Szüleik árulkodnak a hírességekről: jön a Vigyázat, szülővel vagyok!
Cuki vagy ciki? Április 30-tól Vigyázat, szülővel vagyok! címen megújult formában tér vissza TV2 sikerműsora. A családi kvízshow-ban ezúttal a népszerű hírességek szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről. A párosokat ezúttal is Ördög Nóra kalauzolja majd az izgalmas játékok között, minden hétköznap 20:35-től.
Vicces csínytevésekkel és sosem hallott kamaszkori történetekkel várja a nézőket a Vigyázat, szülővel vagyok!. Az új szériában a híres felnőttek közösen vetélkednek majd szüleikkel, akik nem riadnak meg attól, hogy kendőzetlenül meséljenek gyermekeikhez fűződő emlékeikről. A párosok ismét Ördög Nóra útmutatásával versenghetnek az akár egymillió forintos nyereményért, amit ezúttal is jótékony célra ajánlanak majd.

Legyen szó kvízről, memóriajátékról, vagy éppen körülírásról, a szereplők itt is a már megszokott kihívások elé állnak, ám ezúttal felnőtt köntösbe bújtatva várják őket a feladványok. A rég elfeledett történetek garantáltan szórakoztató és arcpirító szituációkba sodornak majd többek között olyan közkedvelt sztárokat, mint Mádai Vivien, Stohl Luca, Trokán Nóra, Zimány Linda, Rubint Réka, Oláh Gergő, Nagy Feró és Gönczi Gábor.

Vigyázat, szülővel vagyok! április 30-tól minden hétköznap, 20:35-től a TV2 műsorán!

© 2012-2024 Gillon Media Kft.