Discovery Channel csatornalogó

MOST

Kihívások
5. rész
PREMIER
Megdőlt!
 
tv-műsor: Aranyláz a Bering-tengeren VI./7.
tv-műsor: Az igazi prémvadászok IV./4.
tv-műsor: Az űrhajós kincse I./5.
tv-műsor: Bakik a Föld körül I./40.
Discovery Channel tv-műsor 09.18

Napi tv-műsor

tv műsor: Monumentális történelem
Monumentális történelem
MŰSORAJÁNLÓ
Hogyan építették fel az ókor és a középkor legismertebb, történelmi jelentőségű építményeit? A dokumentumsorozat lenyűgöző számítógépes animáció segítségével tárja fel a szerkezetek titkait. Miért egyedülálló Tutanhamon sírja a Királyok völgyében?
27. rész
Az alaszkai vadon mélyén él a Brown család. A civilizációtól távol élő hétgyermekes család tagjai csak egymásra számíthatnak a túlélésért vívott küzdelemben.
15. rész
A nagy haszonnal kecsegtető rákhalászat a jeges Bering-tenger alaszkai partvidékén életveszélyes vállalkozás. Új kezdetek nagy befektetésekkel és keserédes befejezésekkel.
Julia Roberts
Julia Roberts filmsztár csatlakozik Bearhez egy adománygyűjtő céllal forgatott kétnapos kenyai útra. A kalandos út egyik legnagyobb megpróbáltatása a pokoli hőség a szavannán.
1. rész
Boyce és Ben aranybányászok külön vágnak neki a Brit Columbia-i őserdőnek, hogy aranyat találjanak. Egyedül kutatnak az arany után, versenyt futva a téllel.
4. rész
Hogyan használják a világ egyik legcsúszósabb anyagát ahhoz, hogy elkészítsék a felfedezők, hegymászók és különleges erők által használt vízhatlan ruhákat?
16. rész
Hogyan készül a legendás fedorakalap? Hogyan készül a világ építőanyaga, a cement? És hogyan szüretelnek és fagyasztanak le több millió borsószemet három óra alatt?
A 71-es Scat Pack Challenger, 1. rész
Richard és Aaron átalakítanak egy 1971-es Dodge Scat Pack Challengert. Richard befektet egy koncerthelyszínbe, és átalakítanak egy 1957-es Shorty iskolabuszt is.
Hóvihar
Alig egy hét van hátra az évadból, a legénység minden tagja versenyt fut az idővel. Mikor már azt hiszik, nem lehet nehezebb, vihar tör ki Nome fölött.
Állig fegyverben
A katonai raktár bejárása után Jeff hatalmas üzletet köt, többek közt megvesz egy kiszuperált gépfegyvert is. Sikerül-e nyereséggel túladni az árukon?
Hazmat House
Scott és Christina fej-fej mellett halad. Christina eltökélte, hogy megszerzi az ingatlant, miközben Scott éppoly eltökélt, hogy ezt nem hagyja.
8. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
Kiütöttek
A vevők között a feszültség még sohasem volt ilyen erős. Az árverések okozta stressz mellett új üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban is fontos döntéseket kell hozniuk.
Minden gyönyörű
A gyönyörű napsütésben Andreas több órára Riminiben rekedt, és kihasználja az időt arra, hogy lemossa szeretett Scaniáját. Florian úton van az Egyesült Királyságba.
30 centi
Wayne megveszi a hat darab Ford Model T House kocsi egyikét, majd Kaliforniába repül a Concours d'LeMons-ra, ahol végignézi, ahogy egyik régi autója hatalmas pénzért cserél gazdát.
Morgan Three-Wheeler
Ha álomautója egy Morgan háromkerekű, tartson velünk: a csapat ellátogat az autó szülőhelyére Angliába, ahol bemutatják működését és csodálatos külsejét is.
3. rész
Az előző évad egyik problémás konstruktőre új fegyverrel jelentkezik. Egy legendás szereplő visszatér. Sikerül-e a rajongók kedvencének megőriznie a varázsát?
Töréspont
Az arany hiánya miatt mindenki ideges. Steve megtiltja Shawnnak, hogy találkozzon Bluffal, ezért háború alakul ki apa és fia között. Emily híreket kap, ez véget vethet a szezonnak.
13. rész
Egy katonai kiképzést kapott túlélőbajnok és egy autodidakta természetbúvár a legnehezebb természeti körülmények között bizonyítják be, hogy mindenütt életben lehet maradni.
Kihívások
Nagy a nyomás Charlie-n, amikor Moore-ék elindulnak az idény első nagy kutyaszánversenyén. Stan nehéz döntés előtt áll, amikor egyik kutyája megbetegszik.
Triumph TR6
Mike talál egy 70-es évekből származó, kiváló állapotú sportkocsit, amelynek nem tud ellenállni. Eddnek azonban fel kell újítania az autó motorját. Vajon lesz-e rajta hasznuk?
Értékes rakomány
Florian a Balti-tengerhez szállítja értékes rakományát, egy Mitsubishi versenyautót. Egy komplex felújítás után Martin útnak indul vadonatúj kamionjával.
9. rész
Kövessük nyomon a licitvadász Bernier házaspárt, akik a rendkívül népszerű amerikai raktárárveréseken próbálják megszerezni a legjobb tárolókat. Milyen rejtett kincsekre bukkannak?
Leaside-i árverés
A vevők között a feszültség még sohasem volt ilyen erős. Az árverések okozta stressz mellett új üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban is fontos döntéseket kell hozniuk.
Fa garázsajtó és animatronikus dinoszaurusz
Újabb hétköznapi termékek kerülnek mikroszkóp alá: megtudjuk, hogyan készülnek a fa garázsajtók és az animatronikus dinoszauruszok.
15. rész
Hogyan lesz a kaktuszból tequila, New Yorkot valóban a gőz hajtja-e, és hogyan készül a lágy jégkrém?
Összetörve
PREMIER
tv-műsor kép: Csupasz túlélők: bajnokok versenye II./3.
Lacey sikeres éjszakai halászata erőt ad a csapatnak. A Laguna Negra táborban az éhség és a kialvatlanság miatt Shannon egyre rosszabbul érzi magát.
6. rész
PREMIER
tv-műsor kép: Az Ördög-kanyon aranya I./6.
Nagy a hajtás, mielőtt beköszönt a tél, és vége az idénynek. Boyce szivattyúzási problémákkal küszködik. Ben abban bízik, hogy másoknál jobban ismeri a vadont.
A határ végén
Alaszka vadonjának mélyén rejtőzik Amerika legkeményebb városa, McCarthy - elszigetelt kisváros, menedék azok számára, akik el karnak rejtőzni a kíváncsi szemek elől.
11. rész
A nagy haszonnal kecsegtető rákhalászat a jeges Bering-tenger alaszkai partvidékén életveszélyes vállalkozás. Új kezdetek nagy befektetésekkel és keserédes befejezésekkel.
09.21 22:00
Tűzben edzett IV./5.
09.21 22:45
Odaát VII./14.
09.21 23:00
Az űrhajós kincse I./5.
09.21 23:40
Rossz társaság
© 2012-2017 Gillon Media Kft.