History  tv-műsor

MOST

04:45
   
Zálogcsillagok XVIII./3.
Zálogtestvérek
05:10
   
Dél-Afrikai Zálogcsillagok XVI./14.
A kísértés
05:35
   
Zálogcsillagok UK I./16.
Csak bolondok és zálogkölcsönzők
06:00
   
Zálogcsillagok UK II./1.
Fegyverek és irrigátorok
06:25
   
New England-i alkuk I./4.
Ne olyan gyorsan!
tv-műsor: Zálogcsillagok XVIII./3.tv-műsor: Dél-Afrikai Zálogcsillagok XVI./14.tv-műsor: Zálogcsillagok UK I./16.tv-műsor: Zálogcsillagok UK II./1.tv-műsor: New England-i alkuk I./4.
History  tv-műsor10.22
01:15
   
A barbárok felemelkedése I./7.
Visszavágás
A Római birodalomnak már a mérete jelenti a gyengeségét, és két részre szakad két császárral: keletre és nyugatra. A barbárok és a hunok gyilkolnak, a vandálok és a gótok egyre jobban visszaszorítják a birodalmat.
02:30
   
Tűzben edzett II./1.
A harci pöröly
A fegyverkovácsoknak okosan kell dönteniük, amikor egy fémhalmazból ki kell választaniuk azt, amiből megfelelő harci pörölyt készíthetnek. Így próbálják a győzelem útjára verekedni magukat.
03:25
   
Ősi idegenek VI./15.
Idegen találkozások
Az Ősi idegenek utánajár annak a vitatott elméletnek, mely szerint a földönkívüliek sok millió éve látogatják a Földet.
04:20
   
Amerikai kincskeresők VIII./2.
A nagy ajánlat
Frank és Mike életük legnagyobb ajánlatára készülnek, és a tét most személyes. Frank megtartja a szakállást, vagy elköszönhet tőle?
05:10
   
Az autók grófja IV./10.
Halálos iram-bumm
Danny "A gróf" Koker Las Vegas-i legenda, aki megszerzi, helyreállítja és átalakítja a klasszikus autókat és motorokat, majd egy kis haszonnal továbbadja őket.
05:35
   
Az autók grófja IV./11.
Fordharcok 1. rész
Danny "A gróf" Koker, a Las Vegas-i legenda megszerzi, restaurálja és egyedivé alakítja a klasszikus autókat és motorokat, majd továbbadja őket némi haszonnal.
06:00
   
Zálogcsillagok UK I./15.
Élni és zálogban hagyni
A Zálogcsillagok UK.-ben Mark Manning és csapata a Regal Zálogházban adja és veszi a történelmi jelentőségű tárgyakat, miközben megküzd az emlékezetes angol kuncsaftokkal, akik foggal-körömmel harcolnak minden pennyért.
06:25
   
Ausztrál kincskeresők I./3.
Meglepetés-találat
Az első megálló a hatalmas Toowoomba Találkozó, az évenként megrendezett, háromnapos esemény, melyre sok ezer ausztrál gyűjtő érkezik. Itt találkoznak Jamesszel, az önjelölt régi bicikli-őrrel.
07:15
   
Alaszka mellékúti harcosai I./7.
Pokoli kemény
Butch és Bill eltökélt szándéka, hogy ledolgozza az alsó negyvennyolcasokkal szembeni hátrányát. Carl tovább küzd a Super Jeep mechanikai elfáradásával, és abban reménykedik, hogy van még benne annyi tartalék, amennyivel az élen ma
08:05
   
Fuvarozók háborúja V./11.
Ne okozz sérülést
Az orvosi felszerelésekből álló rakományról Jenn megtudja, hogy egyáltalán nem az, amire számított. Todd és Tamera pedig rájönnek, hogy feladatuk legnehezebb része az, hogy kikeveredjenek New York City utcáiból.
08:30
   
Fuvarozók háborúja V./12.
Hummerek és tivornyák
Jarrett majdnem elszúrja a nyugati part művészeti életét, amikor egy különös szobrot szállít különböző fotózási helyszínekre San Franciscóban. Jessica mindent megtesz, hogy elpusztítsa Amerikai egyik hatalmas műremekét.
09:00
   
Kacsadinasztia V./8.
Péntek délutáni fények
Willie segédedző lesz Lil' Will' küszködő futballcsapatánál, de szaktekintélyét próbára teszi a gyerekek felnőttek elleni meccse. Közben Kay elviszi Jepet és Sit a helyi sportkör vízi-aerobik órájára.
09:30
   
Kacsadinasztia V./9.
Mester és kacsaparancsnok
Amikor Sadie "Szombat esti láz" partnere, Mark Ballas ellátogat West Monroe-ba, Willie és Kay végignézik délutáni próbájukat. Közben a fiúk kacsalessé alakítanak át egy pontonhíd-hajót, mert idegen vadászok ellopják a vadász-lesük
10:00
   
Fejszeforgatók IX./15.
Shelbyt leiskolázzák
Shelby ritka műkincsbe botlik, ezért társul Sam Hyde professzorral a Délkelet-Louisianai egyetemről. Ők a tökéletes páros, akik felderíthetik a mocsár történetét.
11:00
   
Egyedül II./8.
Kaptató
Az egyik versenyző boldogul, a másik küszködik. Egyikük a lazacok vonulásának nyomát követi, egy másik pedig lehet, hogy a vesztébe rohan.
12:00
   
Texasi raktárháborúk VI./1.
Karton Couture
Mary ügyeskedésre kényszerül, míg Jenny megtalálja a zenei világ Szent Grálját. Az egyre nagyobb feszültségben Tyler a licitháború közepén találja magát rejtett kincsével.
12:30
   
Texasi raktárháborúk VI./2.
A pillanat hevében
Az aukció visszatér a kis texasi városba, Ponderba, ahol Ricky és Bubba folytatná szerencsesorozatát. Jenny felfedezi magában a balerinát, míg Mary végleg elköszön régi társától, és csatlakozik a csapathoz.
13:00
   
Abszolút kocsik 8.
A Francia Riviéra cirkálója
Will és Elo vállalkoznak a lehetetlenre, és vakon megvesznek az Interneten egy 1972-es Peugeot 304 Cabriole-t, de gyorsan elvész a kezdeti lelkesedésük, amikor Will rájön, hogy a motorja menthetetlen.
14:00
   
Az autók grófja IV.
Golfautó-háború
Danny jelenetet rendez, amikor meglátja, hogy imádott golfautója csupa kosz. Kevin kitalálja, hogyan vigasztalja meg Dannyt és hogyan tanítsa móresre Mike-ot.
14:30
   
Az autók grófja IV.
Ki a Caddyd?
Danny szert tesz egy '62-es Caddyre, amitől nagy hasznot remél. Ryannek titkos terve van a kocsival, de amikor ezt Danny megtudja, elkezdődik a magyarázkodás.
15:00
   
Zálogcsillagok XV./20.
Trükkös Ricky
Felbukkan az üzletben a San Diegói Charger játékosának, Dan Foutsnak aláírt pólója. Rick megpróbálja megfejteni Harry Blackstone eltűnő madárkalitkájának titkát. Corey és Chumlee ráveszi Ricket, hogy csatlakozzon a "fantázia futba
15:30
   
Zálogcsillagok XV./21.
Dillinger kicselezése
John Dillinger utolsó rablásából való töltényhüvelyek kerülnek az üzletbe. Rick és Corey egy 1947-es vintage Schwinn Whizzerre alkudozik. Chumlee a gyerekkoráról mesél, amikor egy kuncsaft bevisz egy Stretch Armstrong babát.
16:00
   
Zálogcsillagok XV./22.
Születésnap-blues
Bekerül az üzletbe Marilyn Monroe aláírt katonai igazolványa. Megjelenik egy eladó Beethoven 6. Szimfóniájának első kiadásával. Plusz Corey és Antwaun lebuknak, amikor Chumlee szülinapi ünnepségét szervezik.
16:30
   
Zálogcsillagok XV./23.
Zálogregény
Betáncol az üzletbe egy "Ponyvaregény" szereplő zakója. Corey a hollywoodi legenda, Clark Gable operakesztyűjét vizsgálgatja. Rick elmegy Lonnie Hammargrenhez, hogy megvizsgálja egyedi gyűjteményét.
17:00
   
Zálogcsillagok XV./25.
Van Gogh rogyásig
Beviszik a Zálogcsillagokhoz Vincent van Gogh néhány litográfiáját, majd Corey és Chumlee a vintage gördeszka-gyűjtemény hatására visszatér a gyerekkorba.
17:30
   
Zálogcsillagok XV./27.
Okoskodók
Beviszi valaki a Zálogcsillagokhoz a zenészlegenda, Stephen Stills gitárját. Corey próbál koncentrálni az 1800-as évekbeli detektív-fényképezőgépre.
18:00
   
Egyedül II./8.
Kaptató
Az egyik versenyző boldogul, a másik küszködik. Egyikük a lazacok vonulásának nyomát követi, egy másik pedig lehet, hogy a vesztébe rohan.
19:00
   
Ozzy & Jack a világ körül I./2.
Emlékeztek Alamóra?
1982-ben történt valami Alamóban, ami nyomot hagyott a Rock'n'Roll és az Osbourne család történetében egyaránt. Majdnem 35 évvel később Jack és apja visszatérnek, hogy kiderítsék az igazságot.
20:00
   
Fejszeforgatók IX./15.
Shelbyt leiskolázzák
Shelby ritka műkincsbe botlik, ezért társul Sam Hyde professzorral a Délkelet-Louisianai egyetemről. Ők a tökéletes páros, akik felderíthetik a mocsár történetét.
21:00
   
Tűzben edzett II./1.
A harci pöröly
A fegyverkovácsoknak okosan kell dönteniük, amikor egy fémhalmazból ki kell választaniuk azt, amiből megfelelő harci pörölyt készíthetnek. Így próbálják a győzelem útjára verekedni magukat.
22:00
   
Zálogcsillagok XVIII./3.
Zálogtestvérek
Mit csinál az 1894-S Barber Dime láttán? Pénzfeldobással dönt? És kell-e Corynak a John Belushi aláírásával ellátott gúnyirat? Nevetve megy a kasszához vagy inkább elszomorodik?
22:30
   
Dél-Afrikai Zálogcsillagok XVI./14.
A kísértés
A HISTORY megbízásából ellátogatunk Johannesburgba, a Cash Inn zálogházba, ahol a tulajdonos, Roy Peretz társaival, Eytannel és Liellel, valamint asszisztenseikkel, Irene-nel és Sollyval fogadják a betérő kuncsaftokat.
23:00
   
Kamionnal a jégen át X./4.
Kísérlet a jéggel
Darrell Ward és Lisa Kelly bővítenék a vállalkozást, ezért Albertába indulnak az úgynevezett "halálúton", míg Art Burke egy olyan átkelőhöz ér, ahol tavaly majdnem elvesztette az életét.

Napi tv-műsor

10.23 10:40
Top Forma II./8.
10.23 11:30
Élelmiszer nyomozók II./4.
10.23 11:45
Totalcar II./6.
10.23 12:05
A S.H.I.E.L.D. ügynökei III./18.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.