RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.02.24 20:00 - 21:10 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
A mi kis falunk II./4.
magyar vígjátéksorozat,2018
4.3 - 443 szavazat
A mi kis falunk II./4. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.02.24 20:00
(A MI KIS FALUNK 2.)

A gulyásfőző verseny

A faluban mindenki a gulyásfőző versenyre készül, ahol a résztvevők - az elmúlt évek tapasztalatai alapján - idén is mellőzni fogják a fairplay szabályait. Közben a részegen vezető Szifontól Stoki elveszi a traktorkulcsát, amit csak akkor ad vissza neki, ha egyszer józanul megfújja a szondát. Szifon a Doktor segítségét kéri a detoxikáláshoz, ám a józanság pillanatai jobban megviselik, mint a részegség, de erre a Doktornak van egy sajátos gyógymódja. Laci mindeközben azzal próbál bevágódni Tecánál, hogy vállalja a söröshordók kiszállítását, ám ebbe kis híján belerokkan.

Rendező: Kapitány Iván

Főszereplők: Csuja Imre, Bánki Gergő, Bata Éva, Schmied Zoltán, Reviczky Gábor, Szabó Győző, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Molnár Áron, Zsurzs Kati, Bezerédi Zoltán 

Sorozatok: humor/musical

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ? A mi kis falunk sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.
Az évad tartalma:
Pajkaszeg lakóinak mulatságos története ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért. A polgármester még mindig a zavarosban halászik, miközben Erika egyre erélyesebben próbálja elérni, hogy Gyuri végre feleségül vegye. Stoki továbbra is nagy erőkkel őrzi a törékeny rendet, a falu papja pedig komoly dilemmával küzd: Pajkaszegen teremtse meg egyháza működésének feltételeit, vagy máshol próbáljon szerencsét. Természetesen a falu többi lakója: Kati, a tanárnő (Udvaros Dorottya), az állatorvos, (Reviczky Gábor), Laci, a polgármester unokaöccse (Bánki Gergő), Teca, a szexi kocsmárosné (Bata Éva) is szerepelnek majd a komikus történetekben. Amikből a második évadban sem lesz hiány, hiszen például egy autópálya építése borzolja majd a közösség kedélyeit, de egy vírusfertőzés miatt is főhet a falu lakóinak feje.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/18.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/19.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL KETTŐ (HD)
RTL KETTŐ
tv-műsor: A semmi közepén IX./23.
amerikai vígjátéksorozat,2009-2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/20.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL KETTŐ (HD)
RTL KETTŐ
tv-műsor: A semmi közepén IX./24.
amerikai vígjátéksorozat,2009-2018
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.