Discovery Channel csatornalogó

MOST

LED-es színpadi világítás, almacider, vegyianyagtartály és kőpadló
17. rész
 
tv-műsor: Kanadai raktárárverések II.
tv-műsor: Óriás hajók építői I./3.
tv-műsor: Országúti életmentők I./2.
Discovery Channel tv-műsor 09.24

Napi tv-műsor

tv műsor: Monumentális történelem
Monumentális történelem
MŰSORAJÁNLÓ
Hogyan építették fel az ókor és a középkor legismertebb, történelmi jelentőségű építményeit? A dokumentumsorozat lenyűgöző számítógépes animáció segítségével tárja fel a szerkezetek titkait. Miért egyedülálló Tutanhamon sírja a Királyok völgyében?
1. rész
Vajon hogyan készül az üveg levélnehezék, a só, amellyel az utakat szórják, a diótörő és a kocsiajtó? A sorozat újabb hétköznapi tárgyakat vesz górcső alá.
Michael B. Jordan
Michael B. Jordan, a szuperhősfilmek sztárja csatlakozik Bear Grylls híres kalandorhoz. 48 órás walesi kalandjuk az óceán vad vizein kezdődik, távol a partoktól.
Miért tűnt el a tőkehal New England környékéről? Milyen szerepet játszott ebben a túlhalászás, az éghajlatváltozás és a kormányzati politika?
1. rész
Vajon hogyan készül az üveg levélnehezék, a só, amellyel az utakat szórják, a diótörő és a kocsiajtó? A sorozat újabb hétköznapi tárgyakat vesz górcső alá.
Az üzlet megy tovább
Mark és Digger együtt dolgozik egy legendás kollégával, Josh és Chuck bevet egy régi energiaforrást, Tim pedig nagy pénzeket fektet be a jövő érdekében.
Ősi félelmek
Két túlélőcsapatot tesznek ki egy dzsungel két egymással szembeni végén, ahol huszonegy napot próbálnak meg eltölteni élelem, víz és ruházat nélkül. Vajon sikerrel járnak?
5. rész
Hogyan készül a keserűnarancsból az angol királynő kedvenc reggeli finomsága, a narancsdzsem, és hogyan nyomtatják a ruhákat, amelyeket bemutatnak a kifutón?
25. rész
Jeff a Sziklás-hegységtől nyugatra fekvő egyik legnagyobb felszámolóház tulajdonosa. Rendkívüli tárgyalási készségére alapozva hajt az újabb és újabb nagy fogásra.
A szívesség
Jeff szívességet tesz Sheldonnak, amikor egy halom olcsó kézműveskelléket vásárol tőle. De vajon számíthat arra, hogy Sheldon viszonozza, amikor neki lesz rá szüksége?
Auburnék jobban szórakoznak
Wayne megment egy 1923-as Rolls Royce Silver Cloud túraautót, amely a kelleténél több New Hampshire-i telet vészelt át.
Szuperritka verdák
Wayne úgy véli, megtalálta a világ legjobb Austin Healey 100M-jét és reméli, hogy a két különleges Morgannal együtt sok pénzt kap érte az árverésen.
Új alkalmazott
A vevők között a feszültség még sohasem volt ilyen erős. Az árverések okozta stressz mellett új üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban is fontos döntéseket kell hozniuk.
Mike és Armando
A vevők között a feszültség még sohasem volt ilyen erős. Az árverések okozta stressz mellett új üzleti vállalkozásokkal kapcsolatban is fontos döntéseket kell hozniuk.
Porsche 918 Spider
Eltűnődött már azon, hogyan készül egy Porsche 918 Spider? Tartson a "Hogyan készült?" csapatával az autó szülőhelyére és fedezze fel csodálatos karosszériáját!
Aston Martin Vanquish
Eltűnődött már azon, hogyan készül egy Aston Martin Vanquish? Tartson a "Hogyan készült?" csapatával az autó szülőhelyére és fedezze fel csodálatos karosszériáját!
4. rész
A világ emblematikus sportautóinak sorsa kétséges a fosszilis üzemanyagok kimerülése miatt. Mérnökök csapata megpróbálja megépíteni a világ első hibrid szuperautóját.
Katonaság
Jesse egy árverésen katonai emléktárgyakra licitál. Különféle trükköket vet be, hogy megszerezze őket, de mennyit hajlandó kockáztatni egy II. világháborús titkos dokumentumért?
5. rész
tv-műsor kép: Űrkincsvadászok I./5.
Egy csapat űrben használt tárgyak után kutat szerte az országban. Az űrvécétől kezdve az űrhajósok megmaradt ételcsomagjáig bármit megvesznek, hogy később nyereséggel eladhassák.
3. rész
Drew Leominsterben meglátogat egy gyönyörű kertet, és felkeresi az ország egyik legutolsó rézöntőműhelyét, ahol különleges eszközöket láthat.
Porsche 911 Targa - 1. rész
A szimbólummá vált 1976-os Porsche 911 Targa megvásárlása után Mike Brewer átadja azt Edd China autószerelő mesternek, hogy a klasszikus autót eredeti állapotába helyreállítsa.
Porsche 911 Targa - 2. rész
Miután 5000 fontot fizetett az 1976-os Porsche Targáért, Mike már szeretné visszakapni a felújított sebességváltóval és az új csillogó fekete külsővel, hogy megtudja, mennyit ér.
13. rész
Richard Rawlings és Aaron Kaufman Texas legtávolabbi vidékeit járja, hogy elfeledett és lerobbant klasszikus autókat vásároljanak és újítsanak fel dallasi műhelyükben.
Kate Winslet
Kate Winslet, az elismert filmsztár olyan szerepre vállalkozik, amilyenre korábban soha: Bear Grylls hátimotorral viszi fel a walesi Snowdonia-hegység egyik csúcsára.
1. rész
A kamionsofőré az egyik legnehezebb munka. Vannak azonban, akik nem csak munkaként tekintenek rá: ez a szenvedélyük, és a kockázatok ellenére büszkén járják Lengyelország útjait.
Kultúrák fosztogatói
Egy páncélozott egység jelenik meg Szíria egyik legősibb régészeti helyszínén, és félő, hogy ellopják az ereklyéit.
Szuperképességek
Bemutatjuk a legjobb videofelvételeket a szuperképességekkel rendelkező internetes legendákról: a világ legelképesztőbb bőrétől az első, lábujjakkal tetoválóig.
28. rész
PREMIER
tv-műsor kép: Az alaszkai vadon gyermekei III./28.
Az alaszkai vadon mélyén él a Brown család. A civilizációtól távol élő hétgyermekes család tagjai csak egymásra számíthatnak a túlélésért vívott küzdelemben.
16. rész
PREMIER
tv-műsor kép: Halálos fogás XIII./16.
A nagy haszonnal kecsegtető rákhalászat a jeges Bering-tenger alaszkai partvidékén életveszélyes vállalkozás. Új kezdetek nagy befektetésekkel és keserédes befejezésekkel.
Sterling K. Brown
PREMIER
tv-műsor kép: Bear Grylls: Sztárok a vadonban III./9.
Sterling K. Brown amerikai színész kilép a komfortzónájából, amikor vállalja a kalandot a vadonban, és Bearrel a Colorado-hegység jeges lejtőin élelmet keresnek.
2. rész
Bennek lassan nincs mit ennie, reméli, hogy a friss hóban majd követheti a vadak nyomát. Boyce ígéretes lelőhelyre bukkan.
09.20 20:35
Zsaruvér II./13.
09.20 22:00
Aranyláz a Bering-tengeren VI./13.
09.21 19:30
A hegyi doktor - Újra rendel VIII./9.
09.21 20:00
Országúti életmentők I./5.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.