ID Extra tv-műsor

MOST

03:36
   
Majdnem megúsztam...
Menekülés a mocsárba
04:24
   
Aphrodite Jones: bűnök nyomában
Megtört szív
05:12
   
Gyilkosság a villában
A szobalány nyomoz
06:00
   
Eltűnt
Szerelmi háromszög
06:46
   
Aphrodite Jones: bűnök nyomában
Szex és halál
tv-műsor: Majdnem megúsztam...tv-műsor: Aphrodite Jones: bűnök nyomábantv-műsor: Gyilkosság a villábantv-műsor: Eltűnttv-műsor: Aphrodite Jones: bűnök nyomában
ID Extra tv-műsor10.24
tv műsor
Ön nézett már gyilkos szemébe?
Bárhol is járunk, előfordulhat, hogy aki éppen ránk mosolyog, valójában gyilkos. Vajon észrevennénk-e, hogy olyan személlyel állunk szemben, aki ölt már embert? Az ID Xtra új sorozatát követve alkalmunk lesz arra, hogy gyilkosok ártatlannak tűnő szemébe nézhessünk.
02:00
   
Az eltűnt nők városa 4.
4. rész
A felszínen az Ohio állambeli Chillicothe klasszikus amerikai városka. Tavaly azonban gyilkosságok miatt az újságok címlapjára került: hat nő tűnt el vagy halt meg.
02:48
   
Elárulva
Rossz vér
Egy nyugdíjas börtönőr azt hitte, túl van élete legkockázatosabb évein - de második felesége és annak féltékeny ex-férje erre végzetesen rácáfol.
03:36
   
Végzetes viszonyok
Szerelmi házasság
Bobby Lozano főiskolai szerelmét, Vikit vette feleségül. Életük boldognak látszott, míg Bobby elkalandozó tekintete tragédiához nem vezetett.
04:24
   
Végzetes viszonyok
Ki mint veti ágyát...
Archie és Mary Ann McFarland nyitott házasságban él. Archie beleegyezett, hogy az asszony összejöjjön más férfiakkal. Kérdés, hogy ez milyen következményekkel jár...
05:12
   
Végzetes viszonyok
Szerelmi házasság
Bobby Lozano főiskolai szerelmét, Vikit vette feleségül. Életük boldognak látszott, míg Bobby elkalandozó tekintete tragédiához nem vezetett.
06:00
   
Eltűnt
A biciklista
Briant, a 25 éves biciklistát utoljára egy réten látták. Vajon Brian megsérült az egyik kockázatos kerékpártrükkje során, és ezért tűnt el?
06:46
   
Aphrodite Jones:bűnök nyomában
Gyilkos a showban
A párkereső valóságshow kiesett szereplője meggyilkol egy nőt, aki hasonlít a műsorvezetőhöz. Mi késztette erre?
07:32
   
Végzetes viszonyok
Meglepő titkok
Amikor a háztartásbeli Dorothy eltűnik, sokan azt gyanítják, hogy új életet akar kezdeni. Amikor a lánya megpróbál a nyomára bukkani, meglepő titkokra derül fény.
08:30
   
Meggyilkoltak 14.
Az utolsó út
Randy Soderberg elindul, hogy eladja klasszikus Mustang autóját, de nem tér haza. Húsz évvel később megszólal a gyilkos lelkiismerete...
09:00
   
Imposztorok
Az ötcsillagos fantom
Juan Carlos többnyelvű milliomossá válik, aki tolvajként a világ leggazdagabb utazóit fosztja ki. Vajon a nyomára bukkannak-e a hatóságok?
10:00
   
Brian Wolfe, magánnyomozó 15.
15. rész
Nevelőszülők veszik igénybe Wolfe segítségét, amikor egyik volt neveltjük eltűnik. Wolfe az eltűnt lányt keresve szembesül a város sötét oldalával.
10:30
   
Brian Wolfe, magánnyomozó 16.
16. rész
Egy nő aggódik anyja új férje miatt, és Wolfe-hoz fordul segítségért. Wolfe olyan igazságokat derít ki, amelyek mélyen megrázzák az egész családot.
11:00
   
Eltűnt
Jennifer rejtélyes eltűnése
Napokkal Jennifer Kesse eltűnése után az otthona közelében bukkannak rá üres autójára. Tíz évvel később még mindig nincs magyarázat erre a hihetetlen floridai bűnesetre.
12:00
   
Majdnem megúsztam...
Luxusélet
Dennis Hope, a jóképű és intelligens tolvaj merész rablások egész sorát követi el, ügyesen elkerüli a letartóztatást, és luxuséletet él.
13:00
   
Aphrodite Jones: bűnök nyomában
10. rész
A valódi bűnügyi történetek bestseller szerzője korunk leghírhedtebb gyilkossági eseteit vizsgálja meg közelebbről.
14:00
   
Végzetes viszonyok
Zűrös affér
A futó kalandok végzetesek lehetnek. Ezt megtapasztalja egy temetkezési vállalkozó és a felesége is, mert egy affér nyomán egyikük bajba kerül.
15:00
   
Imposztorok
Bryan Richards Los Angelesből egy kis településre költözik. Kivételes személyisége hamarosan feldúlja a település életét és egy váratlan igazság is napvilágra kerül.
16:00
   
Eltűnt
Szerelmi háromszög
Brandy péntek délután haza indul, de hétfőn már nem érkezik meg a munkahelyére. Vajon viharos szerelmi élete elől menekült el?
17:00
   
Majdnem megúsztam...
Börtönszerelem
A csalásért bebörtönzött Steven Russell beleszeret az egyik elítéltbe, Philip Morrisba. Amikor Morris kiszabadul, Russell meghozza a maga döntését.
18:00
   
Aphrodite Jones: bűnök nyomában
Szex és halál
Bill McLaughlin milliomos azt reméli, hogy új barátnőjével az élete egyre szebb lesz. De a nőnek más tervei vannak. Aphrodite bűnök egész sorával szembesül.
19:00
   
Gyilkosság a villában
Az ellenség vonalai mögött
A jómódú családnál dolgozó bébiszitter nyomozásba kezd, amikor megbízói házassága széthullik, és a feleség nyomtalanul eltűnik.
20:00
   
Eltűnt
Járatlan út
Ginni Wood elveszti a kapcsolatot édesanyjával, miközben úton vannak, hogy meglátogassák a lány texasi barátját. A rejtély fokozódik, amikor kiderül, hogy a barát is eltűnt.
21:00
   
Bűntény a címlapról
4. rész
Tom munka közben eltűnik a Green Bay papírmalomnál, de senki nem áll szóba a nyomozókkal. Valamilyen összeesküvés vagy az igazságszolgáltatással való visszaélés áll a háttérben?
22:00
   
Szellemjárás
Szellemes vallomások
Úgy tűnik, egy lány felkeltette egy kísértet figyelmét, amely hódolatának úgy ad hangot, hogy tönkreteszi a lány családjának addig idilli életét.
23:00
   
Szellemjárás
A démonok örökké élnek
Új munkahelye miatt Bill Toler családjával a kertvárosba költözik. A férfi gyanítja, hogy új házukat szellem kísérti, mert feleségével rejtélyes hangokat hallanak.

Napi tv-műsor

10.26 10:00
A szerelem foglyai 170.
10.26 11:00
Dallasi autónepperek II./8.
10.26 15:35
Kungfu Panda - A rendkívüliség legendája II./2.
10.26 15:45
Maria 87.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.