RTL 2/ RTL II (HD) tv-műsor
2017.04.21 17:25 - 18:25 RTL 2/ RTL II (HD)
tv-műsor
Hagyjál főzni! II./29.
családi főzőműsor,2017
Hagyjál főzni! II./29. RTL 2/ RTL II (HD) 2017.04.21 17:25
(HAGYJÁL FŐZNI! 2.)

Második évadával folytatódik az RTLII népszerű műsora, a Hagyjál főzni! A szórakoztató családi főzőműsorban kétfős csapatok mérik össze főzőtudásukat a konyhában. Az idei év újdonsága, hogy testvérek és házaspárok is jelentkezhettek a műsorba. Az első évadhoz hasonlóan pedig idén is feltűnnek sztárok a családi főzőműsor stúdiójában.
A Hagyjál főzni! műsorvezetője: Istenes Bence egészen új szerepkörökben próbálta ki magát az új évadban.
A versenyzők a kedvenc családi receptjeiket készítik el, és most is az idő lesz az egyik legnagyobb ellenfelük. Ráadásul a konyhában a tapasztalatlan "szakács" ügyködik, a főzni jól tudó csapattárs csak a konyhapult mellől irányíthat, de tevékenyen nem vehet részt a főzési folyamatban. Csupán a főzésre adott idő felétől avatkozhat be, ha megnyomja a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla sebességgel ketyeg.
Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, A Konyhafőnökből megismert Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb.
A nyertes páros nemcsak 200 ezer forinttal lesz gazdagabb, hanem a lehetőséggel is, hogy a következő adásban is lefőzzék ellenfeleiket.
 
© 2012-2017 Gillon Media Kft.