RTL Klub (HD) tv-műsor
2017.01.12 19:30 - 20:45 RTL Klub (HD)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 938.
magyar filmsorozat,2016
Éjjel-Nappal Budapest 938. RTL Klub (HD) 2017.01.12 19:30
Amikor Paula látja, hogy Márk milyen hősiesen viselkedik, ráébred, hogy belezúgott a fiúba. Paula a Tamással való szakítás után lelkiismeret-furdalásból nem akar randizni Márkkal. De amikor a fiú baráti találkozóra hívja, mégsem tud ellenállni, és belemegy a dologba. Pauláról lepereg Tamás féltékenysége, és csodálatos napot tölt Márkkal. Amikor Márk hősies bátorságról tesz tanúbizonyságot, a lány kénytelen bevallani magának, hogy bár nagyon rossz az időzítés, beleszeretett Márkba. Paula enged az érzéseinek, és lefekszenek egymással.
Simon egész nap Patrit keresi, de nem éri el se telefonon, se a lakásán. Evelin füleséből megtudja, hogy Levi el akar költözni az albérletből. Fölkeresi a fiút, akivel nem tud kibékülni - Levi úgy érzi, elárulta. Végül Patri mégis visszahívja, s kiderül: a nő a gyerekével és Levivel együtt visszaköltözik Nagykanizsára. Egyelőre hallani sem akar arról, hogy Simonnal bármilyen kapcsolatban legyenek. Simon, miközben este a teljesen kész Kristóffal viszkizik, rájön: már csak Evelin maradt meg a fontos emberek közül az életében...
Sári vidám napot tölt Milánnal és Kevével, és megtudja, hogy Keve megmentette Milán életét Amerikában. De míg Sári éppen azon van, hogy átgondolja Kevéről alkotott kritikus véleményét, a fiú a következő nagy izgalmat keresve veszélybe sodorja Milán életét. Sári felháborodottan követeli Karesztől, hogy védje meg Milánt ettől az őrülttől. De Karesz kezei meg vannak kötve. Egyszerűen nem tudja, hogyan közelítse meg Milánt!
 
© 2012-2017 Gillon Media Kft.