RTL Gold tv-műsor
2017.11.29 17:00 - 18:00 RTL Gold
PREMIER
tv-műsor
Anikó Show 108.
talkshow,2017
Anikó Show 108. tartalma - RTL Gold 2017.11.29 17:00
Hiányzol az életemből!

Tímea és párja, Tibor azért jöttek, hogy találkozzanak Tímea lányával, Barbarával és rendezzék a viszonyukat. Barbara éveket töltött a bicskei gyermekotthonban, mert Tímea a rossz körülményei miatt sorozatos lopási ügyekbe keveredett és éveket volt emiatt börtönben. A kétségbeesett nő sírva próbálja rendbe hozni elrontott kapcsolatát a lányával...

Máté 12 évig élt nevelőintézetben, ahol szobatársak voltak Krisztiánnal , testvérekként szerették egymást. 2013-ban kijöttek az intézetből és elváltak útjaik, nem tudták tartani a kapcsolatot, 4 éven keresztül nem beszéltek egymással és nem is látták egymást. A fiúk nagyon meghatódtak, hogy végre újra találkozhattak.

Edmond társkeresőn ismerkedett meg Barbarával kb. másfél éve. Kb. fél évvel később volt az első randi, de végül a csókon kívül már nem történt és aztán a netes beszélgetések is abbamaradtak. A fiú azonban nem bírja elfelejteni a lányt, a vonaton egy üdítős kupakban azt találta, hogy "meddig kell még várjak", ezt jelként értékelte, és azért jött, hogy megszerezze szerelmét.

Ferenc volt felesége miatt veszett össze az egész családjával, ők egyáltalán nem támogattak azt a kapcsolatot, figyelmeztették, hogy az a nő csalfa, de Feri nem hitt nekik. Pár hónappal ezelőtt kiderült, hogy a nő tényleg megcsalta Ferit, elváltak, a férfi pedig most azért jött, hogy kibéküljön a testvéreivel Zsuzsannával és Krisztinával .

 

Szórakozás: talk-show/kvízműsor

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Gold
RTL Gold
tv-műsor: Balázs Show 40.
show-műsor,2007
TV műsor 12 év felettieknek!
ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: CSATT.2
vitaműsor,2024
PREMIER Szeged TV
Szeged TV
tv-műsor: Partizán: Ferge Zsuzsa életműve
pódiumbeszélgetés,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL KETTŐ (HD)
RTL KETTŐ
tv-műsor: Showder Klub XXXII./3.
talkshow,2024
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Spektrum Home (HD)
Spektrum Home
tv-műsor: Nyílt lapokkal II./8.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.