Viasat 6 tv-műsor
2017.11.18 14:35 - 15:40 Viasat 6
tv-műsor
A holnap legendái II./9.
amerikai akciófilm-sorozat,2017
5.0 - 9 szavazat
A holnap legendái II./9. tartalma - Viasat 6 2017.11.18 14:35
(LEGENDS OF TOMORROW 209 - RAIDERS OF THE LOST ART)

Amikor Damien Darhk és Malcolm Merlyn megpróbálja elkapni Rip Huntert 1967-ben, egy olyan időtorzítást hoznak létre, amely elég nagy ahhoz, hogy felkeltse a Legendák figyelmét. Ugyanakkor, amikor a csapat megérkezik, rájönnek, hogy Rip nem emlékszik a múltra az "időcsúszás" miatt, és jelenleg csak egy egyetemista. Miután megpróbálják meggyőzni Ripet arról, hogy ki is ő valójában, rájönnek, hogy nála van a Végzet lándzsájaként ismert rendkívül nagy erővel rendelkező műtárgy, amelyet a Kárhozat légiója is keres. Ray és Nate ráeszmél, hogy az időtorzítás személyesen is érintette őket, ami miatt nehezükre esik segíteni a csapatnak. Eközben Rory megkéri Steint, hogy segítsen neki, és megígérteti vele, hogy titokban tartja a csapat előtt.

Rendezte: Phil Klemmer

Főszereplők: Victor Garber,Brandon Routh,Arthur Darvill,Caity Lotz 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? A holnap legendái sorozat
A sorozat tartalma:
2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter úgy dönt: 150 évet visszautazik időben és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal.

Hunter csapata első (és második) ránézésre is furcsa: a milliárdos feltaláló Ray Palmer, aki egy exo-ruha segítségével képes atomnyi méretűre zsugorodni, a bérgyilkos Sara Lance alias Fhér Kanári, Martin Stein professzor és Jefferson "Jax" Jackson, akik együttesen alkotják a Tűzvihar nevű metahumánt. A társaság oszlopos tagja a Flash - A Villám című sorozatból ismert Leonard Snart, azaz Fagy Kapitány és Mick Rory, ismertebb nevén Hőhullám is. A nem mindennapi csapatot Kendra Saunders - a Sólyomlány, és Carter Hall - a Sólyomember teszi teljessé.

A furcsa társaság ide-oda utazik az időben, hogy keresztbe tegyen Savage terveinek, miközben Hunter nemcsak Időmesterségének próbál eleget tenni, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet - ezzel kijavíthatatlan hibát okozva az időben. A világ sorsa tőlük függ - küzdelmük pedig legendás lesz.

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) III./3.
amerikai krimisorozat, 2004
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Bosszú tűsarkon II./20.
török krimi sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Bosszú tűsarkon II./21.
török krimi sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV 4 (HD)
TV 4
tv-műsor: Trópusi gyilkosságok III./7.
francia krimi,2019
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) III./4.
amerikai krimisorozat, 2004
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.