TLC tv-műsor

MOST

13:00
   
Pöttöm óriások XI./16.
Egy házasság vége
14:00
   
Óriásnők II./7.
Magas nők szerelme
15:00
   
Apró szépségek III./1.
Le Maison de Paris
16:00
   
Mondj igent a ruhára XIV./5.
Nagymama kedvence
16:30
   
Mondj igent a ruhára XIV./6.
Szexi menyasszonyok
tv-műsor: Pöttöm óriások XI./16.tv-műsor: Óriásnők II./7.tv-műsor: Apró szépségek III./1.tv-műsor: Mondj igent a ruhára XIV./5.tv-műsor: Mondj igent a ruhára XIV./6.
TLC tv-műsor12.04
tv műsor
Lesz-e esküvő? 90 nap alatt kiderül!
A TLC csatorna különleges reality-jében azt követhetjük nyomon, hogyan jut el hat pár a végső döntésig: összeköti-e az életét örökre, vagy sem. Az érzelmileg amúgy is felkavaró időszakot tovább nehezíti, hogy minden párnak csak az egyik tagja amerikai állampolgár, másikuk a Föld egy távoli országában élt – egészen eddig a pillanatig. Most viszont ellátogatnak az Egyesült Államokba, és próbára teszik magukat és párjukat: vajon készen állnak-e kölcsönösen a házasságra?
01:00
   
Bizarr testek III./5.
Teljes arcátültetés
Egy lengyel nő, akinek borzalmas daganat van az arcán, arcátültetésen esik át, egy kínai fiúnak pedig hihetetlen hosszú nyaka van.
02:00
   
Így kerek az életem! III./2.
A halál szele
Whitney-t kórházba szállítják, miután összeesett a táncmaratonon. De még az orvosok sem tudják megijeszteni - amíg egy utazás katasztrofálissá nem válik.
02:48
   
Így kerek az életem! III./3.
Döbbenet
Whitney-nek egy ideig nem szabad táncolnia. Megdöbben, amikor megtudja, hogy távollétében az egyik lány megpróbálja átvenni a csoportját.
03:36
   
Így kerek az életem! III./5.
Szégyen
Whitney még sosem szégyellte annyira a kövérségét, a Szent Patrik napi felvonuláson, amikor elektromopedre kellett ülnie.
04:24
   
Így kerek az életem! III./6.
Kajavadászat
Whitney Thore kalandjainak újabb sorozatával jelentkezik. Meggyőződése, hogy lehet egyszerre "kövér és fitt". Whitney ezúttal jótékonysági célú pénzgyűjtő táncos maratont szervez.
05:12
   
Buddy, a cukrászdák megmentője I./7.
Drew olasz cukrászdája
Drew családi cukrászdát nyitott Houstonban, Buddy azonban rájön, hogy 600 000 dolláros tartozása van, Drew mégsem hajlandó bővíteni a menüt. Vajon hallgatni fog Drew Buddyra?
06:00
   
Tortakirály III./19.
Tengeri téma
Buddy a new york-i Seaport múzeumba látogat, hogy ihletet merítsen egy tengeri témájú tortához. Egy híresség tortát rendel a mamájának.
06:23
   
Tortakirály III./20.
Évfordulók
Buddy tortát készít a west point-i Cadet Chapel 100. évfordulójára. Mauro lányának 16. születésnapjára egy Hollywood témájú tortát süt.
06:46
   
Tortakirály III./24.
Szicíliai borgazdaságban
Valastróék szicíliai nyaralásuk utolsó napjait egy borgazdaságban töltik. Buddy a családját is meglepi azzal, hogy a tulajdonosnak egy borosüveg alakú tortát süt.
07:09
   
Tortakirály III./2.
Karácsonyi forgalom
A cukrászdában a karácsony este az év legforgalmasabb napja. A csapatnak gondoskodnia kell arról, hogy mindenki megkapja, amire szüksége van. Az ünnepek alatt itt nincs pihenés.
07:32
   
Tortakirály IV./2.
Cápatorta, robogó és büdös hal
Buddy horgászni viszi csapatát, hogy ihletet merítsenek egy cápatortához. A cukrászdában később szülinapi meglepetést készít Maurónak és Madeline-nek.
08:00
   
Tortakirály IV./3.
Toalett és textília
Buddytól olyan WC formájú tortát rendelnek, amely öblíteni is tud. Wendy pedig szokatlan kívánsággal áll elő egy babaköszöntő ünnepségre.
08:30
   
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság I./5.
5. rész
Katie inspirációnak hozza el mamája 1980-as menyasszonyi ruháját a szalonba. Lauren az Alkonyat filmsorozat témáján alapuló esküvőt tervez, de hol talál egy ennek megfelelő ruhát?
09:00
   
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság I./6.
6. rész
A maximalista Katie már 50 ruhát felpróbált. Megtalálja-e az igazit a Confetti & Lace szalonban? Aimee először próbál ruhákat, és valami klasszikust szeretne.
09:30
   
Így kerek az életem! III./2.
A halál szele
Whitney-t kórházba szállítják, miután összeesett a táncmaratonon. De még az orvosok sem tudják megijeszteni - amíg egy utazás katasztrofálissá nem válik.
10:30
   
Így kerek az életem! III./3.
Döbbenet
Whitney-nek egy ideig nem szabad táncolnia. Megdöbben, amikor megtudja, hogy távollétében az egyik lány megpróbálja átvenni a csoportját.
11:30
   
Így kerek az életem! III./4.
Csalódások
Whitney Thore kalandjainak újabb sorozatával jelentkezik. Meggyőződése, hogy lehet egyszerre "kövér és fitt". Whitney ezúttal jótékonysági célú pénzgyűjtő táncos maratont szervez.
12:30
   
Mondj igent a ruhára: Kanada I./2.
Gyerekjáték
Janie az ország távoli részéből érkezett vőlegényével és két gyerekükkel, hogy megtalálják álmai ruháját. Vajon sikerrel jár-e?
13:00
   
Segítség, gazdag lettem I./3.
3. rész
Két munka nélküli színész sztároknak kijáró bánásmódban részesül egy rajongójuknak köszönhetően. Egy szerény hajlék felújítása hihetetlen felfedezéshez vezet.
14:00
   
Buddy legjobb pillanatai II./7.
Hollywoodi torták
Buddy tündérmesébe illő várkastély-tortát készít a lányának, majd egy Marvel képregényes torta készül, egy tizenhatodik szülinapi buli pedig hollywoodi stílust kap.
14:30
   
Beverly Hills-i menyasszonyok II./1.
Linda Hogan
Linda Hogan, reality celeb beugrik egy ruháért, viszont elhallgat egy nagyon fontos részletet. Tati, az online szépségguru tökéletes hercegnő ruhát talál.
15:00
   
Mondj igent a ruhára IX./5.
Második nekifutás
Becky másodszor áll az oltár elé és olyan ruhát keres, amely orvosolhatja az első, katasztrofális házasság sebeit. Monica négy éve vett ruhát és még csak most az esküvőjére készül...
15:30
   
Mondj igent a ruhára - koszorúslányok II./12.
Kockázatos választás
Latisha szexis, rövid ruhát szán a koszorúslányoknak, de kérdéses, hogy mit szól ehhez mélyen vallásos anyja és testvére. Jordan nem tud dönteni anyja jóváhagyása nélkül.
16:00
   
Mondj igent a ruhára: Randy mindent tud III./1.
A tíz legemlékezetesebb örömanya
Randy Fenoli esküvőszakértő visszaemlékszik a tíz legemlékezetesebb anyukára, aki akár jó, akár rossz, de mindenképpen jelentős hatással voltak lányuk döntéseire.
16:30
   
Duci menyasszonyok I./1.
Yukia és Yuneisia ruhaszalonja a gömbölyded menyasszonyokra szakosodott. Divatos ruháik olyan méretválasztékban készülnek, amely megfelel a vevőkör igényeinek.
17:00
   
Valami kölcsön, valami új II./18.
A büszke mama
Bár Joi büszke Fülöp-szigeteki kultúrájukra, édesanyja 60-as évekbeli fenséges esküvői ruháját túlzásnak tartja. Valami szexisebb darabot képzel magának.
17:30
   
Mondj igent a ruhára: Kanada I./20.
A fiúk véleménye
A volt gyermek-szépségkirálynő, Natalie olyan ruhát keres, amelyik más, mint a szépségversenyek csillogó ruhái. A testépítő Robina azt szeretné, ha ruhája kiemelné az izmait.
18:00
   
Beverly Hills-i menyasszonyok II./2.
Sabrina Parisi
Sabrina Parisi olyan ruhát keres, amelyben akár egy tevét is megülhet az esküvőn, Michelle pedig olyat szeretne, amellyel könnyekre fakaszthatja édesanyját.
18:30
   
Ásó, kapa, nagy kacaj I./4.
Övön aluli fogás, kibírhatatlan násznagy és a sztriptíztáncos titka
Őrületes bakiparádé vad, bolondos legény- és leánybúcsúkról, esküvőkről, mézeshetekről, lakodalmakról és még sok másról. Garantált a kacagás!
19:00
   
Házasság jobb híján I./1.
Első az esküvő
Amanda és Christian összeházasodnak, bár még sosem csókolták meg egymást. Amy és Mike is kimondják a boldogító igent, bár sosem randiztak.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Három hónap múlva esküvő! IV./1.
Szigorúan bizalmas
tv-műsor: Három hónap múlva esküvő! IV./1.
Betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen a kapcsolat a 90 napos vízum igénylése előtt illetve az igénylésről szóló döntés meghozatalának folyamatát is figyelemmel kísérhetjük.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság I./7.
7. rész
tv-műsor: Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság I./7.
Laura egy teljesen más ruhát szeretne, nem olyan nagyestélyit, mint amilyet a nővére viselt az esküvőjén. Joanna egy szexi ruhára vágyik, de lányának más elképzelései vannak.
21:30
TV műsor ajánlatunk!  
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság I./8.
8. rész
tv-műsor: Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság I./8.
A családcentrikus Elena egy hatalmas ruhát szeretne nagy görög lagzijára, de egyetért-e vele kísérete? Katie szeretné, ha ruhája kiemelné, mennyit fogyott - de sírás lesz a vége.
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amcsi cigánylányok I./10.
Kibékülni nehéz
Mellie könyörgése nyomán Kayla vonakodva beleegyezik, hogy találkozik vele. Nettie úgy dönt, ideje véget vetni a családi perpatvarnak és meglátogatja Shenát.
23:00
   
Bizarr testek IV./8.
Arcdaganat
Történetek olyan emberekről, akik ritka és titokzatos rendellenességektől szenvednek. Néhányuknál annyira bonyolult műtétekre lenne szükség, hogy a túlélés esélye szinte minimális.

Napi tv-műsor

12.07 15:45
Maria 115.
12.07 16:50
Megtört szívek III./2.
12.07 17:30
Pöttöm óriások III./28.
12.07 18:35
Az élet csajos oldala I./19.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.