Cool (HD) tv-műsor
2017.10.26 01:00 - 02:00 Cool (HD)
tv-műsor
Dr. Csont VIII./2-3.
amerikai krimisorozat,2012-2013
4.5 - 63 szavazat
Dr. Csont VIII./2-3. tartalma - Cool (HD) 2017.10.26 01:00
(BONES 8 - THE PARTNERS IN THE DIVORCE ; THE GUNK IN THE GARAGE)

2. Báránybőrben

Booth és Bones kapcsolata még nem a régi, és a háromhavi kényszerű távollét után egymás iránti bizalmukon is van mit javítani. Egy válóperes ügyvéd meggyilkolását kell felderíteniük, akit nem csak lehajítottak valahonnan, de le is szúrtak és el is égettek. A nyomozás során kiderül, hogy nem csak az ügyvéd volt könyörtelen.

3. A zöldfülű

Hatalmas robbanás követel halálos áldozatot egy szálloda parkológarázsában. A Jefferson szakértői azonosítják az elhunytat, ám kínos meglepetésben lesz részük, amikor kiderül, hogy tévedtek, mert az áldozat valójában a halottnak vélt férfi ikertestvére. Booth irodai munkára kényszerül, hogy megindokolja a költségvetést, így helyette egy zöldfülű, de agilis, fiatal női ügynököt bíznak meg, hogy Sweets segítségére legyen a nyomozásban.

Főszereplők: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, TJ Thyne, Tamara Taylor, John Francis Daley, Patricia Belcher, Ryan O'Neal, Eugene Byrd, Andrew Leeds 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? Dr. Csont sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Temperance Brennan, alias Dr. Csont briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seely Booth, hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.
Az évad tartalma:
Bones három hónap bujkálás után nem bírja tovább, és Angela segítségével eléri, hogy személyesen vegyen részt Pelant lebuktatásában. Sikerül is a sorozatgyilkost rács mögé dugni, ám hamarosan megjelenik az egyiptomi követség, és elszállítják a férfit. Pelant új személyazonossággal egérutat nyer, ráadásul diplomácia védettséget élvez.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Sorozat+
Sorozat+
tv-műsor: Az elveszett ereklyék fosztogatói II./22.
kanadai-német-francia-amerikai kalandfilmsorozat,1999-2000
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV 4 (HD)
TV 4
tv-műsor: Trópusi gyilkosságok III./7.
francia krimi,2019
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) III./4.
amerikai krimisorozat, 2004
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Bosszú tűsarkon II./22.
török krimi sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Cool (HD)
Cool
tv-műsor: Az újonc III./14.
amerikai akciókrimi-sorozat,2020-2021
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.