RTL Gold tv-műsor
2018.02.27 17:00 - 18:00 RTL Gold
PREMIER
tv-műsor
Anikó Show II./7.
talkshow,2018
Anikó Show II./7. tartalma - RTL Gold 2018.02.27 17:00
(ANIKÓ SHOW 2.)

Mentsük meg a kapcsolatunkat!

Kevin azért jött, hogy barátnőjének, Emőkének bevallja, hogy fél évvel ezelőtt megcsalta egy másik lánnyal, akit Emőke látásból ismert is. Emőke nagyon megdöbbent a hír hallatán, mert nem ez volt az első ilyen eset, hogy Kevin megcsalta. Kevin felajánlott vezeklésképp két kupont: meztelen takarítás, visszacsalás. A lány a stúdióban dönt arról, hogy mivel bünteti párját.

Zoltán 10 éve nem látta húgát, Évát és azért jött, hogy újra felvegyék a kapcsolatot. Éva nagyon meglepődött, hogy ennyi idő után végre újra látja Zolit. A nevelőszülőknél felnőtt testvéreknek zűrös életük volt, Zoltán pedig kiskorában drogozni kezdett és később mindenféle ügyekbe keveredett, ami miatt nevelőintézetbe került. A két testvér ezért távolodott el egymástól, a nevelőszülők Évát mindig is tiltották Zolitól. Az azóta jó útra tért fiú egy erre az alkalomra írt rap számmal készült húgának.

Hajnalka nagyon hiányolja életéből a lányát, Renátát , aki néhány éve elköltözött tőle és a saját családjával él, viszont a költözés óta teljesen megváltozott a kapcsolatuk és alig beszélnek, találkoznak. Hajni úgy érzi, hogy lánya nem szereti már.

István egyedülálló édesapaként neveli fiát és fél éve megromlott a viszonya az édesanyjával, Ilonával . Egy verssel is készült, amiben kéri édesanyja bocsánatát. Ilona sérelmezte, ahogyan István viselkedett és nem foglalkozott vele és apjával hosszú időn keresztül, illetve, hogy fél évvel ezelőtt egy szó nélkül tűnt el, még a telefonszámát is megváltoztatta. Hogy anya fia végül kibékültek-e, az adásból megtudjuk.

 

Szórakozás: talk-show/kvízműsor

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Gold
RTL Gold
tv-műsor: Balázs Show 40.
show-műsor,2007
TV műsor 12 év felettieknek!
ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: CSATT.2
vitaműsor,2024
PREMIER HBO 2 (HD)
HBO 2
tv-műsor: John Oliver-show az elmúlt hét híreiről XI./3.
amerikai show-műsor,2024
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Spektrum Home (HD)
Spektrum Home
tv-műsor: DTK: Elviszlek magammal X./5.
PREMIER Spektrum Home (HD)
Spektrum Home
tv-műsor: Nyílt lapokkal II./8.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.