RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.03.17 20:00 - 21:10 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
A mi kis falunk II./7.
magyar vígjátéksorozat,2018
4.3 - 440 szavazat
A mi kis falunk II./7. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.03.17 20:00
(A MI KIS FALUNK 2.)

PINT

A polgármester az elmúlt két évben a PINT nevű kamurendezvénnyel markolt fel pályázati pénzt. Ám, mivel idén a minisztériumtól és a sajtótól is kijönnek megnézni az eseményt, kénytelen valóban megrendezni azt. Némi problémát jelent azonban, hogy a falu nem éppen a sportszeretetéről híres, ahogy az is, hogy Pajkaszegen igencsak kevés a "nemzetközi" lakos. Még szerencse, hogy egy bérlet a kocsmába elég motiváció mindenkinek, hogy biciklire pattanjon, fusson és... őőő ...téglát hordjon.

Rendező: Kapitány Iván

Főszereplők: Csuja Imre, Bánki Gergő, Bata Éva, Schmied Zoltán, Reviczky Gábor, Szabó Győző, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Molnár Áron, Zsurzs Kati, Bezerédi Zoltán 

Sorozatok: humor/musical

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ? A mi kis falunk sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.
Az évad tartalma:
Pajkaszeg lakóinak mulatságos története ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért. A polgármester még mindig a zavarosban halászik, miközben Erika egyre erélyesebben próbálja elérni, hogy Gyuri végre feleségül vegye. Stoki továbbra is nagy erőkkel őrzi a törékeny rendet, a falu papja pedig komoly dilemmával küzd: Pajkaszegen teremtse meg egyháza működésének feltételeit, vagy máshol próbáljon szerencsét. Természetesen a falu többi lakója: Kati, a tanárnő (Udvaros Dorottya), az állatorvos, (Reviczky Gábor), Laci, a polgármester unokaöccse (Bánki Gergő), Teca, a szexi kocsmárosné (Bata Éva) is szerepelnek majd a komikus történetekben. Amikből a második évadban sem lesz hiány, hiszen például egy autópálya építése borzolja majd a közösség kedélyeit, de egy vírusfertőzés miatt is főhet a falu lakóinak feje.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL KETTŐ (HD)
RTL KETTŐ
tv-műsor: A semmi közepén IX./15.
amerikai vígjátéksorozat,2009-2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Szerelem kiadó I./146.
török vígjáték sorozat,2016
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/12.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL KETTŐ (HD)
RTL KETTŐ
tv-műsor: A semmi közepén IX./17.
amerikai vígjátéksorozat,2009-2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Viasat 6
Viasat 6
tv-műsor: Apa csak egy van VII./4.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.