RTL Gold tv-műsor
2017.11.18 10:00 - 11:00 RTL Gold
tv-műsor
Dr. Tóth 16.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Dr. Tóth 16. tartalma - RTL Gold 2017.11.18 10:00
Öt kellemetlen tünet 40 felett

Az idő múlását sok nő nehezen tudja elviselni. Súlygyarapodás, kimerültség, hőhullámok. Ez csak néhány tünet, amivel szembe kell, hogy nézzenek a hölgyek a változókorban. Dr. Tóth bemutatja, milyen módszerekkel enyhíthetünk a menopauza tünetein.

Ki ne álmodna tökéletesen formás idomokról? A gyors és hatásos fogyás érdekében sokszor hajlamosak vagyunk óriási hibákat elkövetni az étkezésünkben. Dr. Tóth dietetikus szakértő segítségével feltérképezi a legdrasztikusabb diéta típusokat és azok veszélyeit.

Mindannyian hallottunk már ősi szépségápolási praktikákról. Irigylésre méltó a brazil nők gyönyörű haja vagy az oroszok hölgyek makulátlan bőre. Dr. Tóth különböző nemzetiségű vendégei elárulják, mivel tartják fent szépségüket.

Hátfájdalom, fáradékonyság, koncentráció zavar, méregtelenítés. Dr. Tóth alternatív gyógymódok segítségével ad tippeket a felsoroltakkal kapcsolatban. Továbbá részletes betekintést nyújt a reflexológia tudományába, bemutatja, mi az a köpölyözés, valamint hasznos ötleteket ad egy elfeledett fűszer pozitív hatásairól.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia

Ez is érdekelheti

PREMIER Muzsika TV
Muzsika TV
tv-műsor: Dallamokon át Plusz XII./9.
ÉLŐ EWTN / Bonum TV (HD)
EWTN / Bonum TV
tv-műsor: Szentmise
ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
PREMIER Nicktoons (HD)
Nicktoons
tv-műsor: Monster High I./22.
2022
PREMIER Minimax
Minimax
tv-műsor: Nagyon Vadon: Hív a természet I./19.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.