Bezár a bazár! - milliós nyeremények a TV2 új műsorában
A TV2 április 9-én induló új gameshow-ja ötvözi a klasszikus kvízjátékot és az ügyességi feladatokra épülő műsorokat. Ha a játékospárok jól válaszolnak a kvízkérdésekre, értékes másodperceket kapnak, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nyereményt szerezzenek a bazárból.
A játékosoknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük - a kvízkirály - kilenc kvízkérdésre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos - a nyereményvadász - használ fel arra, hogy a bazárból minél több értékes nyereményt szabadítson ki, mielőtt bezárul a bazár ajtaja. Ezen felül van egy tizedik, az úgynevezett „Mindent vagy semmit” kérdés: ha erre is jól válaszolnak, akkor a bazárban lévő összes nyereménytárgy a párosé lesz. A tíz kérdés alatt két segítséget is felhasználhatnak a versenyzők.

Az, hogy a nyereményekkel teli stúdióból mit visznek el a párok, a saját döntésükön múlik. Ha ügyesek, értékes tárgyakat (bútorok, elektronikai eszközök, jet-ski, robogó, stb.) is megnyerhetnek vagy akár egy vadonatúj autót is hazavihetnek egyetlen este alatt. A cél mindössze annyi: minél több dolgot kivinni, mielőtt bezár a bazár!

Bezár a bazár – Április 9-től minden hétköznap este a Tények után a TV2 műsorán.

© 2012-2024 Gillon Media Kft.