Discovery Channel (HD) tv műsorújság reggel és délelőtt

Discovery Channel (HD) tv műsor
00-12
10.20
péntek
10.21
szombat
10.22
vasárnap
10.23
hétfő
10.24
kedd
Reggel és délelőtt
14. rész
Felfordulást vagy rombolást okozó eseményekről és mutatványokról készült vicces és döbbenetes felvételeket láthatunk, és megkíséreljük megtalálni tudományos magyarázatukat.
14. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
Fura tudomány
A tudomány egyre furcsább és furcsább - de mindez a kameráink előtt zajlik! Bemutatunk egy kísértethajót, egy memóriazsenit és a medvét, aki emberhez hasonlóan jár.
Hit és család
Brownék egy időre a városba költöztek, mert Aminak kórházi vizsgálatokon kell átesnie. Noah a vadonban maradt, hogy megvédje a telepet.
1. rész
Parker és Todd fej-fej mellett haladnak, mert pontosan ugyanannyi aranyat találtak a szezonban. Tony Beets beindítja második legrégebbi kotróját.
Bizalom vagy halál
Deeterék alaszkai kutyaszánosok. Egy katasztrófa után Raney-éknek le kell győzniük a család idegenekkel szembeni bizalmatlanságát, hoy segíthessenek rajtuk.
Szentpétervári metró/Cibetkávé/Chipkészítés
Most megtudhatja, hogyan készülnek az egyes termékek szerte a világban. A mai epizódban bemutatjuk a szentpétervári metrót, a világ legdrágább kávéját és a chipek gyártóit.
20. rész
Hogyan alakítanak át egy családi autót guruló erőddé, hogyan növesztenek több millió tökéletes karácsonyfát és hogyan készítik el a világ legszebb hangú cintányérját?
Fain Fairlane
A GMG csapata újabb rozsdás tragacsok újraélesztésén és felújításán dolgozik. Sikerül-e elkészülni az autókkal a következő árverésig, és megtérül-e majd a befektetett munka?
A szerencse forgandó
Az idény felénél Shawn már látja, ha nem talál sok aranyat, akkor csőd fenyegeti. A Sledge-szigetnél elszenvedett kudarc után Zeke és Emily idegei a pattanásig feszülnek.
Családi ügy
Egy olasz gyűjtő a családját is magával hozza, hogy megfélemlítse Jeffet és kedvező ajánlatot kapjon tőle. Vajon képes lesz Jeff jó árat kialkudni és ép bőrrel megúszni a dolgot?
Tragédia a mellékhelyiségben
Scott kinéz magának egy jó fekvésű házat, és a kutyáját használja, hogy előnyhöz jusson a versenytársakkal szemben. Majd Ed sok pénzt kínál egy lakásért, mert haragszik Scottra.
13. rész
Brandon és Lori nagyban licitál a raktár-árveréseken, ahol ádáz küzdelem folyik minden tételért. De vajon pénzzé tehető, értékes tárgyakat szereznek vagy csak értéktelen limlomot?
A Schwartz legyen veled
Minden eddiginél magasabbra hág a feszültség a vevők között. Az árveréseken való versengés okozta stressz mellett új vállalkozásaikban is jelentős döntésekkel kell szembenézniük.
13. rész
Steve Graham versenyre kel az esővel és igyekszik hatalmas konvojt összeállítani a többiekkel. Eközben Yogi egy egész országon átívelő maratonon falnak ütközik.
A rozsdás Ranchero
Tommy alaposan feltuningol egy vérszegény dzsipet, Martha pedig a zsebébe nyúl, hogy felélesszen egy kicsit rozsdásodó, 63-as Rancherót.
Jaguar Xf
Eltűnődött már azon, hogyan készülnek az álomautók? Ismerjük meg a világ néhány legjobb autójának eredetét, szülőhelyét, működését és műszaki adatait.
15. rész
Felfordulást vagy rombolást okozó eseményekről és mutatványokról készült vicces és döbbenetes felvételeket láthatunk, és megkíséreljük megtalálni tudományos magyarázatukat.
15. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
Veszélyből jeles
A világ 20 legjobb házilag végrehajtott mutatványa és kísérlete online videoklipeken, köztük egy férfié, aki ejtőernyő nélkül ugrik ki egy helikopterből.
2. rész
Richard Rawlings befektet a nehézségekkel küszködő texasi Scotty's Automotive műhelybe. A tulajdonosnak változtatnia kell a szokásain, ha sikert akar elérni.
15. rész
Scott, az első számú big-tyre sofőr ezúttal egy small-tyre autóval jelenik meg a versenyen. Brandon elhatározta, hogy legyőzi a még veretlen Bobbyt.
Rossz színben
John Klump visszatér a Willys dzsippel, de a színe rossz lett. Thomas és Tom üzletet köt egy régi 64-es GTI-re, majd megpróbálják rávenni Klumpot, hogy ők dolgozhassanak rajta.
Olaszország
Mike Brewer nemzetközi küldetésre indul, egy olcsó kisautóból kell szuperautót varázsolnia, a lehető legkevesebb ügylettel.
Bőr / Csatorna / Flyboard
Most megtudhatja, hogyan gyártják az egyes tárgyakat: hogyan készül a bőr, és hogyan szállítanak árut a csatornán. Lenyűgöző flyboard-mutatványokat is láthat.
6. rész
Az Atlanti-óceántól Szibériáig, Portugáliától az Urálig: ezek a lengyel kamionosok a világ túlsó végére is elszállítják rakományukat, így a hosszabb utakra ők a legmegfelelőbbek.
Az első út
Elkészült a Tangier, és elindult első útjára. A világ másik végén a szuper vontatóhajó építői versenyt futnak az idővel, hogy befejezzék a munkát.
Bong-gond
Jeff egész rakomány bongot vásárol, de állandó vevői nem érdeklődnek iránta. Később több tárolószekrényt is elárverez egy híres vevőnek.
Éttermi maradékok
Egy étterem berendezésének likvidálása elvileg könnyű, ezé az étteremé azonban olyan rossz állapotban van, hogy Jeff még azt sem remélheti, hogy a költségei megtérülnek.
1. rész
Semmi sem fekete-fehér Newcastle-ben, ahol az ügyes licitálók sosem látott rakományokra vadásznak. Az energikus új lány, Ione összecsap Shaunnal.
2. rész
A csapat Northamptonban van, ahol Ione fej-fej mellett halad Sammel. Ki lehet végül a koszorúslány, amikor egy esküvői kocsi kerül kikiáltásra?
Öleld át az életet
Paul és Bogart a torontói Junction negyedbe tartanak egy árverésre életvezetési tanácsadójukkal, Tamarával. Vajon Tamara segíthet nekik megoldani a problémáikat?
Csöbörből vödörbe
A licitálók közt tetőpontjára hág a feszültség. Nemcsak az árverés izgalmai okoznak stresszt, de új üzleti vállalkozásaik is fontos döntésekre kényszerítik őket.
A Sanghaji Torony
A 632 m magas Sanghaji Torony a világ második legnagyobb épülete. A mérnöki bátorságnak ez az emlékműve napjaink egyik nagy csodája.
Így csináljuk ezt mi
PREMIER
Bokszedzők egy csapata amatőr sportolókat készít fel, akik aztán megküzdenek a dicsőségért a bostoni versenyeken.
Julianne Hough
Bear Grylls túlélőbajnok hírességeket visz el magával egy-egy felejthetetlen kétnapos túlélési túrára az USA és a világ néhány legzordabb és legtávolabbi helyére.
3. rész
Boyce kockázatot vállalva átkel a folyón, hogy aranyat találjon, Ben pedig kötélen ereszkedik le egy sziklán. A 68 éves veterán aranybányász, John Belcik elindul lefelé a kanyonba.
Hajnal előtt a legsötétebb az éj
Shawn a St. Mary's szigeten ellenőrzi az óriáskotrót. Kris inkább egyedül végzi el a munkát, nem Bradttel. Emily a csapatával a szezon végén aranyat talál.
Betolakodó
Közeledik a tél. Mark és Digger összeütközésbe kerül a törvénnyel, és egy betolakodó miatt Josh és Chuck eladósodik. Chico és Sondra vállalkozása bajba kerül.
Nicaraguai rémálom
Két túlélési csapatot tesznek ki egy dzsungel két egymással szembeni végén, ahol 21 napot próbálnak meg eltölteni élelem, víz és ruházat nélkül. Vajon sikerrel járnak?
6. rész
Hogyan készül a barázdázott bakelitlemez és a világ legtöbbet ütköző autója, a dodzsem? És hogyan készül a világ egyik legrégebbi fájdalomcsillapítója, a tigrisbalzsam?
Bong-gond
Jeff egész rakomány bongot vásárol, de állandó vevői nem érdeklődnek iránta. Később több tárolószekrényt is elárverez egy híres vevőnek.
Éttermi maradékok
Egy étterem berendezésének likvidálása elvileg könnyű, ezé az étteremé azonban olyan rossz állapotban van, hogy Jeff még azt sem remélheti, hogy a költségei megtérülnek.
30 centi
Wayne megveszi a hat darab Ford Model T House kocsi egyikét, majd Kaliforniába repül a Concours d'LeMons-ra, ahol végignézi, ahogy egyik régi autója hatalmas pénzért cserél gazdát.
A pokoli autó
"Wayne Wisconsinban egy teljesen eredeti, 1961-es Renault Jolly-t talál, mely kevesebb mint 11 300 km-t futott. Majd elviszi Rogert egy körre egy Dodge Challenger SRT Hellcattel.
A két nővér
Roy elviszi magával Bogart nővéreit az árverésre. Ursula rossz hangulatban van, és a többiek ezt megpróbálják kihasználni.
Roy Dirnbeck
Ursulának szüksége lenne arra, hogy végre mellé álljon a szerencse, mert rosszul megy a bolt. Vajon eredményes lesz az árverés? Rick és Cindy a házasságról vitázik.
Ultima Evolution
Érdekli, hogyan készülnek a luxusautók? Fedezze fel a világ legjobb autóinak eredetét, születési helyét, belső megmunkálását és műszaki sajátosságait!
Ferrari California T
Eltűnődött már azon, hogyan készülnek az álomautók? Ismerjük meg a világ néhány legjobb autójának eredetét, szülőhelyét, működését és műszaki adatait.
Pagani Huayra
Egy ember, egy álom: egekbe szökő ár, ultra áramvonalas kialakítás, több mint 700 lóerő és 370 kilométer per órás csúcssebesség.
4. rész
Legyen szó romos udvarház kéményéről vagy viktoriánus díszvár csodálatos üvegkupolájáról, Drew Pritchard levadássza a másnak már nem kellő gyönyörű, különc építészeti kincseket.
Parker útja: a kihűlés veszélye
Még 375 mérföld áll előttük, fogy az idő, és ahogy a hőmérséklet csökken, a tavak befagynak. Amikor Parker beleesik a jeges vízbe, a barátai megállnak és kimentik.
Fogyatkozó létszám
Todd Hoffman csapatának nagy része felmondott - a maradék pár emberrel próbálja meg folytatni a munkát. Tony Beets kotrógépe aranyra bukkan.
32. rész
Az alaszkai vadon mélyén él a Brown család. A civilizációtól távol élő hétgyermekes család tagjai csak egymásra számíthatnak a túlélésért vívott küzdelemben.
Borneo
Ed Stafford a borneói dzsungelben teszi próbára képességeit. Tíz napig teljesen magára van utalva - nincs étele, se vize, még egy kése sincs. Hogyan lesz úrrá a körülményeken?
3. rész
Hóviharoktól kezdve felborult teherautókig sok minden akadályozhatja a közlekedést. Az országúti mentőosztagok gondoskodnak arról, hogy az autópályán folyamatos legyen a forgalom.
6. rész
Nagy a hajtás, mielőtt beköszönt a tél, és vége az idénynek. Boyce szivattyúzási problémákkal küszködik. Ben abban bízik, hogy másoknál jobban ismeri a vadont.
7. rész
Hogyan készül a sör, amitől nem rúgunk be, és az autó, amely átrepül a sziklák és kövek fölött? Azt is megtudjuk, hogyan épül a mozgólépcső és hogy működik a hazugságvizsgáló.
1. rész
Bepillantást nyerünk a modern világba, és megnézzük, hogyan működnek eszközeink. Rácsodálkozunk a minket körülvevő konstrukciókra, az űrrakétáktól az izzókig.
Leharcolt Mustang
Richard elcserél a barátjával egy 58-as Impalát egy 67-es Mustangra. Később helyreállít egy lenyűgöző 72-es Pontiac Formula 400-ast, de kárpótolja ez a korábbi kínos élményért?
Őrült kockázatok
Zeke egyedül vállalkozik egy veszélyes merülésre. Kellyék egy 13 mérföldes kockázatos útra vállalkoznak ócska kotrójukkal. George bizonyítani szeretné a rátermettségét.
Egyenesen a mélyvízbe
Jeff Schwarz, az alkudozás és felszámolás királya Önnek is tud mit ajánlani! Először azonban egy drága jachtot próbál megszerezni, egy árverés legértékesebb darabját.
Vevők vigyázzanak!
Steve Simons megpróbálkozik az ingatlanok adásvételével, miközben Ed az árverésen tesz kísérletet. Vajon Steve mellé szegődik a kezdők szerencséje?
1. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
Paulie angyalai: teljes gázzal
Minden eddiginél magasabbra hág a feszültség a vevők között. Az árveréseken való versengés okozta stressz mellett új vállalkozásaikban is jelentős döntésekkel kell szembenézniük.
1. rész
Peter hosszú útra indul a queenslandi Townsville-ből. Vegyes szállítmányával átszeli az országot: erdős, mezőgazdaságilag művelt és sivatagi területeken át jut el Darwinig.
Apache és Renegade
Martha a fiúkkal életre kelt egy oldalfellépős 1961-es Chevy Apache kisteherautót. JD felújít egy piros Renegade terepjárót és megtréfál egy vevőt.
BMW M6
Eltűnődött már azon, hogyan készül egy Porsche 911? A Hogyan készült? csapata elmegy az autó szülőhelyére, megvizsgálják a jármű belsejét és csodálatos külsejét is.
16. rész
Felfordulást vagy rombolást okozó eseményekről és mutatványokról készült vicces és döbbenetes felvételeket láthatunk, és megkíséreljük megtalálni tudományos magyarázatukat.
16. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
Mutatványok
A világ 20 legjobb házilag végrehajtott mutatványa és kísérlete online videoklipeken, köztük a kínai szerzetesé, aki át tud hajítani egy tűt egy üveglapon.
A végső küzdelem
A megmaradt túlélőbajnokokra kétnapos iszonyú vízi küzdelem vár. Elektromos angolnák, anakondák és kajmánok fenyegetésével kell megbirkózniuk a fináléban.
4. rész
Az özönvízszerű eső tönkretette a tábort, és a közösség jövője kérdésessé vált. Vajon Aran eltökéltsége, hogy maradjon, hat-e a többiekre?
4. rész
A Motherlode bányával kapcsolatos tervekben előrelépés történik. A tél utolsó napjai egyeseknek már az életét veszélyeztetik, ezért McCarthy lakóinak ismét össze kell fogniuk.
16. rész
A nagy haszonnal kecsegtető rákhalászat a jeges Bering-tenger alaszkai partvidékén életveszélyes vállalkozás. Új kezdetek nagy befektetésekkel és keserédes befejezésekkel.
1. rész
Ismerjük meg azokat a mérnököket és látnoki képességekkel megáldott ipari tervezőket, akik részt vállaltak néhány mindennapos használati tárgy fejlesztésében és gyártásában.
2. rész
Bepillantást nyerünk a modern világba, és megnézzük, hogyan működnek eszközeink. Rácsodálkozunk a minket körülvevő konstrukciókra, az űrrakétáktól az izzókig.
Bronco, 1. rész
A fiúk hotroddá alakítanak egy 76-os Bronco terepjárót, de a rozsda miatt túllépik a költségvetést. Richardnak pénzre lenne szüksége, ezért felújítandó autókat keres.
Kiütve
Mindössze négy hét van hátra az idényből, amikor krónikus hátsérülése miatt Shawn nem folytathatja a munkát. George-nak gondjai adódnak a testvérével.
Kétségbeesett próbálkozás
Egy versenytárs egész rakomány matraccal jelenik meg Jeff háza előtt. Vajon meg tudja venni Jeff olcsón az árut? Emellett szerszámokat is sikerül nagy számban eladnia.
17. rész
Az arizonai Phoenix sivatagi hőségében agresszív vevők igyekeznek egymás elől elhappolni a legnyereségesebb házakat, melyeket a megyei bíróság árverez el.
2. rész
A házaspár, Brandon és Lori a népszerű amerikai raktárárveréseken licitál. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek?
Hé, haver, hol a ládám?
Minden eddiginél magasabbra hág a feszültség a vevők között. Az árveréseken való versengés okozta stressz mellett új vállalkozásaikban is jelentős döntésekkel kell szembenézniük.
2. rész
Ismerjük meg az ausztrál kamionsofőröket, akik ormótlan járműveiken az ország nehezen járható, elhagyatott autópályáin közlekednek.
Greenbriar és Camaro
Egy fárasztó árverési nap után Martha szerez egy teljes felújításra szoruló, ritka 1962 Chevy Greenbriar furgont, JD pedig egy Camaro felújításán dolgozik.
Rolls-Royce Dawn
Eltűnődött már azon, hogyan készülnek az álomautók? Ismerjük meg a világ néhány legjobb autójának eredetét, szülőhelyét, működését és műszaki adatait.

Discovery Channel (HD) tv műsorújság délután

Discovery Channel (HD) tv műsor
12-18
10.20
péntek
10.21
szombat
10.22
vasárnap
10.23
hétfő
10.24
kedd
Délután
A Kuwait tornyok
Danny Forster Kuvaitban bemutatja a világ legmagasabb csavart épületét, az Al-Hamra tornyot. A mészkővel borított épület tetején egy tizenhét szintes nyitott vendéglő található.
Nome, a remények városa
Pomrenke a szárazföldön és a tengeren is új aranylelőhelyet keres. Kris kap még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítsa vezetői és bányászi képességeit.
Nick Jonas
Nick Jonas popsztár Bearrel tart a Sierra Nevada hegység fagyos vidékére, hogy próbára tegye túlélési készségeit. Vajon hogyan boldogul?
Találékonyság
Mielőtt a tavaszi olvadás elárasztja a területet, idősebb Atz a fiaival hidat épít egy folyó felett. Atz Lee és Jane egy új füstölőházat épít.
Jaguar XJC
A XJC az XJ6 négyajtós szedán kétajtós változata. A Sir William Lyons által tervezett utolsó Jaguárnak, ennek az emblematikus "vállalati sportkocsinak" számos csodálója van.
1. rész
Peter hosszú útra indul a queenslandi Townsville-ből. Vegyes szállítmányával átszeli az országot: erdős, mezőgazdaságilag művelt és sivatagi területeken át jut el Darwinig.
Az arany nyomában
Sean tovább keresi a sziklát, amelynél tavaly nyáron aranyat talált. Az új terveket fontolgató Emily megkéri Seant, hogy a Bluffnél végezhessen kotrást.
Parker útja: versenyben a hideggel
Parker és a legénysége mindössze 50 mérföldet tett meg a 600 mérföldes útból, de a víz már befagy. A tartalék élelmiszerük fogyóban, vadászniuk kell, ha életben akarnak maradni.
7. rész
James a csapatával egy súlyos baleset után takarít. A köd miatt I-gerendák torlaszolják el az autópályát, és Kevin leemel egy tíztonnás acéltömböt az útról.
1. rész
Régi és új kamionosok járnak be olyan, eddig felfedezetlen ösvényeket, mint Lengyelország és Litvánia nehéz útjai, hegyi hágók vagy Ibiza keskeny utacskái.
Ausztrália - a transzkontinentális vonat
Az árut egész Ausztrálián átszállítani, egészen a távoli Perth városáig nem éppen könnyű feladat. Hogyan szelik át a vasutak a barátságtalan sivatagot, hogy minden célba érjen?
Az erő vonzásában
Nézzünk meg néhány szerkezetet, amelyet több mint száz éve építtettek, és a technika élvonalába tartoztak: a Kelenföldi Erőművet és a New York-i Wardenclyffe tornyot.
4. rész
John terveinek megvalósítását megnehezíti, amikor egy fa rázuhan a szálláshelyére. Ben megtalálja élete legjobb lelőhelyét, Boyce kevésbé lehet elégedett.
Botswana
Ed a botswanai Okavango-delta veszélyeivel küzd Dél-Afrikában. Teljesen magára van utalva - nincs étele, se vize, még egy kése sincs. Hogyan bírja ki tíz napon át?
Corvette C4 - 1. rész
Mike Brewer alkalmi vételként 2100 fontot költ egy 1984-es Corvette C4 megvásárlására. Helyre tudja-e állítani Edd China az autó eredeti szépségét?
Corvette C4 - 2. rész
Edd China mester elkészül az 1984-es Corvette C4 felújításával, és az autó eladható. Mike Brewer elvállalja a feladatot.
Barrett-Jackson árverés
PREMIER
tv-műsor kép: Száműzöttek műhelye II./10.
A Fired Up műhelyben lázasan dolgoznak azon, hogy a 32-es Ford elkészüljön a Barret-Jackson autóárverésre. Thomasnak megtetszik egy 55-ös Chevy.
Julia Roberts
Julia Roberts filmsztár csatlakozik Bearhez egy adománygyűjtő céllal forgatott kétnapos kenyai útra. A kalandos út egyik legnagyobb megpróbáltatása a pokoli hőség a szavannán.
5. rész
Az Atlanti-óceántól Szibériáig, Portugáliától az Urálig: ezek a lengyel kamionosok a világ túlsó végére is elszállítják rakományukat, így a hosszabb utakra ők a legmegfelelőbbek.
A New Orleans-i védőgát
Danny Forster New Orleansban bemutatja a világ legerősebb hurrikánvédelmi rendszerét, mely többek között a világ legnagyobb vihargátjából és hurrikánálló házakból áll.
Vakhit
Shawn kétszer is sikerrel jár a jeges idény elején. Az arany szagára Kris és családja megjelenik Shawn lelőhelyénél. Zeke a Hastings Creeknél veszélyes merülésre készül.
Courteney Cox
A Jóbarátok sztárja, Courteney Cox kilép a komfortzónájából, amikor az ír felvidéken élete nagy kalandjára vállalkozik. Vajon nem bizonyul-e túl nagy falatnak a számára?
Itt a tavasz
Atz a családjával fekete medvére vadászik. Amikor Jane önbizalma erőre kap, idősebb Atzé meginog. Otto újraéleszt két koraszülött borjút.
Audi TT
Mike megtalálja a legolcsóbb Audi TT Quattro autót, amelyik Cornwallból indulva épp egy 450 km-es utat tett meg. Meg tudja-e javítani Edd a sebességváltót, és lesz-e nyereségük?
2. rész
Ismerjük meg az ausztrál kamionsofőröket, akik ormótlan járműveiken az ország nehezen járható, elhagyatott autópályáin közlekednek.
Vízenergia-hasznosítás Brazíliában
Brazíliában épül a világ egyik legnagyobb vízienergia-hasznosító projektje, amely hét hegyet szel át és két gátat épít. Danny Forster mutatja be a vállalkozást.
A kudarc még nem vereség
Steve beleegyezik, hogy Shawn legyen a vezető. Kellyék megjelenése a Bluffnél védekezésre készteti Mr. Goldot. Nem minden fenékig tejfel Emilynek.
Julianne Hough
Bear Grylls túlélőbajnok hírességeket visz el magával egy-egy felejthetetlen kétnapos túlélési túrára az USA és a világ néhány legzordabb és legtávolabbi helyére.
Tavaszi csemege
Atz Lee és Jane a korallzátonyoknál polipra vadászik. Jane-nek le kell küzdenie a tériszonyát, nehogy a dagály miatt csapdába kerüljön. Otto egy újszülött borjú életéért küzd.
Volkswagen mikrobusz
Mike Brewer, a tapasztalt autókereskedő és Edd China, a szuperszerelő jobb sorsra érdemes klasszikus autókat mentenek meg attól, hogy a roncstelepen végezzék.
3. rész
A Föld legzordabb területeit átszelő, embert próbáló, elhagyatott autópályáin járják maratoni útjaikat az ausztrál sofőrök óriás kamionjaikkal.
02.25 02:00
UFC
02.25 05:00
XXIII. Téli Olimpia 2018 - Phjongcshang
02.25 07:45
Sífutás
02.25 08:00
XXIII. Téli Olimpia 2018 - Phjongcshang

Discovery Channel (HD) tv műsorújság este és éjjel

Discovery Channel (HD) tv műsor
18-02
10.20
péntek
10.21
szombat
10.22
vasárnap
10.23
hétfő
10.24
kedd
Este és éjjel
1. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
Paulie angyalai: teljes gázzal
Minden eddiginél magasabbra hág a feszültség a vevők között. Az árveréseken való versengés okozta stressz mellett új vállalkozásaikban is jelentős döntésekkel kell szembenézniük.
Tésztanyomók, áfonya, komposztáló vécék és túlfeszültség-levezetők
Tudjuk-e, hogyan készülnek a körülöttünk levő hétköznapi tárgyak? Kiderítjük, miközben újabb hétköznapi tárgyakat veszünk górcső alá.
Bőr / Csatorna / Flyboard
Most megtudhatja, hogyan gyártják az egyes tárgyakat: hogyan készül a bőr, és hogyan szállítanak árut a csatornán. Lenyűgöző flyboard-mutatványokat is láthat.
2. rész
PREMIER
tv-műsor kép: Richard Rawlings: Garázsrehab I./2.
Richard Rawlings befektet a nehézségekkel küszködő texasi Scotty's Automotive műhelybe. A tulajdonosnak változtatnia kell a szokásain, ha sikert akar elérni.
15. rész
PREMIER
tv-műsor kép: Illegális gyorsulási versenyek: New Orleans I./15.
Scott, az első számú big-tyre sofőr ezúttal egy small-tyre autóval jelenik meg a versenyen. Brandon elhatározta, hogy legyőzi a még veretlen Bobbyt.
Rossz színben
John Klump visszatér a Willys dzsippel, de a színe rossz lett. Thomas és Tom üzletet köt egy régi 64-es GTI-re, majd megpróbálják rávenni Klumpot, hogy ők dolgozhassanak rajta.
Olaszország
Mike Brewer nemzetközi küldetésre indul, egy olcsó kisautóból kell szuperautót varázsolnia, a lehető legkevesebb ügylettel.
15. rész
Felfordulást vagy rombolást okozó eseményekről és mutatványokról készült vicces és döbbenetes felvételeket láthatunk, és megkíséreljük megtalálni tudományos magyarázatukat.
15. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
Veszélyből jeles
A világ 20 legjobb házilag végrehajtott mutatványa és kísérlete online videoklipeken, köztük egy férfié, aki ejtőernyő nélkül ugrik ki egy helikopterből.
2. rész
Richard Rawlings befektet a nehézségekkel küszködő texasi Scotty's Automotive műhelybe. A tulajdonosnak változtatnia kell a szokásain, ha sikert akar elérni.
Lengyelország
Mike Brewer nemzetközi küldetésre indul, egy olcsó kisautóból kell szuperautót varázsolnia, a lehető legkevesebb ügylettel. Lengyelországban egy E-típusú Jaguártól remél hasznot.
2. rész
PREMIER
A legénység úgy dönt, kihasználja a kedvező időjárást, hogy megszerezze a részét a 35 milliárdos iparágból. De szűkös az idő. Vajon sikerül elkerülniük az ostoba hibákat?
3. rész
Boyce kockázatot vállalva átkel a folyón, hogy aranyat találjon, Ben pedig kötélen ereszkedik le egy sziklán. A 68 éves veterán aranybányász, John Belcik elindul lefelé a kanyonba.
Hajnal előtt a legsötétebb az éj
Shawn a St. Mary's szigeten ellenőrzi az óriáskotrót. Kris inkább egyedül végzi el a munkát, nem Bradttel. Emily a csapatával a szezon végén aranyat talál.
Betolakodó
PREMIER
tv-műsor kép: Cefrekirályok VI./15.
Közeledik a tél. Mark és Digger összeütközésbe kerül a törvénnyel, és egy betolakodó miatt Josh és Chuck eladósodik. Chico és Sondra vállalkozása bajba kerül.
Nicaraguai rémálom
Két túlélési csapatot tesznek ki egy dzsungel két egymással szembeni végén, ahol 21 napot próbálnak meg eltölteni élelem, víz és ruházat nélkül. Vajon sikerrel járnak?
Így csináljuk ezt mi
PREMIER
Bokszedzők egy csapata amatőr sportolókat készít fel, akik aztán megküzdenek a dicsőségért a bostoni versenyeken.
Julianne Hough
Bear Grylls túlélőbajnok hírességeket visz el magával egy-egy felejthetetlen kétnapos túlélési túrára az USA és a világ néhány legzordabb és legtávolabbi helyére.
3. rész
Boyce kockázatot vállalva átkel a folyón, hogy aranyat találjon, Ben pedig kötélen ereszkedik le egy sziklán. A 68 éves veterán aranybányász, John Belcik elindul lefelé a kanyonba.
Eldorádó kincse
A kutatók a kolumbiai dzsungel képei alapján Eldorádót keresik. A Perzsa-öbölnél a tengerben egy különös zöld örvény látható...
Elképesztő építmények
Műszaki csodákat mutatunk be az internet kínálatából, köztük egy tengerjáró szuperautót, méheket, akik 3D-ben nyomtatnak és sugárhajtású szárnyakat, amelyekkel az ember repülhet.
32. rész
PREMIER
tv-műsor kép: Az alaszkai vadon gyermekei III./32.
Az alaszkai vadon mélyén él a Brown család. A civilizációtól távol élő hétgyermekes család tagjai csak egymásra számíthatnak a túlélésért vívott küzdelemben.
Borneo
Ed Stafford a borneói dzsungelben teszi próbára képességeit. Tíz napig teljesen magára van utalva - nincs étele, se vize, még egy kése sincs. Hogyan lesz úrrá a körülményeken?
3. rész
Hóviharoktól kezdve felborult teherautókig sok minden akadályozhatja a közlekedést. Az országúti mentőosztagok gondoskodnak arról, hogy az autópályán folyamatos legyen a forgalom.
6. rész
Nagy a hajtás, mielőtt beköszönt a tél, és vége az idénynek. Boyce szivattyúzási problémákkal küszködik. Ben abban bízik, hogy másoknál jobban ismeri a vadont.
Parker útja: a kihűlés veszélye
Még 375 mérföld áll előttük, fogy az idő, és ahogy a hőmérséklet csökken, a tavak befagynak. Amikor Parker beleesik a jeges vízbe, a barátai megállnak és kimentik.
Fogyatkozó létszám
Todd Hoffman csapatának nagy része felmondott - a maradék pár emberrel próbálja meg folytatni a munkát. Tony Beets kotrógépe aranyra bukkan.
32. rész
Az alaszkai vadon mélyén él a Brown család. A civilizációtól távol élő hétgyermekes család tagjai csak egymásra számíthatnak a túlélésért vívott küzdelemben.
2. rész
A házaspár, Brandon és Lori a népszerű amerikai raktárárveréseken licitál. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek?
Hé, haver, hol a ládám?
Minden eddiginél magasabbra hág a feszültség a vevők között. Az árveréseken való versengés okozta stressz mellett új vállalkozásaikban is jelentős döntésekkel kell szembenézniük.
16. rész
Világunk tele van mesterséges objektumokkal, amelyeket bonyolult eljárásokkal állítunk elő. Nézzünk körül a gyárakban, ahol ez a csoda megtörténik.
1. rész
Ismerjük meg azokat a mérnököket és látnoki képességekkel megáldott ipari tervezőket, akik részt vállaltak néhány mindennapos használati tárgy fejlesztésében és gyártásában.
A végső küzdelem
PREMIER
tv-műsor kép: Csupasz túlélők: bajnokok versenye II./8.
A megmaradt túlélőbajnokokra kétnapos iszonyú vízi küzdelem vár. Elektromos angolnák, anakondák és kajmánok fenyegetésével kell megbirkózniuk a fináléban.
4. rész
PREMIER
tv-műsor kép: Bear Grylls: A sziget IV./4.
Az özönvízszerű eső tönkretette a tábort, és a közösség jövője kérdésessé vált. Vajon Aran eltökéltsége, hogy maradjon, hat-e a többiekre?
4. rész
A Motherlode bányával kapcsolatos tervekben előrelépés történik. A tél utolsó napjai egyeseknek már az életét veszélyeztetik, ezért McCarthy lakóinak ismét össze kell fogniuk.
16. rész
A nagy haszonnal kecsegtető rákhalászat a jeges Bering-tenger alaszkai partvidékén életveszélyes vállalkozás. Új kezdetek nagy befektetésekkel és keserédes befejezésekkel.
16. rész
Felfordulást vagy rombolást okozó eseményekről és mutatványokról készült vicces és döbbenetes felvételeket láthatunk, és megkíséreljük megtalálni tudományos magyarázatukat.
16. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
Mutatványok
A világ 20 legjobb házilag végrehajtott mutatványa és kísérlete online videoklipeken, köztük a kínai szerzetesé, aki át tud hajítani egy tűt egy üveglapon.
A végső küzdelem
A megmaradt túlélőbajnokokra kétnapos iszonyú vízi küzdelem vár. Elektromos angolnák, anakondák és kajmánok fenyegetésével kell megbirkózniuk a fináléban.
3. rész
A házaspár, Brandon és Lori a népszerű amerikai raktárárveréseken licitál. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek?
Cindy Hayden, a vudugyermek
Minden eddiginél magasabbra hág a feszültség a vevők között. Az árveréseken való versengés okozta stressz mellett új vállalkozásaikban is jelentős döntésekkel kell szembenézniük.
17. rész
Világunk tele van mesterséges objektumokkal, amelyeket bonyolult eljárásokkal állítunk elő. Nézzünk körül a gyárakban, ahol ez a csoda megtörténik.
2. rész
Ismerjük meg azokat a mérnököket és látnoki képességekkel megáldott ipari tervezőket, akik részt vállaltak néhány mindennapos használati tárgy fejlesztésében és gyártásában.
Gotthárd-bázisalagút
A svájciak 18 milliárd dollárt költenek a Gotthárd-bázisalagútra - a világ leghosszabb alagútján háromszor gyorsabban lehet átkelni az Alpokon. A műsorvezető: Danny Forster.
A véres piramisok átka
PREMIER
tv-műsor kép: Monumentális történelem II./3.
A Mexikóban talált óriás piramisok egy 1400 évvel ezelőtt eltűnt civilizáció titkairól mesélnek. A megdöbbentő felfedezések arra utalnak, hogy itt emberáldozatot mutattak be.
Körömcsipesz, jade golfütő, almabor, vízisí
Megnézzük, hogyan készülnek a körömcsipeszek, a jade golfütők, az almaborok és a vízisí.
Postakocsi, közúti reflektor, égetett agyagáru, egyedi motorkerékpár-tartály
Megnézzük, hogyan készülnek a postakocsik, közúti reflektorok, az égetett agyagáruk és az egyedi motorkerékpár-tartályok.
Savanyú ízek
PREMIER
Nézzük meg, hogyan készítik kedvenc ételeinket, például a szupersavanyú cukorkát, a juharszirupos baconszalonnás csokoládét és a savanyú káposztát.
Uborka
PREMIER
Nézzük meg, hogyan készítik kedvenc ételeinket, például a savanyú uborkát, a szénsavas üdítőital-tablettákat és a golyó alakú édességeket.
1. rész
Ez a pergő ritmusú izgalmas sorozat a valaha filmre vett legdöbbenetesebb pusztítások és felfordulások hátterét és tudományos magyarázatát keresi.
17. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
Fenegyerekek
A világ 20 legjobb házilag végrehajtott mutatványa és kísérlete YouTube klipeken, köztük az ejtőernyősé, aki 3000 méter magasan sétálgat két vitorlázó repülőgép szárnya között.
Gotthárd-bázisalagút
A svájciak 18 milliárd dollárt költenek a Gotthárd-bázisalagútra - a világ leghosszabb alagútján háromszor gyorsabban lehet átkelni az Alpokon. A műsorvezető: Danny Forster.
Hírek
© 2012-2018 Gillon Media Kft.