BBC Earth (HD) tv műsor BBC Earth (HD)
Bootcamp-verseny
A világ edzőtermeiben már minden lehetséges fitnesztrendet teljesen kimerítettek. De lehet, hogy ezek a fitneszhóbortok az egészséges élet kulcsa? A stand-upos Joel Dommett és barátja, a komikus Nish Kumar meglátogat hat különböző közösséget, melyek ősi testmozgásokon alapuló, rendkívül aktív életmódot folytatnak.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsor Discovery Channel
Cápák hete a Discovery-n
A világ legrégebbei tematikus programsorozata hamarosan újra látható lesz a Discovery Channel műsorán. A Cápák Hete 1988 óta minden évben különleges dokumentumfilmekkel várja a nézőket egy héten keresztül. Az idei évben ráadásul világszerte azonos időpontban, július 24. és 30. között ülhetünk le a képernyők elé, hogy mindent megtudhassunk ezekről a veszélyeztett állatokról.
tv műsor információkBővebben...
Nickelodeon tv műsor Nickelodeon
Toleranciára nevel a Nickelodeon különleges hercegnője
A hercegnők jóságosak és hűek alattvalóikhoz, míg a lovagok bátrak és erősek. A 8 éves Nella egyszerre mindkettő – olyan uralkodói tulajdonságokkal bír, mint a kegyelem és az együttérzés, ugyanakkor lovagként nem riad vissza a tűzokádó sárkányoktól sem. A főleg óvodás és kisiskolás korosztály számára készült Nella, a hercegnő lovag július 22-én startol a Nickelodeon műsorán, a kicsiket toleranciára, szociális érzékenységre és magabiztosságra nevelve.
tv műsor információkBővebben...
TV Paprika (HD) tv műsor TV Paprika (HD)
James Martin séf Keith Floyd előtt tiszteleg legújabb gasztrosorozatában a TV Paprikán
James Martin tévés szakács Franciaországot veszi célba vadonatúj főzős-utazós sorozatában, melynek címe: James Martin: Kalandozások Franciaországban. Ellátogat azokra a helyekre, melyek kulináris pályafutására a legnagyobb hatással voltak, és szakmai példaképe, Keith Floyd, 2009-ben elhunyt, szintén brit sztárszakács és televíziós személyiség emléke előtt is tiszteleg.
tv műsor információkBővebben...
Nickelodeon tv műsor Nickelodeon
A rocker osztály új évaddal tér vissza a Nickelodeonra
Mindenki készen áll a rockra? A Nickelodeon népszerű élőszereplős sorozata a második évaddal tér vissza a képernyőkre vasárnap. A Rocksuliban semmi sem úgy működik, mint egy átlagos iskolában: az engedelmes diákok kezdetben ugyan idegenkedtek új tanáruktól, de hamar ráébredtek, hogy sokkal izgalmasabb titkos rockzenekarral elsajátítani a rock’n’roll fortélyait, mint dolgozatokat írni. A vadiúj évadban még több nevetés és még több népszerű dal csendül majd fel a kisdiákok és kedvenc oktatójuk előadásában.
tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsor RTL Klub (HD)
Riviéra – Oscar-díjas forgatókönyvíró sorozata debütál az RTL Klubon
Lélegzetelállító helyszínek, csodálatos ruhaköltemények, intrika, romantika és sok rejtély várja a nézőket a nyár sorozatában, amit a sikeres európai premier után másfél hónappal már Magyarországon is látható lesz. A gazdagok és szépek világában játszódó Riviéra az idei nyár egyik leglátványosabb és legfordulatosabb krimi-sorozatának ígérkezik és július 27-től kezdődően csütörtökönként 21.30-tól dupla epizóddal lesz látható az RTL Klubon. A sorozat egyik érdekessége, hogy a jeleneteket a történetben szereplő eredeti helyszíneken, a dél-franciaországi Riviérán forgatták, többek között Monacóban, Nizzában, Saint Tropez-ben és Cannes-ban.
tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsor History (HD)
Amerika: A bátrak útja
A HISTORY gyártásában készült dokumentumsorozat Amerikáról szól és azokról az emberekről, akik mai formájára alakították. A sorozat bemutatja az etnikai csoportok bevándorlási mintáit a történelmi események fényében, szó lesz a holland szőrmekereskedelemről, az ír bevándorlók által létrehozott postabélyegekről, a kaliforniai aranylázról, az afro-amerikaiak északra és nyugatra vándorlásáról és a transzkontinentális vasút építéséről, amely hat hónapról egy hétre rövidítette a keleti és nyugati part közötti utazást.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsor Discovery Channel
Az Ördög-kanyon aranya
A Brit Columbia-i Ördög-kanyonban található a világ legnagyobb folyó menti aranykészlete. Ez egyben Földünk egyik legzordabb és legbarátságtalanabb vidéke. Még ma is akad néhány olyan vállalkozó kedvű aranybányász, aki hajlandó a hagyományos módon dolgozni, miután egy szál hátizsákkal maga mögött hagyta a civilizáció kínálta biztonságot A három aranybányász, Ben van der Valk, Boyce Goff és John Belcik életük legnagyobb kockázatát vállalják, amikor egyedül nekivágnak a kanyonnak, hogy megtalálják a szerencséjüket.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsor Discovery Channel
Gyűjtögetők II. évad
A sorozatban közelebbről is megismerünk három hulladéklerakó helyet. A lengyel fémhulladék-feldolgozó iparágban dolgozó emberek szemüvegén keresztül bepillanthatunk az itt dolgozók életébe és munkájába. Az első hulladéklerakó, a „Holdmar” gazdája Slawek Szymanski, aki királyként tekint szét birodalmán. A cég elsősorban acélhulladék és autók feldolgozásával foglalkozik.
tv műsor információkBővebben...
Travel Channel (HD) tv műsor Travel Channel (HD)
A vizek hét csodája
Ha itt a vakáció és süt a nap, nincs is jobb, mint beugrani a medencébe – főleg, ha ez olyan különleges, mint a vizek hét csodája!
tv műsor információkBővebben...
BBC Earth (HD) tv műsor BBC Earth (HD)
Horgászbottal a világ körül II. évad
Három őrült horgászrajongó új kalandokra indul a világ körül, nagyobb halakkal, nagyobb nevetésekkel, és még több extrém úti céllal a második évadban.
tv műsor információkBővebben...
BBC Earth (HD) tv műsor BBC Earth (HD)
Halálos vihar
Az időjárás egy elképesztően gyönyörű, de egyben romboló erő, mely több ezer embert gyilkol meg minden évben. Ebben az évadban megismerjük azokat az embereket, akik szemtől- szembe kerültek a világ leghalálosabb időjárási jelenségeivel – és le is filmezték azokat.
tv műsor információkBővebben...
© 2012-2017 Gillon Media Kft.