Food Network  tv-műsor

MOST

13:30
   
Amcsi ízek világa XIV./13.
14:00
   
Ember, tűz, étel IV./13.
Puerto Ricó-i grill
14:30
   
Ember, tűz, étel I./1.
Lakoma a tűz fölött
15:00
   
Vágódeszka XVI./1.
16:00
   
A konyha VI./1.
Anyák napja
Food Network  tv-műsor11.01
00:00
   
Titokzatos asztaltársaság VII./3.
Az előléptetés szabotálása
Mikor Isabel és Todd összevesznek azon, melyik pincért léptessék elő étteremvezetővé, Charles Stiles segítségét kérik a közvetítéshez. A titokzatos asztaltársaság kideríti, hogy az egyik jelöltet szabotálni próbálja valaki.
00:30
   
Titokzatos asztaltársaság VII./4.
Mozgóbüfék harca
Marko és Brett mozgóbüfé-vállalkozása egymás riválisa San Diegóban, de félretették nézeteltéréseiket, hogy kiderítsék, mitől csökken mindkettejük bevétele. A titokzatos asztaltársaság beveti magát, hogy megtalálja a bűnöst.
01:00
   
Amcsi ízek világa XIII./5.
New Yorkban, Manhattanben egy séf különleges sörös-sajtos szósszal árulja házilag készült pereceit. A kaliforniai Santa Barbarában egy családi étterem eredeti mexikói ételeket készít, például carnitát vörös salsaszósszal és po
01:30
   
Amcsi ízek világa XIII./6.
Mostani útján Guy állatok után szalad. A dél-karolinai Charlestonban egy házaspár a madarak megszállottja. Náluk házilag készült fokhagymás majonézzel készül a kacsa.
02:00
   
Ember, tűz, étel I./8.
Lakoma a hátsó udvarban
A Ned Ludd, egy portlandi kézműves étterem séfje, Jason French annyira szeret fatüzelésű sütőben sütni, hogy gáztűzhelye nincs is.
02:30
   
Ember, tűz, étel I./9.
Tenger gyümölcsei
A nyár ételeit legjobban a connecticuti Guilfordben, a The Place-ben lehet megünnepelni. Ez az út menti étkezde kültéri grillkonyhával rendelkezik, ahol helyi fával tüzelnek.
03:00
   
Vágódeszka XVI./4.
Extrém halloween
A Vágódeszka az a főzőverseny, ahol minden az ügyességről, gyorsaságról és leleményességről szól. Négy feltörekvő séfnek hétköznapi hozzávalók segítségével kell megalkotnia egy különleges háromfogásos menüt. Egy problém
04:00
   
Guy főzőbajnoksága V./7.
Apák napi verseny
Négy apa igyekszik eldönteni, melyikük a legjobb apa a konyhában. A séfeknek először családi vacsorát kell összeállítani annyi összetevőből, amennyivel sorba állhatnak a szupermarket gyors pénztáránál, majd bűnös finomságot kel
05:00
   
Utazz és főzz G. Garvinnal II./9.
Dél-Kaliforniában G. az MB Post David Lefevre-ével találkozik, hogy frissen a farmról érkezett hozzávalókat szerezzenek egy zöld vegyes salátához. Utána elkészíti a védjegyének számító baconös-cheddaros kekszet, miközben a The Se
05:30
   
Utazz és főzz G. Garvinnal II./10.
Vegasban G. először a Hash House A Go Go-nál áll meg, ahol a séf egy óriásnak is megfelelő ropogós, kézzel klopfolt hátszínt tesz eléjük megsütve, barbecue-szósszal leöntve. Innen a Sandy Valley Ranchra mennek, ahol G. egy napra cowb
07:00
   
Mezítlábas grófnő I./10.
Romantikus reggeli
Azt mondják, a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Jeffrey szeret reggelizni, így Ina kedvenc finomságaival lepi meg: bundás challah kenyérrel, ropogós krumplilángossal, pulykakolbásszal és csokoládéba mártott eperrel.
07:30
   
Mezítlábas grófnő I./11.
Rémisztő vacsora
Ina tudja, mit kell főzni, amikor a főnököt várjuk vacsorára! Mindenki valami elegáns menüre számít, ezért igazi meglepetés, amikor házias finomságok kerülnek az asztalra. Ina pulykafasírtot, parmezános burgonyapürét, kelbimbót é
08:00
   
A konyha VI./5.
Kötelező receptek
Geoffrey Zakarian párolt csirkét készít karamellizált citrommal, datolyával és fenyőmaggal. Utána epres sütivel ünnepeljük a nyarat, majd dr. Travis Stork megmutatja, hogyan gyógyíthatóak étellel a gyakori nyári betegségek.
09:00
   
Anna Olson: Sütés I./1.
Briós
Anna klasszikus francia brióssal indít, ami enyhén édes, krémes és kenyérszerű, majd dekadens desszertet készít: csokis-mogyorós brióstortát, a briósok nagyasszonyát.
09:30
   
Anna Olson: Sütés I./2.
Cukrozott narancshéj
A cukrozott narancshéj nemcsak finom, de nagyon sokoldalú is. Anna csokoládéba mártogatja, majd egy klasszikus gyümölcstortában és egy Southern Lane tortában használja fel.
10:00
   
Vágódeszka XXII./10.
Késő esti kajacsata
Éjjeli baglyok versenye következik: a séfeknek fényűző ételeket kell készíteniük, melyek a késői órákban esnek a legjobban. Az első fogáshoz szénhidrátban gazdag kanadai finomságot és egy olasz felvágottat kapnak.
11:00
   
Fickós falatok V./7.
Guy biztosan nagyon jól viselte magát, mert nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen könnyen, ilyen finomra sikerüljön a saorma. Készítse el Ön is ma este, adja tovább a szerencsét!
11:30
   
Fickós falatok V./8.
Guy szereti meglepni az embereket, főleg ünnepekkor. Idén kövesse Ön is, cserélje le a sonkát vagy pulykát Guy ízletes sertéskarajára, baconös kelbimbójára és természetesen egy ünnepi italra!
12:00
   
Amcsi ízek világa XV./9.
Mostani útján Guy ételfanatikusok éttermeibe látogat el. Memphisben a séf és egyben gazdálkodó piaci szakértő a farmjáról egyenesen az asztalára juttatja el a klasszikus ételeket, köztük a darált húst, a hagymás-marahúsos szendvi
12:30
   
Amcsi ízek világa XV./10.
Mostani útján Guy olyan helyekre megy, ahol a család az úr. Memphisben a gyerekek ihlette étkezdében sült csirkét kóstol, Oahu nyugati partján pedig egy thai étterembe látogat el, ahol a tulajdonos házaspár thai ételekkel, többez köz
13:00
   
Ember, tűz, étel II./1.
Tüzes lakoma Hawaiion
Roger első hawaii látogatása nagy tüzeket és nagy lakomákat ígér. A honolului Nimitz főúton található a családi tulajdonban lévő Koala Moa, ami híres a tűzön sült egész csirkéjéről.
13:30
   
Ember, tűz, étel II./2.
Füst és gőz
A Hawaii-szigetek egyike, Oahu találkozóhely néven is ismert. Rogert meghívják két helyi rendezvényre, ahol rengeteg a helybéli finomság.
14:00
   
Vágódeszka XVI./6.
A zsűrit lenyűgözi, mire képesek a tizenéves séfek az első körben a tonhallal és a gabonapehellyel. A két utolsónak maradó tininek gyorsételből és ázsiai ízesítőszerből kell desszertet alkotnia.
15:00
   
A konyha VI./6.
A siker receptje
Azzal kezdjük a napot, hogy bemutatjuk a grillezett sertésszelet és ananászos salsaszósz készítésének tökéletes technikáját, majd azt, hogyan használjuk fel az évszak gyümölcseit és zöldségeit egy nyári salátában. Utána Shauna
16:00
   
Anna Olson: Sütés I./3.
Chiffontorta
A chiffontorta könnyed, levegős és egyesíti a vajas torták gazdagságát a piskóták könnyed ruganyosságával. Anna klasszikus chiffontortával kezd, majd friss citromot ad hozzá és miniatűr chiffontortákat is készít.
16:30
   
Anna Olson: Sütés I./4.
Fánk
A fánk könnyen elkészül, és semmi nem lehet finomabb a házilag készült fánknál. Anna az alapoknál kezdi: tökéletesen kisüti a tejfölös-almás rágcsát, aztán trüffeles beignet jön, ami igazi New Orleans-i finomság.
17:00
   
Vágódeszka XXII./11.
Valóságshow-sztárok
Négy versenyző érkezik, akinek saját szakácskönyve és saját valóságshowja van. Tízezer dollárt nyerhetnek kedvenc jótékonysági szervezetük számára. Az előételnél süteménytésztából kell tálalásra alkalmas finomságot kész
18:00
   
Amerika szuperséfje XII./6.
Vegasi nagymenők: Flay és Sosa
Indulás Vegasba! Az elnök kockadobással dönt, és Bobby Flay szuperséf megküzd kihívójával, Angelo Sosával a bajnoki címért. A zsűri: Hal Rubenstein, Judy Joo és Billy Harris.
19:00
   
Amcsi ízek világa XXIII./1.
Egy tányérnyi lélek
Guy Fieri a házias ízek nyomában: Észak-Karolinában és Kaliforniában is megáll, hogy salátát és ízletes pulykás chilit falatozzon. Nincs jobb a déli államok dekadens kedvenceinél!
19:30
   
Amcsi ízek világa XXIII./2.
Ázsia íze
Guy belekóstol a Távol-Keletbe: Las Vegasban egy japán étterembe látogat el, ahol fantasztikus a szusi és a hagyományos udon, majd Denverbe tart, egy koreai étterembe, ahol ízek fesztiválja sül a grillen.
20:00
   
Ember, tűz, étel IV./6.
Ínycsiklandó bordák
Roger zamatos bordákra vadászik, és talál is két olyan helyet, ahol tökéletes finomságokkal van megrakva a húsospult: az egyik Mississippi állam szívében, a másik New Yorkban található.
20:30
   
Ember, tűz, étel IV./7.
Lakoma a kertben
Mikor lemegy a nap és megérkezik a meleg szellő, itt az idő egy szabadtéri lakomához. Roger Dél-Kaliforniában jár, ahol két hihetetlen kerti sütésen vesz részt.
21:00
   
Ember és étel II./1.
Sarasota
Adam élete első rejtélyes kihívása elé néz a floridai Sarasotában.
21:30
   
Ember és étel II./2.
Las Vegas
Adam Vegasba megy, ahol egy óriási burrito jelent kihívást a számára.
22:00
   
Amerika szuperséfje X./7.
Symon kontra Nunez
Michael Symon szuperséf szembeszáll kihívójával, Jesus Nunezzel, a New York-i Gastroarte Restaurant tulajdonosával. A zsűriben Jose Andres, Cady Huffman, Andrew Zimmern és Sophie Michell.
23:00
   
Amcsi ízek világa XXIII./1.
Egy tányérnyi lélek
Guy Fieri a házias ízek nyomában: Észak-Karolinában és Kaliforniában is megáll, hogy salátát és ízletes pulykás chilit falatozzon. Nincs jobb a déli államok dekadens kedvenceinél!
23:30
   
Amcsi ízek világa XXIII./2.
Ázsia íze
Guy belekóstol a Távol-Keletbe: Las Vegasban egy japán étterembe látogat el, ahol fantasztikus a szusi és a hagyományos udon, majd Denverbe tart, egy koreai étterembe, ahol ízek fesztiválja sül a grillen.

Napi tv-műsor

10.25 16:40
Joshi, a legjobb barát 31.
10.25 16:50
Megtört szívek II./95.
10.25 17:05
Teen Wolf - Farkasbőrben III./2.
10.25 17:10
Fitness bárhol 31.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.