkból St. Croix-ra
Lloyd és Michelle elfoglalt New York-iak, akik egy élelmezési céget vezetnek. Mindig tudták, hogy egy nap el akarják hagyni a várost, de csak akkor tudták, hogy rátaláltak új otthonukra, amikor megláttak egy hirdetést St. Croix-ról.
13:15
   
Élet a Karib-szigeteken II./7.
Az ifjú házasok maguk mögött hagyják Ohiót
Matt és Kristy nemsokára összeházasodnak. Együtt jártak középiskolába, és most, tizenkét évvel érettségi után randevúzni kezdtek, majd eljegyezték egymást. Belefáradtak a napi taposómalomba és a hideg télbe, ezért St. Croix fel
13:45
   
Platina esküvők III./17.
Amy és Ryan
Amy és Ryan esküvőjének helyszíne egy privát, vízparti birtok Floridában.
14:10
   
Platina esküvők III./18.
Laura és Peter
Ezen az egyedülálló esküvőn minden megtalálható, a kaliforniai borvidék jellegzetességeitől a cseresznyevirág-motívumokig és hagyományos kínai menyasszonyi ruháig.
14:35
   
Rachel Hunter szépségtúrája I./7.
India
Indiában Rachel a spirituális egészség titkait keresi. Váránasziban az élethez való hozzáállás szöges ellentéte a Nyugat ifjúságmániájának, Dél-Indiában pedig találkozik egy férfival, aki ősei módjára gondolkodik.
15:00
   
Rachel Hunter szépségtúrája I./10.
Japán
Rachel Sindzsuku utcáit járja, hogy találkozzon azokkal a fiúkkal és lányokkal, akiknek élete Japán extrém utcai divatja körül forog. Betekint a gésák titkos világába is, hogy még többet megtudjon a japán szépségnek ezekről a tit
15:25
   
A bolhapiac kincsei I./7.
Belevaló nővérek kontra művészlélek barátok
A bolhapiac kincseinek mai epizódjában a belevaló testvérpár, a design mesterei, Susan és Jennifer két művész-baráttal, Vanessával és Baóval szállnak szembe.
15:50
   
A bolhapiac kincsei I./4.
Csillárból minibár
A bolhapiac kincseinek ebben az epizódjában egy testvérpár, Lisa és Katie szerepel, akiknek a gyerekkora azzal telt, hogy anyjuk bolhapiacról bolhapiacra vonszolta őket.
16:15
   
Nyaraló ingyen I./10.
Kunyhó a tónál
Matt Blashaw küldetés előtt áll: egy friss szülőpárnak, Margónak és Damiennek kell megtalálnia a tökéletes tóparti nyaralót a csodálatos Belgrade-tavaknál.
17:05
   
Kertfelújítók X./3.
Modern betonudvar
Matt Blashaw és Ahmed Hassan egy gyomokkal benőtt, unalmas kertet izgalmas, vendégfogadásra alkalmas hellyé változtatnak, beton-, fa- és fémelemekkel.
17:30
   
Kertfelújítók X./4.
Titkos kert az udvarban
Egy pár rengeteg időt tölt hatalmas kertje karban tartásával, és most elfogadja Matt Blashaw ajánlatát, hogy széppé és kezelhetővé tegye a kertet. Matt megmutatja nekik, hogy hozzák ki a legtöbbet a kert jó tulajdonságaiból.
18:00
   
Tengerparti ház olcsón VI./10.
Álmok Jersey partvidékén
Egy pár a hajózásról és a tengerparti életről álmodik Jersey Shore-on.
18:25
   
Tengerparti ház olcsón VI./11.
Szigeti ház olcsón
Egy család Texasban keresi új nyaralóját, közel a Déli Padre-sziget karibi vizeihez.
18:55
   
Házvadászok XLVIII./11.
Egyszintes ház
Briana és Cyrus imádnak a floridai Boynton Beachen élni, de Brianának fájdalmas reumája miatt nehéz lépcsőt mászni. Mivel nemsokára műtik a bokáját, a párnak egyszintes lakásra van szüksége, amíg felépül.
19:20
   
Házvadászok XLVIII./12.
Nyaraló kerestetik
Amikor Crystal apja meghalt rákban, Crystal és férje, Bradden ráébredtek, hogy öttagú családjuknak ideje lelassítani és élvezni az életet. Az ohiói család így elindult nyaralót nézni Floridába, a napfényes Fort Myersbe.
19:45
   
Élet Hawaii-on II./2.
Egy család költözése Pittsburghből Princeville-be
JT és Doreen Pittsburghből költöznek egy lazább élet reményében Kauaira, Princeville-be. Roni Marley bróker segít megtalálni édenkertjüket.
20:10
   
Élet a Karib-szigeteken II./6.
Költözés a nyüzsgő New Yorkból St. Croix-ra
Lloyd és Michelle elfoglalt New York-iak, akik egy élelmezési céget vezetnek. Mindig tudták, hogy egy nap el akarják hagyni a várost, de csak akkor tudták, hogy rátaláltak új otthonukra, amikor megláttak egy hirdetést St. Croix-ról.
20:35
   
Élet egy trópusi szigeten II./7.
Új otthon keresése a Whidbey-szigeten
Oscar, Elena és csecsemő fiuk egy izgalmas állásajánlat miatt költöznek a Washington állambeli, forgalmas Edmondsból a Washington állambeli, gyönyörű tájakkal teli Whidbey-szigetre. Előbb felfedezik a szigetet, majd elkezdik keresni ú
21:00
   
Vásároljunk szigetet! II./1.
Szigetvadászat Ontarióban
Dave és Stephanie calgaryi lakosok, akik évek óta látogatják az ontariói Parry-torkolatot. Most szeretnék a számtalan sziget egyikét megtenni nyári otthonukká, ahol a jövőben tölthetik a nyarakat.
21:30
   
Vásároljunk szigetet! II./2.
Természetrajongók keresnek szigetet Ontarióban
Geoff és Catherine orvosok, akik évtizedek óta szeretik az ontariói Honey Harbourt. Most, hogy nyugdíjhoz közel állnak, állandó jelleggel szeretnének az egyik szigetre költözni, ahol felnevelhetik nemrég örökbe fogadott gyermekeiket.
21:55
   
Platina esküvők III./14.
Carly és Jason
Carly és Jason románcának tökéletes betetőzése esküvőjük az austini Ritz Carltonban, ahol megismerkedtek és ahol eljegyezték egymást.
22:20
   
Platina esküvők III./15.
Kimberly és Bryan
A gyönyörű, csupa fehér virágtenger és dekoráció romantikussá teszi Kimberly és Bryan esküvőjét.
22:45
   
Élet a Karib-szigeteken I./1.
Álomotthon Vieques-ben
Carl és Janna Halberg Vieques-ben vakációztak, hogy elmeneküljenek minnesotai otthonuk fagyos teléből. Most kitervelték, hogyan élhetnének egész évben az idilli szigeten: szállodát vettek, amit nemcsak működtetnek, de ott is laknak.
23:10
   
Élet Hawaii-on IV./10.
Egy georgiai család a gyökereit keresi
A Givens házaspár, Matthew és Malia a katonaságnál találkoztak, és rögtön összehozta őket hawaii származásuk. Most úgy döntöttek, családjukkal Hawaiira költöznek.
23:35
   
Tengerparti ház olcsón VI./9.
Gyerünk Avonba!
Heather már évekkel ezelőtt beleszeretett az észak-karolinai Avon kisvárosias bájába és csodálatos tengerpartjaiba. Most készen áll változtatni életén, és állandó jelleggel Avonba akar költözni jelenlegi, Charlotte melletti otthon

Napi tv-műsor

10.25 18:15
Mániákus utazó V./8.
10.25 19:05
T.J. Hooker I./2.
10.25 19:10
Antonio megjavítja! 31.
10.25 19:35
Álmaim első otthona III./19.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.