Story 5 tv-műsor
2017.01.12 01:40 - 02:30 Story 5
tv-műsor
Időtlen szerelem 2.
mexikói sorozat,2010
Időtlen szerelem 2. Story 5 2017.01.12 01:40
(TIMELESS LOVE)

Az időtlen szerelem Renáta és Jeronimo története, akiknek szerelme sok próbát ki kell hogy álljon és még több akadályt le kell, hogy győzzön.
Mikor Jeronimo és Renata találkoznak, Jeronimo tudja, hogy ő lesz élete szerelme. Renata is úgy érzi, hogy megtalálta az igazi lelki társát. Josefina és Roberta viszont azon vannak, hogy elhitessék Jeronimoval, hogy Renata kergette őrületbe a testvérét Rafaelt, és miatta lett öngyilkos.
Renáta soha nem kételkedett abban, hogy Josefina lánya és Roberta ikertestvére, pedig Josefina Roberto szeretője volt és két gyereke van, csak más nőtől. Renáta pedig Regina lánya. Mikor Roberto váratlanul meghal és Josefina rájön, hogy Renáta az egyetlen örökös, elrabolja a lányt, mert szándékában áll megszerezni a vagyont a lány 25. születésnapján.
Közben Regina továbbra is az eltűnt lányát, Renátát keresi, ennek szentelte életét és hogy segítséget nyújtson az egyedülálló anyáknak. Regina soha nem gondolta volna, hogy a történelem megismétli önmagát, de a szerelem újra megjelenik az életében mégpedig Gonzalo személyében, aki Josefina férje.
Jeronimo túl későn jön rá, hogy Roberta és Josefina áldozatául esett, és egyre nehezebb visszahódítania Renáta szívét.

Rendező: Carlos Moreno Laguillo
Főszereplők: Silvia Navarro, Jessica Coch, Juan Soler, José Ron 
© 2012-2017 Gillon Media Kft.