Food Network  tv-műsor

MOST

15:30
   
Fickós falatok XV./6.
Szent szósz!
16:00
   
Fokvárosi lakomák Sibával I./3.
16:30
   
Fokvárosi lakomák Sibával I./4.
17:00
   
Ember, tűz, étel I./1.
Lakoma a tűz fölött
17:30
   
Ember, tűz, étel I./2.
Mozgó tűzhely
Food Network  tv-műsor12.07
01:00
   
Amcsi ízek világa XVII./5.
Kiváló zöldséges és húsos ételek: Phoenixben a tetovált séf saját stílusát adja a chilihez és az itt jellemző sertéshúsos ételekhez.
01:30
   
Amcsi ízek világa XVII./6.
Mostani útján Guy a hús szakértőivel találkozik. A kaliforniai Comptonban texasi stílusú hússütő füstöli az oldalast és rak füstölt pulykanyakat a mártásba. Denverben a söröző-pizzéria állít össze egyedi sajtos makarónit és
02:00
   
Ember, tűz, étel I./9.
Tenger gyümölcsei
A nyár ételeit legjobban a connecticuti Guilfordben, a The Place-ben lehet megünnepelni. Ez az út menti étkezde kültéri grillkonyhával rendelkezik, ahol helyi fával tüzelnek.
02:30
   
Ember, tűz, étel I./10.
Hihetetlen kemencék
Mark Skudlarek beizzítja három sütővel rendelkező kemencéjét a Cambridge Potteryben, és kölcsönvesz némi fát egy kültéri fatüzelésű sütőhöz, hogy ünnepi lakomát készítsen.
03:00
   
Vágódeszka XXIV./10.
Karnevál
A Vágódeszka mai, különleges bajnokságának témáját a karnevál adja. A séfek sejtik, mi vár rájuk, amikor kinyitják az első kosarat, melyben a négy hozzávalóból kettő olajban sült.
04:00
   
Guy főzőbajnoksága II./8.
Az első fordulóban négy séfnek mogyoróvajat kell használnia a grillezett pizzán. A másodikban a leárazott áruk közül kell kikeresni a legjobb hozzávalókat, a konzervdobozokon azonban nincs feltüntetve, mi van benne.
05:00
   
Utazz és főzz G. Garvinnal III./9.
Indianapolisban G. meglátogatja a Wildflour pékséget. Épp vaníliás kenyérpuding készül, ami bármelyik déli nagymamát boldoggá tenné. Utána siet a Jay's Table-hez, ahol az alföldekről származó klasszikusokat alakítják át egy kics
05:30
   
Utazz és főzz G. Garvinnal III./10.
G. középnyugati útját az indianai South Bendnél kezdi, a Corndance-ben, ahol egyedi ételeket készítenek, például disznófejes kenyét vagy sonkás kosárka. Innen a chicagói Carriage House-ba tart, hogy modern szemszögből is megvizsgálh
06:00
   
Vágódeszka XVIII./6.
Ideje a méretet tartani lényegesnek: a séfek megtudják, hogy a mostani körnek a tapas a lényege. Az első körben a kosarakban imádnivaló spanyol összetevők vannak, többek között gazpacho.
07:00
   
A mezítlábas grófnő - Főzzünk egyszerűen! VI./9.
Vissza az iskolába
Vissza az iskolába: Ina egyszerre tanár és diák. Először sütésóra jön, ahol banános sütit látunk el cukormázzal és áfonyás muffint sütünk, aztán jön az Ina kérdez, ahol megfordulnak a szerepek, és Ina lesz a diák. Három olyan
07:30
   
A mezítlábas grófnő - Főzzünk egyszerűen! VI./10.
Ina vacsorát készít, hogy megünnepelje egy barátja kisfiának a születését. Az ízletes babaköszöntő menüben trüffeles popcorn, italok, fűszeres pulykahúsgombócok, epres-rebarbarás ropogós és tűzön sült mályvacukor lesz.
08:00
   
A konyha VII./9.
Ijesztően jó receptek
Halloween a konyhában: házigazdáink kétféleképpen is feltunningolják a szupermarketekben kapható almacideres fánkot, emellett tippeket is adnak a halloweeni bulihoz. De vajon túlélnek egy rémisztő, érintős próbát?
09:00
   
Eredeti ízek Sunnyval VIII./10.
Batyubál
Kövesse Sunny Andersont, aki bemutatja három olyan étel receptjét, amellyel sikert arathat a batyubálon. Könnyű saláta készül mexikói földicseresznye-öntettel, könnyű marhahúsos-sajtos enchilada, hozzá Sunny hotel-koktélja, amit szu
09:30
   
Eredeti ízek Sunnyval VIII./11.
Pulykavacsora kis csavarral
Tartson Sunny Andersonnal, aki hagyományos pulykavacsorát készít, de ötletes csavarral! A főétel Apa tökéletes pulykasültje gyorsan elkészülő szósszal. A menüt cseresznyés-citromos finomság és Sunny ünnepi petrezselyempüréje egé
10:00
   
Vágódeszka XXIV./10.
Karnevál
A Vágódeszka mai, különleges bajnokságának témáját a karnevál adja. A séfek sejtik, mi vár rájuk, amikor kinyitják az első kosarat, melyben a négy hozzávalóból kettő olajban sült.
11:00
   
Fickós falatok XV./4.
Dupla sertés, dupla móka
Guy ma malackodik egyet: a sertést még több sertéssel tetézi. Baconbe göngyölt sertéshús-kebabja így készül: a bacon vastag szeleteit sertéskaraj köré tekeri, addig grillezi, míg puha és extra füstölt nem lesz, majd fantasztikus na
11:30
   
Fickós falatok XV./5.
Mediterrán hangulatban
Guy Fieri ezúttal Sonoma megye mediterrán bőségét ünnepli: egészséges menüt főz barátjának, Mark Stark helyi sztárséfnek. Először Guy mediterrán szardíniája jön, egy citrommal, fokhagymával és fűszerekkel töltött finomság, a
12:00
   
Amcsi ízek világa XIV./7.
Mostani útján Guy nyakába köti a szalvétát és hússütésre indul. Dallasban klasszikus marhaszegyet és karolinai sertéshúst árul a termelői piacon lévő pecsenyesütő. A Las Vegas melletti, rég fennálló húspiacon friss kolbász és
12:30
   
Amcsi ízek világa XIV./8.
Mostani útján Guy mélyen elmerül Las Vegasban. Ellátogat egy bolgár tapasbüfébe, ahol európai finomságok számtalan változata kapható. Emellett ellátogat régi alma materébe, a Nevadai Egyetemre, ahol a legújabb szakácstehetségekkel
13:00
   
Ember, tűz, étel II./3.
Dél-karolinai piknik
Charleston Amerika egyik gasztronómiai fővárosa, de a hagyományos sertéssütések és a sült osztriga kedvéért Roger elhagyja a várost és vidékre tart.
13:30
   
Ember, tűz, étel II./4.
Sertéssütés
Roger a kaliforniai Napa-völgybe tart két egyedi sertéssütésre. St. Helenában John Fink séf mojo fűszerezéssel készíti el egyik szállítható kubai sertéssültjét.
14:00
   
Vágódeszka XVIII./6.
Ideje a méretet tartani lényegesnek: a séfek megtudják, hogy a mostani körnek a tapas a lényege. Az első körben a kosarakban imádnivaló spanyol összetevők vannak, többek között gazpacho.
15:00
   
A konyha VII./10.
Az ősz íze
A konyhában ma az ősz ízeivel kísérletezünk, hogy ünnepeljük az évszak beköszöntét. Klasszikus mexikói chilis relleno készül, sült wonton az ősz ízeivel, cavatelli tészta és vodkaszósz. A házigazdák egyben ünnepi sütőeszköz
16:00
   
Eredeti ízek Sunnyval VIII./12.
Déli ihletek
Sunny Anderson a déli államok kedvenc ízeiből merít ihletet: saját stílusában készíti el a hagyományos rizsesbabot, amelyhez egyszerű, párolt mustárzöldje és édes-kukoricás lepény készül.
16:30
   
Eredeti ízek Sunnyval VIII./13.
Ízek könnyedén
Sunny Anderson étterembe illő menüt állít össze, amivel időt és pénzt takaríthat meg! Grillezett sertésszűzérme készül, melyeket fokhagymás pappardelle tésztán tálal, desszertnek gyümölcsös, hideg finomság készül.
17:00
   
Vágódeszka XXIV./11.
Ünnepi főzés
A Cooking Channel sztárjai, Gabriele Corcos, Kelsey Nixon, Roger Mooking és Jim Stacy ünnepi kihívást fogadnak el a Vágódeszka konyhájában, ahol 10 000 dollárt nyerhetnek kedvenc jótékonysági szervezetük javára.
18:00
   
Amerika szuperséfje VIII./21.
Garces Lee ellen
Edward Lee lép a Konyhastadionba, hogy kiálljon Jose Garces szuperséf ellen. Vajon Edward győz, aki modern csavart visz az amerikai konyhaművészetbe, vagy a vereség keserű ízével távozik?
19:00
   
Vágódeszka XXIV./6.
Sztárok Vágódeszka-bajnoksága: negyedik forduló
A Sztárok Vágódeszka-bajnoksága negyedik elődöntőjében már csak egy hely maradt meg. Vajon ki fog bekerülni, hogy megküzdhessen a fődíjért?
20:00
   
Vágódeszka Dél-Afrikában I./6.
Képzelje el, milyen lehet a tonhal desszertben és a kukoricasör főételben! Melyik lesz vajon a zsűri kedvence? Tartson velünk, miközben egyre forróbb a helyzet a konyhában!
21:00
   
Kaszinó a konyhában I./7.
Félelem és perzselés
A négy séf szeretne eldicsekedni tudásával, de a játékgép próbatétel elé állítja őket. A következő körben a rulett magasra teszi a tétet a szarvashússal.
22:00
   
Amerika szuperséfje XII./9.
Trópusi desszertek: Guarnaschelli/Iuzzini vs. Zakarian/Falkner
A szuperséfek a sütemények mestereivel alkotnak párt, hogy trópusi desszerteket alkossanak. Alex Guarnaschelli szuperséf és Johnny Iuzzini száll szembe Geoffrey Zakarian szuperséf és Elizabeth Falkner csapatával.
23:00
   
Vágódeszka XXIV./6.
Sztárok Vágódeszka-bajnoksága: negyedik forduló
A Sztárok Vágódeszka-bajnoksága negyedik elődöntőjében már csak egy hely maradt meg. Vajon ki fog bekerülni, hogy megküzdhessen a fődíjért?

Napi tv-műsor

12.10 16:00
Kaliforniába jöttem VI./7.
12.10 17:15
Édenkertek Ázsiában 4.
12.10 18:15
Így jártam anyátokkal VIII./9.
12.10 19:00
Aranyélet II/5.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.