ID Extra tv-műsor

MOST

01:00
   
Tiltott szerelem I./3.
Egy emlékezetes iszony
02:00
   
Rémálom a szomszédban VI./9.
Csak a jók
02:48
   
Las Vegas: a bűnös város I./2.
Féktelenül
03:36
   
Bűntény a címlapról I./3.
Az elszánt anya
04:24
   
Nők a börtönben I./2.
A diák és a lázadó
tv-műsor: Rémálom a szomszédban VI./9.tv-műsor: Las Vegas: a bűnös város I./2.tv-műsor: Bűntény a címlapról I./3.tv-műsor: Nők a börtönben I./2.
ID Extra tv-műsor12.04
00:00
   
Gyilkos asszonyok VII./8.
Törvény felett állva
Néhány magas társadalmi státuszú nő úgy véli, joga van akár gyilkolni is. Minden gyanú felett állnak, mindenki megbízik bennük, miközben áldozataik száma egyre nő. Mi a történetük?
01:00
   
Gyilkos asszonyok VII./9.
Gyilkos tinik
Néhány tinédzser züllött életet él és rossz befolyás alá kerül. Megismerünk néhány tizenéves gyilkost, akik túl fiatalnak tűnnek ahhoz, hogy bárkinek is ártsanak.
02:00
   
Gyilkos asszonyok VII./10.
Gyilkos csók
Amikor egy nő szenvedélye fájdalmat okoz, a partnere bajba kerül, mert ezek a veszélyes nők a szerelemre és a gyilkosságra egyaránt készen állnak.
02:48
   
Gyilkos asszonyok VII./11.
Szadista lelkek
Mi tesz gyilkossá egy asszonyt? A természet, a nevelés vagy valami más? Néha a gonoszság lappang, de pár gyilkos nőből feltör a valódi kegyetlenség.
03:36
   
Majdnem megúsztam... VII./77.
Féltékeny barátnő
David bűntények sorát követi el, autókat lop, és eladja őket. Amikor egy féltékeny barátnő beárulja, letartóztatják, és börtönbe kerül.
04:24
   
Majdnem megúsztam... VII./79.
Merész tesók
Roger börtönben ül. Amikor néhány hónappal később a bátyját is bevarrják, merész szökést hajtanak végre - amíg egyikük féltékeny exe fel nem jeleni őket.
05:12
   
Majdnem megúsztam... VII./75.
Börtönőr a szerelmem
Egy rab beleszeret az egyik őrbe. Elhatározza, hogy megszökik, és új életet kezd. Vajon tétlenül nézi majd az FBI?
06:00
   
Botrányos bűnügyek - Jerry Springerrel II./3.
Szex a városban
Sydney Biddle Barrows egy titkos escort szolgáltatást működtet, és egy lépéssel a hatóságok előtt jár. A felső tízezer tagját, Joy Silvermant, titokban követi egy fura alak.
06:46
   
Botrányos bűnügyek - Jerry Springerrel II./8.
Hírnév és balszerencse
Jerry Springer bemutatja Spade Cooley, egy híres country és western zenész történetét, aki úgy hitte mindene megvan - amíg egy napon brutálisan meg nem ölték a feleségét.
07:32
   
Botrányos bűnügyek - Jerry Springerrel II./9.
A halálig szeretni téged
Diane a megszállottja lesz egy világhírű orvosnak és évekig titokban követi őt. Egy családos férfi nagyon komolyan veszi az "amíg a halál el nem választ" fogadalmat.
08:30
   
Botrányos bűnügyek - Jerry Springerrel II./10.
Aljas hazugság
Charles Stuart riasztja a bostoni rendőrséget, amikor lelövik terhes feleségét. A szeptember 11-i terrortámadás egyik túlélőjének pedig sántít a története.
09:30
   
Meggyilkoltak III./5.
Vidéki vér
Ned a városi élet forgataga elől vidékre menekült. Amikor feleségével együtt gyilkosság áldozata lesz, a nyomozók vizsgálni kezdik Ned múltját is.
10:00
   
Nők a börtönben I./2.
A diák és a lázadó
A nagyasszony Red és a zárkózott Lora,megbékélnek bűneikkel. Red újra kapcsolatba lép édesanyjával, Lara pedig az éves Ki mit tud?-on fedi fel a lelkét.
11:00
   
Egy álom vége I./1.
Hitehagyott
Egy pap tiltott viszonyt kezd egyik leghűségesebb hívének és legközelebbi barátjának a feleségével. Vajon megbocsátható-e a bűne?
12:00
   
Egy álom vége I./2.
Ámor nyila
Egy kisvárost életét felkavarja egy szerelmi háromszög. Egy középiskolai igazgató és egy futballedző, mindketten házasok, ugyanabba a fiatal titkárnőbe lesznek szerelmesek.
13:00
   
Egy álom vége I./3.
Sötét románc
Egy gazdag üzletember találkozik egy gyönyörű egyedülálló anyával. A mesébe illő románc azonban gyilkosságba torkollik, miután egy nyomozó feltár egy sötét titkot.
14:00
   
Nők a börtönben I./1.
A lelkész lánya és a kertvárosi anya
Két nem éppen szokványos nő ül a börtönben. A kertvárosi anya, Alicia csalást követett el, Hannah borzalmas tettét pedig máig emlegetik az amerikaiak.
15:00
   
Nők a börtönben I./2.
A diák és a lázadó
A nagyasszony Red és a zárkózott Lora,megbékélnek bűneikkel. Red újra kapcsolatba lép édesanyjával, Lara pedig az éves Ki mit tud?-on fedi fel a lelkét.
16:00
   
Gyilkosság déli módra II./3.
Ki lőtte le a seriffet?
DeKalb megye polgárai hosszú korrupciós időszak után új seriffet választanak, de a kirúgott seriffnek más elképzelései vannak, amelynek eredménye egy merénylet lesz.
17:00
   
Gyilkosság déli módra II./4.
A romantikának vége
2010-ben Julia kihívja a rendőrséget barátja, Melvin lakására. Melvint meggyilkolták, Juliát pedig ragasztószalaggal megkötözték. Végzetes botrány veszi kezdetét.
18:00
   
Gyilkosság déli módra III./1.
A tökéletes méregkeverő
Marienek meg kell védenie magát, miután férjét megtámadja egy rejtélyes betegség. A kór egy újabb hulláma már végzetes következményekkel fenyeget.
19:00
   
Gyilkosság déli módra I./10.
A barátság próbája
Amikor Robyn férjét meggyilkolják, barátnője, Carol szorosan mellette áll. Feltárhat-e a nyomozás olyan tényeket, amelyek veszélyeztethetik a barátságukat?
20:00
   
Vanity Fair - a legnagyobb botrányok I./3.
A szökevény doktor
2004-ben, Michelle felébred és nem találja a férjét. Eltökélt, hogy kideríti mi is történt, ezért nyomozóhoz fordul és megkezdődik a megrázó titkok feltárása.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Ismerős gyilkos II./1.
Egy gyönyörű elme
tv-műsor: Ismerős gyilkos II./1.
A matematikában kiváló Chris Krummt megszállja egy gondolat, és megzavarodik. Eugenetikai megfontolásoktól vezérelve a "végső megoldásra" szánja el magát.
22:00
   
Gyilkos ösztönök - Chris Hansennel II./3.
Kettős gyilkosság
Mike Sisco és Karen Harkness meghívják szüleiket, hogy megünnepeljék közelgő esküvőjüket, de a szülők holtan találják a párt az ágyban - lelőtték őket. Chris Hansen az indítékot keresi.
23:00
   
Tiltott szerelem I./3.
Egy emlékezetes iszony
Egy fiatal egyetemista titkos viszonyba kezd egy nős rendőrtiszttel. Amikor a titkuk veszélybe kerül, a következmények végzetesek lesznek.

Napi tv-műsor

12.03 02:20
Nyugi, Charlie! I./30.
12.03 06:30
Trendközelben XIII./9.
12.03 08:45
A Tetovált Séf II./6.
12.03 09:15
Akadémia Itália I./12.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.