TV Paprika (HD) tv műsor TV Paprika (HD)
Dóra a piacon
Különleges, új műsorral készül az őszi szezonra a TV Paprika. A stáb ezúttal kilépett a fővárosból és ellátogatott hazánk legszebb, legizgalmasabb piacaira. A műsor háziasszonya, Havas Dóra számos nyüzsgő piacot járt be, hogy aztán egy-két izgalmas megálmodjon és elkészítsen az aznapi kincsekből. A Dóra a piacon a TV Paprika vadonatúj arculatában mutatkozik be.
tv műsor információkBővebben...
Discovery Channel tv műsor Discovery Channel
Monumentális történelem
Hogyan építették fel az ókor és a középkor legismertebb, történelmi jelentőségű építményeit? A dokumentumsorozat lenyűgöző számítógépes animáció segítségével tárja fel a szerkezetek titkait. Miért egyedülálló Tutanhamon sírja a Királyok völgyében?
tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsor History (HD)
Milwaukee kovács
Milwaukee kékgalléros városában Kent Knapp és három fia az 5000 éves kovácsmesterséget űzik. A széfektől a kerékpárvázakig bármit elkészítenek, és ők a legjobbak Milwaukee-ban! Kentnek élete szenvedélye ez a szakma, de egy álom valóra váltása nem mindig könnyű, mert az üzlet vagy nagyon megy, vagy pang, és ha az egész család ebből a munkából él, fontos, hogy állandóan legyenek megrendeléseik.
tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsor History (HD)
II. Világháborús- kincskeresők
A II. Világháború történelmét és igaz történetét az Egyesült Királyságban sok száz helyen rejti a föld. Ebben az exkluzív HISTORY sorozatban a britek leghíresebb amatőr II. Világháborús nyomozója, Stephen Taylor összefog a Madness frontemberével, Suggsszal, és együtt fedezik fel a történelmi leleteket.
tv műsor információkBővebben...
AXN (HD) tv műsor AXN (HD)
Elfeledve - a Sony exkluzív saját gyártású sorozata az AXN-en!
A Sony prémium saját gyártású műsorával, az Elfeledve című amerikai krimisorozattal indítja az őszt az AXN.
tv műsor információkBővebben...
TLC tv műsor TLC
Hajkirálynők
Az elbűvölő Staten Island-i Christina Oliva a semmiből építette fel vállalkozását, amelynek sikeréhez hozzájárult személyes varázsa is. Christina egy hajhosszabbító szalon tulajdonosa. Magasabb főiskolai vagy üzleti végzettség nélkül sikerült felépítenie virágzó vállalkozását, csupán a rátermettségére, hűséges ügyfélkörére és az eltökéltségére építve.
tv műsor információkBővebben...
ID Extra tv műsor ID Extra
Az ártatlanság vélelme
Büntetőügyeknél a törvény kimondja, hogy az alperes bűnösségét minden ésszerű kétséget kizáró módon bizonyítani kell. Vajon sikerül ezt megtenni mindegyik ítéletnél? A valódi bűncselekményeket bemutató sorozatban Chris Anderson, nyugalmazott gyilkossági nyomozó és Melissa Lewkowicz védőügyvéd vitatott gyilkossági ügyeket vesz elő, és újra megvizsgálja a bizonyítékokat.
tv műsor információkBővebben...
Animal Planet (HD) tv műsor Animal Planet (HD)
Legendás hegyi szörnyek
Profi vadászok egy kis csapata útnak indul a hegyekbe, hogy megtalálják az állítólag ott élő különleges teremtményeket. Tény, hogy az elmúlt évtizedekben az Appalache-hegységben több titokzatos teremtményt észleltek, mint bárhol máshol az Egyesült Államokban.
tv műsor információkBővebben...
RTL Klub (HD) tv műsor RTL Klub (HD)
Elif - A szeretet útján - új török sorozat az RTL Klubon!
Újabb török sikersorozat kerül a hazai képernyőkre az RTL Klub jóvoltából. Az Elif - A szeretet útján kirobbanó nemzetközi fogadtatása (több mint húsz országban mutatták be szerte a világon) egy mindenki számára élvezhető és átérezhető érzékeny és szívhez szóló családi történetnek köszönhető, amelynek középpontjában Elif, az elragadó, de nehéz körülmények között cseperedő kislány megpróbáltatásokkal teli története áll.
tv műsor információkBővebben...
BBC Earth (HD) tv műsor BBC Earth (HD)
Új-Zéland partjai
A Coast, melynek műsorvezetője a híres skót régész és történész, Neil Oliver, átkel a Tasman-tengeren, hogy maori nyelven köszönhessen a hosszú fehér felhő országának.
tv műsor információkBővebben...
RTL II (HD) tv műsor RTL II (HD)
Szeptember 4-én indul a Konyhafőnök Junior legújabb évada az RTLII-n!
Az első évad sikere után szeptember 4-én indul az RTLII-n a Konyhafőnök Junior második évada. Az ország egyik legnagyobb főzőshowjában a gyerekek kapnak esélyt arra, hogy bebizonyíthassák: kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács. Mindezt rengeteg jókedvvel, huncutsággal és nagy adag vidámsággal megfűszerezve.
tv műsor információkBővebben...
Super TV2 (HD) tv műsor Super TV2 (HD)
Csajok, pasik, Balaton – új magyar sorozat a SuperTV2-n
Augusztus 28-án új napi sorozat indul a SuperTV2-n. A Csajok, pasik, Balaton szereplői kihozzák a maximumot a nyárból, keresik a szerelmet és a kalandokat, buliznak kifulladásig és persze a balhé sem kerüli el őket. A sorozat hétfőtől péntekig 21 órától látható a csatornán.
tv műsor információkBővebben...
Izaura TV tv műsor Izaura TV
Klasszikus telenovellák az Izaura TV-n!
Augusztusban a legnépszerűbb telenovellahősök az Izaura TV kínálatában térnek vissza. A ’90-es évek legendás sorozatában a nézők ismét szoríthatnak Esmeralda és Jose Armando szerelmének, de Lucianaval, a Titkok és szerelmek sztárjával is találkozhatnak minden hétköznap este. Paula és Paulina, a romantikus sorozatok világának leghíresebb ikerpárja pedig a TV2 délutánjait színesíti majd.
tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsor History (HD)
A terrorizmus kora
2001. szeptember 12-én az emberiség történelmében új korszak kezdődött: A terrorizmus kora. A szeptember 11-i támadások egy olyan harc frontvonalára lökték Amerikát, amelyben nincsenek szabályok vagy hagyományos stratégiák, ahol a győzelem egy vadonatúj típusú hadviselés kódjának megfejtésén múlik. 16 év és többezer ember halála után a világot átformálta a terrorizmus elleni harc, miközben a világ népei próbálnak megküzdeni a halálos fenyegetéssel.
tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsor History (HD)
A 9/11-hez vezető út
A történelem nem csak úgy megtörténik. A 9/11-hez vezető út megmutatja, hogy a 2001. szeptember 11-i támadások jóval azelőtt elkezdődtek, hogy az első gép becsapódott - valójában 500 évvel előbb. Ez a feszült, thrillerszerű dokumentumfilm-sorozat feltárja a történelmet.
tv műsor információkBővebben...
History (HD) tv műsor History (HD)
Amerikai Hasfelmetsző Londonban
Hasfelmetsző Jack amerikai volt? Az Amerikai Hasfelmetsző Londonban Jeff Mudgettet, Amerika első sorozatgyilkosának, H. H. Holmes-nak az ükunokáját követi, aki megpróbálja kideríteni, valóban az ő rokona volt-e a kegyetlen gyilkos. 20 éve kutatja, mi az igazság hírhedtté vált ősével kapcsolatban, és most a volt CIA-elemző, Amaryllis Fox személyében társat kap egy új nyomozáshoz. Holmes holttestének exhumálásával és a modern technológia segítségével próbálják megoldani minden idők egyik legnagyobb lezáratlan ügyét.
tv műsor információkBővebben...
Cartoon Network/TCM tv műsor Cartoon Network/TCM
Derült égből fasírt szeptembertől a Cartoon Networkön és a Boomerangon
A Cartoon Network egyik ikonikus karaktere, Dexter után megérkezett az új, feltaláló zseni -gyerek: Flint. A vadonatúj animációs sorozat, a Derült égből fasírt szeptember 18-án mutatkozik be Magyarországon a Turner gyerekcsatornáin. A Cartoon Networkön és a Boomerangon egyaránt látható lesz sorozat, amely a Sony Pictures Animation 2009-ben készült, azonos című animációs sikerfilmjén és 2013-as folytatásán, a Derült égből fasírt 2.-n alapszik.
tv műsor információkBővebben...
National Geographic (HD) tv műsor National Geographic (HD)
Új fikciós sorozat az ISIS-ről a NatGeo-n: Az Állam
Peter Kosminsky hosszú kutatómunka után megírt, lebilincselően izgalmas fikciós filmjében négy brit férfi és nő maga mögött hagyja a hazáját, hogy Szíriába utazzon és csatlakozzon az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez. Lélegzetelállító, megrázóan hiteles dráma az ISIS belső életéről, ritka rálátással korunk egyik legsúlyosabb katonai-társadalmi problémájára.
tv műsor információkBővebben...
BBC Earth (HD) tv műsor BBC Earth (HD)
Bootcamp-verseny
A világ edzőtermeiben már minden lehetséges fitnesztrendet teljesen kimerítettek. De lehet, hogy ezek a fitneszhóbortok az egészséges élet kulcsa? A stand-upos Joel Dommett és barátja, a komikus Nish Kumar meglátogat hat különböző közösséget, melyek ősi testmozgásokon alapuló, rendkívül aktív életmódot folytatnak.
tv műsor információkBővebben...
© 2012-2017 Gillon Media Kft.