ID Extra tv-műsor 09.24

Napi tv-műsor

tv műsor: Az ártatlanság vélelme
Az ártatlanság vélelme
MŰSORAJÁNLÓ
Büntetőügyeknél a törvény kimondja, hogy az alperes bűnösségét minden ésszerű kétséget kizáró módon bizonyítani kell. Vajon sikerül ezt megtenni mindegyik ítéletnél? A valódi bűncselekményeket bemutató sorozatban Chris Anderson, nyugalmazott gyilkossági nyomozó és Melissa Lewkowicz védőügyvéd vitatott gyilkossági ügyeket vesz elő, és újra megvizsgálja a bizonyítékokat.
Vértestvérek
Két testvér az igazságot keresi szüleik halála ügyében, akik egy ittas vezetéses baleset áldozatai lettek. Az újratárgyalás során az alperes a testvére ellen tanúskodik.
2. rész
Keith Morrison megvizsgálja a 18 éves Angie Dodge esetét, akit 1996-ban kegyetlenül meggyilkoltak Idaho Fallsban, valamint Chris Tapp ellentmondásos vallomását és elítélését.
A Gonosz nyomában
Amikor Nikki McPhatter nem jelent meg a munkahelyén, barátai és családtagjai aggódni kezdtek, és online kapcsolataira gyanakodtak.
Szőnyegbe tekerve
McFadden nyomozó megállapítja, hogy a gyilkosságot valamelyik családtag követhette el, miután a lakásban egy szőnyegbe tekert holttestet találtak. De melyik családtag a gyilkos?
Nyugtalanok
Egy férfi családja aggódni kezd a férfi különös viselkedése miatt. Amikor egy nyugdíjas otthon lakója váratlanul meghal, kihívják a rendőröket.
Az utolsó nyár
Amikor a 15 éves Kayla Berg egy éjszakai szórakozás után nem jön haza, a családja azt hiszi, hogy a barátainál van. Hat nap múlva már mindenki kétségbeesik.
Itt a vége
Az erőszakos videojáték, amelynek a 18 éves Devin Moore a megszállottja, váratlanul életre kel, amikor a fiú összeütközésbe kerül két rendőrrel és egy diszpécserrel.
Túl fiatal a szerelemhez
A rendőrök rejtélyes módon eltűnt személyek után nyomoznak. Kérdés, hogy az eltűntek szándékosan bujkálnak, vagy bűntény áll a háttérben?
Egy kedves srác
Egy átlagos tinifiú eltűnik, miután közel kerül egy csinos fiatal anyukához, aki bonyolult párkapcsolatban él. Vajon hová lett a fiú, és mit rejteget Misty?
Nehéz sors
A rendőrök rejtélyes módon eltűnt személyek után nyomoznak. Kérdés, hogy az eltűntek szándékosan bujkálnak, vagy bűntény áll a háttérben?
Régi szerelem
A rendőrök rejtélyes módon eltűnt személyek után nyomoznak. Kérdés, hogy az eltűntek szándékosan bujkálnak, vagy bűntény áll a háttérben?
Adj erőt
Misty szakít agresszív barátjával. Azonban pár nappal azelőtt, hogy börtönbe vonulna, a fiú meglepi a lányt, amikor éjszaka egyedül van otthon.
Titkos fogadalmak
Amikor a 19 éves Devon Guzmant holtan találják az autójában, mindenki megdöbben. A nyomozók kiderítik, hogy Devon szerelmi életét féltékenységi drámák terhelték.
A csinos gyilkos
Amikor Patricia Jones golyó lyuggatta holttestét megtalálják egy szerelmesek által kedvelt helyen, Browning nyomozó egy különös ellenféllel találja magát szemben.
A gyilkos gentleman
1941-ben egy férj holtan találja gyönyörű feleségét a lakásban, aki láthatóan teázott a gyilkosával. New York City nyomozóit néhány bátor nő vallomása vezeti a gyilkos nyomára.
Az elveszett paradicsom
1931-ben Honoluluban egy út szélén megtalálják egy tengerész hadnagy agyonvert fiatal feleségét. Az ezt követő események gyilkossághoz és egy szenzációs tárgyaláshoz vezetnek.
Vajon ki?
Egy gazdag férfit agyonlőttek a lakásában, és a feleségét egy szekrénybe zárva találták meg. Ennél a bűnügynél semmi sem az, aminek látszik...
Míg a halál el nem választ
1968-ban Cheryl Perveler fejébe golyót repítettek egy parkolóban. A nyomozók kutatni kezdtek Cheryl múltjában, és különös dolgokra bukkantak.
Első a család
DeWildsék számára mindig a család az első. Amikor azonban úgy alakul, hogy az egyik DeWild megszakítaná ezt a köteléket, egyetlen megoldásnak a gyilkosságot látják.
Négy asszony és egy temetés
A Jones család jól él, virágzik az üzletük és van két bájos lányuk is. De az idill tragédiába torkollik, amikor egy vendégük felfedezi a család titkolt szégyenfoltját.
Ed és Maggie
Coral Gables-i ház, jachtklub tagság - az élet maga lehetne a csoda Ed és Maggie számára, de a gyanakvás és a hűtlenség megmérgezi kapcsolatukat.
Kisvárosi viszonyok
A starkville-i Joey és Kristi Fulgham a barátaikat is családtagként kezelik. Egy kisvárosban a viszonyok azonban veszélyessé válhatnak, és gyilkossággá is fajulhatnak.
Haláltánc
Az elvált, fiatal Janet egy este elmegy barátnőjével, hogy megünnepelje visszanyert szabadságát. Másnap holtan találják. A rendőrség 35 évvel később tartóztatja le a gyilkosát.
Angel eltűnése
A 19 éves Angel Garcia eltűnt terepmotorozás közben. A barátai szerint egy terepjáró üldözte, amikor utoljára látták. Hónapokkal később valaki mintha látta volna őt...
Chiquita Tate meggyilkolása
Chiquita Tate ügyvédet leszúrták az irodájában. A nyomozók hajszálakat találtak a tenyerében - lehet, hogy ez a nyom vezet el a gyilkosához?
Barátok
Nancy Bowennek már nem lesz lehetősége arra, hogy elbúcsúzzon a férjétől, mielőtt váratlanul meghal. Mike Malloy csodálatosan módon túlélt két halálközeli élményt.
09.24 12:00
Űrkincsvadászok I./5.
09.24 14:20
T.J.Hooker III./14.
09.24 21:00
Egyedül: Elveszett és megtalált I./9.
09.24 21:00
Valahol Európában
© 2012-2017 Gillon Media Kft.