Sorozat+ tv-műsor
2018.03.24 02:30 - 03:25 Sorozat+
tv-műsor
CSI: Miami helyszínelők I./4.
amerikai krimisorozat,2002-2003
4.4 - 64 szavazat
CSI: Miami helyszínelők I./4. tartalma - Sorozat+ 2018.03.24 02:30
(CSI MIAMI 1)

Csak egy csók

A tengerparton egy férfi holttestet találnak - átvágott torokkal és megégetett arccal. A közelében eszméletlen fiatal lányra bukkannak, akit megerőszakoltak, majd az óceánba dobtak. Miután kikérdezik az áldozat barátját, kiderül, hogy a pár egy pompás partin vett részt egy nagy múltú, politikai befolyással bíró család kúriáján. Amikor a bizonyítékok gyűlni kezdenek a család ellen, a nagy hatalmú Hamiltonok kezükbe veszik az irányítást, hogy a bőrüket mentsék.

Főszereplők: David Caruso, Emily Procter, Rory Cochrane, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Kim Delaney 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? CSI: Miami helyszínelők sorozat
A sorozat tartalma:
A CSI: Miami helyszínelők Miamiban, illetve Miami Beachen játszódik, Floridában. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Emellett epizódról epizódra bepillanthatunk az egység tagjainak a mindennapi, korántsem megszokott életébe és a nyomozókkal való együttműködés részleteibe.

A helyszínelők vezetője Horatio Caine (David Caruso) rendőrhadnagy. A miami helyszínelők az ő vezetésével és megérzéseire támaszkodva továbbra is a rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálják a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból és a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből.

Az évad tartalma:
A CSI: Miami helyszínelők A helyszínelők speciális változata, és akárcsak az eredeti, a miami is szintén olyan törvényszéki nyomozókról szól, akik a bűntények színhelyén dolgoznak és munkájuk ismeretlen az átlagember számára. Bár a miamiak sem riadnak vissza a lőtt sebek, a vér és az anatómiai kuriózumok látványától, azért a különleges osztály dolgozóinak személyisége, felkészültsége és módszere rengeteg fontos momentumban eltér. A történetek napjaink Miamijában, Floridában játszódik, illetve Miami Beachen. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Emellett más bűnügyeket is felgöngyölítenek, és epizódról epizódra bepillanthatunk az egység tagjainak a mindennapi, korántsem megszokott életébe, a nyomozókkal való együttműködés részleteibe.

A csapat vezetője Horatio Caine rendőrhadnagy, akinek a testvére bevetés közben meghalt, s ez a tragédia az egész életét végigkísérti. Horatio is ugyanolyan elszánt, és megszállott egyéniség, mint Gil Grissom, csakhogy neki nem a tudomány, hanem a manipuláció a legfőbb eszköze. Abban természetesen mindketten egyformán gondolkodnak, hogy mindennel szemben a bizonyíték a legfontosabb ahhoz, hogy a bűnös a börtönbe kerüljön. A nyomozás kiindulópontja azonban teljesen eltérő. Horatio ugyanis hisz a megérzéseiben, ami ebben a szakmában meglehetősen nagy luxusnak számít, a veszélyeiről nem is beszélve.

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO (HD)
HBO
tv-műsor: A gonosz gyermekei I./10.
szerb thriller sorozat,2023
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Cool (HD)
Cool
tv-műsor: Az újonc III./11.
amerikai akciókrimi-sorozat,2020-2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Lucifer III./13.
amerikai krimivígjáték-sorozat,2018
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER TV 4 (HD)
TV 4
tv-műsor: Trópusi gyilkosságok III./5.
francia krimi,2019
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) II./12.
amerikai krimisorozat, 2003
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.