Cápák hete a Discovery-n
A világ legrégebbei tematikus programsorozata hamarosan újra látható lesz a Discovery Channel műsorán. A Cápák Hete 1988 óta minden évben különleges dokumentumfilmekkel várja a nézőket egy héten keresztül. Az idei évben ráadásul világszerte azonos időpontban, július 24. és 30. között ülhetünk le a képernyők elé, hogy mindent megtudhassunk ezekről a veszélyeztett állatokról.
A Cápák Hete szeretné felhívni a nézők figyelmét arra, hogy a cápákat rengeteg veszély fenyegeti, ezzel egyidőben szórakoztató, ugyanakkor informatív formában eloszlatni a félreértéseket a ragadozókkal kapcsolatban.

A csatorna számtalan különlegességgel ünnepli a Cápák Hete 29. születésnapját, többek között a huszonháromszoros olimpiai bajnok Michael Phelps amerikai úszó is csobban a csatornán, hogy élete egyik legkülönlegesebb megmérettetésén vegyen részt. Pályájának meghatározó momentuma ez, hiszen a Bimini Sharklab kutatóinak köszönhetően mindent megtudhat a cápákról.

De Chris Noth, amerikai színész, akit a Szex és New York, valamint A férjem védelmében című sorozatokból ismerhetünk, is csatlakozott a Cápák Hetéhez narrátorként. Valamint Seal, soul és R&B énekes is feltűnik a Cápák Hete bemutatkozó videójában.

Az évfordulót ünnepelve a Discovery Channel mindent megtesz azért, hogy minél több információt osszon meg ebben a pár napban, bemutatva a legfrissebb kutatásokat és a legkülönlegesebb cápafajokat világszerte.

Végül, de nem utolsósorban az idei év azért is különleges, mert most először 220 országban ugyanabban az időpontban kerülnek képernyőre a Cápák Hete műsorai.

© 2012-2024 Gillon Media Kft.