HBO 3 (HD) tv-műsor
2018.04.22 19:25 - 20:25 HBO 3 (HD)
tv-műsor
Aranyélet II/1.
magyar filmsorozat,2016
4.5 - 2 szavazat
Aranyélet II/1. tartalma - HBO 3 (HD) 2018.04.22 19:25
(ARANYELET II. EP. 01)

A Miklósi család látszólag tiszta lappal kezdett újra mindent. Szakítottak Hollós Endrével és a bűnözői múlttal, hogy mostantól önerőből, csakis egymásra számítva boldoguljanak. Attila biztonsági őrként dolgozik egy fővárosi közértben, épp arra készül, hogy leleplezze néhány kollégáját, akik nagy mennyiségben lopnak ki prémium árukat a boltból. Janka egy kozmetikai lánc üzletkötője, és közben kitartóan próbálja kiengesztelni férjét korábbi hűtlenségéért. Márkból egyetemista lett, iskola után pedig besegít egy elegáns étteremben konyháján mosogatófiúként. Mira ellen ugyan bírósági eljárás van folyamatban, amiért felgyújtotta anyja szeretőjének autóját, de kész vállalni a felelősséget tetteiért. Csakhogy az újonnan megtalált családi harmónia csak látszat.  

Sorozatok: dráma/melodráma
További információ? Aranyélet sorozat
A sorozat tartalma:
A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van, hogy a luxusvilla, amiben laknak, a család maffiózó barátjáé és, hogy kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról...
Az évad tartalma:
A második évadban Miklósiéknak újra a semmiből kell elindulniuk. Vagy talán még annál is mélyebbről, ugyanis mindegyiküket kísérti a múlt, és nem halogathatják tovább a szembenézést döntéseik következményeivel. Miért határozott Attila úgy annak idején, hogy feladja a tisztességes életet és van-e még esélye a tiszta lappal való újrakezdésre? Milyen árat hajlandó Janka megfizetni az életkörülményeik fenntartásáért? Kitörölhető-e a gyerekek fejéből a korábbi szülői minta, vagy Márk és Mira számára már elképzelhetetlen, hogy normális tinédzserek legyenek? A Miklósi család tagjainak az új évadban minden eddiginél súlyosabb problémákkal kell megküzdeniük. Attila életében felbukkan egy rég halottnak hitt barát, akiről hamar kiderül, hogy nem az, akinek látszik. Janka továbbra sem képes tisztelni jó útra tért férjét, így ezúttal visszafordíthatatlan lépésre szánja el magát. Márk saját bizniszbe kezd, de könnyelműen túl nagy kockázatot vállal. Mira megtalálja és rögtön el is veszíti a szerelmet, amit drasztikus eszközökkel próbál feldolgozni. Hogyan lehetséges együtt élni a bűneinkkel, és mit kezdünk a felelősséggel? A Miklósi család történetén keresztül feltárul a rendszerváltás utáni Magyarország lehetőségekben gazdag világa, majd az azt követő csalódás és az újrakezdés útjai.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: A csodadoktor II./14.
török sorozat,2019
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Viasat 2
Viasat 2
tv-műsor: Nevelt lányok I./5.
görög drámasorozat,2023
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Duna TV (HD)
Duna TV
tv-műsor: Bor, mámor, szerelem I./61.
szlovák tévéfilmsorozat,2013
TV műsor 12 év felettieknek! HD adás
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Ana választása 27.
dél-amerikai dráma sorozat,2023
PREMIER RTL Gold
RTL Gold
tv-műsor: Barátok közt 1970.
magyar filmsorozat,1998
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.