RTL Spike tv-műsor
2018.03.27 13:01 - 14:00 RTL Spike
tv-műsor
Csillagkapu - Atlantisz I./2.
kanadai-amerikai sci-fi sorozat,2004
0.0 - 0 szavazat
Csillagkapu - Atlantisz I./2. tartalma - RTL Spike 2018.03.27 13:01
(STARGATE: ATLANTIS)

Bújócska

Mikor egy titkos, az eredeti Csillagkapu készítői által elhagyott bázisra bukkannak az Antarktisz jegében, megalakul a Csillagkapu - Atlantisz csapata. A felfedezés a Pegazus galaxisig viszi a hősöket, ahol egy primitív civilizáció és egy, az egész emberiség létezését fenyegető ellenség sodródik az útjukba. A csapat feje a diplomáciai kapcsolatokban jártas Dr. Elizabeth Weir. A kissé szigorú politikus ellenpontja John Sheppard, a hencegésre hajlamos, ugyanakkor bátor pilóta. Az expedíció további résztvevői: a zseniális neurológus, Dr. Rodney McKay és partnere, Carson Beckett, aki medikusi feladatokat lát el. 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
További információ? Csillagkapu - Atlantisz sorozat
A sorozat tartalma:
A Csillagkapu parancsnoksága az Antarktiszon az elveszett város, Atlantisz nyomaira bukkan, ám ezek a nyomok a Földtől minden eddiginél messzebbre vezetik az ősök után kutató tudósokat és katonákat.

A Csillagkapu - Atlantisz csapatának tagja, egyben a sikeres akció záloga többek között John Sheppard őrnagy, dr. Rodney McKay, dr. Elizabeth Weir és dr. Carson Beckett.

Az akciócsoport útja a távoli Pegazus galaxisba vezet, ahol egy korábbi emberi civilizációt, a csodás Atlantiszt találják, ugyanakkor szembesülnek egy baljós, félelmetes ellenséges létformával és azzal is, hogy energia híján nem tudnak visszatérni a Földre.

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
ÉLŐ Hír TV (HD)
Hír TV
tv-műsor: Híradó
hírműsor,2024
ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: ATV Híradó
hírműsor,2024
ÉLŐ M4 Sport (HD)
M4 Sport
tv-műsor: Nemzeti Sporthíradó
magyarországi és a határon túli magyar sporthírek
HD adás
© 2012-2024 Gillon Media Kft.